jaca-maca wrote:Ma necu ni spavatiidaa wrote: da da, svima pise neko vrijeme, i bas kao i tebi, pise sa pocetkom u toliko i toliko satidakle, "ne gine" ti rano ustajanje
![]()
![]()
moze i tako, ujutro prije svih, da vide koliko zarko zelis na testiranje
Moderator: anex
jaca-maca wrote:Ma necu ni spavatiidaa wrote: da da, svima pise neko vrijeme, i bas kao i tebi, pise sa pocetkom u toliko i toliko satidakle, "ne gine" ti rano ustajanje
![]()
![]()
Kampovacu ispred, spavacu u vreci za spavanjeidaa wrote: moze i tako, ujutro prije svih, da vide koliko zarko zelis na testiranje![]()
jaca-maca wrote:Kampovacu ispred, spavacu u vreci za spavanjeidaa wrote: moze i tako, ujutro prije svih, da vide koliko zarko zelis na testiranje![]()
I meni je u 8 .. valja ustat sestrojaca-maca wrote:U ovom obavjestenju pise da je testiranje s pocetkom u 8 sati?![]()
![]()
Samo ne znam kako cu ustati...![]()
![]()
P.S. Kako znate odredjeno vrijeme u koje trebate doci na testiranje?
kad se zavrsi testiranje dodji i napisi sta je bilo :PPPjaca-maca wrote:Necu u 8kokuz_sa wrote:kod svakog pise u obavjestenju kad da dodje na testiranje![]()
nekom 8h, nekom 9, nekom 10.15![]()
![]()
![]()
hahahhaahhah!!!Ja u 14:45 zadnja grupaa auuu bice nam veselo hahah!!!Sretno svima!!!!!MASTER_NO1 wrote:kad se zavrsi testiranje dodji i napisi sta je bilo :PPPjaca-maca wrote:Necu u 8kokuz_sa wrote:kod svakog pise u obavjestenju kad da dodje na testiranje![]()
nekom 8h, nekom 9, nekom 10.15![]()
![]()
![]()
ali ima ih i iz Tuzle da dolaze na konkurs hahaah
nezvanicno iz Sandzaka dolazi autobus pun kandidata (ukoliko ne prodju svakako ce ostati u sarajevu ))):PPPPP
Ja sam u 11, neka zlatna sredina, ako se tako moze reci...Ovi koji su od 8 i 8i45, nek obavezno postaju kakva su bila pitanja na testiranju...Elzana wrote:oiiii koji smoJa sam u grupi 9.30h. Izgleda, razmak izmedu grupa je 15min. Guzvanjeeeeee
![]()
Sretno nam i veselooooo!
koji sam ja kampanjac, kada sam uzeo citati o tim prokletim integracijama cccjaca-maca wrote:Dragi moji, ja cu s testiranja pravo u krevet...![]()
Dogovorenomaher_ wrote:koji sam ja kampanjac, kada sam uzeo citati o tim prokletim integracijama cccjaca-maca wrote:Dragi moji, ja cu s testiranja pravo u krevet...![]()
maco bit ce da cu i ja tako, mogli smo i zajedno, kod koga bude blize...
kokuz_sa wrote:to cete se u krevetu propitivat pitanja koja su bila i trazit odgovore![]()
mozete biti fini prpravnici i u biblioteci
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 2077_n.jpg
btw gdje respo da vidi kako lik zbari macu u 1 postu..a on ne moze u milion postova zbarit forumasicu
Treba znati izabrati trenutakkokuz_sa wrote: btw gdje respo da vidi kako lik zbari macu u 1 postu..a on ne moze u milion postova zbarit forumasicu
Rekao sam Vam ja da pitanja neće imati veze s literaturom državnog ispitajaca-maca wrote:Ja zavrsilatrcala sam kuci
![]()
Pitanja su presmjesna..."sta su demografski podaci", "kako se mjeri stopa nezposlenosti", "koja drzava presjedava EU" itd...a za poznavanje rada na racunaru su bila toliko smjesna pitanja da ih se ne sjecam od soka!![]()
Pored tih pitanja na zaokruzivanje, trebali smo prevesti dva teksta s engleskog na bosanski. Tekstovi su malo tezi...trebas bas dobro znati engleski...
P.S. @maher_ Koji si ti bio od onih sest momaka?![]()
![]()
i ja, i ja, da ce biti neke opce stvari, koje mozes logicki, a jaca-maca, oni koji donesu dokaze za racunare i engleski, jel polazu ipak i to ?MASTER_NO1 wrote:Rekao sam Vam ja da pitanja neće imati veze s literaturom državnog ispitajaca-maca wrote:Ja zavrsilatrcala sam kuci
![]()
Pitanja su presmjesna..."sta su demografski podaci", "kako se mjeri stopa nezposlenosti", "koja drzava presjedava EU" itd...a za poznavanje rada na racunaru su bila toliko smjesna pitanja da ih se ne sjecam od soka!![]()
Pored tih pitanja na zaokruzivanje, trebali smo prevesti dva teksta s engleskog na bosanski. Tekstovi su malo tezi...trebas bas dobro znati engleski...
![]()
)
reci nam Jaco sta je jos bilo :PPidaa wrote:i ja, i ja, da ce biti neke opce stvari, koje mozes logicki, a jaca-maca, oni koji donesu dokaze za racunare i engleski, jel polazu ipak i to ?MASTER_NO1 wrote:Rekao sam Vam ja da pitanja neće imati veze s literaturom državnog ispitajaca-maca wrote:Ja zavrsilatrcala sam kuci
![]()
![]()
)
Svi polazu isto...idaa wrote: i ja, i ja, da ce biti neke opce stvari, koje mozes logicki, a jaca-maca, oni koji donesu dokaze za racunare i engleski, jel polazu ipak i to ?
Tamo gdje trebas prevesti s bosanskog na engleski, takodje mozes prevesti na jos jedan jezik, po zeljiMASTER_NO1 wrote: reci nam Jaco sta je jos bilo :PP
Ja znam Ruski jezik imal tu kakvog popusta)))
Jaco jel se mozes sjetiti jos nekih pitanja??jaca-maca wrote:Tamo gdje trebas prevesti s bosanskog na engleski, takodje mozes prevesti na jos jedan jezik, po zeljiMASTER_NO1 wrote: reci nam Jaco sta je jos bilo :PP
Ja znam Ruski jezik imal tu kakvog popusta)))
![]()
Joj, najjace mi je pitanje "Kada upisujete brojeve u Excel tabelu da li su brojevi centrirani, na lijevoj strani ili desnoj"
Jedno pet pitanja vezano za "U nadleznosti FZZZ-a nije..." i "U nadleznosti FZZZ-a jeste", "Koje su institucije EU", "Sta je bruto"...nelisa wrote: Jaco jel se mozes sjetiti jos nekih pitanja??