pa i ne toliko, mozda je mogao zatvoriti ugao malo bolje. ali lopta je isla u suprotnu stranu i odbila se od obje stative. sto je vise i srecan gol poljaka. ali kasnije je skidao neke situacije, dvije tri 1 na 1 je skinuo. ono su sigurni golovi mogli bitialica.k wrote:jesi jesi.
po tebi ono nije greska golmana bila?
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Manic Psycho
#1501 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- alica.k
-
Corola
#1503 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne prica se o tome kako je primio gol vec koji je uzrok pri kojem je pao gol.Manic Psycho wrote:pa i ne toliko, mozda je mogao zatvoriti ugao malo bolje. ali lopta je isla u suprotnu stranu i odbila se od obje stative. sto je vise i srecan gol poljaka. ali kasnije je skidao neke situacije, dvije tri 1 na 1 je skinuo. ono su sigurni golovi mogli bitialica.k wrote:jesi jesi.
Onakve greske se ni na livadi nesmiju desiti.
- alica.k
#1504 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
tenk ju.Corola wrote:Ne prica se o tome kako je primio gol vec koji je uzrok pri kojem je pao gol.Manic Psycho wrote:pa i ne toliko, mozda je mogao zatvoriti ugao malo bolje. ali lopta je isla u suprotnu stranu i odbila se od obje stative. sto je vise i srecan gol poljaka. ali kasnije je skidao neke situacije, dvije tri 1 na 1 je skinuo. ono su sigurni golovi mogli bitialica.k wrote:jesi jesi.
ne bi se ni morao postavljati da nije ovako lose ispucao loptu.
odma da kazem, otpocetka je dobro branio, vec u prvih par minuta je skinuo strasan sut poljaka, al nije da nema velikog udjela u ovome golu.
- Manic Psycho
#1505 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja sam vidio od dijela kad ovaj poljski igrac ulijece u sesnaesterac, a nisam vidio ispucavanje. tako da sam komentarisao samu reakciju kod i prije suta.Corola wrote:Ne prica se o tome kako je primio gol vec koji je uzrok pri kojem je pao gol.Manic Psycho wrote:pa i ne toliko, mozda je mogao zatvoriti ugao malo bolje. ali lopta je isla u suprotnu stranu i odbila se od obje stative. sto je vise i srecan gol poljaka. ali kasnije je skidao neke situacije, dvije tri 1 na 1 je skinuo. ono su sigurni golovi mogli bitialica.k wrote:jesi jesi.
cuj ne smiju se ni na livadi desiti a desilo se na najvecem derbiju na svijetu
-
Corola
#1506 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jest ,ali ih vecina nakon par tavih gresaka sljedece derbije odgledaju sa klupe ili bas sa livade. 
- Manic Psycho
#1507 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jeste, upravo valdes je odgledao utakmicu u japanu sa livade ili sa klupe mozda. i tako ce sve ostale da odgledaCorola wrote:Jest ,ali ih vecina nakon par tavih gresaka sljedece derbije odgledaju sa klupe ili bas sa livade.
po tvojoj logici
- neo7
#1508 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
i koji rezultat na kraju bi !?
- alica.k
#1509 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma dobro, moze se desit svakom golmanu, al nije da nije njegova greska 
medjutim, izvlaci ga sto je imao par super odbrana. a i bukvic sta spasi malo pred kraj.
ugl, 1:0 za ovako nabrzinu sklepanu ekipu, gdje je i dosta igraca odbilo pozive, a jos i prvi put igraju zajedno - nije lose uopste.
medjutim, izvlaci ga sto je imao par super odbrana. a i bukvic sta spasi malo pred kraj.
ugl, 1:0 za ovako nabrzinu sklepanu ekipu, gdje je i dosta igraca odbilo pozive, a jos i prvi put igraju zajedno - nije lose uopste.
-
Corola
#1510 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nece ni on dugo,potjerat ce ga i sa livade.Manic Psycho wrote:jeste, upravo valdes je odgledao utakmicu u japanu sa livade ili sa klupe mozda. i tako ce sve ostale da odgledaCorola wrote:Jest ,ali ih vecina nakon par tavih gresaka sljedece derbije odgledaju sa klupe ili bas sa livade.![]()
po tvojoj logici
- Manic Psycho
- shalla
#1512 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ko je ovaj sa brojem 3 kod nas?
Pretrča ga poljak kod gola kao da ga dragi Bog nije dao
Pretrča ga poljak kod gola kao da ga dragi Bog nije dao
- alica.k
#1513 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
valjda sabanovic
-
Baudelaire
#1514 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=29906
Što oplakah kad sam ovo pročitao. Kakav borac za ljudska prava, kamo sreće da su svi kao Pika
Neće ovom našem fudbalu nikad biti bolje ako su ovakvi alternativa ovim odlazećim.
Što oplakah kad sam ovo pročitao. Kakav borac za ljudska prava, kamo sreće da su svi kao Pika
Neće ovom našem fudbalu nikad biti bolje ako su ovakvi alternativa ovim odlazećim.
-
Ledenko
#1515 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta je reć? Je li Šehić trenutno prvi golman? 
- BHF_Manijak
#1516 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Gdje tu je!Ledenko wrote:Šta je reć? Je li Šehić trenutno prvi golman?
