Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Drvosjeca iz Dejcica

#1501 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Hafis wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:[

Ponovit će se izbori pa ko dobije neka dobije demokratski a ne lažiranjem izbora.
Pa dobit će ih HDZ. Imaju više glasača.
OK, nemam ništa protiv samo molim sa validnim dokumentima BiH a ne strane države i mirna Bosna.
Streptokok

#1502 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Hafis wrote:
Streptokok wrote:
Hafis wrote:Đes'te multietnićari :)

Onaj mali bale se razmahao pred onim djedicom... k'o biva napadnut, pa nek hin je izudarao. I na kraju još ispade tv zvjezda u trokutu i patriJota par ekselans.
Na svu sreću pa je sve dobro završilo, a od od ovog vašeg naknadnog pametovanja nema ništa.
Rezime svega - ovo je ipak bio autogol. Spahić - 0:1 Uostalom, ima vremena, vidjet će se.
Inace da je tebe napao ti bi mu pokazao ko je gazda.
Znam momka odavno. Otprilike, Izdržao bi mi možda koju sekundu...s tim da ne bježi
siguran sam da pored silnih diploma postoji i neka iz karatea, kung fua, i sl.
Hafis

#1503 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Hafis wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:[

Ponovit će se izbori pa ko dobije neka dobije demokratski a ne lažiranjem izbora.
Pa dobit će ih HDZ. Imaju više glasača.
OK, nemam ništa protiv samo molim sa validnim dokumentima BiH a ne strane države i mirna Bosna.
Mučkanja ima, i to obostranog.
Međutim, ako bi se reduciralo na najmanju moguću mjeru, SDA puši izbore.
S tim da je njihovu mučku malo teže dokazati, pa imaju nekih šansi ako im prođe veći dio.
Drvosjeca iz Dejcica

#1504 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis wrote: Mučkanja ima, i to obostranog.
Međutim, ako bi se reduciralo na najmanju moguću mjeru, SDA puši izbore.
S tim da je njihovu mučku malo teže dokazati, pa imaju nekih šansi ako im prođe veći dio.
Eto vidiš to je taj indoktrinirani mentalitet, ti u svemu vidiš opravdanje za svoje u onome što drugi rade. :( :roll:
Hafis

#1505 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Streptokok wrote:
Hafis wrote:
Streptokok wrote: Inace da je tebe napao ti bi mu pokazao ko je gazda.
Znam momka odavno. Otprilike, Izdržao bi mi možda koju sekundu...s tim da ne bježi
siguran sam da pored silnih diploma postoji i neka iz karatea, kung fua, i sl.
A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.
A i fizički sam u veoma velikoj prednosti...veći, teži i dužih ruku i motiviraniji što je najbitnije :)
Drvosjeca iz Dejcica

#1506 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis wrote: A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.
A i fizički sam u veoma velikoj prednosti...veći, teži i dužih ruku i motiviraniji što je najbitnije :)
Ja nekada po tvome pisanju imam utisak da si golobradi šesnaestogodišnjak. Kladim se da ti je chuna minimum 25 cm. :lol:
Hafis

#1507 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Hafis wrote: A ne ne. Malo se nekada davno radilo s rukavicama, ali manje-više ipak ulični fajt, pokoji kafanski .veliko iskustvo i srce što je bitno.
Ja nekada po tvome pisanju imam utisak da si golobradi šesnaestogodišnjak. Kladim se da ti je chuna minimum 25 cm. :lol:
Ne trebaš se kladiti, možeš se naguziti pa sam procijeni :D

A sad moram gibatih, a vi to raspravite dalje bRez mene.
Drvosjeca iz Dejcica

#1508 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis wrote:

Znao sam ja da si ti povrh svega sklon i pederluku. :mrgreen:
Streptokok

#1509 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Hafis wrote:

Crni doktore, pa zar pored svih nastranosti i pederlukom se bavis.
hizo ramidovic

