Borussia Dortmund

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Kako ce BVB proci u narednoj sezoni lige prvaka?

ipast ce odmah u grupnoj fazi
66
22%
doci ce do 1/8 finala
68
23%
doci ce do 1/4 finala
60
20%
doci ce do 1/2 finala
37
12%
doci ce do finala
59
20%
nesto drugo (navedite)
12
4%

Total votes: 302

DonVito

#1501 Re: Borussia Dortmund

Post by DonVito »

Mišo_Kovač wrote:utješit ćemo mi Goetzea jednim malim Superkupom za vikend :D
:roll: :lol:
Impavidus

#1502 Re: Borussia Dortmund

Post by Impavidus »

Još se drži Dortmund :thumbup:
Ne pobjeđuju pare uvijek... :)
veella

#1503 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

DonVito wrote:
Der-BVB entzaubert Guardiolas Bayern, trebali sta dodati...
Bravo Klopp, bravo Jungs :thumbup:
Revoltage

#1504 Re: Borussia Dortmund

Post by Revoltage »

veella wrote:
DonVito wrote:
Der-BVB entzaubert Guardiolas Bayern, trebali sta dodati...
Bravo Klopp, bravo Jungs :thumbup:
Superbauern, Superbauern hejj hejj hejj :D
vicious

#1505 Re: Borussia Dortmund

Post by vicious »

Fino izdanje Dortmunda, još kad se Aubameyang potpuno adaptira i Armenac se vrati biće strašni naprijed.
Ilkay zvijer i u ovoj ofanzivnijoj ulozi, a kad se oporavi Pisczek biće i odbrana beton.
veella

#1506 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

vicious wrote:Fino izdanje Dortmunda, još kad se Aubameyang potpuno adaptira i Armenac se vrati biće strašni naprijed.
Ilkay zvijer i u ovoj ofanzivnijoj ulozi, a kad se oporavi Pisczek biće i odbrana beton.
Nas Ilkay vrijedi ko A i B tim sa Pepim na celu :lol:
veella

#1508 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

http://youtu.be/Z9CaC4n2jWc
Juzna tribina slavi :D
Partijaner

#1509 Re: Borussia Dortmund

Post by Partijaner »

Slavite, dobro slavite, pitanje kad cete vise ista u ovoj godini osvojiti. :mrgreen:
veella

#1510 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

http://youtu.be/fypZay11jLY
Kako poslije ovog videa ostati ravnodusan :thumbup: :kiss:
veella

#1511 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

Partijaner wrote:Slavite, dobro slavite, pitanje kad cete vise ista u ovoj godini osvojiti. :mrgreen:
Je li isteklo ono za Avatar, da izbrisem ovog hasmasa...
skenderija04

#1512 Re: Borussia Dortmund

Post by skenderija04 »

Raja diskutuje ko je bolji trener Mourinho ili Guardiola. Klopp kao pravedan covjek i jednom i drugom utovario 4 da ne bude da favorizuje nekoga. :D
Partijaner

#1513 Re: Borussia Dortmund

Post by Partijaner »

veella wrote:
Partijaner wrote:Slavite, dobro slavite, pitanje kad cete vise ista u ovoj godini osvojiti. :mrgreen:
Je li isteklo ono za Avatar, da izbrisem ovog hasmasa...
Eto haj izbrisi ga, bilo te je fino pratiti pd tim avatarom, nadam se da ces i ti meni nekad jedan ljepnuti, ali tesko. :lol:
veella

#1514 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

Sezona je pred nama, ja igram ko dortmundska Borussia, smjelo, hrabro i odvazno, a nadasve posteno :thumbup:
veella

#1515 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

Image
Zlatan Alomerovic, balkanski korjeni :thumbup:
DonVito

#1516 Re: Borussia Dortmund

Post by DonVito »

veella wrote:Sezona je pred nama, ja igram ko dortmundska Borussia, smjelo, hrabro i odvazno, a nadasve posteno :thumbup:
:thumbup: :thumbup:
PriNc_ba

#1517 Re: Borussia Dortmund

Post by PriNc_ba »

sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljeto :D jos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda :oops: kakvi pacenici fkt... imam osjecaj da ce se gotze ugusiti u pepovim strategijama. ali ako se bude htio vracati ne treba ga primati nazad ni pod razno ;) nuri je jedno s obzirom da je isao van njemacke a ovaj bahil treba truhnuti u ekipama u kojima nece biti jedan od 2 glavna igraca ;)
ledeni_caj

#1518 Re: Borussia Dortmund

Post by ledeni_caj »

Dze si Dzemila? Sve ono zna, sta ce se desiti godinu unaprijed. :D
veella

#1519 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

PriNc_ba wrote:sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljeto :D jos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda :oops: kakvi pacenici fkt... imam osjecaj da ce se gotze ugusiti u pepovim strategijama. ali ako se bude htio vracati ne treba ga primati nazad ni pod razno ;) nuri je jedno s obzirom da je isao van njemacke a ovaj bahil treba truhnuti u ekipama u kojima nece biti jedan od 2 glavna igraca ;)
Njegov povratak je ravan naucnoj fantastici... On se nece nikada smjeti vratiti :D
veella

