Cars & Coffee
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- citroen
#1501 Re: Cars & Coffee
Ne kontam ove dizajnere iz jeepa,pa ovaj stari model grand cherokia izgleda bolje,tj. mocnije od ove zadnje izvedbe
-
mišmaš
#1502 Re: Cars & Coffee
a ne, ista stvar i sa običnim modelom, ne SRT8. Zadnja strana mi je mnogo bolja na WK, definitivno najmoćnija od svih GC... ZJ i WJ su ok, ali onda je WK došao i baš super odrađen, ono totalno pogođen. Sad ovaj novi mi se najmanje sviđa jer ide na taj neki evropski zaobljeni šmek, i posebno mi ne valjaju horizontalna zadnja svjetla jbg, do mene je znam
a što se lift suspension tiče, to nije serijska opcija, nego samo neki modeli će imati... evo ova obična verzija modela 2005-2010:

i on mi je skroz super, dooosta bolji od ovog najnovijeg. Naravno meni lično, možda nekima i nije, ali koliko pratim Jeepforum i neke američke jeep forume, mnogima ne odgovara ovaj sve više evropski dizajn. Ne kažem sad da je toliko crno i da on ne valja, naprijed mi je moćan pravo, sa strana takođe, interijer predobar itd. A SRT verzija ovog WK2 dolazi za godinu-dvije, mada sumnjam da će tu bit nekih drastičnih izmjena što se dizajna tiče, malo sportski doživljaj i to je to...

i on mi je skroz super, dooosta bolji od ovog najnovijeg. Naravno meni lično, možda nekima i nije, ali koliko pratim Jeepforum i neke američke jeep forume, mnogima ne odgovara ovaj sve više evropski dizajn. Ne kažem sad da je toliko crno i da on ne valja, naprijed mi je moćan pravo, sa strana takođe, interijer predobar itd. A SRT verzija ovog WK2 dolazi za godinu-dvije, mada sumnjam da će tu bit nekih drastičnih izmjena što se dizajna tiče, malo sportski doživljaj i to je to...
- anonimni clan
#1503 Re: Cars & Coffee
Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte Sport GT S

Maserati Birdcage 75th Pininfarina Concept

Maserati MC 12 Corsa

Maserati Quattroporte Sport GT S

Maserati Birdcage 75th Pininfarina Concept

Maserati MC 12 Corsa

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#1504 Re: Cars & Coffee
Jeep's Classics

-
mišmaš
#1505 Re: Cars & Coffee
tu bih se složio
taj WJ je baš ono pun pogodak bio, off road sposobnosti ostale skroz izražene, a i po cesti nije uopšte za bacit, jest da onog ko sjedi nazad u krivinama pri većim brzinama malo više baca, i da ko ga nije nikad vozio malo teže se priviknuti na izuzetno "osjetljiv" volan, pa malo krivuda u početku po cesti, al nikakvi nedostaci to nisu, rado bih jednog takvog vozio... pogotovo sa 4.0 motorom, zvijer neuništiva
s tim da je zadnji kraj za nijansu lošiji nego kod WK, ali kažem uopšte se ne bih ljutio kad bi ga se kako mogao dočepat
ps ova slika je premoćna, i ti ga corolla znaš ubost što jest jest 
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#1506 Re: Cars & Coffee
veju veju pahuljemišmaš wrote:tu bih se složiotaj WJ je baš ono pun pogodak bio, off road sposobnosti ostale skroz izražene, a i po cesti nije uopšte za bacit, jest da onog ko sjedi nazad u krivinama pri većim brzinama malo više baca, i da ko ga nije nikad vozio malo teže se priviknuti na izuzetno "osjetljiv" volan, pa malo krivuda u početku po cesti, al nikakvi nedostaci to nisu, rado bih jednog takvog vozio... pogotovo sa 4.0 motorom, zvijer neuništiva
s tim da je zadnji kraj za nijansu lošiji nego kod WK, ali kažem uopšte se ne bih ljutio kad bi ga se kako mogao dočepat
ps ova slika je premoćna, i ti ga corolla znaš ubost što jest jest
inace, meni je ovaj Beton i ovaj novi isto
- Jalijas TM'87
#1507 Re: Cars & Coffee
fina tema, tek sam je sada uocio... inace najvise gotivim BMW i slijedece moje auto bice def. BMW 840
Ima li sta lijepse na svijetu 
Ima li sta lijepse na svijetu - citroen
#1508 Re: Cars & Coffee
kao djecacic sanjao sam o ovome...........

