60 MINUTA - All about
Moderator: anex
- NightSkyWalker
#1501 Re: 60 MINUTA - All about
Do kada ce gradjani federacije finansirati sdp-ovu medijsku propagandu?

-
joeaziz
#1502 Re: 60 MINUTA - All about
jos je degutantnije ako se ima u vidu da su manje vise isti ljudi prodali srebrenicu cetnicima..StupskaBitanga wrote:me 2Been wrote:Dobar prilog o S BiH... Like it !
konačno je došao kraj tim ljudima
a fkt nisam znao da su se čak bogatili i na Srebreničanima
Fuj
Degutantno![]()
![]()
![]()
:
-
joeaziz
#1503 Re: 60 MINUTA - All about
gradjani ce uvjek placati, seljaci vjerovatno nikad nisu ni placali, tako da... prebaci na hayat.NightSkyWalker wrote:Do kada ce gradjani federacije finansirati sdp-ovu medijsku propagandu?![]()
- NightSkyWalker
#1504 Re: 60 MINUTA - All about
kako, gdje, sta ?joeaziz wrote:jos je degutantnije ako se ima u vidu da su manje vise isti ljudi prodali srebrenicu cetnicima..StupskaBitanga wrote:me 2Been wrote:Dobar prilog o S BiH... Like it !
Fuj
Degutantno![]()
![]()
![]()
:
- NightSkyWalker
#1505 Re: 60 MINUTA - All about
joeaziz wrote:gradjani ce uvjek placati, seljaci vjerovatno nikad nisu ni placali, tako da... prebaci na hayat.NightSkyWalker wrote:Do kada ce gradjani federacije finansirati sdp-ovu medijsku propagandu?![]()
Ti izgleda volis da ti Bakir vrijedja inteligenciju. Danas je sa onima u jatu, sutra sa durgima, a danas sa trecima. ...al ne vidis ti to.
Ja ne volim da finansiram kriminal, pristrasnost, i partijeske medije.
-
joeaziz
#1506 Re: 60 MINUTA - All about
to se odmah vidi.NightSkyWalker wrote: Ja ne volim da finansiram kriminal, pristrasnost, i partijeske medije.
- NightSkyWalker
#1507 Re: 60 MINUTA - All about
Jel to Tihic opet postao pozitivac u 60 minuta?
Ovaj Zlaja stvarno ima neke magicne moci da od ljudi pravi dobricine....
-
StupskaBitanga
#1508 Re: 60 MINUTA - All about
joeaziz wrote:jos je degutantnije ako se ima u vidu da su manje vise isti ljudi prodali srebrenicu cetnicima..StupskaBitanga wrote:me 2Been wrote:Dobar prilog o S BiH... Like it !
Fuj
Degutantno![]()
![]()
![]()
:
ko nam vodi državu i šta se sve desilo ni ova me informacija ne bi iznenadila
- felipe kajetano
#1509 Re: 60 MINUTA - All about
Sine potpuniji obrat je imao samo Nicolas Cage u Face off-uNightSkyWalker wrote:Jel to Tihic opet postao pozitivac u 60 minuta?![]()
- Adriatic
#1510 Re: 60 MINUTA - All about
Ja ne znam što vi gledate 60 minuta ako vam se ne sviđa?
Meni što se ne sviđa, ja ne gledam.
Evo recimo TV1.
Meni što se ne sviđa, ja ne gledam.
Evo recimo TV1.
-
tacna
#1511 Re: 60 MINUTA - All about
Bakire odrone, dno dna od novinara, od...i i ti i SDP.
- ultima_palabra
#1512 Re: 60 MINUTA - All about
Evo pogledah Avdin "prilog"... koliko god ne mogu onu zagrabih bagru, ono liči na cipelarenje čovjeka koji je već na podu 
- svakako_lud
#1513 Re: 60 MINUTA - All about
Svakom po zasluzi....ultima_palabra wrote:Evo pogledah Avdin "prilog"... koliko god ne mogu onu zagrabih bagru, ono liči na cipelarenje čovjeka koji je već na podu
Cipelare i oni ovu zemlju godinama mada smo na koljenima odavno....
