Nadzornik wrote:Ove fotografije ilustruju razliku izmedju obicnih metaka i medjunarodno zabranjenih metaka koje koriste Izraelski snajperisti
protiv palestinskih demonstranata.
Uh jebote namjerno u nogu..
Kakav kurvin sin moraš biti za ovo..
Nadzornik wrote:Ove fotografije ilustruju razliku izmedju obicnih metaka i medjunarodno zabranjenih metaka koje koriste Izraelski snajperisti
De me podsjeti, iz koje nam se ti ono zemlje javljas i pricinjavas nam zadovoljstvo svojim upisima na forumu?seln wrote:Razumijem ja da ljudi odu u 'Merica. Natjera nevolja, jebi ga.jeza u ledja wrote:Kaze frajer "sto ne mogu suplje" i u istoj recenici pita "kojih je to hiljade i hiljade terorista"? Kae daj imena.![]()
I kae ne mogu suplje. Isto dijete.
Ali nikako da skontam kako svi pocnu puhati u istu zurlu... je li to do vode, zraka, gravy sauce...?
Kaze ti ahbab insomnia "evo, sa imenima i prezimenima".
Ja imena i prezimena nisam vidio. Ti bezbeli jesi?
Iz Irana, to je valjda jasno... vidi se po mojim stavovima.jeza u ledja wrote:De me podsjeti, iz koje nam se ti ono zemlje javljas i pricinjavas nam zadovoljstvo svojim upisima na forumu?seln wrote:Razumijem ja da ljudi odu u 'Merica. Natjera nevolja, jebi ga.jeza u ledja wrote:Kaze frajer "sto ne mogu suplje" i u istoj recenici pita "kojih je to hiljade i hiljade terorista"? Kae daj imena.![]()
I kae ne mogu suplje. Isto dijete.
Ali nikako da skontam kako svi pocnu puhati u istu zurlu... je li to do vode, zraka, gravy sauce...?
Kaze ti ahbab insomnia "evo, sa imenima i prezimenima".
Ja imena i prezimena nisam vidio. Ti bezbeli jesi?
Cisto da znam s cim da zapocnem svaku svoju narednu repliku tebi.
Sta bi se tek moglo reci za tvoje?breuer wrote:da su bogdo samo hiljade i hiljade
istina boliLBVIEW wrote:Sta bi se tek moglo reci za tvoje?breuer wrote:da su bogdo samo hiljade i hiljade
"Eroj, a ne zlocinac".
Za vas je svaki musliman potencijalni terorista. Samo ne zaboravi da je ogromna razlika između potencijalnog teroriste i zločinca i vas stvarnih.breuer wrote:istina boliLBVIEW wrote:Sta bi se tek moglo reci za tvoje?breuer wrote:da su bogdo samo hiljade i hiljade
"Eroj, a ne zlocinac".
Legitimna podrska UZP i genocidu.breuer wrote:istina boliLBVIEW wrote:Sta bi se tek moglo reci za tvoje?breuer wrote:da su bogdo samo hiljade i hiljade
"Eroj, a ne zlocinac".
? Ko mi? Jevreji? Izraelci? 20% Izraela je naseljeno Arapima...ne kontamRampage wrote:Za vas je svaki musliman potencijalni terorista. Samo ne zaboravi da je ogromna razlika između potencijalnog teroriste i zločinca i vas stvarnih.
A posebna je priča što vas istina ne boli nego ste ponosni na svoje zločince i zločine. Kakav narod takve mu dike i ponosi.
glupo, jeftino i providno...haman ko i arapska politikaLBVIEW wrote:Legitimna podrska UZP i genocidu.![]()
Boli, Spasoje, i treba da boli.
breuer wrote:? Ko mi? Jevreji? Izraelci? 20% Izraela je naseljeno Arapima...ne kontamRampage wrote:Za vas je svaki musliman potencijalni terorista. Samo ne zaboravi da je ogromna razlika između potencijalnog teroriste i zločinca i vas stvarnih.
