FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#1501 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

to je ono sto je citavu proslu sezonu Suljicu nedostajalo i dalje izgleda, ta zavrsna lopta, taj zadnji pas :roll:
Kemal Malovčić

#1502 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

imo je i neke druge prilike da doda al nije dodo
ruud

#1503 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ruud »

kao što je prilika iz prvog poluvremena kad je s desne strane iz kaznenog lijevom pokušao lucidno, a na drugoj strani Said bio potpuno sam.
SmokingMan

#1504 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

ruud wrote:kao što je prilika iz prvog poluvremena kad je s desne strane iz kaznenog lijevom pokušao lucidno, a na drugoj strani Said bio potpuno sam.
Eto i na kraju krajeva dobro ispade,iako sam mislio vallahi da će nas nakon on e loše igre protvi amatera razbucati ko jufku,a fakat su jako odigrali...Oni bugari su mustre,nisu ni smjeli napadati toliko,više se igralo na ispitivanju protivnika,mada mislim da su oni hinjare i to ogromne,mene samo u revanšu brine naš mentalitet tipa,lahko ćemo..
ruud

#1505 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ruud »

z1xter wrote: mene samo u revanšu brine naš mentalitet tipa,lahko ćemo..
mene brine sljedece, ja mislim da su oni nas potcijenili i nisu ocekivali našu dobru igru, i onda da ce se pravo suprostaviti na Kosevu, e sad ja se opet nadam da sam u krivu, da nas nisu potcijenili i da je ono bio njihov maximum :mrgreen: i nadam se aBd publici, navijanju i rezultatu kao sto je bilo protiv Orebra 8-) a i tad je ramazan bio...
Kemal Malovčić

#1506 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

ma ne mogu oni meda više od onog vjerujte kemi ;)

ali to ne znači da ne moram MI igrati bolje :thumbup:
SmokingMan

#1507 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

ruud wrote:
mene brine sljedece, ja mislim da su oni nas potcijenili i nisu ocekivali našu dobru igru, i onda da ce se pravo suprostaviti na Kosevu, e sad ja se opet nadam da sam u krivu, da nas nisu potcijenili i da je ono bio njihov maximum :mrgreen: i nadam se aBd publici, navijanju i rezultatu kao sto je bilo protiv Orebra 8-) a i tad je ramazan bio...
Svakako,mnogo me podsjećaju na Bešiktaš,ali fakat,po igri u prvom susretu,bugari su odigrali jako slično njima.Uostalom imaju i oni dosta rupa,ali pitanje je koliko će naši igrači biti psihički spremni da stignu ovaj rezultat koji je manje više povoljan,ali šteta što nismo dali jedan gol pa makar da smo izgubili i sa 2:1,jer upravo taj zlatni gol u gostima ima veliku vrijednost.
Fred_Perry

#1508 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Fred_Perry »

johnny_blazze wrote:treba povuci rucnu sa ovim prepucavanjima,samo teren i tribine u cetvrtak sve da se trese kad zapjevamo :dance:
Najbitnije je da nasa braca dobiju oslobadjajucu presude!!
Ne daj te se braco nasa zgazit ce mo cigane
Obuca9

#1509 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

-LIBERO- wrote:Mozda se povrede obnove do cetvrtka.. :D

Levski se sprema za revanš na Koševu. Bugari su sinoć odradili jak trening, a trenera Ilieva je zabrinula činjenica da nije mogao da računa na svoja dva ključna igrača. Naime, nakon prvog duela protiv Sarajeva u Sofiji (1:0), na povrede su se žalili Vladimir Gadzhev i Hristo Yovov.

Gadjev se žalio na bol u koljenu u lijevoj nozi, a medicinsko osoblje je uvjereno da će on biti spreman da igra revanš u Sarajevu koji je na programu u četvrtak. Također, pregled je pokazao da i Yovov neće biti pod upitnikom.
Nadam se da će Gadzhev ostati povrijeđen, a za ovog Yovova bih volio da se oporavi i da odigra svih 90 minuta. Da je on ostao na terenu, nikad mi ne bi gol fasovali.
tataćusak

#1510 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by tataćusak »

z1xter wrote:
ruud wrote:
Svakako,mnogo me podsjećaju na Bešiktaš,ali fakat,po igri u prvom susretu,bugari su odigrali jako slično njima.Uostalom imaju i oni dosta rupa,ali pitanje je koliko će naši igrači biti psihički spremni da stignu ovaj rezultat koji je manje više povoljan,ali šteta što nismo dali jedan gol pa makar da smo izgubili i sa 2:1,jer upravo taj zlatni gol u gostima ima veliku vrijednost.
Ne podsjeća ovo kralju na Bešiktaš. Ja kolko se mogu sjetiti protiv bešiktaša je bila opsada našeg gola a ovi bugari nisu centra prelazili.
Real Khan

#1511 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Real Khan »

