Ja sam dobio bonus od 20€, sad imam 10 puta više na računu, a digao sam još 50€ i imao par glupih padova. Live klađenje je skinuto sa bwina.Bubalo1 wrote:Pocelo je sa radom izgleda ono od williams kladionice online ..ali ne bih preporucio da stavljate tamo ista jer cujem pregrst kritika i problema na stranici..tako da ne gubite zivce bezveze i vrijeme
Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Arma-Sarma
#1501 Re: Kladionica - vol. 2
- karanana
#1502 Re: Kladionica - vol. 2
zna li neko, ima li kladionica u sarajevu da rade sutra-nedjelja-uskrs?
- cyprus
#1503 Re: Kladionica - vol. 2
Po koji put slušam ovu pjesmu
... im žabarsku lopovsku
-
juventus
#1504 Re: Kladionica - vol. 2
Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?
Ja sam se registrovao, pa bi sad otišao i uplatio nekih 5-10 EUR (mora li u eurima?), da vidim kako to ide...
Ja sam se registrovao, pa bi sad otišao i uplatio nekih 5-10 EUR (mora li u eurima?), da vidim kako to ide...
- perfect_guy
#1505 Re: Kladionica - vol. 2
mene interesuje što su ukinuli onu opciju izrade web listića koji se poslije u poslovnici uplaćujejuventus wrote:Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?
- CartmanSA
#1506 Re: Kladionica - vol. 2
jesam ja u premieru...juventus wrote:Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?
odes tamo, das licnu i oni te registruju...
dobijes papir sa nekim kodom... istoj teti das pare za uplatu i ona ti uplati na taj kod...
odes na internet i prijavis se i vidis stanje svog racuna..
dizanje i uplacivanje para mozes uraditi u svakoj poslovnici...
vjerujem da je i u williamsu isto...
- Pitarrr82
#1507 Re: Kladionica - vol. 2
Danas ima finih parova, mozda se sta i ubode 
- CartmanSA
#1508 Re: Kladionica - vol. 2
daj te prognozePitarrr82 wrote:Danas ima finih parova, mozda se sta i ubode
- Pitarrr82
#1509 Re: Kladionica - vol. 2
CartmanSA wrote:daj te prognozePitarrr82 wrote:Danas ima finih parova, mozda se sta i ubode
Bas idem s posla odigrati listic, javim odigrano...
- Pitarrr82
#1510 Re: Kladionica - vol. 2
Pitarrr82 wrote:CartmanSA wrote:daj te prognozePitarrr82 wrote:Danas ima finih parova, mozda se sta i ubode
Bas idem s posla odigrati listic, javim odigrano...
Orebro - Helsingborg dšik 2
Preston - Cardiff dšik 2
Norwich - Derby 1
Notts County - Brentford dšik 1
Shrewsbury - Accrington dšik 1
Brugge - Standard dšik 2
Blackburn - City dšik 2
Memphis - Suns x2
Bet live na 2km= 134,58
Valjda bude nafake...
-
Roma AS
#1512 Re: Kladionica - vol. 2
I ja sam se registrirao i koliko sam shvati ovo je isto kao i klađenje na BWinu(znači razlikuje se od ovog klađenja u premieru da kući napraviš tiket pa u poslovnici radnici daš šifu ili sto je bilo kod njih u Wiliamsu ista stvar i kao klađenje na bet liveu preko sms-a).Uglavnom koliko sam ja shvatio nakon registarcije na ovoj njihovoj stranici dovoljno je otići u poslovnicu Wiliamsa reći radnici svoje korisničko ime i četvrtu znamenku lozinke i novac je automatski uplaćen na tvoj račun,e sad kod isplate nisam najsigurniji kako stvari stoje,kad odeš na opciju isplata imaš rubriku u koju uneseš koliko novca želiš da ti se isplati i nakon toga moraš unijeti svoju šifru i odgovor na osobno pitanje koje si morao stavit kad si se registrirao,e sad pošto ja nisam još ništa uplatio zanima me kako postupak ide dalje pošto sa nula na računu logično ne mogu da ga privedem krajujuventus wrote:Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?
