Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1501 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Procit'o sam cijeli post, sad mogu na miru umrijet' 
-
PalaSa Marsa
#1502 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Uh, dug' post br'te, al' moracu se nakanit' negdje i procitat'.

- HaHaHa2
#1503 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dodjoh do "On ljubavnik..." i 
-
cucamonga
#1504 Re: Vasa najgora date iskustva :P
JE L MOGU JA DOC NA KAFU
-
PalaSa Marsa
#1505 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Procitala sam 
-
Samprotivsviju
#1506 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Procitao
Pa na kakvog si ti bolida nabasala
Pa na kakvog si ti bolida nabasala
- cyber_kurajber
#1507 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Traktor` wrote:otiso ja na vikendicu i hajde da malo prohodamtim mjestom gdje je vikendica...odem do kladionice, uzmem ponudu i lagano u jedan kafic na kafu...upeklo sunce, ja u bastici, kafa kladionica i ispod naocala malo mjerkam konobaricu...sve je ona dobra ko dobar dan...hajde reko mogo bih ja i limunadu srknut, samo da uletim u neku komunikaciju...i drzi nedaj upoznamo se mi i hajde kao evo ti broj pa cemo navecer izaci...doslo to navecer, ona vristi kolko dobro izgleda...2-3 sata smo mi sjedili, zajebavali se, bas ono cura rega normaladoslo vrijeme da ide kuci i hajde reko ja cu te odbaciti, nije frka...i dosli mi do tog mjesta gdje je vikendica i ja nju pitam gdje sad da vozim...i kako je ona meni govorila, tako ja i vozio i na kraju skontam da sam otiso na nekakvo brdo s kojeg se pola Hercegovine vidi...i motaj lijevo, desno, lijevo, desno dodjemo pred njenu kucu...kad imam sta da vidim ba...njoj pred kucom magarac svezan...reko vidi sto ti je neko ostavio magarca pred kucom...kaze mlada kao ma garan babo, sad cu ga ja uvesti u avliju...drzi ne daj ko ona bi da se mi poljubimo...hajd ti reko odvezi magarca u stalu, prehladit ce se jadnik vani...ne moram ni reci da se nikad vise ni usput sreli nismo...
Jesi ti meni moćan, pravooo, ono baš si lud, preluuud !!!
-
PalaSa Marsa
#1508 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A sta ovo, nije ti se svidjela sto joj je magarac privezan za ogradu (a cura vristi kol'ko je dobra)cyber_kurajber wrote:Traktor` wrote:otiso ja na vikendicu i hajde da malo prohodamtim mjestom gdje je vikendica...odem do kladionice, uzmem ponudu i lagano u jedan kafic na kafu...upeklo sunce, ja u bastici, kafa kladionica i ispod naocala malo mjerkam konobaricu...sve je ona dobra ko dobar dan...hajde reko mogo bih ja i limunadu srknut, samo da uletim u neku komunikaciju...i drzi nedaj upoznamo se mi i hajde kao evo ti broj pa cemo navecer izaci...doslo to navecer, ona vristi kolko dobro izgleda...2-3 sata smo mi sjedili, zajebavali se, bas ono cura rega normaladoslo vrijeme da ide kuci i hajde reko ja cu te odbaciti, nije frka...i dosli mi do tog mjesta gdje je vikendica i ja nju pitam gdje sad da vozim...i kako je ona meni govorila, tako ja i vozio i na kraju skontam da sam otiso na nekakvo brdo s kojeg se pola Hercegovine vidi...i motaj lijevo, desno, lijevo, desno dodjemo pred njenu kucu...kad imam sta da vidim ba...njoj pred kucom magarac svezan...reko vidi sto ti je neko ostavio magarca pred kucom...kaze mlada kao ma garan babo, sad cu ga ja uvesti u avliju...drzi ne daj ko ona bi da se mi poljubimo...hajd ti reko odvezi magarca u stalu, prehladit ce se jadnik vani...ne moram ni reci da se nikad vise ni usput sreli nismo...