#1510 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

ovdje je stvar jasna kao dan: nadmeno i bahato hdz govno, placeno novcem poreskih obvaznika, uzelo je sebi za pravo da odredjuje ko moze glasati, iako je to veoma jasno definisano.
reakcija ovog sda junose jeste necivilizovana ali je bila isprovocirana.
covic cirilica veli da je napad na ono hdz govno ustvari napad na drzavu, ali u stilu pravog pokvarenjaka, presuti da objasni postupak onog hdz smeca, predsjednika komisije. valjda im pobjeda udarila u glavu pa umislili da se izborna pravila definisu po principu "jaci tlaci".
danas i susjedi nenajavljni dosli...da su njima vucic i nikolic ovako upali u knin, kmecanje bi se culo do mjeseca.
tututuuuu

#1511 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tututuuuu »

haha gospodin Covic je prozreo igru. Kako su Bosnjaci (SDP, SDA...) sve sto njima ne ide u prilog nazivali napadom na drzavu, isto sad i gospodin Dragan radi kad su Hrvati i HDZ u pitanju.
tututuuuu

#1512 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tututuuuu »

Hafis wrote:Koji osvrt :lol:
:lol: Lik je kralj, tako precizne i dubinske analize zna napraviti. Jedan od mnogih ovdje doduse. Ovdje je prava koncentracija talenata vidim. :lol:
hizo ramidovic

#1513 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

tututuuuu wrote:haha gospodin Covic je prozreo igru. Kako su Bosnjaci (SDP, SDA...) sve sto njima ne ide u prilog nazivali napadom na drzavu, isto sad i gospodin Dragan radi kad su Hrvati i HDZ u pitanju.
kakav genijalan zakljucak!
nema dalje...
zenit dozic

#1514 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zenit dozic »

plinas wrote:
zenit dozic wrote:
summerwine wrote:Ja ne pročitah nigdje izjave "ljevice" odnosno opozicije na fašističke ispade Dragana Čovića.

Opet nešto kontam, možda se to njih i ne tiče, možda su samo u prolazu.
Imam milion zamjerki na SDP ali su oni jedini ADZu pokazali gdje im je mjesto i jedna od rijetlih dobrih stvari sto su uradili.
Dok baka jedva ceka da im da trecu izbornu.
Oni umalo nisu ubrzali raspad bih, kakav dodik, kolko je zlaja uradio na tome,pa ti vidi koga hvalis,jedino ako potajno nisi za trokutistan,onda dobro
Drug ako je iko za trokutistan onda je to SDA

Ps. Da me pogresno ne shvatis sve ja to znam sta je sdp radio i ne branim ih. Za mene vango ko i sda samo drugo pakovanje.

Vidi afisa razbijaca a ne htjede se sa mnom upoznat neki dan :run:
LBVIEW

#1515 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by LBVIEW »

Sudeci po tome sto smatras presudnim za uspjeh u fight-u tesko bi ti,osim prdenja po forumu,bilo sta napravio. :D
A Stocanima svaka cast,jos od onog tamburanja pickica-navijaca Zrinskog pokazuju mittelerupejcima gdje im je mjesto. :izet:
plinas

#1516 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by plinas »

hizo ramidovic wrote:ovdje je stvar jasna kao dan: nadmeno i bahato hdz govno, placeno novcem poreskih obvaznika, uzelo je sebi za pravo da odredjuje ko moze glasati, iako je to veoma jasno definisano.
covic cirilica veli da je napad na ono hdz govno ustvari napad na drzavu, ali u stilu pravog pokvarenjaka, presuti da objasni postupak onog hdz smeca, predsjednika komisije. valjda im pobjeda udarila u glavu pa umislili da se izborna pravila definisu po principu "jaci tlaci".
danas i susjedi nenajavljni dosli...da su njima vucic i nikolic ovako upali u knin, kmecanje bi se culo do mjeseca.
Koji osvrt :-) ja mislio da si ti forumsko spadalo,kad ti pusis pricu upravo onih koje cesto ismijavas haha
Banksy

