Dino Merlin 2011

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
ja71

#1501 Re: Dino Merlin 2011

Post by ja71 »

Not My Idea wrote: :thumbup:
Neko rekao na forumu da je ova dobra i sad svima favorit, svi nesto into opera :roll:
Ima veze s Eurosongom koliko i Merlin sa skromnoscu.
Tacno, pjesma nema veze sa Eurosongom.
Ali to joj je prednost
Not My Idea wrote: Al bez obzira na to, GO BiH :bih:
Mislim da se po ovom pitanju svi ovdje slazemo
zambaklija

#1502 Re: Dino Merlin 2011

Post by zambaklija »

evo koga interesuje slike sa partija 6.5. u Diseldorfskom Koe Clubu,Dino,Barbarez,Muamer Hukić Huk,srbijanski predstavnici esc-a i još neki,prevelika gužvara bila,gazda pecco nas naslago ko sardine :D :D :D :D http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0465334706
BegA_

#1503 Re: Dino Merlin 2011

Post by BegA_ »

zambaklija wrote:evo koga interesuje slike sa partija 6.5. u Diseldorfskom Koe Clubu,Dino,Barbarez,Muamer Hukić Huk,srbijanski predstavnici esc-a i još neki,prevelika gužvara bila,gazda pecco nas naslago ko sardine :D :D :D :D http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0465334706
Ni sibica vise nije mogla stati. Vidim da su bili i predstavnici Hrvatske :thumbup:
savez_napolje

#1504 Re: Dino Merlin 2011

Post by savez_napolje »

aaa ova predstavnica zapadnih susjeda ima tolika usta da moze tri pjesme odjednom pjevat... :-) :-) :-)
manki

#1505 Re: Dino Merlin 2011

Post by manki »

HAHHAHAH, ovaj Dino je munjen skroz :lol:

What other artists say about Eric Saade / Popular :

San Marino:

This is really, really good! I like it a lot. But i must say all songs this year are very cool. It's a good year. Denmark and Bulgaria are other favourites.

Austria:

I think he's a very cute boy, haha! The song is easy to sing along with, and i think he'll come top 5.

Norway :

Eric Saade, he is very sweet! My little sister who's 11 years old thinks he is very cute. I've met him here and he was very nice.

Croatia:

I think he is very sweet and he will for sure go to the final. But my favourite is Malta. ;;

Bosnia-Dino Merlin :

This is really interesting. We stay at the same hotel, and i appreciate the swedish people really. During the war in Bosnia, they helped us a lot. :lol: :lol: :lol:

Armenia:

I think this boy is most popular! I really like the song and wish him good luck.

Malta:

I know the song! It's very good, very european. This year will it be double energy, it's a very good song and very cute boy.

Haha, tačno ne mogu vjerovati više. :lol:
stochar

#1506 Re: Dino Merlin 2011

Post by stochar »

savez_napolje wrote:aaa ova predstavnica zapadnih susjeda ima tolika usta da moze tri pjesme odjednom pjevat... :-) :-) :-)
:lol:
BegA_

#1507 Re: Dino Merlin 2011

Post by BegA_ »

manki wrote:HAHHAHAH, ovaj Dino je munjen skroz :lol:

What other artists say about Eric Saade / Popular :

San Marino:

This is really, really good! I like it a lot. But i must say all songs this year are very cool. It's a good year. Denmark and Bulgaria are other favourites.

Austria:

I think he's a very cute boy, haha! The song is easy to sing along with, and i think he'll come top 5.

Norway :

Eric Saade, he is very sweet! My little sister who's 11 years old thinks he is very cute. I've met him here and he was very nice.

Croatia:

I think he is very sweet and he will for sure go to the final. But my favourite is Malta. ;;

Bosnia-Dino Merlin :

This is really interesting. We stay at the same hotel, and i appreciate the swedish people really. During the war in Bosnia, they helped us a lot. :lol: :lol: :lol:

Armenia:

I think this boy is most popular! I really like the song and wish him good luck.

