Ni jaIrm@ wrote:![]()
![]()
![]()
ja ne posjedujem udobne cipeleali sam se davno opredijelila za ljepotu umjesto udobnosti
ali tacno je da imam zahvalna stopala koja se lahko prilagode svakoj cipeli
najvaznije je da su lijepe
Moderator: anex
Ni jaIrm@ wrote:![]()
![]()
![]()
ja ne posjedujem udobne cipeleali sam se davno opredijelila za ljepotu umjesto udobnosti
uh, ista sam, jednostavno ne mogu sebi pomoći, u momentu kad ih kupujem ja već znam da će biti patnj anositi ih, ali šta ćešlady marmalade wrote:Ni jaIrm@ wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
najvaznije je da su lijepe
ali je i dalje skupa...neki dan ja htjela sandale kupiti..na snizenju 195 KMlady marmalade wrote:@bakterija..mislim da imaju slicne u radnji preko puta manga..na čošku...ne znam kako se zove...skupa je, al sad imaju neko sniženje...
Gospoda Ministarka wrote:
Sad pazarila sa Asosa.
HvalaMannequin wrote:
Ministarko, bas su lijepe
uh ovo nisam trebala vidjeti, ima li ih još???MedenoSrce wrote:
Ove kupim neki dan u TW za 35KM
Bile su jedne moj broj (40)harleyquinn wrote:
uh ovo nisam trebala vidjeti, ima li ih još???
Kunem se da bih ubila za pola ovogaBJB wrote:Ja bih bila zadovoljna trecinom njene kolekcije..
http://magazin.net.hr/moda/trendovi/pag ... 84006.html
Pocni igrati pokerCholina_Lokica wrote:Kunem se da bih ubila za pola ovogaBJB wrote:Ja bih bila zadovoljna trecinom njene kolekcije..
http://magazin.net.hr/moda/trendovi/pag ... 84006.html
Nemam pojma..ne nosim takve..selmicaaa_ wrote:Pozdrav svima...
Zanima me zna li iko gdje se u BiH moze naci veci izbor Vans slip on patika jer u Sarajevu sto dodje u Shoe be do odmah se rasproda ili ne dodje broj koji mi treba?
ako neko zna bila bih jako zahvalna.
Meni je najveci dio obuće iz bate, i iako sma i sama stvarno cula i negativna iskustva, meni se nikad takva nisu desila, imam baletanke kojima su 4 godine minimalno, sandale i cipele nosim po nekoliko sezona bar, meni se u principu nije nikad nesto raspalo.mumy wrote:Jel ko kupovao sandale u Bati,mogu li izdrzati bar 2 sezone?Kakav je kvalitet ovih od 100KM?