Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Njanjavi

#1501 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Njanjavi »

E vala ako je ovo fino napisano jbga. Ja ovde vidim masu tako jeftinih i izrecikliranih klisea iz najsmecastije literature koja postoji. I to sve jedno za drugim. Ona se sa ceznjom budi sama kme kme, u prevodu sebicna je kokoska koja bi da joj se ugadja sabahilde, prahnulo joj a nema, il bi da joj magarac kuha kafu :D
Pa onda nastavljamo sa kliseima, on otiso odnjeo joj sve, sve ono o čemu je mastala, znaci diskonektovana od realnosti treba, ovo je neka lujka dedem.
Dalje nastavlja sa njakim halucinacijama i suncem hudim nicim izazvanim koje salje njake chari u sobu, i najveca laz u postu slijedi, ONI NASMIJANI PILI KAFU SABAHOM U NJAKOJ SUNCANOJ BASHCI. Ko to jos sabahom nasmijan pije kafu??? Laz laz laz.
I naravno uz to slijedi neopisivo bljutava mentalna slika i klise kako ona krije tugu iza laznog osmjeha, jako predvidivo i nit koja je protkana kroz svaku infantilnu literarnu bljuvotinu ikad napisanu.
Dalje slijedi silovanje ovo malo uma sto imamo sa kliseima on sa drugom ona huda pati, svaki dan je napaljenija pa joj on kao fali, doduse sjeti ga se tek kad je komšija iz mrcajevca dere hard sa guze, pa joj naumpadne levat koji joj je ugadjao.
I jos jedan zabrinjavajuci detalj u ovom smecu je ideja o šetnji kraj rjeke u neka doba, ova il je ograjisala kraj rjeke hodajuci il je neki sexualni manijak, ko normalan hoda kraj rjeke po mraku.
Naravno halucinacije se nastavljaju njakim osjecajem nekih zagrljaja, sto bi moglo potvrdit moju ideju da je fakat na nesto nagazila dok se setala kraj rjeke lujka.
Moglo se ocekivati da ce za kraj pozelit cistu i iskrenu ljubav ovo ono, zarobljena ona u sjecanjima sto bi se dalo protumacit kao da ima perverznjakusa neke neostvarene teznje o bondage sexu, na sta ukazuje i bol koji osjeca ovo ono, najvjerovatnije je ovo pisala poslije gledanja onog smeca 50 nijansi sucmuraste.
I kako da prodje ijedna ovakva bljuvotina bez zagrljenog jastuka natopljenog suzama sto kad procitam pochera me da kakim sabahom, odo kakit crknite romanticari :D

PoslaTo iz chafirovog grotla
pukepuke

#1502 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by pukepuke »

Njanjavi wrote:E vala ako je ovo fino napisano jbga. Ja ovde vidim masu tako jeftinih i izrecikliranih klisea iz najsmecastije literature koja postoji. I to sve jedno za drugim. Ona se sa ceznjom budi sama kme kme, u prevodu sebicna je kokoska koja bi da joj se ugadja sabahilde, prahnulo joj a nema, il bi da joj magarac kuha kafu :D
...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hvala, baš se nasmijah!
PS. Ne odnjeo, nego odnio i ne rjeka, nego rijeka.
Euridika
Globalna šefica

#1503 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Njanjavi wrote:E vala ako je ovo fino napisano jbga. Ja ovde vidim masu tako jeftinih i izrecikliranih klisea iz najsmecastije literature koja postoji. I to sve jedno za drugim. Ona se sa ceznjom budi sama kme kme, u prevodu sebicna je kokoska koja bi da joj se ugadja sabahilde, prahnulo joj a nema, il bi da joj magarac kuha kafu :D
...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hvala, baš se nasmijah!
PS. Ne odnjeo, nego odnio i ne rjeka, nego rijeka.
Njanjavi is back in the house! :lol: :lol:
al_akhisari

#1504 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...zamuckuje, sad već skoro prošla noć, trudi se prikriti ti trag; ti si...nevina i nemirna moja strepnja; od tebe pletem, zidam glad za sitošću, od koje ne prestaje glad; ti si...besmisao pun milog besmisla, što se ponavlja iznova i opet; zamuckuje dotrajala noć,...ti si šamar svih mojih dotrajalih blizina
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1505 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Velkoski »

ostala si samo folder...
al_akhisari

#1506 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...nema te više...iz dana u dan pretačem krivicu poput vrelog čaja, bol šutam pod kauč, očaj guram pod tepih; na naša mjesta ne idem više...iz straha...da ću zateći neku drugu što na tebe liči
Anestezija

#1507 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Anestezija »

kad god smo se ljubakali ona se zadise ja sve konto napalila se,kad ono astmu imala
Zoya

#1508 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Zoya »

Anestezija wrote:kad god smo se ljubakali ona se zadise ja sve konto napalila se,kad ono astmu imala
:lol: :facepalm:
al_akhisari

#1509 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...zamišljam ti lik, pokušavam da ga crtam, a moguće da neću moći, neću znati...jer ga samo za sebe želim zadržati; zato ga crtam i skrivam, na ramenu lijevom, i bojim ga bojama duše tvoje; da mogu, kad poželim, bez daha ime da ti pozovem...ili možda samo vrhom prstiju, lahko da ga dodirnem
HadiRa

#1510 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by HadiRa »

Koliko li je ljubavi Svete, sam u venama toplim imao, da bi ovoliko neumorno nudio i davao ? Tajni damar dohvatio, trepavicama svojim taknuo i probudio iz sna.
Sveti mudrac i čarobnjak, pamćenje i zbilju u jedno pretapao i mehkom svilenom vrpcom u snop vezivao.
Prste svoje u Svetiše zavukao, mističnog i zamagljenog pogleda slikara, u rumenu daljinu, u kojoj su jos titrali obrisi njenog lika.
Nisam znala, da li je demon ili je anđeo. Noću je sam kroz pustinju zamišljen i tih pognut šetao.
- Zločin, - vikala sam. - Zločinac me zamrznuo, pogledima svojim ispresjecao.
Okrenuo se, blago nasmijao, raširio krila, jednom mi odmahnuo i u proljeće mirisno rascvao.
- Evo ti bona prozor, gledaj - dugo se zatim, dugo, eho ponavljao.
supercali

#1511 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by supercali »

O biljeznico
Pa gdje si ti da ti dodam toalet papir u javnom wc-u dok svira serenada u nekoj birtiji pored a vjetar puse i pirka mi po nogama...

