Bice tebi kad te uhvatimaxell_sarajevo wrote:Taj policajac na biciklu je seljacina samo takva, ime mu je Samir Bice...
Policija
- bosnianidiot
#1501 Re: Policija
-
AS_sa
#1502 Re: Policija
pa da valja nebi bio na biciklu, bar bi se u petici vozao ...maxell_sarajevo wrote:Taj policajac na biciklu je seljacina samo takva, ime mu je Samir Bice...
-
maxell_sarajevo
#1503 Re: Policija
Znam prvih 7 brojevaCreasy wrote:Koji mu je JMB?maxell_sarajevo wrote:Taj policajac na biciklu je seljacina samo takva, ime mu je Samir Bice...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1504 Re: Policija
pa eto, novi ministar uživa doći biciklom na posaoAS_sa wrote:pa da valja nebi bio na biciklu, bar bi se u petici vozao ...maxell_sarajevo wrote:Taj policajac na biciklu je seljacina samo takva, ime mu je Samir Bice...
-
AS_sa
#1505 Re: Policija
dosadila vise sluzbena auta ... sad malo da promovise ljepotu grada s biciklom ....Chmoljo wrote:pa eto, novi ministar uživa doći biciklom na posaoAS_sa wrote:pa da valja nebi bio na biciklu, bar bi se u petici vozao ...maxell_sarajevo wrote:Taj policajac na biciklu je seljacina samo takva, ime mu je Samir Bice...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1506 Re: Policija
jah... inače se ko profesor navozao službenih auta... ali bitno je naći zamjerku drotu. ne daj Bože reći da je korektan...AS_sa wrote: dosadila vise sluzbena auta ... sad malo da promovise ljepotu grada s biciklom ....
- Creasy
#1507 Re: Policija
Chmoljo wrote:jah... inače se ko profesor navozao službenih auta... ali bitno je naći zamjerku drotu. ne daj Bože reći da je korektan...AS_sa wrote: dosadila vise sluzbena auta ... sad malo da promovise ljepotu grada s biciklom ....
Nije se rodio taj koji bi nasem narodu ugodio...
- Edin H.
#1508 Re: Policija
Je'l to ovaj?maxell_sarajevo wrote:Taj policajac na biciklu je seljacina samo takva, ime mu je Samir Bice...
Evo kako je dosao do bicikla.
- Creasy
#1509 Re: Policija
Edin H. wrote:Je'l to ovaj?maxell_sarajevo wrote:Taj policajac na biciklu je seljacina samo takva, ime mu je Samir Bice...
Evo kako je dosao do bicikla.
- Tercius
#1510 Re: Policija
quasar wrote:Sta ste svi natandareni na drotove? Covjek radi svoj posao. Iz nekog razlog asi bio sumnjiv i odlucio je da uradi ono sto je u njegovoj nadleznosti. Tvoje je da saradjujes, i on ce biti profesionalan i zdravo. Ja ne znam jel do mene il do vas, ja nikad nisam imao problem sa ponasanjem policajca. Pa njegova polazna pretpostvaka je da si ti olos, i da ces ga ubosti nozem. Mora tako inace ce jednom fakat naletiti nespreman na noz. Trebas mu razbiti iluziju svojim ponasanjem i sve ce ici bez problema. Jel toliki problem staviti se u njihovu kozu i prestati glumiti primadone. Ne valja kad rade, ne valja kad ne rade. Jel vi smatrate da kriminalci i prekrsioci imaju nekakvu vidljivu oznaku, pa policajac moze bez problema da skonta ko je banda, ko je samo onako "malo popio", ili ko je sada sa hadza dosao...
Pokusajte se tako qurciti u inostranstvu sa policijom, pa da vidite nevolje...
- braca
#1511 Re: Policija
Tercius wrote:quasar wrote:
Pokusajte se tako qurciti u inostranstvu sa policijom, pa da vidite nevolje...I Like !
Nemamo potrebe za bilo kakvom komunikacijom sa policijom u inostranstvu, jer napravim djir od Sarajeva do Skandinavije i nazad preko Holandije i Francuske i nikada ne vidim policiju, odnosno vidm ih i te kako, ali me ne zaustavi nigdje po cijeloj Evropi, dan ili noc, sporedna ili glavna ulica, a tablice BiH, a od Gorazda do Sarajeva (u povratku) neki dan su me 4 (četiri !) puta zaustavili. Za one koji ne znaju, Gorazde-Sarajevo je cca 100 km udaljenost.
Policija u inostranstvu ne lazira i ne izmislja prekrsaje i ne zaustavlja me samo sa jednim ciljem, a koji je to, ne smijem napisati jer ce me banirati, kao iznosim lazi, a to je JAVNA TAJNA ovoga grada i ove drzave. I dalje zahebaju bezopasne gradjane, a tamo gjde su problemi sa stvarnim prekrsiocima zakona i kriminalci i lopovi i obijaci auta, tu se sklanjaju i ne zele da se zahmete (čast specijalcima).
- Don Zivconi
#1512 Re: Policija
braca wrote:Tercius wrote:quasar wrote:
Pokusajte se tako qurciti u inostranstvu sa policijom, pa da vidite nevolje...I Like !
