Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
amidzazeher

#1501 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by amidzazeher »

MOSALJOZE wrote:Kao i na svim temama mnogo ih je šljeglo u zadnja 24 sata.Spaha nije igrao desnog beka,već je tu bio Mujdza čisto da se zna.Onaj faul se mogao svirati,ali i nije.Spaha nije bio na svom nivou,i to je to.Nažalost nije na pravi način završio reprezentativnu karijeru,ali za mene će uvijek ostati borac,i istinski patriota.
Ko napisa da je igrao desnog beka? Spaha da je 10 godina mladji ne bi mogao onaj propuh pokriti tako da je meni on najmanje kriv za katastrofalnu taktiku fudbalskog nam znalca Papeta.
DaysleepeR

#1502 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by DaysleepeR »

mislim da je vrijeme da se rastajemo lagano
Dead Man Walking

#1503 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dead Man Walking »

Ja za Spahica pisem godinama kakav je, naravno i ismijavan sam zbog toga ovdje nerijetko, al nejse. Kakav god bio, nas je najbolji defanzivac i sinoc je zavaljen samo tako, mozda i namjerno od strane Susica da mu pokaze ko je gazda, a ovaj lud kakav jeste pokazuje da je ipak on "Sabe" za "bajagi Ricija" na klupi, a sve preko nasih ledja.
todd_smith

#1504 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Hvala mu za sve, ali kada Sunjic ispravlja tvoje greske, vrijeme je da se poselamis.

Hvala ti za sve, necemo te zaboraviti i na kraju to je najbitnije.
MOSALJOZE

#1505 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Sigurno da jeste kriv,apsolutno se slazem,ali onde da je igrao Kolašinac on ne bi imao ni potrebe za reakcijom,tačnije udvojio bi onog igrača i kraj.Imao je nekoliko loših dodavanja,jako loše ušao u tekmu,a tu su Bogami i godine.Dokazao je koliki je patriota nebrojeno puta,i mislim da se nema šta njemu prigovoriti.Čovjek je uvijek išao borbeno,ako treba i glavom na kopačku,i koliko god ga osporavali,on će za mene uvijek biti pravi kapiten.Ako se malo vratimo unazad,kad nam je odbrana bila propuh,zna se koje sve stizao i zatvarao,i ko je zbog te prevelike želje na kraju i ispadao.
Admire,nisi tako mlad,znaš i sam da je imao problema sa novinarima(za nas mozda ne velikih)te da su mu riječi i prečesto bile izvrtane,a ono na face-u je bilo potrebno da se obrati javnosti

amidza halali malo sam pobrkao,ne ljutiš se valjda?
Quaresma

#1506 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Quaresma »

gotovo je sad, da je kolasimac bio tu je bespotrebno pricati

sta bi bilo kad bi bilo, sto kazu da su babi muda bila bi deda

u fudbalu se uvjek uci, nije smak svijeta, bice jos utakmica i svjetskih prvenstava
ja se nadam uvjerljivoj pobjedi bar 3-0 protiv irana, znam da zvuci ludo i nerealno ali mozemo bar pobjediti jednu utjesnu utakmicu na sp
Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
SSemir

#1507 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

ma ja ba, otjerajte svakog. nema sanse recimo, da se pokusa neko novi uvesti u igru, pa npr. da tu postane konkurencija, jok, to se i ne razmatra, treba to po kratkom postupku otjerati i spahica i dzeku i misimovica. pa cemo opet jedva skrpit 11 igraca, a ovima nedati ni na klupu. jok. bosnjo i ne pomislja spustit malo loptu na zemlju. ili si najbolji, ili te treba otjerati! pa cemo onda poslije toga psovati susicu sto je na klupu treca klasa igraca. ha ja. logicno je to sve. zna forumski strućnjak
Infaze Studio

