OK, nemam ništa protiv samo molim sa validnim dokumentima BiH a ne strane države i mirna Bosna.Hafis wrote:Pa dobit će ih HDZ. Imaju više glasača.Drvosjeca iz Dejcica wrote:[
Ponovit će se izbori pa ko dobije neka dobije demokratski a ne lažiranjem izbora.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Drvosjeca iz Dejcica
#1501 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Streptokok
#1502 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
siguran sam da pored silnih diploma postoji i neka iz karatea, kung fua, i sl.Hafis wrote:Znam momka odavno. Otprilike, Izdržao bi mi možda koju sekundu...s tim da ne bježiStreptokok wrote:Inace da je tebe napao ti bi mu pokazao ko je gazda.Hafis wrote:Đes'te multietnićari![]()
Onaj mali bale se razmahao pred onim djedicom... k'o biva napadnut, pa nek hin je izudarao. I na kraju još ispade tv zvjezda u trokutu i patriJota par ekselans.
Na svu sreću pa je sve dobro završilo, a od od ovog vašeg naknadnog pametovanja nema ništa.
Rezime svega - ovo je ipak bio autogol. Spahić - 0:1 Uostalom, ima vremena, vidjet će se.
-
Hafis
#1503 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mučkanja ima, i to obostranog.Drvosjeca iz Dejcica wrote:OK, nemam ništa protiv samo molim sa validnim dokumentima BiH a ne strane države i mirna Bosna.Hafis wrote:Pa dobit će ih HDZ. Imaju više glasača.Drvosjeca iz Dejcica wrote:[
Ponovit će se izbori pa ko dobije neka dobije demokratski a ne lažiranjem izbora.
Međutim, ako bi se reduciralo na najmanju moguću mjeru, SDA puši izbore.
S tim da je njihovu mučku malo teže dokazati, pa imaju nekih šansi ako im prođe veći dio.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1504 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eto vidiš to je taj indoktrinirani mentalitet, ti u svemu vidiš opravdanje za svoje u onome što drugi rade.Hafis wrote: Mučkanja ima, i to obostranog.
Međutim, ako bi se reduciralo na najmanju moguću mjeru, SDA puši izbore.
S tim da je njihovu mučku malo teže dokazati, pa imaju nekih šansi ako im prođe veći dio.
-
Hafis
#1505 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.Streptokok wrote:siguran sam da pored silnih diploma postoji i neka iz karatea, kung fua, i sl.Hafis wrote:Znam momka odavno. Otprilike, Izdržao bi mi možda koju sekundu...s tim da ne bježiStreptokok wrote: Inace da je tebe napao ti bi mu pokazao ko je gazda.
A i fizički sam u veoma velikoj prednosti...veći, teži i dužih ruku i motiviraniji što je najbitnije
- Drvosjeca iz Dejcica
#1506 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja nekada po tvome pisanju imam utisak da si golobradi šesnaestogodišnjak. Kladim se da ti je chuna minimum 25 cm.Hafis wrote: A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.
A i fizički sam u veoma velikoj prednosti...veći, teži i dužih ruku i motiviraniji što je najbitnije
-
Hafis
#1507 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne trebaš se kladiti, možeš se naguziti pa sam procijeniDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ja nekada po tvome pisanju imam utisak da si golobradi šesnaestogodišnjak. Kladim se da ti je chuna minimum 25 cm.Hafis wrote: A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.
A sad moram gibatih, a vi to raspravite dalje bRez mene.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1508 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znao sam ja da si ti povrh svega sklon i pederluku.Hafis wrote:Ne trebaš se kladiti, možeš se naguziti pa sam procijeniDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ja nekada po tvome pisanju imam utisak da si golobradi šesnaestogodišnjak. Kladim se da ti je chuna minimum 25 cm.Hafis wrote: A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.
A i fizički sam u veoma velikoj prednosti...veći, teži i dužih ruku i motiviraniji što je najbitnije![]()
- Streptokok
#1509 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Crni doktore, pa zar pored svih nastranosti i pederlukom se bavis.Hafis wrote:Ne trebaš se kladiti, možeš se naguziti pa sam procijeniDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ja nekada po tvome pisanju imam utisak da si golobradi šesnaestogodišnjak. Kladim se da ti je chuna minimum 25 cm.Hafis wrote: A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.