- ultima_palabra
#1514 Re: 60 MINUTA - All about
Nema ni godina dana od toga... Haris biva pohvaljen u 60 minuta zato što je tersao na međunarodne zvaničnike, generalnog sekretara NATO-a Rasmussena i Ollija Rehna... daje mu se ogroman prostor u povodu potpisivanja istanbulske deklaracije... Hećo po pola sata iznosi svoje "vizije" energetskog sektorasvakako_lud wrote:Svakom po zasluzi....ultima_palabra wrote:Evo pogledah Avdin "prilog"... koliko god ne mogu onu zagrabih bagru, ono liči na cipelarenje čovjeka koji je već na podu
Cipelare i oni ovu zemlju godinama mada smo na koljenima odavno....
Eh, ali u međuvremenu Haris napravi vlastiti medij i prestade plaćati ratu... to se nije moglo oprostiti
- Adriatic
#1515 Re: 60 MINUTA - All about
Čuj na podu hahahahaultima_palabra wrote:Evo pogledah Avdin "prilog"... koliko god ne mogu onu zagrabih bagru, ono liči na cipelarenje čovjeka koji je već na podu
Ode Hare pun ko brod (naših para)
A nama ostaje da uživamo u njegovom "djelu"
-
StupskaBitanga
#1516 Re: 60 MINUTA - All about
i to što im je pokupio pola osoblja sa FTVultima_palabra wrote:Nema ni godina dana od toga... Haris biva pohvaljen u 60 minuta zato što je tersao na međunarodne zvaničnike, generalnog sekretara NATO-a Rasmussena i Ollija Rehna... daje mu se ogroman prostor u povodu potpisivanja istanbulske deklaracije... Hećo po pola sata iznosi svoje "vizije" energetskog sektorasvakako_lud wrote:Svakom po zasluzi....ultima_palabra wrote:Evo pogledah Avdin "prilog"... koliko god ne mogu onu zagrabih bagru, ono liči na cipelarenje čovjeka koji je već na podu
Cipelare i oni ovu zemlju godinama mada smo na koljenima odavno....![]()
Eh, ali u međuvremenu Haris napravi vlastiti medij i prestade plaćati ratu... to se nije moglo oprostiti
- Adriatic
#1517 Re: 60 MINUTA - All about
Uzalud vam trud svirači.
I sva trojica Senada i Mato Đaković i Vlaisavljevići i ostala kamarila dupeuvlakača ne mogu čistiti cipele Bakiru.
Svi bi oni dali guzice da su ko Bakir ali jebi ga, ne može i jare i pare.
I svi se uredno nacrtaju ponedjeljkom u 20,00 h ispred TV.
I sva trojica Senada i Mato Đaković i Vlaisavljevići i ostala kamarila dupeuvlakača ne mogu čistiti cipele Bakiru.
- felipe kajetano
#1518 Re: 60 MINUTA - All about
Ja cisto gledam da vidim kako se iz ponedeljka u ponedaljak sve vise ponizava i brise poslednje tragove postojanja nekad perspektivnog novinara.......ovim tempom ce za 10 godina zavrsiti valjajuci pasijans na nekoj komercijalnoj televizijiAdriatic wrote:Uzalud vam trud svirači.
-
DACA MACA
#1519 Re: 60 MINUTA - All about
bakir je cist dokaz neprofesionalizma i kompletni uvlakac u s.... zlatku lagumdziji i sdp-u.
emisija je totalna bljuvotina i nema veze sa novinarstvom.
ps. a imam pravo da komentarisem i da pricam zato sto placam pretplatu a iskreno radije bih taj novac usmjerila negdje drugo a ne na ovaj sund!
ps. a imam pravo da komentarisem i da pricam zato sto placam pretplatu a iskreno radije bih taj novac usmjerila negdje drugo a ne na ovaj sund!