#1508 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Paul F. wrote:
Infaze Studio wrote:Ovako providni nisu bili Dzeko i Spahic ni protiv Egipta.
Susiceve vratolomije su, opet, posebna prica. :-)
Misliš da su opet rakijali ili ...
Ne znam je li I TO u pitanju, ali sam odmah nakon utakmice, na jednoj od tema, iznio neke svoje instinkte. :)
Ne mogu cekati da se novinari vrate iz Brazila. Siguran sam da cemo imati sta i poslusati/procitati.
Jedno je sigurno: Onako dodati loptu protivnickom igracu (ima u jednom od ovih gore gifova, mislim u drugom po redu), a zatim onako blago ulaziti u sve i jedan duel u 2. pol, ne mogu biti greske, povreda, nepripremljenost itd...
Sve vise postajem siguran da taj momak ima malo zescih problema. :sad:
Begovic je, sto sam i ranije pisao, Bogom dan da bude kapiten ove repke. A smirio bi se i Dzeko bez Emira u timu, 100%. Vrlo je nezrela osoba, ali ipak puno manji egoista od kapitena.
Sad ce doci kojekakve dangube, i reci: "samo se svaljuje neuspjeh sa Papeta na igrace" :D
sumirprimus

#1509 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

sta reci...manirom stivi djija sto bi spaho reko...
Last edited by sumirprimus on 23/06/2014 08:35, edited 1 time in total.
frngla

#1510 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by frngla »

Spahiću klupa, traku predati Begoviću, a njega preseliti na klupu. Uigravati Bičakčića i Zukanovića/Šunjića za prve štopere, odnosno Arslanagića ako prihvati poziv. Spahić nas je zavalio nebrojeno puta u jačim utakmicama. Po meni, može na klupu za kvalifikacije za Euro i to bi bilo to od njega. Ista stvar važi i za Misimovića, klupa, a na njegovo mjesto pozvati Prcića.
Infaze Studio

#1511 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Miske bi mozda i sjedio na klupi pod novim selektorom, Spahic sigurno nebi htio. Za Misketa, na zalost, nema mjesta ni na klupi. Pjana, MEdunjanin, ako bi dosao ovaj mali Prcic...nema Miske tu sta traziti.. Jah... i Tino je tu :-D
Dr. Kuca

#1512 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Kod novog selektora radi mira u svlacionici on ne bi smjeo biti pozvan, niti biti u bilo kakvim kombinacijama. On se moro bolje postaviti u onoj situaciji, iskusan je nije balavac neki.
Infaze Studio

#1513 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Dr. Kuca wrote:Kod novog selektora radi mira u svlacionici on ne bi smjeo biti pozvan, niti biti u bilo kakvim kombinacijama. On se moro bolje postaviti u onoj situaciji, iskusan je nije balavac neki.
Ako mislis u situaciji kod gola, apsolutno. Pa on moze onog emenikea ili bilo kojeg napadaca zagraditi da ne prismrdi lopti i to je uradio milijardu puta prije...Covjek je jednostavno nesto bojkotovao..Sam sebe, selektora, drzavu, SP..ne znam..Ali ono nije normalno. POgledaj samo njegovo postavljanje i ulaske u duele cijelo 2. pol. PA to samo onaj ko nikad nije gled'o repku moze misliti da je slucajno i moguce.
Dr. Kuca

#1514 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Infaze Studio wrote:
Dr. Kuca wrote:Kod novog selektora radi mira u svlacionici on ne bi smjeo biti pozvan, niti biti u bilo kakvim kombinacijama. On se moro bolje postaviti u onoj situaciji, iskusan je nije balavac neki.
Ako mislis u situaciji kod gola, apsolutno. Pa on moze onog emenikea ili bilo kojeg napadaca zagraditi da ne prismrdi lopti i to je uradio milijardu puta prije...Covjek je jednostavno nesto bojkotovao..Sam sebe, selektora, drzavu, SP..ne znam..Ali ono nije normalno. POgledaj samo njegovo postavljanje i ulaske u duele cijelo 2. pol. PA to samo onaj ko nikad nije gled'o repku moze misliti da je slucajno i moguce.
Naravno, sa onom situacijom nikakva formacija nema veze, na kraju krajeva e mogo loptu nabit u aut ili nesto slicno. Al jebiga gotovo sad.
vryzas

#1515 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by vryzas »

"Kapiten" je bio na nivou. :oops: Nadam se da ce ga novi slektor zaobici u sirokom luku.
sinuhe

#1516 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Kako ga uze Emenike. Ako je vec trebalo biti tako drago mi je da je bas njega.
Baresi 6

#1517 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

drago vam je pacenici. a kad je spaha sam drzo odrbanu bio je kralj bog otac. ovdje se uvjek neki igraci dizu u nebesa a drugi pljuju. i to bas ono pretjerano. ono ibisevic je bolji zato dzeko ne valja, kolasinac zakon zato spaha levat, itd itd. vi koji to radite ste obicni kompleksasi koji lijecite neke svoje frustracije.
smijesni_ste

#1518 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

:lol: :lol:
Baresi 6

#1519 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

smijesni_ste wrote::lol: :lol:
sta je smijesno?
Dirty_Eastwood

#1520 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dirty_Eastwood »

Baresi 6 wrote:drago vam je pacenici. a kad je spaha sam drzo odrbanu bio je kralj bog otac. ovdje se uvjek neki igraci dizu u nebesa a drugi pljuju. i to bas ono pretjerano. ono ibisevic je bolji zato dzeko ne valja, kolasinac zakon zato spaha levat, itd itd. vi koji to radite ste obicni kompleksasi koji lijecite neke svoje frustracije.

Da...drzao je odbranu protiv San Marina i takvih ekipa....
alcho

#1521 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by alcho »

Baresi 6 wrote:
smijesni_ste wrote::lol: :lol:
sta je smijesno?
:lol: :lol:
Kinaski

#1522 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kinaski »

Baresi 6 wrote:drago vam je pacenici. a kad je spaha sam drzo odrbanu bio je kralj bog otac. ovdje se uvjek neki igraci dizu u nebesa a drugi pljuju. i to bas ono pretjerano. ono ibisevic je bolji zato dzeko ne valja, kolasinac zakon zato spaha levat, itd itd. vi koji to radite ste obicni kompleksasi koji lijecite neke svoje frustracije.
Ne mozes poredit rusioca i spahica. Mali je daleko ispred
Edin H.

#1523 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Kinaski wrote:
Nisu uopste isti tip igraca i u principu bi trebalo da se odlicno dopunjuju. Fino je odigrao protiv Argentine.
Da je igrao Kolasinac Spaha se ne bi nasao u onoj poziciji, a ionako je bio faul. Dobro, imao je nekoliko gresaka, li postavlja se pitanje zasto je uopste igrao, ako je povrijedjen. Razumijem ja zelju, ali ispalo je da to nije bila dobra ideja.
Baresi 6

#1524 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

Kinaski wrote:
nisam ih ni poredio. pricam o tom kako ovi kvazi navijaci vazda nekog dizu u nebesa a drugog pljuju. nepotrebno i antiproduktivno ponasanje. svi su oni dio istog tima i ne mozes jednog igraca hvaliti na racun drugog.
emmir1

#1525 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emmir1 »

Uglavnom raja pljuje po Spahi zbog nekih špekulacija unutar reprezentacije , odnosno po tekstovima nekih nazovi novinara.

Spaha je fauliran od strane Emenikea , faul je čist ko suza.

Potkačio ga je po nogama , nakon čega se Spaha sapleo.

Tu nema dileme.

Nikad Emenike ne bi došao do one lopte da nije sapleo Spahića.

Dalje , Spaha je žrtva Papetove taktike .

Safet je napravio takvu formaciju da su naši igrači popadali do trke već nakon pola sata.

Spaha je morao da zatvara bok , a Lulic je izgubio oštrinu u napadu zbog stalne trke da zatvara nazad.

Trebalo je da igramo sa dupliranjem bokova Kolašinac i Lulic , te Mujdža i Hajrovic.

Strana gdje su bili Mujdža i Hajrovic ni jednom nije probijena

Onda bi i Spaha imao više snage da zatvara napade Nigerije .

Upustili smo se sa njima u trku bez ikakvog razloga , samo smo trebali da ih čekamo na svojoj polovini.

Kako bi utakmica odmicala nervoza bi bila veća , a oni bi sve više išli naprijed.

Bilo bi pitanje samo sa koliko razlike bi ih pobijedili.

Znači Spaha je tu najmanje kriv.
Post Reply