Njega tijela (zenska tema)
Moderator: anex
- alica.k
#1501 Re: Njega tijela (zenska tema)
ma nije ona meni tolko dobra bila, dok joj eto nisam nasla tu magicnu namjenu
valjda sasusi fino ujed pa brzo prodje
.
- swirl
#1502 Re: Njega tijela (zenska tema)
Ja sam cula da je super za bubuljice, zato sam je i uzela, pa reko da tebe pitam ima li jos kakvih magicnih djelovanjaalica.k wrote:ma nije ona meni tolko dobra bila, dok joj eto nisam nasla tu magicnu namjenuvaljda sasusi fino ujed pa brzo prodje
.
- alica.k
#1503 Re: Njega tijela (zenska tema)
nisam ni stavljala po licu jer me bilo strah da ne buknemswirl wrote:Ja sam cula da je super za bubuljice, zato sam je i uzela, pa reko da tebe pitam ima li jos kakvih magicnih djelovanjaalica.k wrote:ma nije ona meni tolko dobra bila, dok joj eto nisam nasla tu magicnu namjenuvaljda sasusi fino ujed pa brzo prodje
.
- swirl
#1504 Re: Njega tijela (zenska tema)
Pa nesto kontam, kad ne buknu bebinje guze, nece valjda ni meni licealica.k wrote:nisam ni stavljala po licu jer me bilo strah da ne buknemswirl wrote:Ja sam cula da je super za bubuljice, zato sam je i uzela, pa reko da tebe pitam ima li jos kakvih magicnih djelovanjaalica.k wrote:ma nije ona meni tolko dobra bila, dok joj eto nisam nasla tu magicnu namjenuvaljda sasusi fino ujed pa brzo prodje
.
- vicious2
#1505 Re: Njega tijela (zenska tema)
alica.k wrote:ja se osipam iskljucivo zbog nervoze i stresa...to sam skontala. tad i stalno barkam lice i copam i tako.saga wrote:Haha, i ja skoro godinu dana nisam jela slatko zbog toga... bila je to depresivna godina
Mada kod mene je cinjenica da se iz nekog razloga iscibam od one Domacice, pa to zaobilazim u sirkom luku
al trudim se da se ne stresiram toliko.
iskustvo mog rodjaka ... nije izbacio slatko nego mlijeko i mlijecne proizvode ... i vec godinama tako
- alica.k
#1506 Re: Njega tijela (zenska tema)
nije mlijeko, to sam vec gledala.vicious2 wrote:iskustvo mog rodjaka ... nije izbacio slatko nego mlijeko i mlijecne proizvode ... i vec godinama tako
ma nije to istoswirl wrote:Pa nesto kontam, kad ne buknu bebinje guze, nece valjda ni meni lice
- ema_
#1507 Re: Njega tijela (zenska tema)
http://www.ekupon.ba/ponuda/181/70-popu ... lonu-dufny
Ako koja hoće da kupi, ja nemam vremena da idem, vrijedi još nešto manje od mjesec dana
Ako koja hoće da kupi, ja nemam vremena da idem, vrijedi još nešto manje od mjesec dana
-
*mima*
#1508 Re: Njega tijela (zenska tema)
12 km za manikuru i pedikuru i jos da stavi gel......to ce tako da smlati i da stavi neki najlosiji gel.......
- Partizzanka
#1509 Re: Njega tijela (zenska tema)
Za one koje imaju iPhone i vole da checkiraju sastave prozivoda ... ima Haplikacija ... skeniras onaj kod na proizvodu i pokaze ti koje stetne materije ima u sebi
pa ako ko hoce mozem ja da testiram proizvode
probala sam obicnu plavu starinsku niveu ... ona je zeHlena
onaj garnierov sto ste mi savjetovale ... onaj 7 days ... ima nekih parabena bruku!
probala sam obicnu plavu starinsku niveu ... ona je zeHlena
onaj garnierov sto ste mi savjetovale ... onaj 7 days ... ima nekih parabena bruku!
- ema_
#1510 Re: Njega tijela (zenska tema)
*mima* wrote:12 km za manikuru i pedikuru i jos da stavi gel......to ce tako da smlati i da stavi neki najlosiji gel.......
Pa inače je 40
- alica.k
#1511 Re: Njega tijela (zenska tema)
parabeni nisu toliko strasni (pogotovo ako ih se ispira), ali parafini, petrolej i slicno jesu.Partizzanka wrote:Za one koje imaju iPhone i vole da checkiraju sastave prozivoda ... ima Haplikacija ... skeniras onaj kod na proizvodu i pokaze ti koje stetne materije ima u sebi![]()
probala sam obicnu plavu starinsku niveu ... ona je zeHlena![]()
- Partizzanka
#1512 Re: Njega tijela (zenska tema)
nisu samo parabeni
IMAM BRUKU NEKIH na listi ... benzydilne camphor, methylbenz...resorcinol
IMAM BRUKU NEKIH na listi ... benzydilne camphor, methylbenz...resorcinol
- alica.k
#1513 Re: Njega tijela (zenska tema)
ma ja to samo nako u letu, ljudi se boje parabena a ima strasnijih stvari u sastavima 
- LONGMAN
#1514 Re: Njega tijela (zenska tema)
Moje fleke nisu se smanjile, i ja se odlucim da odem kod dermatologa, pregleda ona mene, i zavrsih kod ginekologa
Zakazase mi pregled u ponedjeljak , koji djavo me natjera da odem kod dermatologa
Je l imao ko slicno iskustvo?