A posebna je priča što vas istina ne boli nego ste ponosni na svoje zločince i zločine. Kakav narod takve mu dike i ponosi.
Istina boli, Spasoje.breuer wrote:glupo, jeftino i providno...haman ko i arapska politikaLBVIEW wrote:Legitimna podrska UZP i genocidu.![]()
Boli, Spasoje, i treba da boli.
Kakav je to argument?breuer wrote:
? Ko mi? Jevreji? Izraelci? 20% Izraela je naseljeno Arapima...ne kontam
Tesko ti je prevalit preko usta, jelde?seln wrote:
Iz Irana, to je valjda jasno... vidi se po mojim stavovima.
Na mukama postenih bijelih krscana, naravno.jeza u ledja wrote:Tesko ti je prevalit preko usta, jelde?seln wrote:
Iz Irana, to je valjda jasno... vidi se po mojim stavovima.![]()
Da cujemo na cijim mukama ti zivis i zaradjujes.
Ni blizu poredjenje, Srbija kad je klala po Bosni je imala samo Sandze, a i njih je bilo vise u nasoj vojsci nego u njihovoj.seln wrote:Kakav je to argument?breuer wrote:
I Srbija je imala (vreme proslo) vise od 20% muslimana, pa joj to nije smetalo da kolje po Bosni.
Ne, mislio sam na to da zivis u zapadnoj zemlji, koja je vjerovatno clanica EU i vjerovatno clanica NATO i generalno dio politickog, ekonomskog i vojnog saveza koji dominira svijetom, a ciji gradjani uzivaju plodove te dominacije. Kao glasac, kao porezni obveznik, kao radnik, ti doprinosis tom sistemu. Kad odes u radnju i kupis jeftinu elektroniku, kad odes na benzinsku i naspes gorivo, kad odes u supermarket i kupis jeftinu hranu, kad prodjes ulicom koju je neko ocistio, popravio, kad negdje putujes i kupis si avionsku kartu, kad nesto narucis preko interneta - ti si imao privilegiju i istovremeno dao doprinos tom sistemu. Istom sistemu, koji kako ti kazes "uvodi demokracije" po BI, ili postavlja diktatore, itd.seln wrote:Na mukama postenih bijelih krscana, naravno.jeza u ledja wrote:Tesko ti je prevalit preko usta, jelde?seln wrote:
Koje cu, takodje naravno, polako islamizirati.
Mala digresija ako smijemNadzornik wrote:Ove fotografije ilustruju razliku izmedju obicnih metaka i medjunarodno zabranjenih metaka koje koriste Izraelski snajperisti
I dje ces posle bjezati kada ih islamiziras... djes trazit posaoseln wrote:Na mukama postenih bijelih krscana, naravno.jeza u ledja wrote:Tesko ti je prevalit preko usta, jelde?seln wrote:
A Sandze su valjda budisti?aratet wrote:Ni blizu poredjenje, Srbija kad je klala po Bosni je imala samo Sandze, a i njih je bilo vise u nasoj vojsci nego u njihovoj.seln wrote:Kakav je to argument?breuer wrote:
I Srbija je imala (vreme proslo) vise od 20% muslimana, pa joj to nije smetalo da kolje po Bosni.