A i fizički sam u veoma velikoj prednosti...veći, teži i dužih ruku i motiviraniji što je najbitnije![]()
-
hizo ramidovic
#1510 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ovdje je stvar jasna kao dan: nadmeno i bahato hdz govno, placeno novcem poreskih obvaznika, uzelo je sebi za pravo da odredjuje ko moze glasati, iako je to veoma jasno definisano.
reakcija ovog sda junose jeste necivilizovana ali je bila isprovocirana.
covic cirilica veli da je napad na ono hdz govno ustvari napad na drzavu, ali u stilu pravog pokvarenjaka, presuti da objasni postupak onog hdz smeca, predsjednika komisije. valjda im pobjeda udarila u glavu pa umislili da se izborna pravila definisu po principu "jaci tlaci".
danas i susjedi nenajavljni dosli...da su njima vucic i nikolic ovako upali u knin, kmecanje bi se culo do mjeseca.
covic cirilica veli da je napad na ono hdz govno ustvari napad na drzavu, ali u stilu pravog pokvarenjaka, presuti da objasni postupak onog hdz smeca, predsjednika komisije. valjda im pobjeda udarila u glavu pa umislili da se izborna pravila definisu po principu "jaci tlaci".
danas i susjedi nenajavljni dosli...da su njima vucic i nikolic ovako upali u knin, kmecanje bi se culo do mjeseca.
- tututuuuu
#1511 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
haha gospodin Covic je prozreo igru. Kako su Bosnjaci (SDP, SDA...) sve sto njima ne ide u prilog nazivali napadom na drzavu, isto sad i gospodin Dragan radi kad su Hrvati i HDZ u pitanju.
- tututuuuu
#1512 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Koji osvrt
-
hizo ramidovic
#1513 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kakav genijalan zakljucak!tututuuuu wrote:haha gospodin Covic je prozreo igru. Kako su Bosnjaci (SDP, SDA...) sve sto njima ne ide u prilog nazivali napadom na drzavu, isto sad i gospodin Dragan radi kad su Hrvati i HDZ u pitanju.
nema dalje...
-
zenit dozic
#1514 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Drug ako je iko za trokutistan onda je to SDAplinas wrote:Oni umalo nisu ubrzali raspad bih, kakav dodik, kolko je zlaja uradio na tome,pa ti vidi koga hvalis,jedino ako potajno nisi za trokutistan,onda dobrozenit dozic wrote:Imam milion zamjerki na SDP ali su oni jedini ADZu pokazali gdje im je mjesto i jedna od rijetlih dobrih stvari sto su uradili.summerwine wrote:Ja ne pročitah nigdje izjave "ljevice" odnosno opozicije na fašističke ispade Dragana Čovića.
Opet nešto kontam, možda se to njih i ne tiče, možda su samo u prolazu.
Dok baka jedva ceka da im da trecu izbornu.
Ps. Da me pogresno ne shvatis sve ja to znam sta je sdp radio i ne branim ih. Za mene vango ko i sda samo drugo pakovanje.
Vidi afisa razbijaca a ne htjede se sa mnom upoznat neki dan
- LBVIEW
#1515 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sudeci po tome sto smatras presudnim za uspjeh u fight-u tesko bi ti,osim prdenja po forumu,bilo sta napravio.Hafis wrote: A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.
A Stocanima svaka cast,jos od onog tamburanja pickica-navijaca Zrinskog pokazuju mittelerupejcima gdje im je mjesto.
-
plinas
#1516 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koji osvrthizo ramidovic wrote:ovdje je stvar jasna kao dan: nadmeno i bahato hdz govno, placeno novcem poreskih obvaznika, uzelo je sebi za pravo da odredjuje ko moze glasati, iako je to veoma jasno definisano.