Jesi ti meni moćan, pravooo, ono baš si lud, preluuud !!!
Nonu joj dao sto ima kuci magarca?
- Urban B.
#1509 Re: Vasa najgora date iskustva :P
la vita mozel se kod tebe na kafu kako doci? poslat cu ti i sliku gdje se smjeskam(svi zubi na broju osim sedmice,jbg dusmani je izvadili),mlad sam pa i ne hrcem tako da ces moci mirno spavati,garantujem ti da cu pive sam kupiti(necu trosak da ti stvaram)
sva ostala pitanja na pm
sva ostala pitanja na pm
-
PalaSa Marsa
#1510 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Urban B, za svaki slucaj ponesi kartu da se mozes bolje snac.
Suludo je ocekivat' od nekog ko dolazi prvi put u neku drugu drzavu da se tako dobro snalazi. U svakom slucaju ima i drugih opcija, pa ne pustat' covjeka da se 'vako gubi. Sigurno mu nije bilo lako, dobro je umio ista progovorit' obzirom da je dos'o o'tle - do'tle.. Mislim, sve kontam iz price i ne prigovaram, moglo se predpostavit' da ce bit' problema i da se nadje neki drugi nacin za vidjenje momka, te bi to malo bolje sve ispalo. A ovako, nista.. ostaje nam samo da se cudimo.
Suludo je ocekivat' od nekog ko dolazi prvi put u neku drugu drzavu da se tako dobro snalazi. U svakom slucaju ima i drugih opcija, pa ne pustat' covjeka da se 'vako gubi. Sigurno mu nije bilo lako, dobro je umio ista progovorit' obzirom da je dos'o o'tle - do'tle.. Mislim, sve kontam iz price i ne prigovaram, moglo se predpostavit' da ce bit' problema i da se nadje neki drugi nacin za vidjenje momka, te bi to malo bolje sve ispalo. A ovako, nista.. ostaje nam samo da se cudimo.
- pustopoljina
#1511 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sve kontam, ni sama ne bih drugacije...al' sto ga ne isprati skroz na stanicu, ne posadi na voz i sto mu nisi mahala sa perona, cisto da budes sigurna da je bas otisao 
-
Mr. Brightside
#1512 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i mene su tako na Marsu ugostili
samo sam ja miran kad spavam pa nema me na ovoj temi
-
Strpljiva
#1513 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Reče nam bar u 20-ak navrata da je momak seljak, kako bi on mogao išta znati u nepoznatom graduPalaSa Marsa wrote:Urban B, za svaki slucaj ponesi kartu da se mozes bolje snac.![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#1514 Re: Vasa najgora date iskustva :P
armin.i.am wrote:i mene su tako na Marsu ugostili![]()
-
PalaSa Marsa
#1515 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ama pa.. zbog cega, sto je dos'o sa sela, pa seljak. ?Strpljiva wrote:Reče nam bar u 20-ak navrata da je momak seljak, kako bi on mogao išta znati u nepoznatom graduPalaSa Marsa wrote:Urban B, za svaki slucaj ponesi kartu da se mozes bolje snac.![]()
![]()
Mozda nemamo svi isto vidjenje - pridjeva (nadjeva
-
Mr. Brightside
#1516 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jest vala, ti nam na Zemlju dođe u goste i nikad se ne vrati gorePalaSa Marsa wrote:armin.i.am wrote:i mene su tako na Marsu ugostili![]()
samo sam ja miran kad spavam pa nema me na ovoj temi![]()
![]()
Gostoljubivost nam je inace jaca strana.