Malta:

I know the song! It's very good, very european. This year will it be double energy, it's a very good song and very cute boy.

Haha, tačno ne mogu vjerovati više. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Cuj:"This is really interesting..." :bih: :bih:
Vitezanin

#1508 Re: Dino Merlin 2011

Post by Vitezanin »

Nekako mi sve izvjesnije da Francuz dobiva ovogodisnji Eurosong.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1509 Re: Dino Merlin 2011

Post by Velkoski »

Vitezanin wrote:Nekako mi sve izvjesnije da Francuz dobiva ovogodisnji Eurosong.
nema sanse

nije pjesma za eurosonga uopste :roll:
Lakat Jebić

#1510 Re: Dino Merlin 2011

Post by Lakat Jebić »

zambaklija wrote:evo koga interesuje slike sa partija 6.5. u Diseldorfskom Koe Clubu,Dino,Barbarez,Muamer Hukić Huk,srbijanski predstavnici esc-a i još neki,prevelika gužvara bila,gazda pecco nas naslago ko sardine :D :D :D :D http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0465334706

divi barbareza u zeninoj majici :D
shalla

#1511 Re: Dino Merlin 2011

Post by shalla »

Gledam ove slike a i onaj klip sa probe, yebo ja sebe ako se ikad veća ubleha od Mahira pojavila na sceni Eurosonga :sad:
Frajer pravi TOTALNOG idiota od sebe, ja ovo ne kontam nikako :-)
terra_incognita

#1512 Re: Dino Merlin 2011

Post by terra_incognita »

shalla wrote:Gledam ove slike a i onaj klip sa probe, yebo ja sebe ako se ikad veća ubleha od Mahira pojavila na sceni Eurosonga :sad:
ono sto meni nije jasno je zasto ga dino voda sa sobom ?
koja je uloga sove ?
Not My Idea

#1513 Re: Dino Merlin 2011

Post by Not My Idea »

terra_incognita wrote:
shalla wrote:Gledam ove slike a i onaj klip sa probe, yebo ja sebe ako se ikad veća ubleha od Mahira pojavila na sceni Eurosonga :sad:
ono sto meni nije jasno je zasto ga dino voda sa sobom ?
koja je uloga sove ?

Skontala sam ih, na sabahu :D
Mahir is Dino's bitch.
ja71

#1514 Re: Dino Merlin 2011

Post by ja71 »

terra_incognita wrote: ono sto meni nije jasno je zasto ga dino voda sa sobom ?
koja je uloga sove ?
Ja to ne vidim tako crno.
Meni je kao dio koreografije OK
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1515 Re: Dino Merlin 2011

Post by Pera Trta »

ja71 wrote:
koja je uloga sove ?
Ja mislim da on prije svega radi to zbog sadake....ono, da zaradi sevapa. Znam da mu je pomagao i dok su postojali BHP. Da Dine nema, Mahir bi vjerovatno gladovao.
helpdesk

#1516 Re: Dino Merlin 2011

Post by helpdesk »

Pera Trta wrote:
ja71 wrote:
koja je uloga sove ?
Ja mislim da on prije svega radi to zbog sadake....ono, da zaradi sevapa. Znam da mu je pomagao i dok su postojali BHP. Da Dine nema, Mahir bi vjerovatno gladovao.
Nemoras da mislis, jedini razlog i jeste bas to, da mu pomogne :sad: . A sad radi sadake ili sevapa, ma nebih bas to tako rekao. Dijeli on sadaku na drugim mjestima.
Znam da ce me sada mnogi napasti, ali ja samo odvajam njega kao osobu od muzickog mu opusa :) .
Vitezanin

#1517 Re: Dino Merlin 2011

Post by Vitezanin »

leet wrote:
Vitezanin wrote:Nekako mi sve izvjesnije da Francuz dobiva ovogodisnji Eurosong.
nema sanse

