BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#1501 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Murat Sabanovic wrote:eh,da ste vi kao navijaci dali onoliko kao haso reprezentativac ...
:thumbup: kako me ovo promasi,sta ce ba Hasan(za pojedine) :thumbup:
cyprus

#1502 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

hz__semir wrote:Ma stipu kipranina, samo nek je kontra :D

Brazzo je igrao u skladu sa mogućnostima. Problem je bio što 90% ljudi pojma nema o fudbalu, pa su od Hasana očekivali da on sam pobjeđuje protivnika, jer zaboga dolazi iz Bayerna, iako Hasan nikad nije ni bio igrač takvog kalibra. On je trkač, borac, zahvalan igrač, koji tek u dobroj ekipi pokazuje svoj maksimum. U smiješnoj ekipi, kakva je tih godina bila naša repka, Hasan nije mogao dati više nego što jeste. Al' haj ti to objasni nekome kome su jedino mjerilo kvalitete igrača golovi i driblinzi.
Dobro, Salihamidžić spada u 15 najboljih igrača koje smo ikad imali. Eto s tim se mogu složit :)
cyprus

#1503 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Miske na klupi :roll:
Obuca9

#1504 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

cyprus wrote:Miske na klupi :roll:
Poslije 4 ovogodišnje utakmice je to apsolutno zaslužio. Niko nije nedodirljiv, pa ni on ;)
Dammme

#1505 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dammme »

hz__semir wrote:
Poslije 4 ovogodišnje utakmice je to apsolutno zaslužio. Niko nije nedodirljiv, pa ni on ;)
Ali mi se čini da niko u ovakvoj postavci VW ne zna dati loptu napadačima, sve se svodi na nabijanje prema Džeki.
Obuca9

#1506 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

hz__semir wrote:
Uh kakva fula :D :D

Nisam ni znao da večeras igraju Wolfsburg i Bayern, ja konto kipranin priča o reprezentaciji :D :D
Dammme

#1507 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dammme »

hz__semir wrote:
hz__semir wrote:
Uh kakva fula :D :D

Nisam ni znao da večeras igraju Wolfsburg i Bayern, ja konto kipranin priča o reprezentaciji :D :D
:D
Dešava se i najboljim.
Pixon

#1508 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Pixon »

Miske asistent!:D losa ti prognoza!:D
cyprus

#1509 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Pixon wrote:
Miske asistent!:D losa ti prognoza!:D
Kakva prognoza :?
bruce lee

#1510 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bruce lee »

cim je misimovic usao, igra wolfsburga se poboljsala. ne razumijem odluku mclaren-a da ga na pocetku ostavi na klupi, ko god sta govorio. valjda mu je ovo bila lekcija
shalla

#1511 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

http://sportske.jutarnji.hr/split-sugla ... --/879449/
Muka mi dođe kad skontam na kakvoj je cijeni ovaj igrač kod 90% naših navijača :-)
biti_ili_ne_piti

#1512 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by biti_ili_ne_piti »

shaqqa wrote:http://sportske.jutarnji.hr/split-sugla ... --/879449/
Muka mi dođe kad skontam na kakvoj je cijeni ovaj igrač kod 90% naših navijača :-)
na kakvoj?
cyprus

#1513 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

...Rijetki su igrači uživali takav, gotovo kultni, status kod Splićana, rijetkima se duboko klanjao cijeli stadion, rijetko su svi, ali baš svi, nekome priznali da je igračina...
:dance: :dance: :dance:
zecko_kupuz

#1514 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Dobiće Ibro statuu u Splitu, ako nastavi ovako. :D Ali to ne mijenja činjenicu da u reprezentaciji igra za klasu slabije. :sad:
al_neri

#1515 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by al_neri »

hz__semir wrote:
Sta je Pjanic pokazao ? Dzeko ? Nadarevic ? Ibisevic ? Treba sve na klupu poslat :D
Topla voda

#1516 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Topla voda »

jos da je zabio gol,na misketov centarsut,u portugalu...a ne u precku..imao bi i u bosni status kulta :D
cyprus

#1517 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

zecko_kupuz wrote:Dobiće Ibro statuu u Splitu, ako nastavi ovako. :D Ali to ne mijenja činjenicu da u reprezentaciji igra za klasu slabije. :sad:
Da, ali još nije čini mi se nikad igro na svojoj prirodnoj poziciji. Nešto kontam bilo bi dobro kad bi on i Miske igrali po poluvrijeme, ne bi bilo loše :-D
luckylaka

#1518 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

zecko_kupuz wrote:Dobiće Ibro statuu u Splitu, ako nastavi ovako. :D Ali to ne mijenja činjenicu da u reprezentaciji igra za klasu slabije. :sad:
I svaki put na pogresnoj poziciji.Inace Sanjanin igracina
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1519 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Admir_1984 »

Igra zato sto je cijele prosle kvalifikacije igrao na desnom wing becku, samo je protiv Armenije mijenjao Misketa i odma dao gol.

