Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Edin H. wrote:
Sta ce ti to?
Ionako ce nas izgleda izbaciti.
Pa upravo zbog toga da vidim koliko vremena imamo nakon suspenzije da se nešto učini i da bar reprezentacija uspije nastaviti igrati u kvalifikacijama.
Ja htio avionsku kupiti kartu za Bukurest dok je jeftino, ali sada nista.
A bilo bi super, doslo bi guta raja iz BiH, posto ne trebaju vize.
smoki_choko wrote:hoce nam obrisati bodove na fifinoj rang listi. pa cemo od pozada krenuti iz 7 šešira. bicemo na dnu sa vanuatuom i papau novom gvinejom
Edin H. wrote:
Sta ce ti to?
Pa upravo zbog toga da vidim koliko vremena imamo nakon suspenzije da se nešto učini i da bar reprezentacija uspije nastaviti igrati u kvalifikacijama.
Nikako ne vjerujem da će nam ova utakmica sa Rumunijom biti posljednja u ovoj godini. Sretno će se to završiti - plasmanom na EP.
Slobodno kupi kartu u slučaju najcrnjeg scenarija, ja snosim troškove.
Kupuj ti kartu za Poljskui ne brini za Rumune.Ja se vec raspitivam za aranzmane u poljskoj.Kakva Fifa i Uefa.Nikoga oni nece kazniti osim ovi mafijasa u NS.Oni ce da lete a reprezentacija ide dalje.
Edin H. wrote:
Sta ce ti to?
Dzaba bi odletio do Bukuresta, jer se tekma igra u nekoj selendri na rumunsko-srbijanskoj granici