Poslije Lordija apsolutno je sve za Eurosong. Nakon njih sve je manje onog slager-popa kakvog smo navikli slusati na Eurosongu tako da me uopce ne bi iznenadilo da Francuz sasvim lagano pobijedi.
Bum vidjeli za 10ak dana. :)
mrtva kokoš

#1518 Re: Dino Merlin 2011

Post by mrtva kokoš »

meni je i ovaj nas starac zanimljiviji od francuza, ono je meni sto bi englezi rekli, boring!!
ne znam od kud takva opsjednutost... :-)
BegA_

#1519 Re: Dino Merlin 2011

Post by BegA_ »

Vitezanin wrote:
leet wrote:
nema sanse

Poslije Lordija apsolutno je sve za Eurosong. Nakon njih sve je manje onog slager-popa kakvog smo navikli slusati na Eurosongu tako da me uopce ne bi iznenadilo da Francuz sasvim lagano pobijedi.
Bum vidjeli za 10ak dana. :)
Za 5 dana... Kad' vec spominjes Lorde da ti kazem nesto: Lordi su pobijedili isto sa pjesmom koja nije za svacije usi, ali su zabavili ljude kraj malih ekrana, i zvucali i izgledali spektakularno (ovde cak i "jak" vokal nije bio presudan za rezultat). Donijeli su nesto NOVO na ESC i pobijedili. Ova pjesma, zbilja, ne donosi nista novo, ali se zato i kao takva izdvaja u moru ostalih.

Na ovom Eurosongu pobjedu ce odnijeti ili Francuska ili BiH. Zivi bili pa vidjeli.
Last edited by BegA_ on 09/05/2011 19:53, edited 2 times in total.
Cholina_Lokica

#1520 Re: Dino Merlin 2011

Post by Cholina_Lokica »

Jes' sigurno ce BiH pobjedit :skoljka: Svake godine smo favoriti :mrgreen:
samo_ovaj_put

#1521 Re: Dino Merlin 2011

Post by samo_ovaj_put »

Cholina_Lokica wrote:Jes' sigurno ce BiH pobjedit :skoljka: Svake godine smo favoriti :mrgreen:
nismo bili kad je nas je vukasin predstavljao :D
Cholina_Lokica

#1522 Re: Dino Merlin 2011

Post by Cholina_Lokica »

samo_ovaj_put wrote:
Cholina_Lokica wrote:Jes' sigurno ce BiH pobjedit :skoljka: Svake godine smo favoriti :mrgreen:
Jedna godina gore-dole... Isto ti ga je
BegA_

#1523 Re: Dino Merlin 2011

Post by BegA_ »

samo_ovaj_put wrote:
Nismo mi NIKAD bili favoriti. Mislim jesmo al' u nasim medijima, a svi znamo profesionalnost nasih medija. :bih:
Cholina_Lokica

#1524 Re: Dino Merlin 2011

Post by Cholina_Lokica »

BegA_ wrote: Nismo mi NIKAD bili favoriti. Mislim jesmo al' u nasim medijima, a svi znamo profesionalnost nasih medija. :bih:
Jesmo, isto k'o i sad, al' pobjedjujemo ove godine sigurno 8-)
BegA_

#1525 Re: Dino Merlin 2011

Post by BegA_ »

Cholina_Lokica wrote:
BegA_ wrote: Nismo mi NIKAD bili favoriti. Mislim jesmo al' u nasim medijima, a svi znamo profesionalnost nasih medija. :bih:
Jesmo, isto k'o i sad, al' pobjedjujemo ove godine sigurno 8-)
Isto kao i sad nije. :dance: Po cemu se to Regina izdvajala? Glupa pjesma sa dosadnom nastupom. Al' naravno u nasim medijima smo bili fav. broj 1.
Last edited by BegA_ on 09/05/2011 19:59, edited 1 time in total.
Locked