hhahahhahhhhahhaganjeta wrote:Kad pojačaš sve se čuje.
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pokerboy11
#1501 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
- ganjeta
#1502 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Šta se smiješ vidiš, odnosno čuješ da se raspadamo

- Edin H.
#1503 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nije njegovo da se mijesa u sastav tima, to je Osimov posao, koji ujedno naravno odgovara za rezultate.
- Pokerboy11
#1504 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bgm si upravu, hahahahaa raspadamo se ko atlantidaganjeta wrote:Šta se smiješ vidiš, odnosno čuješ da se raspadamo![]()
- tf2_spy
#1505 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
šta više onaj smradimir gnojer hoće, koje fičke materine?! jest naporan frajer ko proljev, svugdje se gura, ni o čemu pojma nema...
- emigrazione
#1506 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sto se jug zeleni 
- Charuga
- Globalni moderator
#1507 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
To je blagodet, samo ti jos ne znas ...emigrazione wrote:Sto se jug zeleni
-
vryzas
#1508 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dodje i revans...
Slegli su se utisci, gostovanje je proslo kako je proslo, ostao je gorak ukus...jbg.
Zadnjih par dana sam na ovoj temi citao komentare "strucnjaka", "stratega" i "finansijskih magova" o tome sta je trebalo i kako je trebalo.
Za ove sto spominju pojacanja samo jedna mala informacija: para za kvalitetna pojacanja NEMA. Klub jedva servisira postojece obaveze prema drzavi, igacima i uposlenicima tako da price tipa dovedes igraca za 300 milja, a to ti se odmah isplati jer si prosao u trece pretkolo, price tipa prodas Adilovica za 300 milja, a dovedes nekog za 100, sve te price su smjesne u najmanju ruku.
Klub zadnjih nekoliko godina ne ulazi u finansijsku dubiozu bas iz razloga sto dovede igraca "dzaba", a proda ga za odredjen iznos i od tih para "prezivljava".
Mozda bi ovi finansijski strucnjaci zeljeli da dodjemo u situaciju u kojoj se nalaze komsinice i jos neki drugi klubovi, da dugujemo 5- 10 miliJona, da nemamo za kifle, da su lesinari u i oko kluba pa da im srce bude na mjestu?!
Poruka za ove "strucnjake" kojima u taktickom znanju ni "The Special One" nije ravan: uhvatite se FM 2012 i lagano sa Barselonom i Realom gomilajte trofeje!
Cinjenica je da je Amar sigurno u nekim stvarima pogrijesio na ovoj utakmici...on je vjerovatno toga svjestan, i on zna najbolje u kolikoj mjeri je pogrijesio i zasto je pogrijesio. Sa druge strane malo toga trener moze uciniti ako mu od 11 igraca na terenu, 8-9 trci i igra kao da su dosli na termin.
Meni nije bio problem preci hiljadu kilometara i "svariti" 4-1. Na ovoj utakmici, pogotovo u drugom poluvremenu, me iznervirao odnos nasih igraca prema dresu koji nose, prema navijacima, prema saigracima, prema sebi...
Nije problem od boljeg izgubiti 10-0, nije problem ni od slabijeg protivnika izgubiti, niko ne ocekuje na terenu Zidana, Maradonu, Pelea itd. tako da nije problem ni ne znati, sve ovo nije problem...
Problem je kada izadjes na teren i u startu skines gace, kada se vuces po terenu, kada ne pogines za svakom loptom...izgubi 20-0 ali na kraju utakmice budi u stanju da se pogledas u ogledalo!
Vecina "balerina" iz Maribora nije u stanju da se pogleda u ogledalo nakon onakve utakmice...bezrezervno i fanaticno pozrtvovanje/zalaganje na svakoj utakmici se mora usaditi u glavu nasih sadasnjih igraca, a i svih buducih koji dodju u FK Željezničar!
Treba se okrenuti narednim utakmicama ali nikada ne zaboraviti da, kako u zivotu, tako i na terenu, NEMA PREDAJE!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
Slegli su se utisci, gostovanje je proslo kako je proslo, ostao je gorak ukus...jbg.