honda NSX..nisam imao prilike da vidim ovdje kod nas ovu vozilicu,ali i poslije toliko godina dobro izgleda

honda NSX..nisam imao prilike da vidim ovdje kod nas ovu vozilicu,ali i poslije toliko godina dobro izgleda
- anonimni clan
#1509 Re: Cars & Coffee
Jalijas TM'87 wrote:fina tema, tek sam je sada uocio... inace najvise gotivim BMW i slijedece moje auto bice def. BMW 840Ima li sta lijepse na svijetu
Ima

- johntra
#1510 Re: Cars & Coffee
mislim da je red da autor teme izbriše ovu glupu anketu sa početka iste...hvala... 
- Bullet Tooth Tony
#1511 Re: Cars & Coffee
Lamborghini je danas objavio prvu teaser sliku vezanu za novi model imena Jota.
Sudeći prema dosadašnjoj praksi proizvođača iz Sant’Agate ova slika je jedna od pet u nizu prije službenog predstavljana na salonu automobila u Parizu septembra ove godine.Prema neslužbenim informacijama, za pokretanje će biti zadužen V12 motor sa oko 700 KS koji će omogućiti, da ovaj 1.500 kg težak supersportaš, pojuri do 100 km/h za manje od 3 sekunde i dostigne nevjerovatnu maksimalnu brzinu od 370 km/h.
http://autogaraza.com/2010/09/07/novi-l ... -teaser-1/

kakva ce ovo mrcina da bude , ako je tacno laksi je, snazniji , brzi od trenutno najjaceg lambo modela superveloce-a
- Bullet Tooth Tony
#1512 Re: Cars & Coffee
da ne zacatavam onu tamo temu o okrsaju .... romeo ja sam mislio da i ti imas vise stila

ali mi je kod ovog astona naj mangupska ova zadnja klupa

ali mi je kod ovog astona naj mangupska ova zadnja klupa
-
vnm
#1513 Re: Cars & Coffee
ja dan danas sanjam, mada mi svi govore da sam totalno nezreo, pa mozda zbog toga.citroen wrote:kao djecacic sanjao sam o ovome...........
- Bullet Tooth Tony
#1514 Re: Cars & Coffee
a daj
video je da se najezis , volio bi vidjeti NSX koju je Ayrton Senna dobio od Honde , ali onu posebnu kojoj je on set-up napravio ,niko ne zna sta se desilo sa njom i gdje je 
- corolla02
-
GaRGa
#1516 Re: Cars & Coffee
vnm wrote:ja dan danas sanjam, mada mi svi govore da sam totalno nezreo, pa mozda zbog toga.citroen wrote:kao djecacic sanjao sam o ovome...........
Honda NSX Type R iz 1992 je brza od novog Nissana GT-R35 iz 2010 na 402 metra
- johntra
- corolla02
- Bullet Tooth Tony
- zecko_kupuz
#1521 Re: Cars & Coffee
Čim su predstavili onaj Gran Coupe znao sam da će to biti šestica.
Ali, ovaj smiley face mi se ne sviđa uopšte. Čak mi ona stara (koliko god kontroverzno djelovala) ispade privlačnija, prije svega kompaktnija.
- anonimni clan
#1522 Re: Cars & Coffee
Vidio je danas.
Doduse izljepljenu onim sarenim folijama al se odmah vidi,dvoja vrata,nisko siroko auto .........skontah da je sestica jer je najavljuju .
Eh da upali loto..........

Doduse izljepljenu onim sarenim folijama al se odmah vidi,dvoja vrata,nisko siroko auto .........skontah da je sestica jer je najavljuju .
Eh da upali loto..........
- corolla02
- zecko_kupuz
#1524 Re: Cars & Coffee
Ljudi dragi, šta je onom Lotusu na Pariškom sajmu?!? Pukli ljudi, predstavili šest novih modela (tj. koncepata).
Al' su svi munje, što jest-jest.
Al' su svi munje, što jest-jest.
- Bullet Tooth Tony
#1525 Re: Cars & Coffee
hahaha bas ... meni su oci bile
, ali su skupi bas
jedva cekam da vidim usporedbu recimo

ali znate sta me iznenadilo, novi Jaguar , kad sam procitao da ce biti pogonjem strujom
ali onda procitam kako , svaka im cast na onim turbinama ako se ono bude moglo odraditi 
jedva cekam da vidim usporedbu recimo

ali znate sta me iznenadilo, novi Jaguar , kad sam procitao da ce biti pogonjem strujom
Last edited by Bullet Tooth Tony on 14/10/2010 19:23, edited 1 time in total.