Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo koga interesuje slike sa partija 6.5. u Diseldorfskom Koe Clubu,Dino,Barbarez,Muamer Hukić Huk,srbijanski predstavnici esc-a i još neki,prevelika gužvara bila,gazda pecco nas naslago ko sardine http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0465334706
zambaklija wrote:evo koga interesuje slike sa partija 6.5. u Diseldorfskom Koe Clubu,Dino,Barbarez,Muamer Hukić Huk,srbijanski predstavnici esc-a i još neki,prevelika gužvara bila,gazda pecco nas naslago ko sardine http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0465334706
Ni sibica vise nije mogla stati. Vidim da su bili i predstavnici Hrvatske
What other artists say about Eric Saade / Popular :
San Marino:
This is really, really good! I like it a lot. But i must say all songs this year are very cool. It's a good year. Denmark and Bulgaria are other favourites.
Austria:
I think he's a very cute boy, haha! The song is easy to sing along with, and i think he'll come top 5.
Norway :
Eric Saade, he is very sweet! My little sister who's 11 years old thinks he is very cute. I've met him here and he was very nice.
Croatia:
I think he is very sweet and he will for sure go to the final. But my favourite is Malta. ;;
Bosnia-Dino Merlin :
This is really interesting. We stay at the same hotel, and i appreciate the swedish people really. During the war in Bosnia, they helped us a lot.
Armenia:
I think this boy is most popular! I really like the song and wish him good luck.
Malta:
I know the song! It's very good, very european. This year will it be double energy, it's a very good song and very cute boy.
What other artists say about Eric Saade / Popular :
San Marino:
This is really, really good! I like it a lot. But i must say all songs this year are very cool. It's a good year. Denmark and Bulgaria are other favourites.
Austria:
I think he's a very cute boy, haha! The song is easy to sing along with, and i think he'll come top 5.
Norway :
Eric Saade, he is very sweet! My little sister who's 11 years old thinks he is very cute. I've met him here and he was very nice.
Croatia:
I think he is very sweet and he will for sure go to the final. But my favourite is Malta. ;;
Bosnia-Dino Merlin :
This is really interesting. We stay at the same hotel, and i appreciate the swedish people really. During the war in Bosnia, they helped us a lot.
Armenia:
I think this boy is most popular! I really like the song and wish him good luck.
Malta:
I know the song! It's very good, very european. This year will it be double energy, it's a very good song and very cute boy.
zambaklija wrote:evo koga interesuje slike sa partija 6.5. u Diseldorfskom Koe Clubu,Dino,Barbarez,Muamer Hukić Huk,srbijanski predstavnici esc-a i još neki,prevelika gužvara bila,gazda pecco nas naslago ko sardine http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0465334706
Gledam ove slike a i onaj klip sa probe, yebo ja sebe ako se ikad veća ubleha od Mahira pojavila na sceni Eurosonga
Frajer pravi TOTALNOG idiota od sebe, ja ovo ne kontam nikako
shalla wrote:Gledam ove slike a i onaj klip sa probe, yebo ja sebe ako se ikad veća ubleha od Mahira pojavila na sceni Eurosonga
ono sto meni nije jasno je zasto ga dino voda sa sobom ?
koja je uloga sove ?
shalla wrote:Gledam ove slike a i onaj klip sa probe, yebo ja sebe ako se ikad veća ubleha od Mahira pojavila na sceni Eurosonga
koja je uloga sove ?
terra_incognita wrote:
koja je uloga sove ?
Ja to ne vidim tako crno.
Meni je kao dio koreografije OK
Ja mislim da on prije svega radi to zbog sadake....ono, da zaradi sevapa. Znam da mu je pomagao i dok su postojali BHP. Da Dine nema, Mahir bi vjerovatno gladovao.
terra_incognita wrote:
koja je uloga sove ?
Ja to ne vidim tako crno.
Meni je kao dio koreografije OK
Ja mislim da on prije svega radi to zbog sadake....ono, da zaradi sevapa. Znam da mu je pomagao i dok su postojali BHP. Da Dine nema, Mahir bi vjerovatno gladovao.
Nemoras da mislis, jedini razlog i jeste bas to, da mu pomogne . A sad radi sadake ili sevapa, ma nebih bas to tako rekao. Dijeli on sadaku na drugim mjestima.
Znam da ce me sada mnogi napasti, ali ja samo odvajam njega kao osobu od muzickog mu opusa .
Vitezanin wrote:Nekako mi sve izvjesnije da Francuz dobiva ovogodisnji Eurosong.
nema sanse
nije pjesma za eurosonga uopste
Poslije Lordija apsolutno je sve za Eurosong. Nakon njih sve je manje onog slager-popa kakvog smo navikli slusati na Eurosongu tako da me uopce ne bi iznenadilo da Francuz sasvim lagano pobijedi.
Bum vidjeli za 10ak dana.
Vitezanin wrote:Nekako mi sve izvjesnije da Francuz dobiva ovogodisnji Eurosong.
nema sanse
nije pjesma za eurosonga uopste
Poslije Lordija apsolutno je sve za Eurosong. Nakon njih sve je manje onog slager-popa kakvog smo navikli slusati na Eurosongu tako da me uopce ne bi iznenadilo da Francuz sasvim lagano pobijedi.
Bum vidjeli za 10ak dana.
Za 5 dana... Kad' vec spominjes Lorde da ti kazem nesto: Lordi su pobijedili isto sa pjesmom koja nije za svacije usi, ali su zabavili ljude kraj malih ekrana, i zvucali i izgledali spektakularno (ovde cak i "jak" vokal nije bio presudan za rezultat). Donijeli su nesto NOVO na ESC i pobijedili. Ova pjesma, zbilja, ne donosi nista novo, ali se zato i kao takva izdvaja u moru ostalih.
Na ovom Eurosongu pobjedu ce odnijeti ili Francuska ili BiH. Zivi bili pa vidjeli.
Last edited by BegA_ on 09/05/2011 19:53, edited 2 times in total.