![]()
-
Strpljiva
#1517 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne znam, meni je to bio najbolji dio priče.PalaSa Marsa wrote:Ama pa.. zbog cega, sto je dos'o sa sela, pa seljak. ?Strpljiva wrote:Reče nam bar u 20-ak navrata da je momak seljak, kako bi on mogao išta znati u nepoznatom graduPalaSa Marsa wrote:Urban B, za svaki slucaj ponesi kartu da se mozes bolje snac.![]()
![]()
Suludo je ocekivat' od nekog ko dolazi prvi put u neku drugu drzavu da se tako dobro snalazi. U svakom slucaju ima i drugih opcija, pa ne pustat' covjeka da se 'vako gubi. Sigurno mu nije bilo lako, dobro je umio ista progovorit' obzirom da je dos'o o'tle - do'tle.. Mislim, sve kontam iz price i ne prigovaram, moglo se predpostavit' da ce bit' problema i da se nadje neki drugi nacin za vidjenje momka, te bi to malo bolje sve ispalo. A ovako, nista.. ostaje nam samo da se cudimo.![]()
Mozda nemamo svi isto vidjenje - pridjeva (nadjeva) - seljak.
Valja na nekom komplekse liječiti. Sreća pa ona ne ispade ljakse*, ipak se sjetila jednog promašaja od dejta.
*Obratiti pažnju na početak teksta
-
PalaSa Marsa
#1518 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cura je ocigledno previse mlada, pa nije to u startu umjela odradit' kako Bog zapovjeda, tako da ne bih komentarisala u tom' kontekstu. Samo cu rec - kol'ko je do njeg', jos je vise do nje i cao. 
-
Strpljiva
#1519 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Prilično sam sigurna da je više do nje. Ali nebitno. Bitno da smo se nasmijaliPalaSa Marsa wrote:Cura je ocigledno previse mlada, pa nije to u startu umjela odradit' kako Bog zapovjeda, tako da ne bih komentarisala u tom' kontekstu. Samo cu rec - kol'ko je do njeg', jos je vise do nje i cao.
-
PalaSa Marsa
- Platformas
#1521 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Puno podizanja sebe, a ponizavanja drugog.La Vita 76 wrote:Evo da i ja ispricam jedno svoje najgore date iskustvo,valjda je jedno drugih se i nesjecam..
Mozda sam isprva zaboravila kao i ovo...Ono citam vasa iskustva i pucam od smijeha i kontam,a jesam ja
ljakse,kako to da ja nemam nijedno ono,gdje meni zivot prodje![]()
![]()
![]()
Dok upo frke,jednu noc mi nedodje slika lika i situacije,nedo Bog,da nije ove teme presaltala bi misli i opet zaboravila![]()
Ali eto,ja u inozemstvuvec neznam ni koja godina tada,ono bio je ljetni period,truba,ja malo se saltala po netu,sa
nasim zemljacima iz diaspore,tj iz iste zelje u kojoj sam bila tada...
I naleti neki lik,ovo-ono nesjecam se tacno..Gdje si ti,tu sam ja...Nesto se to sve brzo odvijalo kad on,ono mogu ja doci kod tebe nije nikakva problem.Ja kontam lik se zeza,ali dosada cini svoje a i bila sam jako naivna tada.Sto naravno nisam sada
,tj mislim,ma ne stvarno...Nebitno!
Neznam ja ni ko je on ni sta,mislim decko se predstavio ,sto jest jest.Normalna fina prica,kulturan al,znas ono kad te nesto golica i neda ti mira,neki instikt,osjecaj koji uvijek odbacujes ali se na kraju uspostavi da je bila opomena na koju nisi obracao paznju..
Tako i ja,poslije svake njegove poruke bilo je ono tipa,cico-maco nesto u tom fazonu ja mislim jos gore od cega sam se jezila.
Nisam ni stigla da razmislim ali kao da sam nesto zamisljala,mozda i jesam,sigurno nisam nekog vrhunskog ljepotana ili Alen Delona,kao sto rece moja mati....![]()
Ali ono normala da je lik,mislim sto da ne,ispricacemo se malo,obici grad,koji je bio jako zeljan obici,kao cuo je sve naj o njemu.Cista navlakusa al,ajd coek htjeo da se uvali u veliki grad iz provincije i olaksa svojoj sestri kojoj je bio na vratu mjesecima a mozda i godinu i vise..
No,ugovorio on sve kaze zet mi kupio autobusku kartu,molio ga nekoliko dana,ono znak pitanja,cuj...al,opet ajd..
Mislim razmjenili smo mi par slika,al se lik ni na jednoj doduse nije smijaoAl nasmijace se kada se sretnemo
![]()
Dolazi,tad i tad,cekam ja njega na stanici..On se vec pogubio,odmah tj vec na pocetku..
Staces valjda zamaglila svjetla velikoga grada![]()
![]()
Nikako da se mi sporazumijemo tj,nadjemo..Koji se peron covijece,gdje sta,nezna on ni objasniti..
Te se mi nekako sretnemo i nasmija se on,doduse ne ja,kad ono nigdje zuba,ono ajd idemo dalje,jest da je bio sok![]()
,sto jest,jest...Al kus,sad sa njim ni nazad ni naprijed..
On se kao nesto postidio,jos manji od mene al ajd za milimikron..Aj,ja se pravim luda,sta je tu je,tj sto si trazila to si i dobila,nema...Kontam sta ce covjek,tj decko,ajd bicu fina sa njim a i nije razlog da nebudem.
Ugosticu ga kod sebe ako bude sta zanovijetao ide van u najboljem slucaju sutra se vraca kuci,to je sigurno!
SAd sjeli mi u voz kad on zapoce pricu,sad malo da se pohvali...POla toga sam zaboravila,tj 99% stvari..
Mene svi vole,ja sam poznat dole,u svako selo kad dodjem prvo mene zovu,to me caste,to ovo ono,ajde nije stvar u selu,vec nacinu na koji on laze i prica neke gluposti nepovezane..
Jos lik se ufuro,ne prestaje,ja vec kuvam u sebi
i kontam ja sam luda,matere mi...Sto mi je ovo trebalo al on i dalje...Sve je on kuce obisao po selu do tad,on je
lik koga si iz postovanja zovu...Prodaje se on vec u sesnaes,valjda konta da se ta seljacka prodaje i kod mene.
Al,halo..kontam oladi malo,seljacino,nemozes svakome prodavati suplje...I tako ja kontam![]()
I Jos uvijek mi nisu jasni oni likovi koji lazu,al prvenstveno sebe i jos kontaju da to drugi nevide,pa se onda kao jos i ufuraju u lik i djelo..Lik ne konta da se te fore vise ne prodaju,pa nismo u 18,vijeku..
Aj da je rekao... Vozio ja motor,kojeg doduse nikada nisam imao
![]()
Nego on one neke praistoriske,suplje...
Sva sreca stao voz,izlazimo mi sa stanice,te on ucuta nekako..
Ja mu odmah kafu,serbeskuvala,ugostim ga pravo,stacu valjda kucno vaspitanje
![]()
On gdje je sjeo,vise ga se sa tog mjesta nije pomjerao,nije da gledam svaku sitnicu al,ono zasjeo pravo se udomacio,jos kaze eh da je meni ovakve odavno bi se ja ozenio...
Ja jos pepeljaru mjenjam svako malo![]()
Al,stacu kad je napuni do vrha,nevolim da smrdi i da ispadaju opusci,a on jos vise zasjeo,cini mi se ona fotelja se jos vise udubila kako se ne pomjera...
Imas li pive,ono nemam,nije mi ni palo na pamet valjda sto je ne pijem,ajde ustade on,napokon![]()
Idemo da je kupimo,tako mi po pivu,naravno i jos nesto smo kupili usput,i naravno ja sam platila..![]()
Kokuz stas...![]()
Tako on piva iza pive,ja gledam na sahat dobro je,jos samo nekako da zaspi,sutra kuci,vozdra!
Te poce lik da place,sad druga varijanta price ona tuzna tj,ona stvarna,mama ga ostavila...Suza,suzu stize,daj mi telefon,hoce on zvati mamu.
Ajde neznam il mi ga zao il mi muka od lika...Nisam znal da takvi postoje,al uvjerila se,doduse mama mi je uvijek govorila kako si ti naivna![]()
I sad dobi on mamu,ti inpulsi su me skupo kostaliKontam sto nije svoj telefon koristio,al...