O biljeznico...
al_akhisari

#1512 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...pričat ću, govoriti, vikati i pisati riječi duge i one kratke sasvim; il, možda ipak ne...riječi, ponekad su tako male i slabe su; ponekad tišina govori više; poput drumova i puteva; otkad te nema, sve više volim ceste; i one prljave, blatnjave i mokre ceste; znaš, ceste vraćaju ljude...u tišini; ko zna,...možda
Rockefeller

#1513 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Rockefeller »

ma kakvi, nema ništa od toga
ovo_mi_je_nick

#1514 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by ovo_mi_je_nick »

Bila si moj trenutak.

Volio sam da te volim.
al_akhisari

#1515 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...ponekad zatvorim oči i pustim mašti na volju, da se igra; poželim da sam na vrhu svijeta i, gle čuda...tu sam; ponekad poželim da sam tu, na talasu divljem, poželim sunce sjajno, i mjesec zlatni poželim; ponekad, zatvorim oči, poželim sunčan, veseo dan, zvijezdu sjajnu poželim; ponekad, zatvorim oči, poželim na tren barem samo, tebe da vidim; ponekad, zatvorim oči i...ne poželim ništa, znam da te vidjeti neću
vesela_sveska

#1516 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by vesela_sveska »

Covjek se budi najcistije duse koja ceka da je oblikuje buduci dan, zato priusti sebi da ti prvo "dobro jutro" pozeli onaj ko te voli. DOBRO JUTRO! :-)
Anestezija

#1517 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by Anestezija »

Govorila mi je da sam neozbiljan doduse nosio sam plasticni rambo noz do treceg srednje...
supercali

#1518 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by supercali »

O biljeznico

Mislio sam da sam izgubio teku al se ipak pojavi

O biljeznico...
al_akhisari

#1519 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...još jedna nemirna noć, i daleko jutro bez sna; ogrnuh se oblacima tamnim, vani odlazim, žmurim i vjetar udišem; u glavi besmislene rječi, pjesma ova, besmislena; najteže je pisati nekom ko je tako daleko od dodira, najteže je možda živjeti u sjećanjima,...ne mogu pisati ono sto želim; danas sam ti poslao cvijeće, i poruku nesigurnom rukom pisanu...znam…znam, daleko si; toga se još jedino bojim
HadiRa

#1520 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by HadiRa »

ne.. nije ovo pjesma najtuznija
to samo put je, kojim me sudbina poslala..

sjecam se da sam sapat zvijezda slusala
u narucju tvom druga bjese .. i ona ti pripala..
dodirivah mjesec te noci, al' nisam plakala..

nemoj mi zamjerit sto obrazi i usne nisu vlazne
pustila sam nebu zmaja
na ledjima njegovim, tvoje rijeci i osmijehe lazne..

pozelim da probam okus krvi i pepela
pa polegnem lice na zemlju.. tu mi dusa spava
ocujem glas nerodjena djeteta
sve dzaba
okus zemlje pozna samo trava..
al_akhisari

#1521 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by al_akhisari »

...hladna, ova je noć, i riječi teško, preteško mi idu; boje se, zime se plaše; il, možda istine se boje; čudna je, tamna i ozbiljna istina je; riječi se boje da ju dotaknu, da joj priđu boje se; izgleda tajnovito, čudno i nelijepo; hladna, ova je noć i vjetar i dalje zavija; pod prozorom pronosi crne, duge sjenke; šetaju se, gledam ih i plašim se da ne uđu i istinu o tebi, tamnu unesu; hladna, ova je noć i istina hladna je
HadiRa

#1522 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by HadiRa »

mi smo voljeli isto nebo
osim što on nije volio oblake
rekao bi: Ne, ne čujem ti korake
po pamuku kad hodaš
i rekao bi još: dođi bona, ružom crvenom da te zakitim
nema krune, smaragdom optočene, koja paše uz te tvoje oči
za šefteli usne rumene, kraljeve i šeike ću da podmitim
cigane dovesti pod prozorima da sviraju
vatan kad budem, i džan ti ispotiha otimao, te kobne, nesebične noći.
berenice

#1523 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by berenice »

Fali mi samo tvoj prodorni pogled - pa da su ti i crne oci bile, a ne modre, opet isto bi bilo.

Otisla sam, jesam. Pa? Ucinila sam najbolje i sebi i tebi, majcin sine.
HadiRa

#1524 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by HadiRa »

berenice wrote:Fali mi samo tvoj prodorni pogled - pa da su ti i crne oci bile, a ne modre, opet isto bi bilo.

Otisla sam, jesam. Pa? Ucinila sam najbolje i sebi i tebi, majcin sine.

:thumbup:

:kiss:
ho oponopono

#1525 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......

Post by ho oponopono »

...Marija bona, de im zapjevaj ...ne dam bolu da me slomi... :pisnula: i :pisnuo:
Post Reply