#1520 Re: Borussia Dortmund

Post by veella »

ledeni_caj wrote:Dze si Dzemila? Sve ono zna, sta ce se desiti godinu unaprijed. :D
Volim kada cujem alarmi se pale :lol:
ledeni_caj

#1521 Re: Borussia Dortmund

Post by ledeni_caj »

Iskreno sam iznenadjen da su tvoji upalili na -25. Ali polahko, duga je zima, ovaj sezona. :D
MOSALJOZE

#1522 Re: Borussia Dortmund

Post by MOSALJOZE »

PriNc_ba wrote:sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljeto :D jos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda :oops: kakvi pacenici fkt... imam osjecaj da ce se gotze ugusiti u pepovim strategijama. ali ako se bude htio vracati ne treba ga primati nazad ni pod razno ;) nuri je jedno s obzirom da je isao van njemacke a ovaj bahil treba truhnuti u ekipama u kojima nece biti jedan od 2 glavna igraca ;)
Princ smatrao sam te malo ozbiljnijim.To što je BM najdominantniji,najbogatiji i NAJBOLJI klub u Njemačkoj niko ne moze sporiti.BM je kupio Gotzea čisto zbog greške uprave BD.To je mogao uraditi i RM,Barca ili bilo koji klub koji dadne odredjenu svotu novca,aktivira se klauzula i igrač je tvoj.I šta god vi napisali o BM i kakav god BM bio vječno će ostati upamćena ona 2 miliona što vam dadoše ljudi da ne bankrotirate.
fatality

#1523 Re: Borussia Dortmund

Post by fatality »

MOSALJOZE wrote:
Princ smatrao sam te malo ozbiljnijim.To što je BM najdominantniji,najbogatiji i NAJBOLJI klub u Njemačkoj niko ne moze sporiti.BM je kupio Gotzea čisto zbog greške uprave BD.To je mogao uraditi i RM,Barca ili bilo koji klub koji dadne odredjenu svotu novca,aktivira se klauzula i igrač je tvoj.I šta god vi napisali o BM i kakav god BM bio vječno će ostati upamćena ona 2 miliona što vam dadoše ljudi da ne bankrotirate.
da, bila je greska uprave. Greska je bila sto nisu mogli povjerovati da lik nema karaktera ni sekunde. No sada su se valjda opametili i vidim sad igracima ne nude otkupne klauzule ...
PriNc_ba

#1524 Re: Borussia Dortmund

Post by PriNc_ba »

MOSALJOZE wrote:
ma sprdam se bolan malo :D realno zna se sta bajern radi... dovode sve sto iole valja a da im se moze uklopiti u tim koliko toliko iz timova koji su im konkurencija ;) doveli bi oni jos igraca dortmunda samo ne mogu trenutno :D sto sada nisu doveli nekoga iz leverkusena ? salkea ? stutgarta ? :) zato sto im nisu konkurencija :) kada budu , lako ce to bavarci :) bajern nije kupio malog smetljara radi greske uprave nego radi toga sto mali smetljar trci za necim drugim :) i da je htio ostati on bi ostao a realno perspektivu je imao da ostane u jakom klubu koji po meni igra najljepsi fudbal na svijetu zadnje 2 godine i da bude legenda ko sto je npr totti u romi ;) a sto se tice milostinje, hvala im :D nikad im zaboraviti necemo :D
Mokes

#1525 Re: Borussia Dortmund

Post by Mokes »

PriNc_ba wrote:
MOSALJOZE wrote:
ma sprdam se bolan malo :D realno zna se sta bajern radi... dovode sve sto iole valja a da im se moze uklopiti u tim koliko toliko iz timova koji su im konkurencija ;) doveli bi oni jos igraca dortmunda samo ne mogu trenutno :D sto sada nisu doveli nekoga iz leverkusena ? salkea ? stutgarta ? :) zato sto im nisu konkurencija :) kada budu , lako ce to bavarci :) bajern nije kupio malog smetljara radi greske uprave nego radi toga sto mali smetljar trci za necim drugim :) i da je htio ostati on bi ostao a realno perspektivu je imao da ostane u jakom klubu koji po meni igra najljepsi fudbal na svijetu zadnje 2 godine i da bude legenda ko sto je npr totti u romi ;) a sto se tice milostinje, hvala im :D nikad im zaboraviti necemo :D
Meni Gotze nikako nije jasan, izjavljiv'o da ce ostati jos par sezona u BvB-u a onda noz u leda, prelazi u redove najljuceg rivala. Brzo zaboravio ko ga je iz 4.-te lige doveo i ko ga je napravio igracem. Isto sve vazi i za Roberta, BvB ga lansirala u svjetsku fudbalsku orbitu, a on im tako vraca. :skoljka:
Post Reply