Sad drama,mamaaa,ona ga tamo smiruje,salta pricu,pa kako ti je sestra...Vidim ja nisu tu cista posla.
Cuj jos nje,kako ti je sestra,pa zar se necujete....
Cmizdrio je on tu ko veliki,al veliki je i bio mislim jos odavno presao 18,naest,ljeta...
Nece da spusti,rastegao,tamo zena ajde dobro sine,pa dobro sine...I jedva nekako,al on nikako da prestane da place..
Meni truba,pravo,sta me snadje...Valjda i piva odradila svoje.Nezna on gdje se nalazi...
Isprica on tu svoju zivotnu pricu,kako sam skontala nikako nije ni prihvatio kako treba u tom selu odakle mu je majka bila..Aj sad da neduzim o tome,zaboravio se on i sestri i zetu javiti,da je stigao ma nigdje veze...
Sad rekoh-odoh ja spavati,kasno je i bilo,on se malo razveseli poceo pricati neke ratne dogodovstine,valjda je sve bila istinaTu se i ja nasmijah na koju...Te on upo frke,koliko si ti momaka imala,sa koliko si spavala??
Sad on,opet da se pohvali malo,ne kontajuci da sve ono dosad sto je uradio po,,,so.
On ljubavnik van taki,ko sa njim spava zagarantovano ga ne zaboravlja,toliko je mocan u krevetu![]()
Al seljacka ona,odade se,ma znas ovdje u inostranstvu nisi siguran,nemozes ti ni sa svakom spavati ,ima side...
Vidim ja lik nije siguran,konta ko zna s,kim je ova...
Joj,meni jos lakse,samo da me ne spopada,da nemoram jos i da se branim,trcim po stanu,prijetim policijom![]()
Sahrka on u sekundi i nedovrsi kako treba,ajde sad da je on normalno hrkao,vec on odvaljuje zidove,jao nemozes zaspati od njega.Ja otvaraj vrata,lupaj,lik se komiro.Ja mislim da i komsije te noci oka nisu sklopila..
Sad vise ja pocela da ga drmam tresem,nema on kao da je pao u komu,nesto malo kao sta-ko al nastavi po starom..
Jo zoro sto ne svices...U medjuvremenu zvonio njemu telefon,al on dasa nije htjeo da javi ranije il je bio iskljucen neznam..Popijo je doduse malo vise,kontam ajd ubija tuga zbog mame..
Sad meni zvoni tel,kad njegova sestra,mene blam zesci,znam zabrinuli se ljudi.Ja ono spava on,tu je nemogu nikako da ga probudim,sto i nisam mogla.Cura fino kulturno,ajde neka se javi kada se probudi...Reko popio malo,ona cuti,popijo,valjda zna scenario kada popije..
Mene blam pravo,zbog njega a i zbog sebe....
Ujutro,neznam kako sam zaspala,ali...Nece on kuci sad,jao ja mislila on ide,on se udomacio,dobro mu,pravo a i piva se ispija...Ja navalila,al na kulturan nacin![]()
Nije on obisao grad,ma kakav crni grad ajde ti kuci svojoj,ma on nece on a i nezna kako da dodje na stanicu,nezna kako sa stanice da kupi kartu,ne poznaje jezik a i nesjeca se puta...![]()
![]()
On bi volio da preseli u ovaj grad ali kad sredi papire i o tome je pricao cijelu vece,valjda mislio evo kandidata..
Neke je startovao i prije,al nece zene danas...Mladog i prespektivnog kao sto je on![]()
![]()
Javio se i sestri al nezna kad ce doci,sad ga blam reci da se vraca odmah sutradan,ko zna sta je on njima napricao.U najmanju ruku pomislili su da ostaje na nekoliko dana,ipak je to put..A ono,ma reko idi ti i nesjecam se vec.Ostao je on jos neko vrijeme mislim nije red da ide odma...
