Mišo_Kovač wrote:utješit ćemo mi Goetzea jednim malim Superkupom za vikend
Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
#1501 Re: Borussia Dortmund
- Impavidus
#1502 Re: Borussia Dortmund
Još se drži Dortmund
Ne pobjeđuju pare uvijek...
Ne pobjeđuju pare uvijek...
- veella
#1503 Re: Borussia Dortmund
Der-BVB entzaubert Guardiolas Bayern, trebali sta dodati...DonVito wrote:Mišo_Kovač wrote:utješit ćemo mi Goetzea jednim malim Superkupom za vikend![]()
Bravo Klopp, bravo Jungs
-
Revoltage
#1504 Re: Borussia Dortmund
Superbauern, Superbauern hejj hejj hejjveella wrote:Der-BVB entzaubert Guardiolas Bayern, trebali sta dodati...DonVito wrote:Mišo_Kovač wrote:utješit ćemo mi Goetzea jednim malim Superkupom za vikend![]()
Bravo Klopp, bravo Jungs
- vicious
#1505 Re: Borussia Dortmund
Fino izdanje Dortmunda, još kad se Aubameyang potpuno adaptira i Armenac se vrati biće strašni naprijed.
Ilkay zvijer i u ovoj ofanzivnijoj ulozi, a kad se oporavi Pisczek biće i odbrana beton.
Ilkay zvijer i u ovoj ofanzivnijoj ulozi, a kad se oporavi Pisczek biće i odbrana beton.
- veella
#1506 Re: Borussia Dortmund
Nas Ilkay vrijedi ko A i B tim sa Pepim na celuvicious wrote:Fino izdanje Dortmunda, još kad se Aubameyang potpuno adaptira i Armenac se vrati biće strašni naprijed.
- veella
- veella
- Partijaner
#1509 Re: Borussia Dortmund
Slavite, dobro slavite, pitanje kad cete vise ista u ovoj godini osvojiti. 
- veella
- veella
#1511 Re: Borussia Dortmund
Je li isteklo ono za Avatar, da izbrisem ovog hasmasa...Partijaner wrote:Slavite, dobro slavite, pitanje kad cete vise ista u ovoj godini osvojiti.
- skenderija04
#1512 Re: Borussia Dortmund
Raja diskutuje ko je bolji trener Mourinho ili Guardiola. Klopp kao pravedan covjek i jednom i drugom utovario 4 da ne bude da favorizuje nekoga. 
- Partijaner
#1513 Re: Borussia Dortmund
Eto haj izbrisi ga, bilo te je fino pratiti pd tim avatarom, nadam se da ces i ti meni nekad jedan ljepnuti, ali tesko.veella wrote:Je li isteklo ono za Avatar, da izbrisem ovog hasmasa...Partijaner wrote:Slavite, dobro slavite, pitanje kad cete vise ista u ovoj godini osvojiti.
- veella
#1514 Re: Borussia Dortmund
Sezona je pred nama, ja igram ko dortmundska Borussia, smjelo, hrabro i odvazno, a nadasve posteno 
- veella
#1515 Re: Borussia Dortmund

Zlatan Alomerovic, balkanski korjeni
- DonVito
#1516 Re: Borussia Dortmund
veella wrote:Sezona je pred nama, ja igram ko dortmundska Borussia, smjelo, hrabro i odvazno, a nadasve posteno
- PriNc_ba
#1517 Re: Borussia Dortmund
sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljeto
jos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda
kakvi pacenici fkt... imam osjecaj da ce se gotze ugusiti u pepovim strategijama. ali ako se bude htio vracati ne treba ga primati nazad ni pod razno
nuri je jedno s obzirom da je isao van njemacke a ovaj bahil treba truhnuti u ekipama u kojima nece biti jedan od 2 glavna igraca 
- ledeni_caj
#1518 Re: Borussia Dortmund
Dze si Dzemila? Sve ono zna, sta ce se desiti godinu unaprijed. 
- veella
#1519 Re: Borussia Dortmund
Njegov povratak je ravan naucnoj fantastici... On se nece nikada smjeti vratitiPriNc_ba wrote:sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljetojos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda
kakvi pacenici fkt... imam osjecaj da ce se gotze ugusiti u pepovim strategijama. ali ako se bude htio vracati ne treba ga primati nazad ni pod razno
nuri je jedno s obzirom da je isao van njemacke a ovaj bahil treba truhnuti u ekipama u kojima nece biti jedan od 2 glavna igraca
- veella
#1520 Re: Borussia Dortmund
Volim kada cujem alarmi se paleledeni_caj wrote:Dze si Dzemila? Sve ono zna, sta ce se desiti godinu unaprijed.