#1517 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Banksy »

hizo ramidovic wrote:ovdje je stvar jasna kao dan: nadmeno i bahato hdz govno, placeno novcem poreskih obvaznika, uzelo je sebi za pravo da odredjuje ko moze glasati, iako je to veoma jasno definisano.
Tačno. Kaplan je izrazito nesimpatičan, ali dobro je da je reagirao jer drugačije nije moglo. S većim bošnjačkim povratkom i združenim akcijama iz Sarajeva Stolac polako prestaje biti hrvatski plijen ekstremne desnice i polako mijenja etničku i demografsku sliku. Hrvati su ga oteli, ali s evropskim pasošima, danas masovno napuštaju taj teritorij, istovremeno pokuašavajući na sve načine onemogućiti dolazak i registraciju većeg broja Bošnjaka, a to je, dugoročno, neodrživo. Bošnjaci polako preuzimaju Stolac, otud panika i štimanja izbornih rezultata HDZ-a.
Ono što više zabrinjava je neometano vršljanje hrvatskog vrha po tuđoj zemlji i slanje neprimjerenih, huškačkih poruka - nadam se da će ova naša futava vlast danas nešto i izmucati po tom pitanju - a još strašnije je bilo slušati sinoć još gore poruke agresije, mržnje i netrpeljivosti prema jednom narodu, i to s državne HRTV televizije, ja ono ne pamtim onako...
aratet

#1518 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by aratet »

Banksy wrote:
Tačno. Kaplan je izrazito nesimpatičan, ali dobro je da je reagirao jer drugačije nije moglo. S većim bošnjačkim povratkom i združenim akcijama iz Sarajeva Stolac polako prestaje biti hrvatski plijen ekstremne desnice i polako mijenja etničku i demografsku sliku. Hrvati su ga oteli, ali s evropskim pasošima, danas masovno napuštaju taj teritorij, istovremeno pokuašavajući na sve načine onemogućiti dolazak i registraciju većeg broja Bošnjaka, a to je, dugoročno, neodrživo. Bošnjaci polako preuzimaju Stolac, otud panika i štimanja izbornih rezultata HDZ-a.
Ono što više zabrinjava je neometano vršljanje hrvatskog vrha po tuđoj zemlji i slanje neprimjerenih, huškačkih poruka - nadam se da će ova naša futava vlast danas nešto i izmucati po tom pitanju - a još strašnije je bilo slušati sinoć još gore poruke agresije, mržnje i netrpeljivosti prema jednom narodu, i to s državne HRTV televizije, ja ono ne pamtim onako...
Ne znam po cemu si zakljucio da Bosnjaci preuzimaju Stolac, odavno se odnos snaga u vijecu ne mijenja.
Banksy

#1519 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Banksy »

Po tome što Hrvati masovno odlaze, Bošnjaci se vraćaju, a državljani strane zemlje se panično dovode da glasaju ne bi li se Stolac zadržao pod vlašću HDZ-a.
aratet

#1520 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by aratet »

Po cemu si zakljucio da ovi idu, a ovi se vracaju?

Ja sam ubijedjen da HDZ s lakocom dobija i ove izbore jer je Hrvata nemalo vise u opstini.
Banksy

#1521 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Banksy »

aratet wrote:Po cemu si zakljucio da ovi idu, a ovi se vracaju?

Ja sam ubijedjen da HDZ s lakocom dobija i ove izbore jer je Hrvata nemalo vise u opstini.
Po tome što znam.

Da, zato su na birališta doveli Hrvate iz Hrvatske i uveli glasanje s pasošima tuđe zemlje, toliko su nadmoćni.
daddy-kool

#1522 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by daddy-kool »

Banksy wrote:
Nisam gledao, šta je to bilo na HRT-u?
Banksy

#1523 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Banksy »

daddy-kool wrote:
Banksy wrote:
Ivo Lučić...
zenit dozic

#1524 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zenit dozic »

Pa sta se cudite ovim iz UZPa
Ali dzaba im sve izgubit ce stolac a jos malo i mostar :zzzz:
Altsa

#1525 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Altsa »

Banksy wrote:
daddy-kool wrote:
Banksy wrote:
Ivo Lučić...
Ovog govnara Lucia non stop dovede na HRT kada treba da se sere po BiH i bosnjacima. Nista cudno od iskompleksiranog hercegovackog rvata koji bi svoj entitet.
Post Reply