Zadnjih par dana sam na ovoj temi citao komentare "strucnjaka", "stratega" i "finansijskih magova" o tome sta je trebalo i kako je trebalo.
Za ove sto spominju pojacanja samo jedna mala informacija: para za kvalitetna pojacanja NEMA. Klub jedva servisira postojece obaveze prema drzavi, igacima i uposlenicima tako da price tipa dovedes igraca za 300 milja, a to ti se odmah isplati jer si prosao u trece pretkolo, price tipa prodas Adilovica za 300 milja, a dovedes nekog za 100, sve te price su smjesne u najmanju ruku.
Klub zadnjih nekoliko godina ne ulazi u finansijsku dubiozu bas iz razloga sto dovede igraca "dzaba", a proda ga za odredjen iznos i od tih para "prezivljava".
Mozda bi ovi finansijski strucnjaci zeljeli da dodjemo u situaciju u kojoj se nalaze komsinice i jos neki drugi klubovi, da dugujemo 5- 10 miliJona, da nemamo za kifle, da su lesinari u i oko kluba pa da im srce bude na mjestu?!
Poruka za ove "strucnjake" kojima u taktickom znanju ni "The Special One" nije ravan: uhvatite se FM 2012 i lagano sa Barselonom i Realom gomilajte trofeje!
Cinjenica je da je Amar sigurno u nekim stvarima pogrijesio na ovoj utakmici...on je vjerovatno toga svjestan, i on zna najbolje u kolikoj mjeri je pogrijesio i zasto je pogrijesio. Sa druge strane malo toga trener moze uciniti ako mu od 11 igraca na terenu, 8-9 trci i igra kao da su dosli na termin.
Meni nije bio problem preci hiljadu kilometara i "svariti" 4-1. Na ovoj utakmici, pogotovo u drugom poluvremenu, me iznervirao odnos nasih igraca prema dresu koji nose, prema navijacima, prema saigracima, prema sebi...
Nije problem od boljeg izgubiti 10-0, nije problem ni od slabijeg protivnika izgubiti, niko ne ocekuje na terenu Zidana, Maradonu, Pelea itd. tako da nije problem ni ne znati, sve ovo nije problem...
Problem je kada izadjes na teren i u startu skines gace, kada se vuces po terenu, kada ne pogines za svakom loptom...izgubi 20-0 ali na kraju utakmice budi u stanju da se pogledas u ogledalo!
Vecina "balerina" iz Maribora nije u stanju da se pogleda u ogledalo nakon onakve utakmice...bezrezervno i fanaticno pozrtvovanje/zalaganje na svakoj utakmici se mora usaditi u glavu nasih sadasnjih igraca, a i svih buducih koji dodju u FK Željezničar!
Treba se okrenuti narednim utakmicama ali nikada ne zaboraviti da, kako u zivotu, tako i na terenu, NEMA PREDAJE!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
- ultima_palabra
#1509 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nadam se da će se igrači odužiti navijačima za onakvu podršku u Mariboru... odigrati srcem i zabilježiti bilo kakvu pobjedu bi bio neki minimum da se početak PL dočeka u nekom ok raspoloženju.
- ganjeta
- tf2_spy
#1511 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
zna li neko hoće li biti tv prenos utakmice? (poštedite me priče u stilu "da si pravi navijač, išao bi na koševo" i sl.)
hvala.
hvala.
-
zipoo
#1512 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Direktor kaze da nece, mozda sutra pred utakmicu promjeni misljenje.
- Charuga
- Globalni moderator
#1513 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Direktnog prenosa neće biti, očekujemo 400 Mariborčana
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40585
Osim: Nije nemoguće dobiti ni na lotu
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40581
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40585
Osim: Nije nemoguće dobiti ni na lotu
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40581
- Language
#1514 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
kako cu iftariti ???

