Vjestice, jesam sad
1. Kevyn Aucoin Blushers. nemam blushes, ali imam 2 skinenhancer- jedan mi uopste ne odgovara n#6
2. Bare Minerals Origional/ Matte Foundatin Imam i koristim
3. Jane Iredale Loose/Pressed Foundation Precijenjeno po mom misljenju sve od Jane Iredale, nemam namjeru ista probati
4. Bare Minerals Lash Domination Mascara- imam flawless definition curl and lengthen-upravo ej koristim u kombinaciji sa Ellis Faas maskarom..
5. Jane Iredale Cream Blush- no, no
6. Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation-ne zanimaju me njene podloge, ali imam osjecaj da su one palete od po cetiri sjene divne i voljela bih probati Dolce vita paletu.
7. Ellis Faas Skin Foundation (AMAZING!)- Ellis Faas skin foundation me ne zanima jer je preskupa.. Imam maskaru-divna, divna, divna..rasceslja ih, uvije, vase je samo da trepcete
( Bila akcija, kupis 2 proizvoda Ellis Faas i mascaru dobijes gratis i ja kupim dvije mascare i dobijem trecu, tek trosim prvu)
8. Bobbi Brown Blushers- nemam nista Bobbi Brown-
9. Vaseline -zivio meni Nuxe REve de Miel
10. Makeup Atelier Paris HD Foundation skupooooooooooo, zapravo i nije toliko, na BB su neke snizene na 20funti, na cultbeauty- cijena bez pdv-a, ma sta ja buncam, skupoooooooo.
11. Charlotte Tilbury Magic Cream- nisam cak ni radoznala
12. Magnetic Lash Mascara- imam, odlicna, uhvatila je kad je bila 18funti,nakon sahatak imam osjecaj da imam onih vlakana u oku, dok se uvjezbam bice savrseno
13. Hourglass Ambient Lighting Powder (AMAZING!) ovo u martu kupujem.
14. L'Oreal Nude Magic Foundation- ne zanima me, probala sam kremice za lice i foundation-od svega njihovog se ospem, bacim ili dam nekome proizvod, tako da sam prestala gledati bilo sta njihovo
15. Charlotte Tilbury Film Star Bronze and Glow-
16. Hourglass Veil Foundation-
17. Beauty Blender Sponge jednu poklonila, moja se pocela raspadati, super stvar, kupovati samo duplo pakovanje, ne poklanjati nikome
18. Bobbi Brown Bronzers- nasla sam savrsen Jouer in Sunswept
19. Charlotte Tilbury Eyeshadow Palettes (AMAZING and so easy to blend)

samo jednu zelim
20. Tom Ford Eyeshadow Palette
BONUS!
21. Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara -
22. Velour Lashes
23. Mac Velour Puff
24. Mink Lashes
25. Hello Gorgeous Lashes
26. Beauty So Clean ovo bi bilo dobro imati
27. MAC Spice Pencil (AMAZING!) ne volim olovku preko cijelih usana ispod karmina, previse mi nekako.. Najcesce Nuxe REve de miel od kako ga imam a odozgo YSL 2 ili 5, ili Jouer lip sheer in Positano, a ostali karmini cekaju...
E hajdemo sad, nek se i ostali upisu u spomenar.