Ja mu na tenane objasnila,koja stanica,gdje da izadje,koji peron,kako da se vrati odakle je i dosao.Ma zna on,sve je on skontao,vec mu slika pred ocima i stanice i svega.Te ode on,uh lakse se dise,ma na agramu nekakvu nabasah...
Proslo je ma ako nije 8h od tada,nesjecam se dobro al reko on u busu u sesnaes ako nije i stigao kuci...
Zove on dal sa neke govornice iz nekih pizdica,pogubio se momak,hm opetNezna gdje se nalazi al uglavnom zadnja stanica,jao,sta rece,kako bolan zadnja stanica??
Pa jesi li ti malouman jesam li ti ja rekla da je 5,stanica odavde,ma neznam ja ja sam sisao ovdje.Ajme mati,znas li ti gdje si sad...SAd on meni da procita naziv stanice,da se ja mogu orjentisati,da se vrati nazad,tj da izadje tamo gdje treba.
Ajde ti doji,pa dodji,ode on kao da kupi pivu,jebiga sjebo se covjek.Da popije koju dok ne stigne voz.Gdje je on lutao sta je on radio,ko ce mu ga znati.Zove opet ajde da se nadjemo u centru odakle idu busevi,sad da mu kupim kartu.
Ajde,.biga kontam bolje i to nego da mi kaze da ostane kod mene jer nema love za nazad,zvao je on i zeta opet da mu posalje,al neznaju kako.Iskomplikovalo se tu pravo.Kontam,kontaju oni kud ga poslasmo.Ma reko eto mene,
ja tamo on ko djete malo,smijuri se...Ma ovo ono,poslace njemu,pare,dace on meni,ma nista ne sekiraj.Samo da mi ga je parkirat nekako u bus,odrastao momak,sta mu je...
Te ode srecom,aj me kakvi likova ima...Ne Bog nikome.
Ja ga drmam,javi se sestri on nista...
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#1522 Re: Vasa najgora date iskustva :P
meni je ovo pomalo romantičnozedo_m wrote:Eh ovako
Zima, led i snijeg, ja i sadasnja hanuma setamo ( tada smo jos asikovali), i ono zimska zafrkancija malo snijega za vrat i ti fazoni, i tako ohladi ona mene mensecini (ipak ima tome 4 - 5 godina) i pocne ono bjezat, kofole. Ja, inace pozant po njeznosti (moj jaran veli ti kad poskakiljas na desnoj starni mene bubreg na lijevoj ziga sat poslije toga), nako uzemem zaleta i u punom trku pokupim hanumu ragbi stilom, znaci iste sekunde sam je odvojio od betona, i kao sto naglasi zima, led i ti fazoni spojise se u efekat klizanja, moga, i tako puni trk+ragbi stil+zena u rukama+led=kvalitetan pad. Sva sreca pa sam u toku padanja uspio da se okrenem tako da sam glavnu silinu udara od smrznuti asfalt i zemlju podnio ja i moja ledja, vjerojatno razlog so me odma ne ostavi tu vecer pa sada zavrsi samnom u braku, mada i hanuma je kukala 2 hefte poslije toga da je nes boli pod rebrima.
Pouka ovoga neglumiti ragbistu na ledu
- Platformas
#1523 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ujedam wrote:Malo me je stid pisati moje promašaje jer ih imam više, ne znam kako to izvodim, kao da sam magnet za budale.![]()
Upoznali smo se preko fb naravno, i počela je priča, ja imala 17godina, on 20godina, momak studira arhitekturu, ja treći srednje. Uglavnom dopisivali smo se duže vrijeme i izađemo na kafu. Bila je subota navečer i odemo u Alfonso na piće. Obukao se užasno-imao je neke reperske hlače, neku utrpanu majicu, katastrofa, ali hajd prešla sam preko toga jer je preko neta zvučao pametno i zabavno.