Dragi hordaši i ostali forumaši,

Forumske kolege znaju da sam već duže od godinu dana "na odvikavanju" od foruma pa nisam ništa pisao, ali smatram da je ovih dana situacija suviše ozbiljna da bih ostao nijem. Ne znam koliko će ova moja intervencija piti vode, ali bih zamolio sve ljude kojima je FK Sarajevo u srcu, da sada u četvrtak ne nasjedaju na provokacije i ne učine nešto zbog čega ćemo svi sutra žaliti ili se stidjeti. Znamo šta su oni idioti iz Bugarske radili u Sofiji našim navijačima, znamo šta su pisali njihovi novinari, znamo i kako se i "spremaju" za gostovanje...sve se zna, ali bi za naš klub bilo najbolje da uprava pošalje službenu žalbu UEFA-i sa dokazima fašističkog i pro-genocidnog ponašanja navijača Levskog, te da zahtijevaju najrigorozniju kaznu i za njihov klub i navijače. Da bi ova žalba bila vjerodostojna, neophodno je da navijači FKS budu inteligentniji od bugarskih govana, i da bez ikakvih incidenata i bez upaljene baklje ili petarde odigramo utakmicu u kojoj će igrači na terenu ginuti za svaku loptu, a tribine se tresti od grmljavine navijača od kojih Levski treba puno toga naučiti. Znam da su se u upravi Levskog usrali, ne zbog onih 300 idiota koji će možda doći i vjerovatno fasovati kao žrtvena janjad, nego zbog mogućnosti da se ovdje ne desi nikakav incident (dakle, bude ludo ali sasvim korektno navijanje), te da budu diskvalifikovani iz daljeg takmičenja na osnovu žalbe zbog veličanja genocida kojeg su sve civilizovane zemlje zvanično osudile. Razmislite malo i učinite onako kako je najbolje za naš klub i našu državu.

P.S. Ne treba zaboraviti da nisu svi Bugari ista govna...Sjetimo se da je Bugarska prva zvanično priznala nezavisnost naše države Bosne i Hercegovine 1992. godine...
strong69

#1512 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

z1xter wrote:
Po cemu te podsjecaju na Besiktas? Vidi im pojacanja, druga francuska liga, druga portuglalska liga, Burkina Faso ili Gvinea Bisao... Nemaju klasnog igraca kao sto je to imao Besiktas tada. A Besiktas nas je razvalio u obje tekme a ovi nisu nista bolji od nas bili. Objektivno smo zaluzili remi u Sofiji.

Ali i dalje stoji da su Bugari bolji i da je 1:0 veoma tezak rezultat za stici. Ali nije i nemoguce.
roboth

#1513 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by roboth »

ruud wrote:
Kemal Malovčić wrote: http://youtu.be/myF-DaJv8CU?t=5m10s - ovo što je sesar napravio na 5:10 je remek djelo
auuu da smo iz ove šanse gol dali a mogli smo, svega bi bilo, danas bi se druga prica pricala :mrgreen:
Suljicu, Suljicu....
Pogledaj gdje su se sakrili svi nasi igraci, kao da ih je bilo strah da se otkriju da zabiju gol,sta li...
vozač

#1514 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by vozač »

da ponovim sa druge teme

možda se ispostavi da je bolje što je ostalo 1:0 nego 1:1, ko zna, ako se i oni okrenu čuvanju rezultata pa im ga u tvrdoj tekmi roknemo u 92 minuti, onda do penala i prođemo 8-)

da je 1:1 možda bi i oni navalili da ga daju, ko bešiktaš :x

nešto kontam da oni ipak nisu ekipa za strahovanje, jbg da je tako pa napravili bi nam 5-6 stopostotnih u sofiji, pa bi nas vile nosale, pa stative, prečke, kartoni, ništa od toga, čak je sarajevo igralo potpuno ravnopravno, bez velike krize, vršilo veliki pritisak u pojedinim dijelovima meča, tako rezonujući očekujem da ih možemo dobiti, teško ali možemo, uz mrvu sreće :bih: ili još bolje bez nekog izrazitog peha ili velikog kiksa

vala nisu bešiktašu ni do koljena, niti imaju trenera ko što su ga oni imali, niti su ime kao oni
vozač

#1515 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by vozač »

