How to fix iphone 6's protruding camera: http://youtu.be/WKd6gT3Kz10
Već ima milion i 300 hiljada pregleda i pregledi vrtoglavo rastu!
Moderator: Benq

kao sto sam rekao, nisam zaludjenik nijednog OS-a niti brenda, prema tome , govorim objektivno . Ako je istina, ovo sto se iskrivi je propust samo takav - bez obzira kojom silom da to pokusava.Ali_G wrote:Fakat ne znam sta bih ti rekao. Ono sto ovaj tip radi je vec mucenje telefona. Aluminij je lagan, velika udaljenost krajeva. Radio je isto i sa Note3, nije se deformisao nakon prestanka sile. Jedino objasnjenje mi je upotreba materijala.
Da se ono desava pri normalnoj upotrebi bilo bi katastroficno. Mojoj zeni su se na telefonu pojavile pukotine a nosi ga sa bamperom i u tasni. I to ne jedna pukotina, njih 5-6, i zamisli nije iPhone

Skupit cemo i tebi za iPhone, steta je da se toliko sekiras sto nemas jedanAmADin_gospo wrote:
znam da ovi sektaši neče komentarisati ni ovaj video.
nisu im iz poljoprivredne zadruge još na mail-ove poslali objašnjenja, zašto sve ovo nemaju![]()
Bas niko?Sir Charles wrote:Je li iko od vas mjenjao bateriju na iPhone 5 ovdje negdje kod nas i ako jeste, gdje, koliko kosta i kako se te zamjenske baterije ponasaju? Hvala
Lik je upravu za sve osim za ekran.AmADin_gospo wrote:
znam da ovi sektaši neče komentarisati ni ovaj video.
nisu im iz poljoprivredne zadruge još na mail-ove poslali objašnjenja, zašto sve ovo nemaju![]()
gdje je to bitno da bude velika rezolucija od 8 pmx ili čak 16 mpxrangoj wrote: Ja lično mislim da je i 8mp kamera promašaj, rezolucija nije najvažnija, ali se smanjivanjem fotografije sa recimo 16mp na 8mp može reducirati šum i dobiti mnogo bolji detalji - kao što to radi Nokia - na primjer...
Divimo se amerima kako deru ovce.M e m o wrote:eto uvaljuju nam, eto vrše experimente
i šta to vas handroaša boli kurac za tim
neka fala,TheHound wrote:Skupit cemo i tebi za iPhone, steta je da se toliko sekiras sto nemas jedan
vašnje njekanje i nedavanje argumenata dokazuje kako ste zaluđeni i iskomplekisani...ado_sar wrote:nevjerovatna je kolicina energije koju su handroidasi spremni uloziti ne bi li sami sebi, a valjda i nama, opravdali da to plasticno sr**nje koje nosaju u dzepu icemu vrijedi
M e m o wrote:ja odavno tražim app kojom ću moći da podesim nižu rezoluciju i fotke i videa, jer mi džaba zauzima memoriju
tek ako je nešto bitno onda slikat u većoj rezoluciji
e ovo je jedna od mana iPhone što nema mogućnost ama baš nikakvih podešavanja kamere
Galaxy Note 4 & HTC (Desire HD, M7, M8) dislike this post.ado_sar wrote:nevjerovatna je kolicina energije koju su handroidasi spremni uloziti ne bi li sami sebi, a valjda i nama, opravdali da to plasticno sr**nje koje nosaju u dzepu icemu vrijedi
naravno...zanimljivo ista priča kompleksaša bilo kakav ugledan proizvod da je u pitanjuMaharadza wrote:Divimo se amerima kako deru ovce.M e m o wrote:eto uvaljuju nam, eto vrše experimente
i šta to vas handroaša boli kurac za tim
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
AmADin_gospo wrote:neka fala,TheHound wrote:Skupit cemo i tebi za iPhone, steta je da se toliko sekiras sto nemas jedan
al očeš da ti jeftino nabavim okvir ? vidim da si nesvačen i neprihvačen u okolini, pa ti možda ovaj okvir privuče pažnju ženskog pola