Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Astrix

#1501 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Astrix »

Jel iko gledao It's Always Sunny in Philadelphia, ima je na Foxlife, ja sam je tek poceo i gledat i nije losa. Nekako su retardirano smijesni :D dobra za ubiti malo vremena predvecer... :D :D :D

Image
Al Swearengen

#1502 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Al Swearengen »

@Astrix: Meni je to odlična serija, možda i trenutno najsmješnija humoristička. Charlie i Frank su najbolji. :D
Astrix

#1503 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Astrix »

Ma definitivno jedna od boljih u zadnje vrijeme sto sam gledao. Nije kao ove klasicne humoristicke sto mi se bas svidja, dojadile su mi ove standardne sto se vrte po TV-u non-stop...
vox-populi

#1504 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by vox-populi »

swirl wrote:Ako volite istorijske serije, ova je super, juce sam je pocela gledati

Image
Taman da sta download, nisam odavno :)
neo7

#1505 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by neo7 »

To terra nova na pauzi ? Nema je neigdje :D
Al Swearengen

#1506 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Al Swearengen »

Fox je ove sedmice pauziro i Fringe i Terra Novu.
Skream

#1507 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Skream »

Al Swearengen wrote:Fox je ove sedmice pauziro i Fringe i Terra Novu.
nije dobro, nije dobro nikako :(
(mislim za Fringe)
jastuk1

#1508 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by jastuk1 »

Frikin Fringe nikako da počmem gleat. Terra Nova :D tolko mi fali da se osjeća odvikavanje.
alica.k

#1509 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

Skream wrote:
nije dobro, nije dobro nikako :(
(mislim za Fringe)
sace u petak fringe :) to je vec bila pauza :). nastavlja se najnormalnije.

neg, eto, pauzirali su npr glee :S i to tamo nekad do sredine novembra :S i nije jedina serija. new girl isto nema novih epizoda, a to im bas nije trebalo jer je serija tek pocela. nisu dobri nimalo.
Skream

#1510 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Skream »

Opala gledanost Fringe-a, pa kontam ...
VenomousV

#1511 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by VenomousV »

ma stalno imaju te pauze, sta se traumirate :D
da ispune vrijeme do sredine maja kad obicno sve serije zavrsavaju sa sezonom :D

jedva cekam bozicni period kad nece biti serija po 3 sedmice :x :oops:
alibaba_i_30_godina

#1512 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alibaba_i_30_godina »

VenomousV wrote:ma stalno imaju te pauze, sta se traumirate :D
da ispune vrijeme do sredine maja kad obicno sve serije zavrsavaju sa sezonom :D

I ja isto tako, nema mi nista mrze nego kad naprave pauzu u sred prvog dijela sezone. :x :x
zamzija

#1513 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zamzija »

Pa pauziraju jel ima američki nogomet il tako nešto, čitala ...
isto kao što nekad oko božića naprave pauzu zbog praznika ...

Ovisi koja je serija, i da li se prikazuje na kablovskoj ili TV mreži ( NBC; ABC; CBS ... )
al najave oni na početku da će pauzirati i koliko u sezoni ima epizoda, nema svaka serija i svaka sezona 24 epizode kao što bi trebalo u jesenjoj šemi :-D

American TV scheduling is as incomprehensible to a newcomer as a Rubiks Cube is to a squirrel with a migraine. But put simply: channels only want to screen their precious shows when the maximum number of people are watching – which allows them to charge advertisers more for the advertisements they put in the middle. There are other factors, but series tend to start in September/October, and then run until the end of November (Thanksgiving). They may return for a Christmas special, but otherwise disappear for six weeks ... :D

Some shows get away without taking a break. But such series are in a minority – international audiences are likely to continue to be annoyed by things running on a schedule that has nothing to do with them whatsoever...
itd itd..blabla bla... :-)

Elem, jel' ko gledao ovaj American Horror story, počinje se na fox life-u prikazivati od 7 novembra ?
alibaba_i_30_godina