Pričali smo dosta, nije bio glup ali je bio čudan oko pitanja veza. On živi u Barama, a ja sam planirala prespavati kod prijateljice na Ciglanama. I krenuli mi premo kući skupa pješke. Hodajući kroz grad nije progovorio riječ, a na svako moje pitanje je odgovarao kratko, potpuno nezainteresovano. Također svaku "napucanu" trebu je okom skidao, a ja pored njega ko debil gledam. I napokon došli do Ciglana ( srećom bila sam na ravnom ), i poljubimo se u obraz i svako svojim putem. Zove on mene dva dana poslije da odemo prošetati, i ja pristanem. Nađemo se kod Ciglana i ondje na čošku ima neka radnja kuhinja i bijelog namještaja, i kaže on meni da uđemo tamo, ja ga pitam što ćemo tamo, kaže uđi imam iznenađenje. I ja sva glupava uđem, a on istog trenutka kako sam ja ušla, zatvori vrata i ne da mi da izađem ( valja se frajer od smijeha ).![]()
![]()
I ja pokušavam da guram ne mogu izaći, i šta ću prošetam malo i napokon izađem kad se odmakao od vrata. Pitam ja njega jel'normalan, kakva je ono glupa šala, a on se smije ko najveći idiot. Otom potom, šetamo mi, i dođemo do Bara, kaže on da svratimo kod njega u stan da gledamo film, i ja opet krenem.![]()
Ušli mi u sobu njegovu, gledamo nekakav film, ja očima odmjeram sobu, vidim pravo uredna, a na stolu pored kompjutera stoji pakovanje kondoma. Rekoh, hajd nema veze, svako ima kondome![]()
Kad u po frke on skoči na mene ljubi me, i ja pokušavam da ga odgurnem od sebe, ali ne ide. On sav sretan ljubi i rukama pokušava da mi otkopča hlače, i ja razmišljam čime da ga spucam, kad se otvoriše vrata sobe, a na vratima njegova mama sa dva kolača i dva soka :O![]()
![]()
On ustade kulira, ja u šoku, ustanem, zviznem mu šamarčinu i odem. Prošlo par dana, od njega ni traga. Jedan dan zove on mene da mi čestita 8mart, i da mi kaže da mu je žao što me je varao.![]()
![]()
Poslije sam skontala da je bio u vezi neke 2 godine, a da je meni osmislio drugu totalno priču, samo da izađe sa mnom i da pokuša sa mnom. Ne moram vam reći da sam ga htjela pljunuti kad ga vidim.
Ovo je vrijedjanje inteligencije ostalih forumasa.
Ti kao nisi znala sta te ceka u sobi.
Rekao bi da si bila previse odrasla za svojih tadasnjih 17 godina
- pustopoljina
#1524 Re: Vasa najgora date iskustva :P
meni je prica od la vite lako zamisliva...da neko otvori usta tek kad dodje i da ti je krezavost turn off.
jedino mi nije jasno da pricu "rado vidjen", "jos me zele" nije skontala ranije...i meni su takvi likovi seljaci, a ima ih- ima ih i starijih sa tom pricom...ne mora biti da ga znaju svi u selu, mogu ga znati svi u gradu, smi mu ture zovu, zna ovoga, zna onoga...predsjednik stranke, inace moj dobar prijatelj...ko je onaj pored muje...ili- ma ja sam previse posten, mogao bih ja, da sam lopov...
zar niko nije sreo takve?
jedino mi nije jasno da pricu "rado vidjen", "jos me zele" nije skontala ranije...i meni su takvi likovi seljaci, a ima ih- ima ih i starijih sa tom pricom...ne mora biti da ga znaju svi u selu, mogu ga znati svi u gradu, smi mu ture zovu, zna ovoga, zna onoga...predsjednik stranke, inace moj dobar prijatelj...ko je onaj pored muje...ili- ma ja sam previse posten, mogao bih ja, da sam lopov...
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#1525 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja uvjek na prvom dejtu kazem curici da sam se svidjao jednoj poznatoj curici u osnovnoj skoli i jos jednoj djevojcici iz 2-a, tek toliko da zna da sam bacjepustopoljina wrote:meni je prica od la vite lako zamisliva...da neko otvori usta tek kad dodje i da ti je krezavost turn off.