Real Khan wrote:Dragi hordaši i ostali forumaši,

Forumske kolege znaju da sam već duže od godinu dana "na odvikavanju" od foruma pa nisam ništa pisao, ali smatram da je ovih dana situacija suviše ozbiljna da bih ostao nijem. Ne znam koliko će ova moja intervencija piti vode, ali bih zamolio sve ljude kojima je FK Sarajevo u srcu, da sada u četvrtak ne nasjedaju na provokacije i ne učine nešto zbog čega ćemo svi sutra žaliti ili se stidjeti. Znamo šta su oni idioti iz Bugarske radili u Sofiji našim navijačima, znamo šta su pisali njihovi novinari, znamo i kako se i "spremaju" za gostovanje...sve se zna, ali bi za naš klub bilo najbolje da uprava pošalje službenu žalbu UEFA-i sa dokazima fašističkog i pro-genocidnog ponašanja navijača Levskog, te da zahtijevaju najrigorozniju kaznu i za njihov klub i navijače. Da bi ova žalba bila vjerodostojna, neophodno je da navijači FKS budu inteligentniji od bugarskih govana, i da bez ikakvih incidenata i bez upaljene baklje ili petarde odigramo utakmicu u kojoj će igrači na terenu ginuti za svaku loptu, a tribine se tresti od grmljavine navijača od kojih Levski treba puno toga naučiti. Znam da su se u upravi Levskog usrali, ne zbog onih 300 idiota koji će možda doći i vjerovatno fasovati kao žrtvena janjad, nego zbog mogućnosti da se ovdje ne desi nikakav incident (dakle, bude ludo ali sasvim korektno navijanje), te da budu diskvalifikovani iz daljeg takmičenja na osnovu žalbe zbog veličanja genocida kojeg su sve civilizovane zemlje zvanično osudile. Razmislite malo i učinite onako kako je najbolje za naš klub i našu državu.

P.S. Ne treba zaboraviti da nisu svi Bugari ista govna...Sjetimo se da je Bugarska prva zvanično priznala nezavisnost naše države Bosne i Hercegovine 1992. godine...
ne treba praviti belaja, samo ćemo nadrljati i staviće nas sa govnima u isti koš, to se ne smije dopustiti, donesite trake, papire isjeckajte, šalovi, grla, dlanovi, ma ima da gori i bez baklji i sličnih sranja za koje slijede drakonske kazne
očekujem da će igrati i na kartu rasizma, ma nema šta neće izmisliti
Tayyip

#1516 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Tayyip »

HAJDE! GAZI!
todd_smith

#1517 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

sto je sve blize i blize sve me brine da smo mi vec odlucili da smo prosli :roll:

ne znam da li im mozemo zabiti 2 a da ne primimo niti jedan, sa onom odbranom mozes sve ocekivati, tamo su cijelu utakmicu dobro igrali, i onda u 5 sekundi amaterski stvar zeznuli :roll:

neka daju sve od sebe, nadam se da ih Jovic spusta na zemlju da ne izadju na teren sa mislima tipa "`ta ce oni, tamo nam samo 1 zabili" :-)
strong69

#1518 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Suljicu, digni glavu molim te. U ovoj utakmici nema popravnog.
ruud

#1519 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ruud »

roboth wrote:
ruud wrote:
Kemal Malovčić wrote: http://youtu.be/myF-DaJv8CU?t=5m10s - ovo što je sesar napravio na 5:10 je remek djelo
auuu da smo iz ove šanse gol dali a mogli smo, svega bi bilo, danas bi se druga prica pricala :mrgreen:
Suljicu, Suljicu....
Pogledaj gdje su se sakrili svi nasi igraci, kao da ih je bilo strah da se otkriju da zabiju gol,sta li...
mogao je ovdje i Saidu vratiti :oops:
Cienfuegos

#1520 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cienfuegos »

todd_smith wrote:
ne znam da li im mozemo zabiti 2 a da ne primimo niti jedan, sa onom odbranom mozes sve ocekivati, tamo su cijelu utakmicu dobro igrali, i onda u 5 sekundi amaterski stvar zeznuli :roll:
Nema sanse da ne primimo barem 1, sto znaci da moramo zabiti 3 a to opet znaci da cemo morati biti puno prisebniji u fazi napada gdje ne smije biti previse soliranja kao u prvoj tekmi. 1:0 je bas zajeban rezultat, ali isto tako se vidjelo da se s njima moze igrati, na momente smo cak i puno bolje stajali na terenu, treba to samo dobro upakovati i preskacemo ove firaune aBd.
Mračajski proto

#1521 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Sutra lagano otići kupit' kartu, ne isplati se rizikovati. :mrgreen:
tcz

#1522 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by tcz »

Said!

vrijeme je :bih:
Smail Aga

#1523 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

Real Khan wrote:Dragi hordaši i ostali forumaši,

:thumbup: :thumbup:
Pitari-CHWIILA

#1524 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitari-CHWIILA »

z1xter wrote:
ruud wrote:
U prvoj tekmi u Istanbulu ..pred nasim golom su bila najmanje 3 zicera a Bugari nisu napravili nijedan. Levski je po godinama prilicno stara ekipa (najmanje 3 igraca su preko 30), nisu uigrani a pogotovo se iz aviona vidi manjak snage.Mislim da je ono njihov maximum..!!!
Kenan_ozil

#1525 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kenan_ozil »

Koliko kosta organizacija utakmice u kvalifikacijama za europa ligu??
Post Reply