Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
CherryLips

#1501 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Moj tata isto voli uze nogavice i redovno hlace na suzavanje nosi teti kod Trznice,iznad frizera Sabica imas mali uvuceni dio gdje je neka kafana i tu je krojacica,zove se Emina...to ti je blize kad si vec u Starom gradu
Miss D

#1502 Re: Sarajevo shoping

Post by Miss D »

Vidjela sam da se otvara onaj veliki Azel sada u srijedu, 31.08.
planira li neko ici ?
:-D
Sheytanela

#1503 Re: Sarajevo shoping

Post by Sheytanela »

http://www.lcwaikiki.com/model.aspx?mod ... nId=341150

Znate li mozda gdje kupiti ovakvu suknjicu, al u jednoj boji, teget ili bijela?
alica.k

#1504 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

Miss D wrote:Vidjela sam da se otvara onaj veliki Azel sada u srijedu, 31.08.
planira li neko ici ?
na otvorenje? pa da poginem...heh
Nadinka

#1505 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

planira li neko ici ?
Hajde javite obavezno kako vam se svidja izlog psolije otvorenja, je li moze?? :razz:
Miss D

#1506 Re: Sarajevo shoping

Post by Miss D »

Nadinka wrote:
planira li neko ici ?
Hajde javite obavezno kako vam se svidja izlog psolije otvorenja, je li moze?? :razz:
Nadinka, Nadinka...
jesi to ti imala svoje prste u tome :-D :wink:
hurmasica

#1507 Re: Sarajevo shoping

Post by hurmasica »

vulkan777 wrote:Zna li neko možda gdje u Sarajevu ima kupiti muške uske pantole, znači da im je nogavica uska?!
ima jedna prodavnica muske "moderne" odjece u ulici gdje se nalazi BKC, cini mi se ulica Zelenih beretki ili kako se vec zove. AKo znate gdje je bio kafic COton, e u tom prostoru se nalazi ta prodavnica. Pored je Hepening prodavnica zenske odjece. Uglavnom, lik koji tu radi je malo otkacen ali nabavlja prilicno fensi smensi musku odjecu. Jos daje i besplatne modne savjete. Sto ga izreklamirah hehe
Nadinka

#1508 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Miss D wrote:
Nadinka wrote:
planira li neko ici ?
Nadinka, Nadinka...
jesi to ti imala svoje prste u tome :-D :wink:
hihi, sta prste, cijele ruke sam uvalila u to :D

pls recite kako vam,s e svidja, to radim prvi put u zivotu pa bas imam tremu :D
zamzija

#1509 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Joj ja danas prolazim i vidim da je otvorenje 31. reko' kad prije
nadi nadi - zašto mi nisi rekla da je to sada, ja mislila tek nekad u septembru :lol: :D
Gospoda Ministarka

#1510 Re: Sarajevo shoping

Post by Gospoda Ministarka »

Nadi, bas sam danas htjela da te pitam jesi li se dogovorila sa njima. Sad bas zelim da odem i da vidim izlog, ali ne sumnjam ni namanje da je najbolje uredeni izlog u gradu.
Nadinka

#1511 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Gospoda Ministarka wrote:Nadi, bas sam danas htjela da te pitam jesi li se dogovorila sa njima. Sad bas zelim da odem i da vidim izlog, ali ne sumnjam ni namanje da je najbolje uredeni izlog u gradu.
Ma jooj duso razocaracu te ovaj put, kakvo najbolji, samo da bude ok, ipak mi je to prvi put da pravim takvo nesto, a i puno je ogranicenja...
pin-up

#1512 Re: Sarajevo shoping

Post by pin-up »

Joj, bit će danas živo u Azelu, ako ne i mrtvih :-)

Šalu na stranu, @Nadinka, želim ti puno uspjeha!
Ma.Le.Na

#1513 Re: Sarajevo shoping

Post by Ma.Le.Na »

haj slikajte pa stavite slikice :)
Nadinka

#1514 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Jel iko prosao, vdiio izlog?? Ja nemam pojma kkao izgleda, u subotu sam zavrsila svoj dio posla, ako nisu sta dirali..
AF81

#1515 Re: Sarajevo shoping

Post by AF81 »

Evo jedne utjehe da ti je dobra izlog :D ..al ozbiljno, bas sam govorila jaranici sto je dobro, nisam ocekivala onako.. mislila sam da ce biti kao ostale Azelove radnje..imas veliki :thumbup: za prvi put
Tikvica

#1516 Re: Sarajevo shoping

Post by Tikvica »