Nemamo potrebe za bilo kakvom komunikacijom sa policijom u inostranstvu, jer napravim djir od Sarajeva do Skandinavije i nazad preko Holandije i Francuske i nikada ne vidim policiju, odnosno vidm ih i te kako, ali me ne zaustavi nigdje po cijeloj Evropi, dan ili noc, sporedna ili glavna ulica, a tablice BiH, a od Gorazda do Sarajeva (u povratku) neki dan su me 4 (četiri !) puta zaustavili. Za one koji ne znaju, Gorazde-Sarajevo je cca 100 km udaljenost.
Policija u inostranstvu ne lazira i ne izmislja prekrsaje i ne zaustavlja me samo sa jednim ciljem, a koji je to, ne smijem napisati jer ce me banirati, kao iznosim lazi, a to je JAVNA TAJNA ovoga grada i ove drzave. I dalje zahebaju bezopasne gradjane, a tamo gjde su problemi sa stvarnim prekrsiocima zakona i kriminalci i lopovi i obijaci auta, tu se sklanjaju i ne zele da se zahmete (čast specijalcima).
Slažem se u potpunostim sa iznesenim misljenjem i cinjenicama a ovo što ti nisi smio da napišeš jer će te banovati se nalazi na ovoj temi http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=85783 "Drumsko razbojništvo ili šta?
- madner
#1513 Re: Policija
Meni nisu nikad izmislili prekrsaj. Samo je problem sto iskacu iz najmanjeg zbunja i kad se covjek ne nada 
- Bloo
- Globalna šefica
#1514 Re: Policija
madner wrote:Meni nisu nikad izmislili prekrsaj. Samo je problem sto iskacu iz najmanjeg zbunja i kad se covjek ne nada
i onda ti jadan ne stignes obući bokserice ispod mantila?
- madner
#1515 Re: Policija
I to, ali to nije problem. Nije zabranjeno voziti auto u mantiluBloo wrote:madner wrote:Meni nisu nikad izmislili prekrsaj. Samo je problem sto iskacu iz najmanjeg zbunja i kad se covjek ne nada
- Bloo
- Globalna šefica
#1516 Re: Policija
madner wrote:I to, ali to nije problem. Nije zabranjeno voziti auto u mantiluBloo wrote:madner wrote:Meni nisu nikad izmislili prekrsaj. Samo je problem sto iskacu iz najmanjeg zbunja i kad se covjek ne nada
ja kontala oni tebi zauzeli tvoju kotu u zbunju
- cappy_tempo
#1517 Re: Policija
juce na pofalicima sjajna slika. kod elektroenergetske dva policajca na motorima pisu kazne taksisti i jos jednom autu cini mi se,a sa druge strane ulice jedno 5-6 "domacina" koji hodaju izmedju auta i "hoces da te operem sajbu" ili "daj kakih para",a ova dva delegeta od policajca ni da ih pogledaju 
-
zonbirile
#1518 Re: Policija
--------------------------------cappy_tempo wrote:juce na pofalicima sjajna slika. kod elektroenergetske dva policajca na motorima pisu kazne taksisti i jos jednom autu cini mi se,a sa druge strane ulice jedno 5-6 "domacina" koji hodaju izmedju auta i "hoces da te operem sajbu" ili "daj kakih para",a ova dva delegeta od policajca ni da ih pogledaju
ti perači ne pune buđet,može ih eventualno nabiti nogom
- JThomas
#1519 Re: Policija
nema matičnog broja, nema ni kazne 
ha ja
ha ja
- cappy_tempo
#1520 Re: Policija
ma uvijek su ih tjerali ili oni cim vide da ide patrola lafo predju na tramvajsku stanicu i cekaju tramvaj
. i ako peraci ne pune budzet zasto onda tjeraju one sa ferhadije npr... ja koliko znam ima zakon protiv prosjacenja jedino ako se sta preko noci nije promjenilo
-
zonbirile
#1521 Re: Policija
ovi ne prose,to su ti maloprivrednici,a kakvo je obrazovanje i nomenklatura zanimanja,biće SEMAFORSKI STRUČNI PERAČI VJETROBRANSKIH STAKALA;ZA SVE VRSTE MOTORNIH VOZILA DO 2t NOSIVOSTI.Jebi ga i rave su sada ljubavne radnice.
- cappy_tempo
#1522 Re: Policija
ovi prose i peru sofersajbe,zavisi kakvo auto naleti i kakav je vozac ,a juce ih je vise bilo koji su prosili...i kazem ti,svaki put kad prolazi patrola ovi pobjegnu,a juce mrtvi hladni obavljaju svoj posao
-
zonbirile
#1523 Re: Policija
pa kraj godine im,završni praktični ispit,a vide i da su se motorđije zadeverali.
- madner
#1524 Re: Policija
Problem je sto kada opali nogom u glavu malog peraca, sutra dolazi izlanstvo EU-a da nam objasni da je to rasisticki cin i da bi malom peracu trebalo napraviti kucicu od 100 kvadrata sa bastom.
- cappy_tempo
#1525 Re: Policija
da je uredno moze demolirati i opet izaci na ulicumadner wrote:Problem je sto kada opali nogom u glavu malog peraca, sutra dolazi izlanstvo EU-a da nam objasni da je to rasisticki cin i da bi malom peracu trebalo napraviti kucicu od 100 kvadrata sa bastom.