hadzinicasa wrote:puno ti je to. to je velika šerparadiostar wrote:
evo sad sam zvao FIS Vitez, imaju lonac, crveni s bijelim tufnama, 8 litara, e sad ja neeeeemam pojma koliko je to ustvari
hvala alica.k
haman da mi ne gine u Laktase skoknuti
hadzinicasa wrote:puno ti je to. to je velika šerparadiostar wrote:
evo sad sam zvao FIS Vitez, imaju lonac, crveni s bijelim tufnama, 8 litara, e sad ja neeeeemam pojma koliko je to ustvari
hvala alica.k
pozdravi MilAradiostar wrote:hadzinicasa wrote:puno ti je to. to je velika šerparadiostar wrote:
hvala alica.k
haman da mi ne gine u Laktase skoknuti![]()
ma imali su svih velicina tad kad sam ja bila.radiostar wrote:alica.k wrote:ja sam to vidjela u fisu (al u vitezu)!hadzinicasa wrote:
meni se čini u onoj poprečnoj ulici kad prođeš Vatru, pa skreneš desno i preko puta Bate.
mislim da sam vidjela u izlogu.
hvala alica.k
diesel ne, ali ima u importanne se otvorila prosle godine ona multibrand prodavnica u kojoj je bilo i diesel farmerica i ostale odjece...ne znam jel to jos radi i imal ih, al otidji pogledaj.zvrcak wrote:Dal postoji Dieselova prodavnica u sarajevu, ili okolini???
Meni se cini da je bilo u TOM-u, doduse davno to vidjeh - gore na zadnjem spraturadiostar wrote:chuchumbamayumbe wrote:To ti najviše radi Metalac, Srbijanci.radiostar wrote:jel zna iko ima li uopste i ako ima onda gdje u Sarajevu emajliranih serpi/lonaca crvene boje sa bijelim tackama? ne mora biti ni u Sarajevu, moze i malo sire
Toga mora biti u RS-u...otiđi do TUŠ-a ili TOM-a u East Capajebo.
nas'o sam u PC, tacnije u Laktasima, ali mi je to malo podaleko... reko ako ima sta blize
hvala, chuchu i wewa na sugestijama
Nek dan sam bio u Fan Shopu FK Sarajevo u titovoj preko puta MCD, imaju ove snale za novac sa grbom Sarajeva mada se i mogu skinuti koliko se sjecam. Eto da znate ako niste do sad nasli..trimi68 wrote:ima kupiti "money clip" ili ti "šnala za novac". Treba mi kao poklon za rođendan.
nije da samo ne kasnis vec 1,5 godinu, ali dobro je znati za svaki slucaj.Armadilo wrote:Nek dan sam bio u Fan Shopu FK Sarajevo u titovoj preko puta MCD, imaju ove snale za novac sa grbom Sarajeva mada se i mogu skinuti koliko se sjecam. Eto da znate ako niste do sad nasli..trimi68 wrote:ima kupiti "money clip" ili ti "šnala za novac". Treba mi kao poklon za rođendan.

ima na grbavici radnja za lakove boje i sve to pa probaj..radnja je dole gdje mrkva..tj na raskrscu kod skole z apopove i tamo gdje se ide za mrkvuart vandeley wrote:
Gdje bi mog˙o kupiti.
Nema u Fabulasu.
A mozes li preporuciti neku kinesku prodavcnicu?underground wrote:Kod kineza.
Pa ima ih dole u Rajlovcu, prema Robotu, na desetine ... izaberi jednu, sigurno ces pogrijesiti.derilk wrote:A mozes li preporuciti neku kinesku prodavcnicu?underground wrote:Kod kineza.
hajde mi prvo reci sta ti je skupo?Rosebud_ wrote:Gdje u Sa...
Kupiti kakve fine samostojece carape, fine i kvalitetne a da nisu previse skupe? Pijaca, ili?
Gdje dodje taj Golden point? Gornja granica je 15 KM.alica.k wrote:hajde mi prvo reci sta ti je skupo?Rosebud_ wrote:Gdje u Sa...
Kupiti kakve fine samostojece carape, fine i kvalitetne a da nisu previse skupe? Pijaca, ili?
imas u merkatoru i crne i bez, kostaju oko 6KM al meni je kvalitet onako, nije prelos, al nije ni dobar. imaju i jadranove, al se nekako previse razvuku gore i ja sam ih bukvalno samo jednom mogla obuci, svaki sljedeci put su spadale...
imas u golden pointu, kostaju izmedju 10 i 15KM, ne znam tacnoo, kvalitet dobar.
imas u bbi u onoj skinny prodavnici, kostaju oko 20KM, kvalitet JAKO dobar, sa nekom specijalnom tehnologijom da se ne poderu (koja ustvari djeluje).

isto u bbi, tamo gdje je nekad bio palmers.Rosebud_ wrote:Gdje dodje taj Golden point? Gornja granica je 15 KM.alica.k wrote:hajde mi prvo reci sta ti je skupo?Rosebud_ wrote:Gdje u Sa...
imas u merkatoru i crne i bez, kostaju oko 6KM al meni je kvalitet onako, nije prelos, al nije ni dobar. imaju i jadranove, al se nekako previse razvuku gore i ja sam ih bukvalno samo jednom mogla obuci, svaki sljedeci put su spadale...
imas u golden pointu, kostaju izmedju 10 i 15KM, ne znam tacnoo, kvalitet dobar.
imas u bbi u onoj skinny prodavnici, kostaju oko 20KM, kvalitet JAKO dobar, sa nekom specijalnom tehnologijom da se ne poderu (koja ustvari djeluje).
Hvala na prijedlozima.
imao sam isti problem prije nekih godinu dana. Na prste mozes nabrojati mjesta gdje se mogu kupiti tzv. "speedo" kupace. A o cijenama da ne pricamo, sve je tako 50-70km, ali ... sirano majka! nadjoh tamo za cenera. iako bas nije sezona, trebalo bi da imaju.SundanceKid wrote:Znal ko gdje ima kupit ovih gej/uskih muskih kupacih?Znam da ima na bazenu na Otoci, al pretpostavljam da je tu dosta skupo, imal igdje u gradu uzet za neke razumne pare, ja gledo u Intersportu su 70-80 KM
imas mjenjacnice za carsiji, mijenjao 50 eura u km, uzeli mi nekih pola km provizijekiki-miki wrote:Gdje je se najbolje može proći prilikom razmjene KM u Eure?