Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
krusty
#1501 Re: Arsenal F.C.
Wenger forsira ovog Bendtnera ko da mu je sin rodjeni... koji debil, nevjerovatno
al eto sve mu se vraca, sto forsira kloceve, i sto je skrt na kupovini...
al eto sve mu se vraca, sto forsira kloceve, i sto je skrt na kupovini...
- bingov buraz
#1502 Re: Arsenal F.C.
uzese ovi panjevi Carling kup nicim izazvani i na vlastito iznenadjenje
-
Bordolini
#1503 Re: Arsenal F.C.
gdje su oni wengerovi sad? majku mu jebem cheapersku, neda pare za golmana...4 jebena miliona za Schwarzera mu puno. evo, jel sad puno 4 cigle? zivo me interesuje sta ce imati da kaze za ovo. A znao je izjebati cijelu ekipu da dodju do finala.
picka francuska!
picka francuska!
- burek_in_space
#1504 Re: Arsenal F.C.
Sreca za sve simpatizere Arsenala, brzo ce proletiti mart, pa se mozhe svrshavati na prvi kvartalni izvjeshtaj za ovu godinu. 
- ultima_palabra
#1505 Re: Arsenal F.C.
Klasika
Morali su zabiti tamo između 70te i 80te minute... ali dobru utakmicu je odigrao Birmingham.
Šta ima veze golman, Sczeczny nije greške napravio kako je stao na gol?
Šta ima veze golman, Sczeczny nije greške napravio kako je stao na gol?
-
Bordolini
#1506 Re: Arsenal F.C.
Nisu panjevi. ljudi su ginuli, imali su i svojih sansi, cak su i nadmasili sebe ako uzmemo u obzir njihov igracki sastav. Na kraju skoristili losu komunikaciju golmana kloca i francuske odbrane. Zasluzeno, cestitam im! a Wengeru jos jednom jebem sve redom.bingov buraz wrote:uzese ovi panjevi Carling kup nicim izazvani i na vlastito iznenadjenje
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1507 Re: Arsenal F.C.
I MirziBordolini wrote:a Wengeru jos jednom jebem sve redom.
-
LSD
#1508 Re: Arsenal F.C.
Jeli moguce da se ovakve stvari dešavaju redovno Arsenalu
kad protivnik nema nikakve igre, desi se ovakva glupost i pokloni se gol i to 5 minuta prije kraja...nevjerovatno....hajd da je neka druga utakmica ali finale kupa...pa šta reci nakon ovoga 
Last edited by LSD on 27/02/2011 19:05, edited 1 time in total.
- Edin H.
#1509 Re: Arsenal F.C.
Birmingham pokraden za penal. ali kvalitet je ipak preovladao na kraju
Cestitke Birminghamu na zasluzeno osvojenom trofeju
- Ridjobrki
#1510 Re: Arsenal F.C.
Dopustite da se poslužim riječima Velikog Maga i Čarobnjaka Milana Tarota i kažem: 'MO DALJE! 
Jbg, lopta je okrugla, danas svi igraju nogomet i ostale floskule... Nego, šta se može - Arsenal se voli i kapak! A tako sam se nadao četvorostrukoj kruni...
Žao mi zbog ispuštenog već upisanog trofeja ali mi nešto drago zbog ovih hejtera, nek se narod raduje!
Jbg, lopta je okrugla, danas svi igraju nogomet i ostale floskule... Nego, šta se može - Arsenal se voli i kapak! A tako sam se nadao četvorostrukoj kruni...
Žao mi zbog ispuštenog već upisanog trofeja ali mi nešto drago zbog ovih hejtera, nek se narod raduje!
- citroen
#1511 Re: Arsenal F.C.
Arsene kralju vrijeme je da ides

- ultima_palabra
#1512 Re: Arsenal F.C.
Što je onom @lideru Džeko, tebi je ArsenalEdin H. wrote:Birmingham pokraden za penal. ali kvalitet je ipak preovladao na kraju![]()
- fosil
#1513 Re: Arsenal F.C.
1946 wrote:I MirziBordolini wrote:a Wengeru jos jednom jebem sve redom.![]()
-
Bordolini
#1514 Re: Arsenal F.C.
1946 wrote:I MirziBordolini wrote:a Wengeru jos jednom jebem sve redom.![]()
a wengeru ja to od milosti.
-
LSD
#1515 Re: Arsenal F.C.
Ono nije greška golmana vec Koscielyia...golmani su sasvim OK.. odbranu treba kupiti -stopere.Bordolini wrote:gdje su oni wengerovi sad? majku mu jebem cheapersku, neda pare za golmana...4 jebena miliona za Schwarzera mu puno. evo, jel sad puno 4 cigle? zivo me interesuje sta ce imati da kaze za ovo. A znao je izjebati cijelu ekipu da dodju do finala.
picka francuska!
- Edin H.
#1516 Re: Arsenal F.C.
ultima_palabra wrote:Što je onom @lideru Džeko, tebi je ArsenalEdin H. wrote:Birmingham pokraden za penal. ali kvalitet je ipak preovladao na kraju![]()
Nisu mi toliko mrski kao njemu Dzeko
- Riddle
#1517 Re: Arsenal F.C.
