Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1501 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

ladyblue18 wrote:
mIRCerka wrote: i zene su ljudi sunce ti ljubim...
:lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
ma vamo se raspravljam sa airramizom, pa mi reis pred ocima non stop, i onda procitam njegov lapsus i ne odolih :D

no hard feelings, al ovih dana ta tema iskace i iz pastete...

:lol:
Mačak

#1502 Re: Haram im bilo.....

Post by Mačak »

hahahaha.
nemoj ba sunce :-)
ljudi su valjda ljudi a žene su žene. i nemoj mi sada ništa spočitavati, nemam ja ništa protiv žena. čak štaviše, dapače 8)
nego, bilo je fakat predivno večeras na CD-u.
ma fantazija je bio prilog Haram im bilo... poslije one maltene nebulozne, tajkunske priče o bankama, milijunima nakvim...
džaba Him milijuni kad vaša (a bit će i moja ako Bog da) ljudska gesta vrijedi barem milijardu puta više od njihovih banaka i milijuna.
i rekoh li ijednom: Č E S T I T A M
Last edited by Mačak on 19/04/2009 00:32, edited 1 time in total.
amrica

#1503 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Sunrise00 wrote:Kontala sam mozda da u skoli vidim da organizujem nesto, da skupimo novca..

Pa eto, kad skupim to, kome da predam te pare, nekom od forumasa sto su ovo organizovali? Ili da ja uplatim to na racun?

Najlakse da se dogovoris na pp sa kurty-em, ili sa 55 ili sa teamicom, lejlom, sa mnom... ili jednostavno dodji sutra u 19h u Palmu...
Zasto davati provoziju bankama kad smo tu :-D
Sunrise00

#1504 Re: Haram im bilo.....

Post by Sunrise00 »

amrica wrote:
Sunrise00 wrote:Kontala sam mozda da u skoli vidim da organizujem nesto, da skupimo novca..

Pa eto, kad skupim to, kome da predam te pare, nekom od forumasa sto su ovo organizovali? Ili da ja uplatim to na racun?

Najlakse da se dogovoris na pp sa kurty-em, ili sa 55 ili sa teamicom, lejlom, sa mnom... ili jednostavno dodji sutra u 19h u Palmu...
Zasto davati provoziju bankama kad smo tu :-D
Dogovorila sam sa kurty-em :wink: U ponedjeljak odoh u upravu skole i kod razrednice da to dogovorim sve. Pa eto, ako sve bude ok, nadam se da cu skupiti do sredine one tamo sedmice :) :wink: pa cu pare donijeti ili na okupljanje ili se naci sa nekim od vas.
Last edited by Sunrise00 on 19/04/2009 00:19, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1505 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

Mačak wrote:hahahaha.
nemoj ba sunce :-)
ljudi su valjda ljudi a žene su žene. i nemoj mi sada ništa spočitavati, nemam ja ništa protiv žena. čak štaviše, dapače 8)
nego, bilo je fakat predivno večeras na CD-u.
ma fantazija je bio prilog Haram im bilo... poslije one maltene nebulozne, tajkunske priče o bankama, milijunima nakvim...
džaba Him milijuni kad vaša (a bit će i moja ako Bog da) ljudska gesta vrijedi barem milijardu puta više od njhovih banaka i milijuna.
i rekoh li ijednom: Č E S T I T A M
dapace dagusce :D
ma samo si me podsjetio na onoga, nista vise...
prilog je bio PREKRATAK...o onome se moze pravo dugo...
I jedna stvar mi se svidjela pravo...koristeno je samo ime osobe koja daje izjavu...iako bi bilo najludje da ste im dali nickove :D
lerdi

#1507 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

Ljudi sada uđoh i neodolih da još koji put pogledam prilog. Svaka čast. Srce mi je ko vječnica što Vas sve znam barem ovako preko foruma, a sutra i lično nadam se. Malo če frka biti oko smještaja, ali gdje čeljad nisu bijesna ni kuća nije tijesna :-D :-D :-D :-D . Snači ćemo se već nekako.

P.S. Nadam se da do glumaca neće biti teško stići sutra. Ipak ste sad medijske ličnosti

P.P.S. Moram još pohvaliti HAVANU za najbolju ulogu čovjeka iz sjene :thumbup:
sanasa

#1508 Re: Haram im bilo.....

