Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Arma-Sarma

#1501 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Arma-Sarma »

Bubalo1 wrote:Pocelo je sa radom izgleda ono od williams kladionice online ..ali ne bih preporucio da stavljate tamo ista jer cujem pregrst kritika i problema na stranici..tako da ne gubite zivce bezveze i vrijeme
Ja sam dobio bonus od 20€, sad imam 10 puta više na računu, a digao sam još 50€ i imao par glupih padova. Live klađenje je skinuto sa bwina.
karanana

#1502 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

zna li neko, ima li kladionica u sarajevu da rade sutra-nedjelja-uskrs?
cyprus

#1503 Re: Kladionica - vol. 2

Post by cyprus »

Po koji put slušam ovu pjesmu :x :x :x

... im žabarsku lopovsku :x al sam i ja glup
juventus

#1504 Re: Kladionica - vol. 2

Post by juventus »

Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?

Ja sam se registrovao, pa bi sad otišao i uplatio nekih 5-10 EUR (mora li u eurima?), da vidim kako to ide...
perfect_guy

#1505 Re: Kladionica - vol. 2

Post by perfect_guy »

juventus wrote:Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?

Ja sam se registrovao, pa bi sad otišao i uplatio nekih 5-10 EUR (mora li u eurima?), da vidim kako to ide...
mene interesuje što su ukinuli onu opciju izrade web listića koji se poslije u poslovnici uplaćuje
CartmanSA

#1506 Re: Kladionica - vol. 2

Post by CartmanSA »

juventus wrote:Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?

jesam ja u premieru...

odes tamo, das licnu i oni te registruju...
dobijes papir sa nekim kodom... istoj teti das pare za uplatu i ona ti uplati na taj kod...
odes na internet i prijavis se i vidis stanje svog racuna..

dizanje i uplacivanje para mozes uraditi u svakoj poslovnici...

vjerujem da je i u williamsu isto...
Pitarrr82

#1507 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

Danas ima finih parova, mozda se sta i ubode :mrgreen:
CartmanSA

#1508 Re: Kladionica - vol. 2

Post by CartmanSA »

Pitarrr82 wrote:Danas ima finih parova, mozda se sta i ubode :mrgreen:
daj te prognoze :)
Pitarrr82

#1509 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

CartmanSA wrote:

Bas idem s posla odigrati listic, javim odigrano...
Pitarrr82

#1510 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

Pitarrr82 wrote:
CartmanSA wrote:

Bas idem s posla odigrati listic, javim odigrano...

Orebro - Helsingborg dšik 2
Preston - Cardiff dšik 2
Norwich - Derby 1
Notts County - Brentford dšik 1
Shrewsbury - Accrington dšik 1
Brugge - Standard dšik 2
Blackburn - City dšik 2
Memphis - Suns x2

Bet live na 2km= 134,58

Valjda bude nafake...
CartmanSA

#1511 Re: Kladionica - vol. 2

Post by CartmanSA »

sa srecom...
Roma AS

#1512 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Roma AS »

I ja sam se registrirao i koliko sam shvati ovo je isto kao i klađenje na BWinu(znači razlikuje se od ovog klađenja u premieru da kući napraviš tiket pa u poslovnici radnici daš šifu ili sto je bilo kod njih u Wiliamsu ista stvar i kao klađenje na bet liveu preko sms-a).Uglavnom koliko sam ja shvatio nakon registarcije na ovoj njihovoj stranici dovoljno je otići u poslovnicu Wiliamsa reći radnici svoje korisničko ime i četvrtu znamenku lozinke i novac je automatski uplaćen na tvoj račun,e sad kod isplate nisam najsigurniji kako stvari stoje,kad odeš na opciju isplata imaš rubriku u koju uneseš koliko novca želiš da ti se isplati i nakon toga moraš unijeti svoju šifru i odgovor na osobno pitanje koje si morao stavit kad si se registrirao,e sad pošto ja nisam još ništa uplatio zanima me kako postupak ide dalje pošto sa nula na računu logično ne mogu da ga privedem kraju :-D .Znači zanima me kad popunim taj dio za isplatu da li dobijem neki broj ili šifru il šta već koji ću pokazat radnici u Wiliams poslonici i ona će mi isplatit količini novca koji sam naznačio kod kuće da želim da mi se isplati??Još negdje čitam da je potrebno kod prve isplate pokazat osobni il ti lični dokument da dokažeš svoj identitet.A vidim i ovdje na njihovoj stranici da je potrebno učitat neki dokument sa slikom i poslat im,pa sam zbog toga u dilemi da li je moj račun u potpunosti aktivan,jel nisam dobio nikakav bonus na račun a svi govore o njemu.Bio bih zahvalan ako je neko upućen u ovu tematiku do kraja da mi objasni prije početka igranja,kako i šta.Imao sam negatinih iskustava sa ovim klađenjem preko SMS-a na BET LIVEU nakon što mi par puta nisu dali da singliram utakmice eurposke lige(kao potrebno min 3 kom. pa nije 5 švedska liga da treba tri kombinacije :) sve sam to batalio). Hvala unaprijed na pomoći.
paravan

#1513 Re: Kladionica - vol. 2

Post by paravan »

- registrujes se na njihovoj stranici
- odes u poslovnicu i kazes joj da zelis da uplatis X iznos na taj racun
- das joj username i cetvrto slovo/broj sifre
- dodjes kuci i opletes :D

samo im je praaavo los izbor Live kladjenja
ko ima kreditnu/debitnu bolje mu je da se prijavi na neku stranu online kladionicu (i williams je strana al eto)

bolje su im kvote, a izbor im je fenomenalan... ja mislim da im samo fali trka puzeva i to sa preponama cak i BH ligu mozes kombinovati