-
brucos7
#1520 Re: 60 MINUTA - All about
Bakir i njegov potrcko Avdo postali su svakim danom sve gori. Sta bi od "60 min".... 
-
tacna
#1521 Re: 60 MINUTA - All about
Od dobre emisije napravise Zlatkovu i SDP-eovsku emisiju.
- svakako_lud
#1522 Re: 60 MINUTA - All about
Ili ti ga reci slobodno da te puno boli što je Lepi Hare odletio na smetljište političke scene BiH (napokon) a da mu je poslednju pjesmu odsvirao upravo Bakir sa svojom emisijom....DACA MACA wrote:bakir je cist dokaz neprofesionalizma i kompletni uvlakac u s.... zlatku lagumdziji i sdp-u.
DACA MACA wrote:Haris Silajdžić je čovjek koji voli svoju zemlju i bori se svojim radom za bh. progres. Nije mađioničar da u ovakvom političkom okruženju sve dovede do perfekcije niti će to iko i moći...
Haris Silajdžić je jedini koji dovodi investcije u ovu zemlju!
Sve dok se ne pojavi osoba koja je svjetski kalibar po pismenosti, stavovima i sposobnosti, koja zna raditi svoj posao kao Hare, on će imati podršku svih bh. građana!
DACA MACA wrote:hahahhaa, evo haris je otisao pa da vidimo sada sta ce nam biti sa drzave...
da vidimo te ultra sposobne pregovarace i menadzere koji ce nam donijeti milionske investicije
DACA MACA wrote:Na žalost, ljudi u BiH su strašno neobrazovani...
Na žalost, trenutno imamo tri nesposobnjakovića u Predsjedništvu...
Može svako pričati šta hoće ali Haris Silajdžić je od svih ovih političara jedini gospodin koji je dostojanstveno predstavljao BiH i svim srcem branio ideju građanske zdrave države...
Što se tiče njegovih navodnih "lopovluka" mogu se samo nasmijati jer taj čovjek može za nekoliko tezgi na svjetskim fakultetima zaraditi i za stan u Istambulu i bilo gdje drugo...
Moj vam je savjet- plašite se ovih kokuza iz SDP-a
I naravno nesposobnjakovića poput B.I.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1523 Re: 60 MINUTA - All about
Posao novinara je da informira, ne da daje političke analize (za to postoje politički analitičari). Posao novinara je da prenese informaciju, a ne da daje svoje zaključke. Posao novinara nije da nekome pravi dženaze (bez obzira k oliko to prijalo nečijem srcu i simpatijama), nego da samo prenese korektnu informaciju. Da ostavi zaključke svakom da formira po vlastitom sudu. A ovaj ne samo da je odavno prekršio sva ta pravila novinarstva, nego je sinoć jasno i glasno portavozisao
(Kada je govorio o tome "možda grubo zvuči", sa smiješkom zaljubljenosti
).
- nosara
#1524 Re: 60 MINUTA - All about
Novinar nije asparagus...KatarinaKosaca wrote:Posao novinara je da informira, ne da daje političke analize (za to postoje politički analitičari). Posao novinara je da prenese informaciju, a ne da daje svoje zaključke. Posao novinara nije da nekome pravi dženaze (bez obzira k oliko to prijalo nečijem srcu i simpatijama), nego da samo prenese korektnu informaciju. Da ostavi zaključke svakom da formira po vlastitom sudu. A ovaj ne samo da je odavno prekršio sva ta pravila novinarstva, nego je sinoć jasno i glasno portavozisao(Kada je govorio o tome "možda grubo zvuči", sa smiješkom zaljubljenosti
).
- Adriatic
#1525 Re: 60 MINUTA - All about
Ova Kaća, da je nema trebalo bi je izmisliti.