Post by sanasa »

lerdi wrote:Ljudi sada uđoh i neodolih da još koji put pogledam prilog. Svaka čast. Srce mi je ko vječnica što Vas sve znam barem ovako preko foruma, a sutra i lično nadam se. Malo če frka biti oko smještaja, ali gdje čeljad nisu bijesna ni kuća nije tijesna :-D :-D :-D :-D . Snači ćemo se već nekako.

P.S. Nadam se da do glumaca neće biti teško stići sutra. Ipak ste sad medijske ličnosti

P.P.S. Moram još pohvaliti HAVANU za najbolju ulogu čovjeka iz sjene :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: da slazem se 100% i za HAVANU :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ma svi ste slatki ko lutke :-D :-D :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1509 Re: Haram im bilo.....

Post by ladyblue18 »

hvala Mirso, evo sad sam pogledala :-D
stvarno sam presretna jer smo pomogli, on se smije :)
i hvala momku koji je dao nesto love isto, vidi se da je skroman al je odvojio nesto za Edisa :thumbup:

I takodjer se slazem za havanu :mrgreen: :thumbup: Havana you're the man 8-) :mrgreen:
Jara

#1510 Re: Haram im bilo.....

Post by Jara »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :)
mIrSooo

#1511 Re: Haram im bilo.....

Post by mIrSooo »

ladyblue18 wrote:
hvala Mirso, evo sad sam pogledala :-D
stvarno sam presretna jer smo pomogli, on se smije :)
i hvala momku koji je dao nesto love isto, vidi se da je skroman al je odvojio nesto za Edisa :thumbup:

I takodjer se slazem za havanu :mrgreen: :thumbup: Havana you're the man 8-) :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Smith

#1512 Re: Haram im bilo.....

Post by Smith »

Akciju pratim već par dana, čitam sve postove i plačem ko lud, ali se do sad nisam javljao. Ipak nakon CD-a ne mogu više izdržati. Ljudi SVAKA VAM ČAST. Učinili ste mnogo za ovu porodicu. Volio bih samo da po okončanju akcije Hayat opet napravi prilog pa da vide ove guzonje kako mali ljudi velikog srca mogu sve. A njima "HARAM BILO NA OBA SVIJETA" :x :x Dabogda ih za doktora trošili kad mogu na suze ovog dječaka i njegovu želju "Da mi se samo hljeba najesti" ostati ravnodušni. Hvala vam svima vratili ste mi volju za život kad vidim da ima mnogo dobrih ljudi spremnih da pomognu onima kojima je ta pomoć potrebna. Hvala i mom jaranu sa bistrobih.ba što postavi link na ovu temu. Imam nešto robe pa ću iskupiti i dobaciti do SA, a uplata će biti za par dana. Ne mogu mnogo ali koliko god od srca je, a nebi sebi oprostio nikad da ne dam svoj doprinos. GROMADE STE, AFERIM! Pratim temu i uz vas sam.
amrica

#1513 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Svim budnim zelim laku noc, ostalim dobro jutro, ovo je bio divan dan za sve nas, a sutra u Palmi nastavljamo dalje :-D

Osim ako nas gazda ne izbaci kad napravimo haos :D

Ima jedna stara narodna:
ljubim vas i grlim.... :-D
Vares City

#1514 Re: Haram im bilo.....

Post by Vares City »

mIRCerka wrote:
callmethebreeeze wrote:bice valjda snimak za okaciti ovdje da i huda dijaspora vidi o cemu se radi.
ovo su rijetki trenuci kad vas volim... :D
Naklon do poda :dance:
Vares City

#1515 Re: Haram im bilo.....

Post by Vares City »

istina živa wrote:
callmethebreeeze wrote:bice valjda snimak za okaciti ovdje da i huda dijaspora vidi o cemu se radi.
Ako treba za vas koji ste u našim srcima a daleko fizički poslat ćemo sve duplo u više navrata.Niste od nas zaboravljeni :thumbup: uz vas smo
:thumbup: :bih:
Hvala do nebesaaaa!
:sax: :bih:
mIrSooo

#1516 Re: Haram im bilo.....