Meni je on dobar za klupe sad za sad, jer pored Pjanica i Misketa on nikako ne moze igrati.
klixober

#1520 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Komentar navijaca Hajduka na stranici Slobodne Dalmacije,nasmijao sam se :D ...
IBRAKADABRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Kralju ti si BOOOOG, fala na hattricku (ono uklizavanje u 93.min je ka gol) i na jednom asistu!!! Ja bi tebi diga đamiju, samo za tebe!!! I kad te ne ide, uvik izadje sporkoga dresa nakon 90 minuti, i kad nam nije islo prosle sezone, uvik je bia motor, pa i kad je Lokomotivi zabija iz penala na Poljudu trča je prema sjeveru ka da je zabija Barceloni. Gledan ova 2 dana ljude po gradu, nikog ne brine oce placa, jel se ima za kruv, sve je u drugom planu, meni ne triba ni ist ni pit kad se sitim četvrtka, da mi dođe Angelina Jolie gola u krevet ne bi me zanimala, plasira bi je nogom u zid ka Ibro od stative za 2:1,, zivot mi je nikad bolji od 1994. i gola Mikija u Varšavi.
SAMO VAS MOLIM NEMOJTE USRAT U ČETVRTAK, KA BOGA VAS MOLIM!!! KAKU IBRINI KAZU, ALAH JE VELIK, MOZDA I JE, ALI TI SI IBRO VECI!!! ANDRICU, DRAG SI MI, I HAJDUKOVAC SI, ALI PREDAJ TRAKU!
Komentar od: Jonny @ 21. kolovoz 2010 11:32
Eborg

#1521 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Ahahah, kralj! :lol:
Obuca9

#1522 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

komeba wrote:Komentar navijaca Hajduka na stranici Slobodne Dalmacije,nasmijao sam se :D ...
IBRAKADABRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Kralju ti si BOOOOG, fala na hattricku (ono uklizavanje u 93.min je ka gol) i na jednom asistu!!! Ja bi tebi diga đamiju, samo za tebe!!! I kad te ne ide, uvik izadje sporkoga dresa nakon 90 minuti, i kad nam nije islo prosle sezone, uvik je bia motor, pa i kad je Lokomotivi zabija iz penala na Poljudu trča je prema sjeveru ka da je zabija Barceloni. Gledan ova 2 dana ljude po gradu, nikog ne brine oce placa, jel se ima za kruv, sve je u drugom planu, meni ne triba ni ist ni pit kad se sitim četvrtka, da mi dođe Angelina Jolie gola u krevet ne bi me zanimala, plasira bi je nogom u zid ka Ibro od stative za 2:1,, zivot mi je nikad bolji od 1994. i gola Mikija u Varšavi.
SAMO VAS MOLIM NEMOJTE USRAT U ČETVRTAK, KA BOGA VAS MOLIM!!! KAKU IBRINI KAZU, ALAH JE VELIK, MOZDA I JE, ALI TI SI IBRO VECI!!! ANDRICU, DRAG SI MI, I HAJDUKOVAC SI, ALI PREDAJ TRAKU!
:lol: :lol: :lol:
BarbaDue

#1523 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

komeba wrote:Komentar navijaca Hajduka na stranici Slobodne Dalmacije,nasmijao sam se :D ...
e ovo je naklon do zemlje :D svaka cast Senijadu...ali i Jonnyu :D :thumbup: :bih:
klixober

#1524 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Ibisevic napokon izgleda kao stari - ne boji se duela,trci,bori se,dribla,dao go(jedan za sada).
Salihovic ce nam puno faliti,posebno njegovi slobodnjaci.
klixober

#1525 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Bunoza opet u prvom sastavu za Wislu,znaci da je standardan.Wisla je sasvim solidan klub,najveci poljski klub,iako je trenutni prvak Lech.Bolji klub od Eskişehirspor-a(Nadarevic),Mechelen-a(Pandza) ili Westerlo-a(Mravac).
Post Reply