Meni je bila sasvim dobra. Ovo nije klasični paralelni univerzum, ovo je tzv mirror universe Star Treka koji je specifičan kaoIronman_88 wrote:Kakva su mišljenja u vezi ove nove epizode?
Meni je pomalo djetinjasto odrađena, možda i najgora epizoda dosad - paralelni univerzum kao tema mi je uvijek fascinantna i zanimljiva iako viđena bezbroj puta u serijama i filmovima, ali u ovom slučaju imam osjećaj da se je moglo puno bolje odraditi, jednostavno mi nije to to.
izvitoperena kreatura stvarnog univerzuma i likova. Ako si pogledao u prošlosti bilo koju mirror universe Star Treka epizodu skontaćeš
da je ova Discovery epizoda prilično konzistentna što se prikaza tiče. Intersantno je da im je cilj Defiant iz prime universea kao
što je bio Archeru i ekipi iz Enterprisea u njihovim mirror epizodama. A Defiant je poznat kao sestrinski brod Kirkovog Enterprisea
pa će biti interesantno vidjeti kako će izgledati na velikom ekranu.
Ako je i bilo nekih sumnji, mislim da je sada sasvim jasno da je Tyler prikriveni klingonski agent. Međutim nešto je pošlo po
zlu u njegovom buđenju pa će biti interesantno vidjeti kako će se dalje odvijati.
Svidila mi se zla kapetanica Tilly koja se nakon početne treme fino uživjela u ulogu.