Post by mIrSooo »

Laku noc svima :zzzz: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1517 Re: Haram im bilo.....

Post by ladyblue18 »

ja posla na spavanje pa reko da bacim pogled na grupu, kad tamo politika udara na sve frontove.
Htjedoh napisati nesto, ali necu.
De nek neko kaze onim ljudima tamo da se okanu politike molim vas
vuk1975

#1518 Re: Haram im bilo.....

Post by vuk1975 »

ja mislim da na ovome nebi trebali stat i da kad osposobimo ovu familiju za jedan normalan zivot treba nastavit jer ljudi koliko belaja i ovakvih ljudi ima bog ce znat zato najbolje je da napravimo jedan fond za ovakve letece slucajeve da mozemo priskocit u pomoc jos brze da se nista ne ceka da budemo jos efikasniji.ps.mislim da nije puno da se odvoji 5-10 ili vise maraka ili sta znam dolara mjesecno pogotovo ljudima koji su na strani, ikad imas takvi dvjesto ili tristo nema frke .(markica po markica).
Ciprol

#1519 Re: Haram im bilo.....

Post by Ciprol »

ja evo pogledao reprizu CD-a.. svaka vam cast, ovo ste odradili super..
i ne treba stati nakon ovog, treba ici dalje. vidio sam negdje da je neko spominjao sa-x fond, to bi bilo :thumbup: :thumbup: :thumbup:
piupiu

#1520 Re: Haram im bilo.....

Post by piupiu »

Verrryyyy COOOOOOL, lijepo, ljudski i elokventno. :thumbup: :) :sax:
MPC

#1521 Re: Haram im bilo.....

Post by MPC »

Svaka cast i nista drugo...........
hakazvaka

#1522 Re: Haram im bilo.....

Post by hakazvaka »

Ljudi svaka Vam cast :thumbup:

:bih:
za_sada_bez_dobrog_nicka

#1523 Re: Haram im bilo.....

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

zoom66 wrote::sax: :) :) :) :sax:

Čak je i zoom ispao u kadru u prvom planu :D
teAMICA

#1524 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

Dobro jutro DOBRI LJUDI (i žene :mrgreen: )
S merakom iščitah par stranica koje sam prespavala i jedva čekam da vas vidim (i mnoge upoznam) večeras.
I manite se kurty-ja, ima curu koja je preslatka... ona može biti samo ponosna čitajući ove pohvale upućene njemu. Najbolje da napravi majicu "ja sam cura od kurte", čisto da se zna :thumbup:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#1525 Re: Haram im bilo.....

Post by Latina »

5ar5rovic wrote:Dragi forumaši,
Prije svega, oprostite što ste dugo čekali moj izvještaj sa puta u Bratunac. Ni sad još nisam siguran da sam u stanju prenijeti vam značaj onoga što je za ove nesretne, očajne ljude značila naša solidarnost sa njima. Dočekali su nas sa dubokom nevjericom, spremni na još jedno snimanje (kažu da je bilo više novinara i ekipa) ali tu sreću i izraze zahvalnosti kad su vidjeli pomoć neću ni pokušati niti mogu opisati. To je jedina pomoć koju su dobili od kako su se vratili u svoje selo. Dobrim ljudima iz Sarajeva koji su im pomogli iskali su od Boga da ih On nagradi...
Ja sam još prepun emocija, shrvan sudbinom ljudi povratnika bez budućnosti, ljudima koji se guše u suzama, ostavljenih i zaboravljenih od onih na koje se odnosi Ahmedov naslov, pa vam neću pisati o detaljima, biće prilike za to. Amrica će sutra postaviti na forum slike koje smo danas napravili, a ja ću uskoro montirati kratki film za vas.
Današnja akcija je bila pun pogodak, pravim osobama i u pravo vrijeme.
Dragi forumaši, većeras trebate leći sretni što ste pružili ruku ostavljenima, što ste probudili nadu onima koji su je bili izgubili. Večeras će izbjeglička porodica Hodžić u svom skromnom domu leći sita i sretna jer ima nas tamo, daleko u Saraj'vu.
Isplakah se na sabahu k'o budala...tek sam stigla do 9-te strane. :kiss:
Locked