- Charuga
- Globalni moderator
#1515 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Zalogaj po zalogaj, bez srkleta i zurbe da ti ne bi zapelo negdje, gluho bilo. I nemoj zaboraviti tekucine ...Language wrote:kako cu iftariti ???![]()
![]()
- JoeyTribbiani
#1516 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ako ćemo gledat objektivno, onda bi i pobjeda od 1:0 bila dobra stvar. Male su nam šanse za nekakav prolaz. Janezi su nas ubjedljivo dobili i ne stiže se onakav rezultat svaki dan.
Meni se tekma non-stop vrtila po glavi sve do juče. I onda sam skonto da je revanš pred vratima. Eto još malo i opet igramo. Kako se približava tekma sve viže zaboravljam na prvu rečenicu i nadam se nekom čudu
. Kako dino reče bilo je ludih tekmi zbog kojih se fudbal voli (Milan - Liverpul, Bayern - Manchester).
Zamislite da bude ko kad su igrali Milan - Deportivo. Prva tekma 4:1 za Milan, u drugoj Deportivo dobije 4:0. Kad bi neki janez dobio crveni karton i kad bi im u štopere uš'o Bogi od prošle sedmice
, bio bi dernek. Eto, možemo se nadat'. Opet me drma neka nervoza...
Meni se tekma non-stop vrtila po glavi sve do juče. I onda sam skonto da je revanš pred vratima. Eto još malo i opet igramo. Kako se približava tekma sve viže zaboravljam na prvu rečenicu i nadam se nekom čudu
Zamislite da bude ko kad su igrali Milan - Deportivo. Prva tekma 4:1 za Milan, u drugoj Deportivo dobije 4:0. Kad bi neki janez dobio crveni karton i kad bi im u štopere uš'o Bogi od prošle sedmice
- Language
#1517 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Plavih_11 wrote:Zalogaj po zalogaj, bez srkleta i zurbe da ti ne bi zapelo negdje, gluho bilo. I nemoj zaboraviti tekucine ...Language wrote:kako cu iftariti ???![]()
![]()
kako god znam da cu i jedno i drugo da odradim
- hypko_nurko
#1518 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
samo znaj da ti vjerovatno nece nista dati da uneses na stadion, bolje prije se omrsiti i jesti pa tek onda na tekmuLanguage wrote:Plavih_11 wrote:Zalogaj po zalogaj, bez srkleta i zurbe da ti ne bi zapelo negdje, gluho bilo. I nemoj zaboraviti tekucine ...Language wrote:kako cu iftariti ???![]()
![]()
kako god znam da cu i jedno i drugo da odradim![]()
![]()
-
zipoo
#1519 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ako ce se omrsiti prije iftara, bolje mu je da ne posti nikako. Iftar je u 20:25, ostane ti 35 min do pocetka utakmice ima dovoljno vremena. Ako naravno ne bude iskoristio iftar kao izvlakusu za ne dolazak. Jer danas sam vec par takvih sreo.
- duminjo
#1520 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ocel bit okupljanja ispred grbavice pa setnja do koseva ili kako ko dodje?
-
Senad_Duster
#1521 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
To se zove KORTEO da bi će : Okupljanje u 6h, korteo polazi u pola 7
A moraju dati da uneseš sok i sendvić neki pa nije ratno stanje xD
A moraju dati da uneseš sok i sendvić neki pa nije ratno stanje xD
- duminjo
#1522 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ja mislio zove se Hidzra i prvi mi je put.
hvala za info. pusa
hvala za info. pusa
- abondanzieri
#1523 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
duminjo wrote:ja mislio zove se Hidzra i prvi mi je put.
hvala za info. pusa
-
Senad_Duster
#1524 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
duminjo wrote:ja mislio zove se Hidzra i prvi mi je put.
hvala za info. pusa
Pa nije smiješno mi pišeš šetnja pa znaš da se samo ne šeta več i skače hahaha
- amkok
#1525 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
do kada ce se moci kupiti ulaznice na grbavici? hoce li biti okupljanje ispred grbavice, pa onda svi zajedno do koseva? hvala