- alica.k
#1515 Re: Njega tijela (zenska tema)
kako ti izgledaju te fleke?LONGMAN wrote:Moje fleke nisu se smanjile, i ja se odlucim da odem kod dermatologa, pregleda ona mene, i zavrsih kod ginekologaZakazase mi pregled u ponedjeljak , koji djavo me natjera da odem kod dermatologa
![]()
- LONGMAN
#1516 Re: Njega tijela (zenska tema)
Kao pjege, medjutim nisu hlatke nego hrapave, I na celu i pored usana (strane) rasporedjene 
- alica.k
#1517 Re: Njega tijela (zenska tema)
haj eto ti pp
-
pin-up
#1518 Re: Njega tijela (zenska tema)
Meni se pojavila jedna "slična" samo na uglu usne, ima već 2-3 sedmice... Kao onaj lišaj, možda... Ne radim joj ništa, nemam pojma ni šta je ni otkud je, sve kontam proći ćeLONGMAN wrote:Kao pjege, medjutim nisu hlatke nego hrapave, I na celu i pored usana (strane) rasporedjene
- alica.k
#1519 Re: Njega tijela (zenska tema)
pin-up wrote:Meni se pojavila jedna "slična" samo na uglu usne, ima već 2-3 sedmice... Kao onaj lišaj, možda... Ne radim joj ništa, nemam pojma ni šta je ni otkud je, sve kontam proći ćeLONGMAN wrote:Kao pjege, medjutim nisu hlatke nego hrapave, I na celu i pored usana (strane) rasporedjene
jel ovo?
-
pin-up
#1520 Re: Njega tijela (zenska tema)
Jestealica.k wrote:pin-up wrote:Meni se pojavila jedna "slična" samo na uglu usne, ima već 2-3 sedmice... Kao onaj lišaj, možda... Ne radim joj ništa, nemam pojma ni šta je ni otkud je, sve kontam proći ćeLONGMAN wrote:Kao pjege, medjutim nisu hlatke nego hrapave, I na celu i pored usana (strane) rasporedjene
jel ovo?
- alica.k
#1521 Re: Njega tijela (zenska tema)
to ti je il kandida, il imas ono kak se to kod nas zove, overbite
kad je gornja vilica malo vise vani nego donja. elem, ja na to stavim onu himalaya antifungalnu kremu (inace se sa kandidom borim i nekad jednostavno izadje na lice, pogotovo kad sam pod stresom il kad mi padne imunitet).
-
pin-up
#1522 Re: Njega tijela (zenska tema)
Well, biće da je kandida, fasovala sam je na proljeće nekad...alica.k wrote:to ti je il kandida, il imas ono kak se to kod nas zove, overbitekad je gornja vilica malo vise vani nego donja. elem, ja na to stavim onu himalaya antifungalnu kremu (inace se sa kandidom borim i nekad jednostavno izadje na lice, pogotovo kad sam pod stresom il kad mi padne imunitet).
Uzmem tu kremu onda, tako da hvala
- alica.k
#1523 Re: Njega tijela (zenska tema)
uzmi i one dida tablete, pa ih pij, meni bas pomazu protiv togapin-up wrote:Well, biće da je kandida, fasovala sam je na proljeće nekad...alica.k wrote:to ti je il kandida, il imas ono kak se to kod nas zove, overbitekad je gornja vilica malo vise vani nego donja. elem, ja na to stavim onu himalaya antifungalnu kremu (inace se sa kandidom borim i nekad jednostavno izadje na lice, pogotovo kad sam pod stresom il kad mi padne imunitet).
Uzmem tu kremu onda, tako da hvala
-
pin-up
#1524 Re: Njega tijela (zenska tema)
E good point, za njih sam čula (i negdje zapisala) prije nekoliko mjeseci i totalno zaboravila na to do sadalica.k wrote: uzmi i one dida tablete, pa ih pij, meni bas pomazu protiv toga. ja pijem dvije dnevno.
-
nera18
#1525 Re: Njega tijela (zenska tema)
gdje kupimo ovu kremu apoteka?alica.k wrote:to ti je il kandida, il imas ono kak se to kod nas zove, overbitekad je gornja vilica malo vise vani nego donja. elem, ja na to stavim onu himalaya antifungalnu kremu (inace se sa kandidom borim i nekad jednostavno izadje na lice, pogotovo kad sam pod stresom il kad mi padne imunitet).
i usput, pms free ne mogu da nadjem, gdje god udjem, nema