- hordash
#1517 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma malo je njemu fenjer, nemoj ga potcjenjivat.BHF_Manijak wrote:Gdje tu je!Ledenko wrote:Šta je reć? Je li Šehić trenutno prvi golman?Eto nejga za godinu u Fener, pa u ligu petice aBd!
Barcelona hoce zamjenit Valdesa, pa se kao realna i logicna zamjena istice Sehic
- hypko_nurko
#1518 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma kakav sehic, dvoume se izmedju alaima i adilovica. organizovace referendum medju pitarima da vi izaberete najboljeg golmana za barcuhordash wrote:Ma malo je njemu fenjer, nemoj ga potcjenjivat.BHF_Manijak wrote:Gdje tu je!Ledenko wrote:Šta je reć? Je li Šehić trenutno prvi golman?Eto nejga za godinu u Fener, pa u ligu petice aBd!
Barcelona hoce zamjenit Valdesa, pa se kao realna i logicna zamjena istice Sehic
- hordash
#1519 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pitari ce posteno, komsijski, obrazli prvo ponudit Karicahypko_nurko wrote: ma kakav sehic, dvoume se izmedju alaima i adilovica. organizovace referendum medju pitarima da vi izaberete najboljeg golmana za barcu![]()
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#1520 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne bih da ulazim u dublju diskusiju, pogledaj samo godinama gdje zavrsavaju bivsi igraci Zelje a gdje Sarajeva, pogledaj koliko reprezentativaca su bivsi Zeljni igraci, tako da ne znam cemu se smijes i nasladjujes, Sehic je u Mersinu, turskom prvoligasu, prvi golman, a gdje vas Alaim zavrsi? Ili gdje ce Adilovic zavrsiti? Trenutno je medju top 3 golmana turske po formi, pa ti vidi...Ne znam zasto svu pricu svodite na relaciju Zeljo-Sarajevo, ovo je tema o reprezentaciji, a Sehic jeste povremeni reprezentativac, to sto je igrao u Zelji nisam ja kriv!hordash wrote:Ma malo je njemu fenjer, nemoj ga potcjenjivat.BHF_Manijak wrote:Gdje tu je!Ledenko wrote:Šta je reć? Je li Šehić trenutno prvi golman?Eto nejga za godinu u Fener, pa u ligu petice aBd!
- hypko_nurko
#1521 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
šeha odlicno branio, al na kraju nesretan gol primi. onaj igrac na stativi samo da je mirno stajao ne bi usla.
http://dai.ly/yScGgA
http://dai.ly/yScGgA
- hordash
#1522 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako sam i gdje u svom komentaru pricu okrenuo na relaciju Zeljo-Sarajevo??? To sto si ti tako razumio je do tebe, a ne do mene. Sehicu je, po meni, vrh Turska liga i to neki osrednji klub poput ovog sad. Ne mrzim momka, ne zelim mu nista lose u zivotu, samo nastojim bit realan. Ako je ijedan golman iz ove nase paćeničke lige otiso u ligu 5 (a bilo ih je boljih od sehica), onda je do mene.hordash wrote:Ne bih da ulazim u dublju diskusiju, pogledaj samo godinama gdje zavrsavaju bivsi igraci Zelje a gdje Sarajeva, pogledaj koliko reprezentativaca su bivsi Zeljni igraci, tako da ne znam cemu se smijes i nasladjujes, Sehic je u Mersinu, turskom prvoligasu, prvi golman, a gdje vas Alaim zavrsi? Ili gdje ce Adilovic zavrsiti? Trenutno je medju top 3 golmana turske po formi, pa ti vidi...Ne znam zasto svu pricu svodite na relaciju Zeljo-Sarajevo, ovo je tema o reprezentaciji, a Sehic jeste povremeni reprezentativac, to sto je igrao u Zelji nisam ja kriv!BHF_Manijak wrote:
Ma malo je njemu fenjer, nemoj ga potcjenjivat.
- BHF_Manijak
#1523 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://www.goalsarena.org/video/turkey- ... in_en.html
Ovo mu je garant vrh karijere!
A tek mu je 23...
Ovo mu je garant vrh karijere!
- hordash
#1524 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja sam stvarno mislio da si ozbiljniji sagovornik. Pa mnogo losiji golmani su imali odlicnih utakmica i predstava i sad na osnovu toga treba donosit zakljucke. Ono sto meni nikako ne ide u glavu je kako ljudi sa ovih prostora imaju malo dodira sa realnoscu. Begovic uveze nekoliko dobrih utakmica odmah se za njim otima pola Premiershipa, evo sad isti slucaj i sa Sehicem. Treba malo spustit lopticu i ne zalijetat se previse sa svakakvim pompeznim i nerealnim ocekivanjima.BHF_Manijak wrote:http://www.goalsarena.org/video/turkey- ... in_en.html
Ovo mu je garant vrh karijere!A tek mu je 23...
- BHF_Manijak
#1525 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo mu nije prva dobra partije u Mersinu, imao je sigurno 4-5 odlicnih tekmi gdje je ekipu vadio! Naravno je sasvim rano govoriti o nastavku karijere, nikad ne znas u koje smjeru moze krenuti ali ko se izbori za mjesto prvog golmana, pored covjeka koji je dio reprezentacije turske(sto je na pcoetku sezone bio prvi golman Mersina) i koji ima 7-8 godina vise iskustva od Sehe, a jos tu dodaj da je Sehic tu tek dosao, onda opak zasluzuje repsket makar a ne odmah sprdanje i fraze tipa "treba ga odmah u Barcu"!