Dobar.Ridjobrki wrote:A tako sam se nadao četvorostrukoj kruni...
- belafonte
#1518 Re: Arsenal F.C.
Fabregas nikad bliži Barceloni, čak mislim da sada dok ovo pišem on razgovara sa predsjednikom Barcelone i dogovara posljednje detalje oko prelaska u Barcu...
Ovo je zaista ogroman udarac za Arsenal, ovim će kola krenuti nizbrdo munjevitom brzinom, a do prije 2-3 sata sve su imali u svojim rukama, sve, nerealno...
Wenger mora otići, Fabregas već ode, ima finih tu igrača koje treba zadržat, dovesti Rijkaarda npr. potrošit 150 miliona funti na ljeto, SAF isto ode kad osvoji titulu, malom Wilshere-u dati kapitensku traku i siguran sam da bi u narednih 5 godina osvojili minimalno 5-6 trofeja
Ovo je zaista ogroman udarac za Arsenal, ovim će kola krenuti nizbrdo munjevitom brzinom, a do prije 2-3 sata sve su imali u svojim rukama, sve, nerealno...
Wenger mora otići, Fabregas već ode, ima finih tu igrača koje treba zadržat, dovesti Rijkaarda npr. potrošit 150 miliona funti na ljeto, SAF isto ode kad osvoji titulu, malom Wilshere-u dati kapitensku traku i siguran sam da bi u narednih 5 godina osvojili minimalno 5-6 trofeja
- bingov buraz
#1519 Re: Arsenal F.C.
Na igracki sastav i mislim.Nema golman krivice nista.Bordolini wrote:Nisu panjevi. ljudi su ginuli, imali su i svojih sansi, cak su i nadmasili sebe ako uzmemo u obzir njihov igracki sastav. Na kraju skoristili losu komunikaciju golmana kloca i francuske odbrane. Zasluzeno, cestitam im! a Wengeru jos jednom jebem sve redom.bingov buraz wrote:uzese ovi panjevi Carling kup nicim izazvani i na vlastito iznenadjenje
-
Johnny_x
#1520 Re: Arsenal F.C.
To je najveca mana, jedan Spaha bi dobro dosao ili neko ko zna smiriti igru u tandemu sa VermalenomLSD wrote:Ono nije greška golmana vec Koscielyia...golmani su sasvim OK.. odbranu treba kupiti -stopere.Bordolini wrote:gdje su oni wengerovi sad? majku mu jebem cheapersku, neda pare za golmana...4 jebena miliona za Schwarzera mu puno. evo, jel sad puno 4 cigle? zivo me interesuje sta ce imati da kaze za ovo. A znao je izjebati cijelu ekipu da dodju do finala.
picka francuska!
-
LSD
#1521 Re: Arsenal F.C.
Buraz , Rijkaarda protjeraše turci ko kurda, a ti bi ga na klupu Arsenalabelafonte wrote:Fabregas nikad bliži Barceloni, čak mislim da sada dok ovo pišem on razgovara sa predsjednikom Barcelone i dogovara posljednje detalje oko prelaska u Barcu...
- ultima_palabra
#1522 Re: Arsenal F.C.
belafonte wrote:Fabregas nikad bliži Barceloni, čak mislim da sada dok ovo pišem on razgovara sa predsjednikom Barcelone i dogovara posljednje detalje prelaska u Barcu...
Neće se ništa posebno promijeniti u Arsenalu, možda će prodati Fabregasa ali to je ukalkulisano već par mjeseci.
Što se tiče ostatka sezone, ne mora to ništa značiti... svi su im predviđali brodolom nakon 4-4 sa Newcastleom, a odtad su odigrali finih utakmica.
- Riddle
#1523 Re: Arsenal F.C.
Drug, u ovom postu je toliko toga pogresno. Zaprepasten sam.belafonte wrote:Fabregas nikad bliži Barceloni, čak mislim da sada dok ovo pišem on razgovara sa predsjednikom Barcelone i dogovara posljednje detalje oko prelaska u Barcu...
- Ridjobrki
#1524 Re: Arsenal F.C.
... i Ekrem iz menze mora letit' obavezno. 
-
Bordolini
#1525 Re: Arsenal F.C.
LSD wrote:Ono nije greška golmana vec Koscielyia...golmani su sasvim OK.. odbranu treba kupiti -stopere.Bordolini wrote:gdje su oni wengerovi sad? majku mu jebem cheapersku, neda pare za golmana...4 jebena miliona za Schwarzera mu puno. evo, jel sad puno 4 cigle? zivo me interesuje sta ce imati da kaze za ovo. A znao je izjebati cijelu ekipu da dodju do finala.
picka francuska!
Kako nije? Situacija je bila cista, nikakve prijetnje, Kos bi ovo ispucao bez problema, uostalom to mu je i posao. Koji ce on qrac izlaziti bezveze, samo je unio pometnju. Da ne govorim o losoj komunikaciji. Obojici su krivi.
A sta je sa prvih 10 minuta tekme? Mogo je bit poslan pod tus vec tada.
Nije on los golman, ali jeste mlad a za ovakve tekme, kao sto vidis, treba i iskustvo.
Sad ce se ekipa i igra (ako je uopste i bilo) raspasti bas kao i svake godine.