- paravan
#1513 Re: Kladionica - vol. 2
- registrujes se na njihovoj stranicijuventus wrote:Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?
- odes u poslovnicu i kazes joj da zelis da uplatis X iznos na taj racun
- das joj username i cetvrto slovo/broj sifre
- dodjes kuci i opletes
samo im je praaavo los izbor Live kladjenja
ko ima kreditnu/debitnu bolje mu je da se prijavi na neku stranu online kladionicu (i williams je strana al eto)
bolje su im kvote, a izbor im je fenomenalan... ja mislim da im samo fali trka puzeva i to sa preponama cak i BH ligu mozes kombinovati
@Roma AS
posto sam tek juce uplatio nesto sitno cisto da vidim o cemu se radi, nisam ni ja vrsio isplatu tako da nemam pojma
-
Roma AS
#1514 Re: Kladionica - vol. 2
ako imaš nešto na računu odi molim te na isplatu stavi nebitno nešto za isplatu popuni onaj dio sa lozinkom i onim odgovorom i klikni na "dalje" zanima me šta će tad bitiparavan wrote:- registrujes se na njihovoj stranicijuventus wrote:Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?
- dodjes kuci i opletes
ko ima kreditnu/debitnu bolje mu je da se prijavi na neku stranu online kladionicu (i williams je strana al eto)
bolje su im kvote, a izbor im je fenomenalan... ja mislim da im samo fali trka puzeva i to sa preponama cak i BH ligu mozes kombinovati
@Roma AS
posto sam tek juce uplatio nesto sitno cisto da vidim o cemu se radi, nisam ni ja vrsio isplatu tako da nemam pojma
- paravan
#1515 Re: Kladionica - vol. 2
trenutno imam 0 na racunu jer sam odigrao par tiketa i sve ulozioRoma AS wrote:ako imaš nešto na računu odi molim te na isplatu stavi nebitno nešto za isplatu popuni onaj dio sa lozinkom i onim odgovorom i klikni na "dalje" zanima me šta će tad bitiparavan wrote:- registrujes se na njihovoj stranicijuventus wrote:Ima li neko da je već igrao ovo online u Williams-u? Kako to ide?
- dodjes kuci i opletes
@Roma AS
posto sam tek juce uplatio nesto sitno cisto da vidim o cemu se radi, nisam ni ja vrsio isplatu tako da nemam pojmaa da jesu ti uplatili bonus il je i to šarena laža???A za ponudu live klađenja su upravu ,tanko!!
ebeni reading
a bonus nisam ni ja dobio jer se to djelilo tokom testne faze cini mi se... ionako od bonusa nikad nema hajra jer moras milion nekih parova pogoditi da bi imao neke koristi od toga
edit: ima li neko link za reading - sheff utd??
-
Mustang1
#1516 Re: Kladionica - vol. 2
Pa posto je stranica pokusaj kopije bwina i taj njihov sistem kladjenja onda moras poslati kopiju dokumenata kao sto i na bwin moras da bi mogao vrsiti isplatu ...
al meni je dovoljan premier online kladjenje jer odmah lova ide na racun samo neki kod dobijes i eto ga ..a za ovo ostalo live kladjenje i to mogu i na bwin ili bet365 da se ne zamaram sa ovim nasim glupostima
al meni je dovoljan premier online kladjenje jer odmah lova ide na racun samo neki kod dobijes i eto ga ..a za ovo ostalo live kladjenje i to mogu i na bwin ili bet365 da se ne zamaram sa ovim nasim glupostima
-
Arma-Sarma
#1517 Re: Kladionica - vol. 2
Ne treba za isplatu nikakav dokumet ili skeniranje. Ja sam digao 100€ na Skenderiji tako što sam dobio kod koji kažem radnici i četvrto slovo šifre. Live klađenje nije tanko, vikendom ima 200 utakmica. Bonus ne dobijate vi što ste se tek sad registrovali, več smo ga dobili mi koji smo se registrovali u testnoj fazi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1518 Re: Kladionica - vol. 2
Fina noc...
NBA/NHL
Dovoljan mi je tipico sto se tice ovog online kladjenja, ovo sto vidim da se pise, wwin mi nije potreban.
Dovoljan mi je tipico sto se tice ovog online kladjenja, ovo sto vidim da se pise, wwin mi nije potreban.
- perfect_guy
#1519 Re: Kladionica - vol. 2
meni recimo stoji stanje na računu 0+20€ bonus, bez mogućnosti njegovog korištenja. Sad je li caka da moraš nešto uplatiti da možeš koristiti i bonus?Arma-Sarma wrote:Ne treba za isplatu nikakav dokumet ili skeniranje. Ja sam digao 100€ na Skenderiji tako što sam dobio kod koji kažem radnici i četvrto slovo šifre. Live klađenje nije tanko, vikendom ima 200 utakmica. Bonus ne dobijate vi što ste se tek sad registrovali, več smo ga dobili mi koji smo se registrovali u testnoj fazi.
- translater
#1520 Re: Kladionica - vol. 2
aaaaaaaa...lazeeeesh
sve pohvale
sve pohvale
-
zlajapravaraja
#1521 Re: Kladionica - vol. 2
alternativni wrote:
-
Arma-Sarma
#1522 Re: Kladionica - vol. 2
Možeš koristiti taj bonus.perfect_guy wrote:meni recimo stoji stanje na računu 0+20€ bonus, bez mogućnosti njegovog korištenja. Sad je li caka da moraš nešto uplatiti da možeš koristiti i bonus?Arma-Sarma wrote:Ne treba za isplatu nikakav dokumet ili skeniranje. Ja sam digao 100€ na Skenderiji tako što sam dobio kod koji kažem radnici i četvrto slovo šifre. Live klađenje nije tanko, vikendom ima 200 utakmica. Bonus ne dobijate vi što ste se tek sad registrovali, več smo ga dobili mi koji smo se registrovali u testnoj fazi.
-
choseN
#1523 Re: Kladionica - vol. 2
Izvini sto te peglam, al' jel' 100% da ne treba nikakav licni dokument ? Il' samo nagadjas ?Arma-Sarma wrote:Ne treba za isplatu nikakav dokumet ili skeniranje. Ja sam digao 100€ na Skenderiji tako što sam dobio kod koji kažem radnici i četvrto slovo šifre. Live klađenje nije tanko, vikendom ima 200 utakmica. Bonus ne dobijate vi što ste se tek sad registrovali, več smo ga dobili mi koji smo se registrovali u testnoj fazi.
Hvala puno...
-
Arma-Sarma
#1524 Re: Kladionica - vol. 2
100 % ne treba ni kad uplaćuješ ni kad isplaćuješ novac. Pita te taj kod što dobiješ i četvrto slovo šifre.choseN wrote:Izvini sto te peglam, al' jel' 100% da ne treba nikakav licni dokument ? Il' samo nagadjas ?Arma-Sarma wrote:Ne treba za isplatu nikakav dokumet ili skeniranje. Ja sam digao 100€ na Skenderiji tako što sam dobio kod koji kažem radnici i četvrto slovo šifre. Live klađenje nije tanko, vikendom ima 200 utakmica. Bonus ne dobijate vi što ste se tek sad registrovali, več smo ga dobili mi koji smo se registrovali u testnoj fazi.
Hvala puno...
-
SKAFISKAFNJAK
#1525 Re: Kladionica - vol. 2
nakon duge suse, u zadnja 2 dana 2 dobitna
sad pauza do vikenda i to na ovom prvom norwich pogodio mada sam vec bio ugasio kompjuter i izgubio pola zivaca pa tek kasnije sazn´o da je 3-2