Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iskreno... mislio sam da ce biti sve gotovo do sada. Ali FKS igra dobro za sad. Molim se Allahu da ce pasti nekakva prilika (Kao ona u Genku za 0-1) iz nicega pa zabijemo. Sve bi bilo lakse.
hypko_nurko wrote:levski ko da nazor igra, ko da ih je neko natjerao na teren i rekao igrajte. a oni nista. trebali su pogledati koju tekmu hibernijansa sa konama
haj sad i ti ne dipr
kone se dobro zatvorile, taktički dobro odrađeno...znaju da drugačije ne može osim da svih 10 igrača u polju budu na svojih 30 metara
a ne ko mi, napali u gostima, ljudi nas pustili i onda nakon svakog našeg propalog napada ljudi zabijaju gol
hypko_nurko wrote:levski ko da nazor igra, ko da ih je neko natjerao na teren i rekao igrajte. a oni nista. trebali su pogledati koju tekmu hibernijansa sa konama
haj sad i ti ne dipr
kone se dobro zatvorile, taktički dobro odrađeno...znaju da drugačije ne može osim da svih 10 igrača u polju budu na svojih 30 metara
a ne ko mi, napali u gostima, ljudi nas pustili i onda nakon svakog našeg propalog napada ljudi zabijaju gol
leo karan wrote:nemamo snage.
60. min i pada sva taktika u vodu...
Igraci su nam pojedinacno takticki katastrofa, ne znaju kad treba past, kad treba faul napravit..
Podrzavam inicijativu da se utakmice skrate na 60 minuta zbog bosanskih klubova.
haj sad i ti ne dipr
Pa kad levati nemaju snage da trce nazad u odbranu, presijecaju, a stoperi karinana
neprepoznative kone večeras al sad ozbiljno
mečevi protiv maltežana su bili dno dna, ovo večeras itekako liči na nešto...i da se izgubi ne treba biti nezadovoljno jer su pokazali da se može kad se hoće...najlakše se predati
svaka čast konama, odlična partija večeras...
večeras igrali da se prodaju...samo naši izgleda igraju da se nigdje ne prodaju, odlučio osim da nema osipanja ekipe
Last edited by salle_eh1986 on 19/07/2012 20:49, edited 1 time in total.