- ledeni_caj
#1521 Re: Borussia Dortmund
Iskreno sam iznenadjen da su tvoji upalili na -25. Ali polahko, duga je zima, ovaj sezona. 
- MOSALJOZE
#1522 Re: Borussia Dortmund
Princ smatrao sam te malo ozbiljnijim.To što je BM najdominantniji,najbogatiji i NAJBOLJI klub u Njemačkoj niko ne moze sporiti.BM je kupio Gotzea čisto zbog greške uprave BD.To je mogao uraditi i RM,Barca ili bilo koji klub koji dadne odredjenu svotu novca,aktivira se klauzula i igrač je tvoj.I šta god vi napisali o BM i kakav god BM bio vječno će ostati upamćena ona 2 miliona što vam dadoše ljudi da ne bankrotirate.PriNc_ba wrote:sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljetojos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda
- fatality
#1523 Re: Borussia Dortmund
da, bila je greska uprave. Greska je bila sto nisu mogli povjerovati da lik nema karaktera ni sekunde. No sada su se valjda opametili i vidim sad igracima ne nude otkupne klauzule ...MOSALJOZE wrote:Princ smatrao sam te malo ozbiljnijim.To što je BM najdominantniji,najbogatiji i NAJBOLJI klub u Njemačkoj niko ne moze sporiti.BM je kupio Gotzea čisto zbog greške uprave BD.To je mogao uraditi i RM,Barca ili bilo koji klub koji dadne odredjenu svotu novca,aktivira se klauzula i igrač je tvoj.I šta god vi napisali o BM i kakav god BM bio vječno će ostati upamćena ona 2 miliona što vam dadoše ljudi da ne bankrotirate.PriNc_ba wrote:sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljetojos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda
- PriNc_ba
#1524 Re: Borussia Dortmund
ma sprdam se bolan maloMOSALJOZE wrote:Princ smatrao sam te malo ozbiljnijim.To što je BM najdominantniji,najbogatiji i NAJBOLJI klub u Njemačkoj niko ne moze sporiti.BM je kupio Gotzea čisto zbog greške uprave BD.To je mogao uraditi i RM,Barca ili bilo koji klub koji dadne odredjenu svotu novca,aktivira se klauzula i igrač je tvoj.I šta god vi napisali o BM i kakav god BM bio vječno će ostati upamćena ona 2 miliona što vam dadoše ljudi da ne bankrotirate.PriNc_ba wrote:sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljetojos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda
-
Mokes
#1525 Re: Borussia Dortmund
Meni Gotze nikako nije jasan, izjavljiv'o da ce ostati jos par sezona u BvB-u a onda noz u leda, prelazi u redove najljuceg rivala. Brzo zaboravio ko ga je iz 4.-te lige doveo i ko ga je napravio igracem. Isto sve vazi i za Roberta, BvB ga lansirala u svjetsku fudbalsku orbitu, a on im tako vraca.PriNc_ba wrote:ma sprdam se bolan maloMOSALJOZE wrote:Princ smatrao sam te malo ozbiljnijim.To što je BM najdominantniji,najbogatiji i NAJBOLJI klub u Njemačkoj niko ne moze sporiti.BM je kupio Gotzea čisto zbog greške uprave BD.To je mogao uraditi i RM,Barca ili bilo koji klub koji dadne odredjenu svotu novca,aktivira se klauzula i igrač je tvoj.I šta god vi napisali o BM i kakav god BM bio vječno će ostati upamćena ona 2 miliona što vam dadoše ljudi da ne bankrotirate.PriNc_ba wrote:sta li ce bajern spremiti za zimsku pauzu i sljedece ljetojos ako dortmund bilo sta osvoji ove sezone od sljedecih trofeja alarmi se pale u bajernu da moraju makar 2-3 igraca kupiti iz dortmunda
realno zna se sta bajern radi... dovode sve sto iole valja a da im se moze uklopiti u tim koliko toliko iz timova koji su im konkurencija
doveli bi oni jos igraca dortmunda samo ne mogu trenutno
sto sada nisu doveli nekoga iz leverkusena ? salkea ? stutgarta ?
zato sto im nisu konkurencija
kada budu , lako ce to bavarci
bajern nije kupio malog smetljara radi greske uprave nego radi toga sto mali smetljar trci za necim drugim
i da je htio ostati on bi ostao a realno perspektivu je imao da ostane u jakom klubu koji po meni igra najljepsi fudbal na svijetu zadnje 2 godine i da bude legenda ko sto je npr totti u romi
a sto se tice milostinje, hvala im
nikad im zaboraviti necemo