To sto ja zivim u demokratskoj drzavi valjda opravdava svinjarije (paznja, taref) Izraela na okupiranim teritorijama?jeza u ledja wrote:Ne, mislio sam na to da zivis u zapadnoj zemlji, koja je vjerovatno clanica EU i vjerovatno clanica NATO i generalno dio politickog, ekonomskog i vojnog saveza koji dominira svijetom, a ciji gradjani uzivaju plodove te dominacije. Kao glasac, kao porezni obveznik, kao radnik, ti doprinosis tom sistemu. Kad odes u radnju i kupis jeftinu elektroniku, kad odes na benzinsku i naspes gorivo, kad odes u supermarket i kupis jeftinu hranu, kad prodjes ulicom koju je neko ocistio, popravio, kad negdje putujes i kupis si avionsku kartu, kad nesto narucis preko interneta - ti si imao privilegiju i istovremeno dao doprinos tom sistemu. Istom sistemu, koji kako ti kazes "uvodi demokracije" po BI, ili postavlja diktatore, itd.seln wrote:Na mukama postenih bijelih krscana, naravno.jeza u ledja wrote:
Tesko ti je prevalit preko usta, jelde?![]()
Ili mislis da je na primjer americka podrska libijskim pobunjenicima bila radi Amerike, a ne radi EU i libijske nafte? Ili mislis mozda da taksa koju izdvajas za razne socijalne programe kojim se mnoge EU zemlje toliko dice ne bi mogla biti visa, ili koristena za druge stvari da zemlja u kojoj zivis nema pokroviteljstvo NATO, cija vodeca zemlja SAD izdvaja za vojne potrebe ko sve ostale clanice zajedno?
Drugim rijecima, prije nego sto pocnes asocirati ljude na osnovu toga gdje zive, razmisli prvo malo o sebi, gdje si, sta si, dokle si. Hoces da postavljas neke moralne standarde, da se raspravljas oko toga gdje, ko, sta radi na BI ili bilo gdje u svijetu, podji prvo od sebe i od svog stvarnog zivota, ne ovog virtuelnog. Sta si ti uradio da doprineses svjetskim nepravdama koje se svaki dan desavaju, i sta si uradio da ih sprijecis? Najlakse je glumit Che Guevaru preko interneta. Papirnatog liberalisanja i licemjernog pacifizma mi je vise preko glave.
Kako divno za sve one koji ostanu trajni invalidi!славянин wrote: Mala digresija ako smijem![]()
Lijevo - animacija stete i balistike metka prilkom prostrelne rane.
Desno - animacija stete i balistike gelera / srapnela prilikom prolaska kroz tkivo/kost.
Dakle ne radi se o razlicitoj municiji u puskama.Ukoliko malo se informises primjetit ces kako IDF koristi gumene metke sa oslabljenim punjenjem baruta - zapravo punjenje baruta odredjuje i silinu kineticke energije koja se prenosi na tkivo.
Prodavacu rijecnike srbima, sa obiljezenim pojmom "ironija".славянин wrote:I dje ces posle bjezati kada ih islamiziras... djes trazit posaoseln wrote:Na mukama postenih bijelih krscana, naravno.jeza u ledja wrote: Tesko ti je prevalit preko usta, jelde?![]()
Znaci ako ukazem da je postavljena slika - Laznjak/propaganda - i to upotpunim obrazlozenjem - znaci da volim izrael ili mrzim muslimaneseln wrote:Kako divno za sve one koji ostanu trajni invalidi!славянин wrote: Mala digresija ako smijem![]()
Desno - animacija stete i balistike gelera / srapnela prilikom prolaska kroz tkivo/kost.
Dakle ne radi se o razlicitoj municiji u puskama.Ukoliko malo se informises primjetit ces kako IDF koristi gumene metke sa oslabljenim punjenjem baruta - zapravo punjenje baruta odredjuje i silinu kineticke energije koja se prenosi na tkivo.
Volis Izrael ili mrzis muslimane?
Jesi li ti presisao belog luka ili sta?славянин wrote:Znaci ako ukazem da je postavljena slika - Laznjak/propaganda - i to upotpunim obrazlozenjem - znaci da volim izrael ili mrzim muslimaneseln wrote:Kako divno za sve one koji ostanu trajni invalidi!славянин wrote: Mala digresija ako smijem![]()
Volis Izrael ili mrzis muslimane?Svako ko se ne slozi sa necim sto se plasira sa pro-palestinske strane - automatski mrzi muslimane ????