@Roma AS

posto sam tek juce uplatio nesto sitno cisto da vidim o cemu se radi, nisam ni ja vrsio isplatu tako da nemam pojma
Roma AS

#1514 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Roma AS »

paravan wrote:

ko ima kreditnu/debitnu bolje mu je da se prijavi na neku stranu online kladionicu (i williams je strana al eto)

bolje su im kvote, a izbor im je fenomenalan... ja mislim da im samo fali trka puzeva i to sa preponama cak i BH ligu mozes kombinovati

@Roma AS

posto sam tek juce uplatio nesto sitno cisto da vidim o cemu se radi, nisam ni ja vrsio isplatu tako da nemam pojma
ako imaš nešto na računu odi molim te na isplatu stavi nebitno nešto za isplatu popuni onaj dio sa lozinkom i onim odgovorom i klikni na "dalje" zanima me šta će tad biti :lol: a da jesu ti uplatili bonus il je i to šarena laža???A za ponudu live klađenja su upravu ,tanko!!
paravan

#1515 Re: Kladionica - vol. 2

Post by paravan »

Roma AS wrote:
paravan wrote:

@Roma AS

ako imaš nešto na računu odi molim te na isplatu stavi nebitno nešto za isplatu popuni onaj dio sa lozinkom i onim odgovorom i klikni na "dalje" zanima me šta će tad biti :lol: a da jesu ti uplatili bonus il je i to šarena laža???A za ponudu live klađenja su upravu ,tanko!!
trenutno imam 0 na racunu jer sam odigrao par tiketa i sve ulozio :lol:

ebeni reading :x :x

a bonus nisam ni ja dobio jer se to djelilo tokom testne faze cini mi se... ionako od bonusa nikad nema hajra jer moras milion nekih parova pogoditi da bi imao neke koristi od toga

edit: ima li neko link za reading - sheff utd??
Mustang1

#1516 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Mustang1 »

Pa posto je stranica pokusaj kopije bwina i taj njihov sistem kladjenja onda moras poslati kopiju dokumenata kao sto i na bwin moras da bi mogao vrsiti isplatu ...
al meni je dovoljan premier online kladjenje jer odmah lova ide na racun samo neki kod dobijes i eto ga ..a za ovo ostalo live kladjenje i to mogu i na bwin ili bet365 da se ne zamaram sa ovim nasim glupostima :D
Arma-Sarma

#1517 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Arma-Sarma »

Ne treba za isplatu nikakav dokumet ili skeniranje. Ja sam digao 100€ na Skenderiji tako što sam dobio kod koji kažem radnici i četvrto slovo šifre. Live klađenje nije tanko, vikendom ima 200 utakmica. Bonus ne dobijate vi što ste se tek sad registrovali, več smo ga dobili mi koji smo se registrovali u testnoj fazi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1518 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Fina noc... :D NBA/NHL :thumbup:
Dovoljan mi je tipico sto se tice ovog online kladjenja, ovo sto vidim da se pise, wwin mi nije potreban.
perfect_guy

#1519 Re: Kladionica - vol. 2

Post by perfect_guy »

Arma-Sarma wrote:Ne treba za isplatu nikakav dokumet ili skeniranje. Ja sam digao 100€ na Skenderiji tako što sam dobio kod koji kažem radnici i četvrto slovo šifre. Live klađenje nije tanko, vikendom ima 200 utakmica. Bonus ne dobijate vi što ste se tek sad registrovali, več smo ga dobili mi koji smo se registrovali u testnoj fazi.
meni recimo stoji stanje na računu 0+20€ bonus, bez mogućnosti njegovog korištenja. Sad je li caka da moraš nešto uplatiti da možeš koristiti i bonus?
translater

#1520 Re: Kladionica - vol. 2

Post by translater »

aaaaaaaa...lazeeeesh

sve pohvale
zlajapravaraja

#1521 Re: Kladionica - vol. 2

Post by zlajapravaraja »

alternativni wrote:Image
:thumbup:
Arma-Sarma

#1522 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Arma-Sarma »

perfect_guy wrote:
Arma-Sarma wrote:Ne treba za isplatu nikakav dokumet ili skeniranje. Ja sam digao 100€ na Skenderiji tako što sam dobio kod koji kažem radnici i četvrto slovo šifre. Live klađenje nije tanko, vikendom ima 200 utakmica. Bonus ne dobijate vi što ste se tek sad registrovali, več smo ga dobili mi koji smo se registrovali u testnoj fazi.
meni recimo stoji stanje na računu 0+20€ bonus, bez mogućnosti njegovog korištenja. Sad je li caka da moraš nešto uplatiti da možeš koristiti i bonus?
Možeš koristiti taj bonus.
choseN

#1523 Re: Kladionica - vol. 2

Post by choseN »

Izvini sto te peglam, al' jel' 100% da ne treba nikakav licni dokument ? Il' samo nagadjas ? :D

Hvala puno...
Arma-Sarma

#1524 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Arma-Sarma »

choseN wrote:
Izvini sto te peglam, al' jel' 100% da ne treba nikakav licni dokument ? Il' samo nagadjas ? :D

Hvala puno...
100 % ne treba ni kad uplaćuješ ni kad isplaćuješ novac. Pita te taj kod što dobiješ i četvrto slovo šifre.
SKAFISKAFNJAK

#1525 Re: Kladionica - vol. 2

Post by SKAFISKAFNJAK »

nakon duge suse, u zadnja 2 dana 2 dobitna :D sad pauza do vikenda i to na ovom prvom norwich pogodio mada sam vec bio ugasio kompjuter i izgubio pola zivaca pa tek kasnije sazn´o da je 3-2 :D
Post Reply