- Banksy
#1517 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tačno. Kaplan je izrazito nesimpatičan, ali dobro je da je reagirao jer drugačije nije moglo. S većim bošnjačkim povratkom i združenim akcijama iz Sarajeva Stolac polako prestaje biti hrvatski plijen ekstremne desnice i polako mijenja etničku i demografsku sliku. Hrvati su ga oteli, ali s evropskim pasošima, danas masovno napuštaju taj teritorij, istovremeno pokuašavajući na sve načine onemogućiti dolazak i registraciju većeg broja Bošnjaka, a to je, dugoročno, neodrživo. Bošnjaci polako preuzimaju Stolac, otud panika i štimanja izbornih rezultata HDZ-a.hizo ramidovic wrote:ovdje je stvar jasna kao dan: nadmeno i bahato hdz govno, placeno novcem poreskih obvaznika, uzelo je sebi za pravo da odredjuje ko moze glasati, iako je to veoma jasno definisano.
Ono što više zabrinjava je neometano vršljanje hrvatskog vrha po tuđoj zemlji i slanje neprimjerenih, huškačkih poruka - nadam se da će ova naša futava vlast danas nešto i izmucati po tom pitanju - a još strašnije je bilo slušati sinoć još gore poruke agresije, mržnje i netrpeljivosti prema jednom narodu, i to s državne HRTV televizije, ja ono ne pamtim onako...
-
aratet
#1518 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam po cemu si zakljucio da Bosnjaci preuzimaju Stolac, odavno se odnos snaga u vijecu ne mijenja.Banksy wrote:Tačno. Kaplan je izrazito nesimpatičan, ali dobro je da je reagirao jer drugačije nije moglo. S većim bošnjačkim povratkom i združenim akcijama iz Sarajeva Stolac polako prestaje biti hrvatski plijen ekstremne desnice i polako mijenja etničku i demografsku sliku. Hrvati su ga oteli, ali s evropskim pasošima, danas masovno napuštaju taj teritorij, istovremeno pokuašavajući na sve načine onemogućiti dolazak i registraciju većeg broja Bošnjaka, a to je, dugoročno, neodrživo. Bošnjaci polako preuzimaju Stolac, otud panika i štimanja izbornih rezultata HDZ-a.hizo ramidovic wrote:ovdje je stvar jasna kao dan: nadmeno i bahato hdz govno, placeno novcem poreskih obvaznika, uzelo je sebi za pravo da odredjuje ko moze glasati, iako je to veoma jasno definisano.
Ono što više zabrinjava je neometano vršljanje hrvatskog vrha po tuđoj zemlji i slanje neprimjerenih, huškačkih poruka - nadam se da će ova naša futava vlast danas nešto i izmucati po tom pitanju - a još strašnije je bilo slušati sinoć još gore poruke agresije, mržnje i netrpeljivosti prema jednom narodu, i to s državne HRTV televizije, ja ono ne pamtim onako...
- Banksy
#1519 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Po tome što Hrvati masovno odlaze, Bošnjaci se vraćaju, a državljani strane zemlje se panično dovode da glasaju ne bi li se Stolac zadržao pod vlašću HDZ-a.
-
aratet
#1520 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Po cemu si zakljucio da ovi idu, a ovi se vracaju?
Ja sam ubijedjen da HDZ s lakocom dobija i ove izbore jer je Hrvata nemalo vise u opstini.
Ja sam ubijedjen da HDZ s lakocom dobija i ove izbore jer je Hrvata nemalo vise u opstini.
- Banksy
#1521 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Po tome što znam.aratet wrote:Po cemu si zakljucio da ovi idu, a ovi se vracaju?
Da, zato su na birališta doveli Hrvate iz Hrvatske i uveli glasanje s pasošima tuđe zemlje, toliko su nadmoćni.
-
daddy-kool
#1522 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam gledao, šta je to bilo na HRT-u?Banksy wrote:
- Banksy
#1523 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ivo Lučić...daddy-kool wrote:Nisam gledao, šta je to bilo na HRT-u?Banksy wrote:
-
zenit dozic
#1524 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa sta se cudite ovim iz UZPa
Ali dzaba im sve izgubit ce stolac a jos malo i mostar
Ali dzaba im sve izgubit ce stolac a jos malo i mostar
- Altsa
#1525 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovog govnara Lucia non stop dovede na HRT kada treba da se sere po BiH i bosnjacima. Nista cudno od iskompleksiranog hercegovackog rvata koji bi svoj entitet.Banksy wrote:Ivo Lučić...daddy-kool wrote:Nisam gledao, šta je to bilo na HRT-u?Banksy wrote: