MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- drugodtvogdruga
#1501 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kompletan card mi je bio solidan. Struve zasluzeno i majstorski odradio Miocica. Iskusniji i bolji trenutno i na podu i na nogama, i ako nauci da onaj reach bude koristio u svoju korist bice nesto od njega, pod hitno treba gledat Jon Jones clips i pocet radit sta JBJ radi sa rukama umjesto onog debilnog pokrivanja s kojim poziva nekog da ga sastavi sa zemljom. Hardy pokazao evoluciju svoju i da nije samo stand-up borac vise. Stariji i iskusniji, i fino je bilo vidjet pred domacom publikom da uzme borbu. Dobar KO Picketa. Solidan Fuel card...
- dzeno123
#1502 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Treba Miocicu jos da vremena provede u UFC svijetu, opcenito, Struve puno bolje pripremljeniji...
- bingov buraz
#1503 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pogledao zasad samo Hardy-Sadollah,solidna borba,ostale pristavio da se skida,Struve je jos uvijek mlad,uci i napreduje tako da me ne cudu da je dobio Miocica.
-
phenom1921
#1504 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kao sto je bio slucaj i kod pokrajca, pogresna taktika ga je kostala poraza. mislim na drugu rundu. relano kvaliteniji je od struvea i trebao je ovo dobiti. a struve sa werdumom kojeg prizeljkuje se nece dobro provesti.
- medjutim
#1505 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
K'o sto rece drugodtvogdruga,Struve ako nastavi s onim debilnim pokrivanjem neko ce ga sahranit.phenom1921 wrote:kao sto je bio slucaj i kod pokrajca, pogresna taktika ga je kostala poraza. mislim na drugu rundu. relano kvaliteniji je od struvea i trebao je ovo dobiti. a struve sa werdumom kojeg prizeljkuje se nece dobro provesti.
Miocic u prvoj rundi solidan,ali moje misljenje da nije bio dovoljno fizicki spreman. Malo su ga hrvatski mediji poceli predstavljat kao buduceg sampiona u HW,a daleko je od toga zaista jako daleko,mislim da mora uskladit poslovne obaveze sa obavezama pro fightera,jednostavno oboje ne ide.
Btw mislim da ga je Struve malo bocnuo u oko,ne znam da li ste primjetili
http://hcd-1.imgbox.com/adjhTalW.gif?st ... 1349078482
Zaboravih da dodam,Brat Pickett koji brutalan KO
p.s. I molim vas raja ako neko zna kako da postavim video bez linka,znaci kao ovaj gif da direktno vidite,duduk sam za ove stvari,pa moze na pm ,hvala
-
phenom1921
#1506 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
UFC on FX: Browne vs. Bigfoot
browna, pored werdum smatram jedinim borcem koji moze parirati trojci jds, cain, reem. fakat je lik zivotinja, kakve samo fizikalije, dobar u svim segmentima borbe, odlican kamp sa vrhunskim trenerom. bas i ne paze big foota sa protivnicima u ufc-u.
@medjutim taj link gore ti je neispravan xd
browna, pored werdum smatram jedinim borcem koji moze parirati trojci jds, cain, reem. fakat je lik zivotinja, kakve samo fizikalije, dobar u svim segmentima borbe, odlican kamp sa vrhunskim trenerom. bas i ne paze big foota sa protivnicima u ufc-u.
@medjutim taj link gore ti je neispravan xd
- medjutim
#1507 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hehehe zar ne radi link?
,zato sam i pitao kako da postavim gif.
Uglavnom sto se tice predstojecih borbi,sada cemo vidjeti da li je Bigfoot Silva prijetnja za vrh HW ili je jos jedan prosjecni borac. Nakon pobjede nad vec istrosenim Fedorom,odmah su ga vinuli u nebo,a onda ga je prvo Cormier spustio,da bi ga na kraju Velasquez ukopao. Realno dva teska protivnika u zadnja dva meca,ali evo sad prilike da se pokaze protiv dobrog borca. Mislim da ce biti ekstremno dobar mec.
Uglavnom sto se tice predstojecih borbi,sada cemo vidjeti da li je Bigfoot Silva prijetnja za vrh HW ili je jos jedan prosjecni borac. Nakon pobjede nad vec istrosenim Fedorom,odmah su ga vinuli u nebo,a onda ga je prvo Cormier spustio,da bi ga na kraju Velasquez ukopao. Realno dva teska protivnika u zadnja dva meca,ali evo sad prilike da se pokaze protiv dobrog borca. Mislim da ce biti ekstremno dobar mec.
- drugodtvogdruga
#1508 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nije ga niko dizao, problem je bio sto je usmrtio Fedora koji nije ni u top 10 u americi bio, a za kojeg su tvrdili da je neko i nesto kad je doso u ameriku jer je lemao levate neke po japanu i rusiji, a dosao u Ameriku i satrali ga svi redom, a Big Foot je u UFC-u sada i bori se protiv najboljih boraca u svijetu, teze ce mu bit puno vise, vjerujem da je prosjecan borac, vidjet cemo...medjutim wrote:Hehehe zar ne radi link?,zato sam i pitao kako da postavim gif.
-
enisss
#1509 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
drugodtvogdruga wrote:Nije ga niko dizao, problem je bio sto je usmrtio Fedora koji nije ni u top 10 u americi bio, a za kojeg su tvrdili da je neko i nesto kad je doso u ameriku jer je lemao levate neke po japanu i rusiji, a dosao u Ameriku i satrali ga svi redom, a Big Foot je u UFC-u sada i bori se protiv najboljih boraca u svijetu, teze ce mu bit puno vise, vjerujem da je prosjecan borac, vidjet cemo...medjutim wrote:Hehehe zar ne radi link?,zato sam i pitao kako da postavim gif.

- medjutim
#1510 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma druze,napravili su hype oko njega poslije Fedora ko da je haman vec nepobjediv,za mene je prosjek,a imam blagi osjecaj da ce veceras dobit batine teske kao i protiv Cain-a.Fedor je vec u tim trenutcima dosta pao i sreca sto se nije borio protiv Overeema,jer bi ga mr. Jedemkonjskomesoizatosamovoliki prebio ko macku.
Evo link da pogledate vaganje ko nije
http://www.youtube.com/watch?v=g-8m-ucJ ... r_embedded
p.s. Hallman nije prosao vagu,imao 4 kg vise i dobio nogu iz UFC-a.
Evo link da pogledate vaganje ko nije
http://www.youtube.com/watch?v=g-8m-ucJ ... r_embedded
p.s. Hallman nije prosao vagu,imao 4 kg vise i dobio nogu iz UFC-a.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#1511 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dajte neki link za stream veceras ... ne izlazi se u grad pa nemam sta pametnije da radim 
Vidim svi su otpisali Silvu ali ja mislim da bi mogao da iznenadi... sa druge strane bio sam siguran i u Miocica pa nista ...ali to volim kod ovog sporta...nepredvidljivost ...
Vidim svi su otpisali Silvu ali ja mislim da bi mogao da iznenadi... sa druge strane bio sam siguran i u Miocica pa nista ...ali to volim kod ovog sporta...nepredvidljivost ...
-
UnscarD
#1512 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Fedor je najveci ikada...jos uvijek. To sto ti ne mozes da shvatis da je sport evoluirao i da je MMA postojao i izvan UFC-a, to je vjerovatno zato sto MMA pratis poslednjih par godina. U vrijeme kada je Fedor napravio to sto jeste nije postojao niko ko mu je bio ravan. Covijek je pobijedio u karijeri 6 UFC sampiona i to je sve sto treba reci.drugodtvogdruga wrote:Nije ga niko dizao, problem je bio sto je usmrtio Fedora koji nije ni u top 10 u americi bio, a za kojeg su tvrdili da je neko i nesto kad je doso u ameriku jer je lemao levate neke po japanu i rusiji, a dosao u Ameriku i satrali ga svi redom, a Big Foot je u UFC-u sada i bori se protiv najboljih boraca u svijetu, teze ce mu bit puno vise, vjerujem da je prosjecan borac, vidjet cemo...medjutim wrote:Hehehe zar ne radi link?,zato sam i pitao kako da postavim gif.
Meni je zao sto si propustio dvijehiljadite (tacnije 1997 - 2007) i Pride i vjeruj mi da je UFC dobar ali da nikada nece ponoviti euforiju koju je Pride pravio ... u to ime
- bingov buraz
#1513 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Travisov superman punch nad Struveom je jedan od najljepsih nokauta koje sam vidio,veceras navijam za njega.
Ostatak card-a onako,valjda ce biti dobrih borbi.
Ostatak card-a onako,valjda ce biti dobrih borbi.
- medjutim
#1514 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Eto pogodio si sa procjenom,za razliku od mene. Necu nista da pricam,pokusajte na netu naci da pogledate borbe,nisu lose borbe bile,obzirom da je fight card prilicno los.UnscarD wrote:Dajte neki link za stream veceras ... ne izlazi se u grad pa nemam sta pametnije da radim
- 4m3l
#1515 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
http://www.thefirstrow.eu/watch/145296/ ... at-brusselUnscarD wrote:Dajte neki link za stream veceras ... ne izlazi se u grad pa nemam sta pametnije da radim
-
phenom1921
#1516 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma brown je previse opusteno usao u mec, neki pokusaji imitiranja jonesa, nesta.. pa ga i ona povreda sjeba, inace pojeo bi big foota, ubijedjen sam. gledajuci hw roster u ovom trenutku, silvi bi slijedeci protivnik trebao biti struve, jedini logican izbor. sta je s hutnom, jel se oporavio?
-
phenom1921
#1517 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
a.silva je gubio od tih "levata" u japanu (i to kako), pa dodje u sad i pokori je.. pa mino je uzeo cak i privremeni pojas u ufc-u, a znamo kako je prolazio u okrsajima sa fedorom. pa rampage koji je grdne nokaute dobijao u japanu, uzme pojas od liddella itd. itd. ti ocigledno imas neki amonizitet prema fedoru, al svako realan ko prati duze vremena mma ce reci da je fedor broj jedan hw ikad. vidjet cemo jds kako ce nastaviti, on ga jedino moze skinuti.drugodtvogdruga wrote:Nije ga niko dizao, problem je bio sto je usmrtio Fedora koji nije ni u top 10 u americi bio, a za kojeg su tvrdili da je neko i nesto kad je doso u ameriku jer je lemao levate neke po japanu i rusiji, a dosao u Ameriku i satrali ga svi redom, a Big Foot je u UFC-u sada i bori se protiv najboljih boraca u svijetu, teze ce mu bit puno vise, vjerujem da je prosjecan borac, vidjet cemo...medjutim wrote:Hehehe zar ne radi link?,zato sam i pitao kako da postavim gif.
-
UnscarD
#1518 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bookmarkovan ... hvala4m3l wrote:http://www.thefirstrow.eu/watch/145296/ ... at-brusselUnscarD wrote:Dajte neki link za stream veceras ... ne izlazi se u grad pa nemam sta pametnije da radim
-
UnscarD
#1519 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma i corava koka ubode zrnomedjutim wrote:Eto pogodio si sa procjenom,za razliku od mene. Necu nista da pricam,pokusajte na netu naci da pogledate borbe,nisu lose borbe bile,obzirom da je fight card prilicno los.UnscarD wrote:Dajte neki link za stream veceras ... ne izlazi se u grad pa nemam sta pametnije da radim
- Cyrax
- medjutim
#1521 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jeste gledali Jason Millera u emisiji MMA hour? 
-
phenom1921
#1522 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
idiot, al bas.. jel ko gledao dotur vs rektummedjutim wrote:Jeste gledali Jason Millera u emisiji MMA hour?
- medjutim
#1523 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hahaha prejako,fajt je super. Okupljaju se forumasi 20.10. steta sto nisam blize...phenom1921 wrote:idiot, al bas.. jel ko gledao dotur vs rektummedjutim wrote:Jeste gledali Jason Millera u emisiji MMA hour?
Sto se tice Millera u dilemi sam,ili je htio da promovise film pa se zezao ili je fakat puko totalno.
-
phenom1921
#1524 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
koji ti je nik na pfs? :d sta god da je previse je ofirno.. nikad ga nisam previse gotivio, al fakar je onaj mayhem idiot..medjutim wrote:Hahaha prejako,fajt je super. Okupljaju se forumasi 20.10. steta sto nisam blize...phenom1921 wrote:idiot, al bas.. jel ko gledao dotur vs rektummedjutim wrote:Jeste gledali Jason Millera u emisiji MMA hour?
Sto se tice Millera u dilemi sam,ili je htio da promovise film pa se zezao ili je fakat puko totalno.
-
phenom1921
#1525 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
usput za rio: silva, mino, texeira, silva, davis... steta sto je gonzaga ostao bez protivnika..