Nadinka wrote:Jel iko prosao, vdiio izlog?? Ja nemam pojma kkao izgleda, u subotu sam zavrsila svoj dio posla, ako nisu sta dirali..
Nadinka, ja sam prosla i pogledala izlog. Izgleda vrlo jednostavno, ali lijepo jer su veoma nosive kombinacije. :thumbup: Kombinacija skupljih/jeftinijih odjevnih predmeta i dodataka je po meni super. Moje cestitke i nadam se da nece isti izlog stajati mjesecima, kao sto zna da bude po nasim radnjama.
Pretpostavljam da nisi imala materijala kao sto je izlog sa stolicom da obogatis i sa drugim stvarima obucene lutke. Steta je da se aranziranju izloga ne posjecuje vise paznje kod nas.
Meni se izgled Azelovog izloga puno vise svidja nego prijasnji Espritov, jer nema zida iza.
Nadinka

#1517 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Djevojke hvala, izlog cu mijenjati svako 7-14 dana, a trenutno nema nikakvih dodataka ali trebalo bi i to doci, bar su mi tako rekli, da ce gledtai d ami nabave ono tipa stolice, stolice, tako neke komade koji ce uljepsati izlog i na koji mogu staviti torbe,cipele i takve stvari. nadam se da ce vremenom biti sve ljepsi, ovo mi je orvi izlog u zivotu :)
Better Man

#1518 Re: Sarajevo shoping

Post by Better Man »

Idem danas na pauzi Titovom i vidim nakvu ogromnu guzvu. Kad bolje pogledam vidim da je guzva zbog otvaranja Azel Francea. Zalosno je sto se onakva dobra lokacija dala firmi koja prodaje jeftinu skart robu i nije mi jasno zaludjenost masa i stvaranje guzve ni zasto. Da sam se ja pitao nikad ne bi dobili onu lokaciju.Evo da vidite cirkus!

Image
ema_

#1519 Re: Sarajevo shoping

Post by ema_ »

Ko bi k'o Better man :lol: :lol:
jedna tamo

#1520 Re: Sarajevo shoping

Post by jedna tamo »

u pravu si, vala i ranije sam pisala...azel je odron, znači nikad ništa ne mogu da nađem, ono su iznosane stvari..jednostavno bar nisam toliki laik, kad nešto probam vidim da je nošeno, ko zna šta oni rade, stave etikete i nama podvaljuju, eto pijaca kakva god da je vidi se da je novo...
nedavno na dobrinji u azel-u nađem tamno zeleni džemper na kopčanje extra fin sve super, probam mislim se tam vam gor dol..i hjad reko uzimam 15 KM ..kad slučajno na leđima rastegnem jer ima malo elastina kad rupčaga :-) eh eto mogla sam se zaje.... al nisam :D
a otići ću i u ovaj da vidim šta ima...
nadinka gledala sam tvoje kombinacije online, svaka čast :thumbup: to nema veze sa azel-om
sarajevsko_pivo

#1521 Re: Sarajevo shoping

Post by sarajevsko_pivo »

Azel je zakon :thumbup:
Reisova

#1522 Re: Sarajevo shoping

Post by Reisova »

zamzija wrote:Joj ja danas prolazim i vidim da je otvorenje 31. reko' kad prije
nadi nadi - zašto mi nisi rekla da je to sada, ja mislila tek nekad u septembru :lol: :D

E narode kako bi bilo dobro da je na mjestu Azela cijela zgrada H&M uffff....
mahalik

#1523 Re: Sarajevo shoping

Post by mahalik »

samo vi u Azel
Pitajte radnike kako i na koji naćin dolazi ta roba te šta se s njom radi u halama u Blažuju
suspect_zero

#1524 Re: Sarajevo shoping

Post by suspect_zero »

Better Man wrote:Idem danas na pauzi Titovom i vidim nakvu ogromnu guzvu. Kad bolje pogledam vidim da je guzva zbog otvaranja Azel Francea. Zalosno je sto se onakva dobra lokacija dala firmi koja prodaje jeftinu skart robu i nije mi jasno zaludjenost masa i stvaranje guzve ni zasto. Da sam se ja pitao nikad ne bi dobili onu lokaciju.Evo da vidite cirkus!

Image

Možda se po prvi put slažem sa tvojim mišljenjem....al' fakat ne mogu da vjerujem, svaka pijaca ima bolju robu od njihove :oops: ...felerična roba, smrdi, nabacano, demode :roll: ....isto ovo sam se pitala kada je prodavnica Izbora dobila lokaciju u Ferhadiji :-? :oops:
LaCici

#1525 Re: Sarajevo shoping

Post by LaCici »

:shock:
Koja katastrofa! Nemam nista protiv ljudi koji kupuju tamo niti protiv radnje, ali za sami centar grada ovakva jedna prodavnica je cisti uzas, pa njihovi izlozi su uzaaaaaasni, izgleda kao second hand. Koja budala je njima dala dozvolu da se tu otvore, stvarno ne mogu da shvatim da se ne razmislja kakav se utisak ostavlja o centru grada. Fuj! :x
Post Reply