#1514 Re: Gledate seriju - preporucite je

American Horror Story nije lose zasad, vidjet cemo sta ce dalje biti.
vox-populi

#1515 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by vox-populi »

Veceras Fringe. :thumbup:

Sutra ujutru download.
HomeArt

#1516 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by HomeArt »

beco

#1517 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by beco »

Najbolje serije pocinju u 5 i 6 mjesecu Game of Thrones i True Blood. Sve do toga je prezivljavanje. S

Ok sta pratim, The Big Bang Theory redovno, Revenge najbolja mi nova serija, The sicret circle moze proci, Vampire Diaries uh uzasno me nervira ta serija iskljucivo je gledam zbog izostanka True blood-a i jedne glumice (Carolin), Rules of engagment onako prosjecna serijica za pomalo se nasmijati, Grimm pilot isto nije bio los.

P.S. Sta uradise od Fringa u zadnje vrijeme neda mi se vise gledati, sta im fali malo osvjeziti seriju sa novim likovima :mrgreen: :mrgreen:
alibaba_i_30_godina

#1518 Re: Gledate seriju - preporucite je

Ja stvarno, ali stvarno ne znam sta vi svi vidite u toj seriji The Bing Bang Theory?!

Pregledao sam 2-3 epizode na PRO7 i meni ono nista nije smijesno, cak mi je dosadno!
beco

#1519 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by beco »

NeyDan wrote:Ja stvarno, ali stvarno ne znam sta vi svi vidite u toj seriji The Bing Bang Theory?!

Pregledao sam 2-3 epizode na PRO7 i meni ono nista nije smijesno, cak mi je dosadno!
U svo duzno postovanje, nije to to kad gledas seriju koja je sinhrozovana na njemacki, cak po meni ni subtitlovi nisu vjerni pokazatelji dijaloga, jer nemoze se sve prevesti. Pogledaj dvije epizode na engleskom pa ces vidjeti sto TBBT nazivaju najboljom humoristicnom serijom ove decenije (ne nije moj to sud) :D
Strpljiva

#1520 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Strpljiva »

beco wrote:
NeyDan wrote:Ja stvarno, ali stvarno ne znam sta vi svi vidite u toj seriji The Bing Bang Theory?!

U svo duzno postovanje, nije to to kad gledas seriju koja je sinhrozovana na njemacki, cak po meni ni subtitlovi nisu vjerni pokazatelji dijaloga, jer nemoze se sve prevesti. Pogledaj dvije epizode na engleskom pa ces vidjeti sto TBBT nazivaju najboljom humoristicnom serijom ove decenije (ne nije moj to sud) :D
Daj izvor molim te?
alibaba_i_30_godina

#1521 Re: Gledate seriju - preporucite je

beco wrote:

Ne bih se bas slozio u vezi sinhronizacije, Njemci su poznati po tome da pronadju jako dobre sinhronizatore koji imaju jako slican, buduci da se ne moze naci isti, glas kao i glumci u seriji/filmu. Sto se tice dijaloga, prevedu na najbolji moguci nacin, odnosno onaj koji odgovara i koji bi bio smijesan toj populaciji.

Evo, daj mi 2 po tebi najsmjesnije epizode pa da pregledam i mozda se uvjerim da grijesim. :mrgreen:
beco

#1522 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by beco »

Ako ti ovo nije smjesno serija nije za tebe :D Posteno
alibaba_i_30_godina

#1523 Re: Gledate seriju - preporucite je

beco wrote:

Ako ti ovo nije smjesno serija nije za tebe :D Posteno
Priznajem, serija nije za mene! :mrgreen:

Takodjer priznajem da sam se 2 puta nasmijesio, ali nekako nazor! :mrgreen:

I da dodam da nije zbog toga sto nemam blage veze o cemu ovaj Sheldon prica, cak naprotiv.
beco

#1524 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by beco »

Ok prijatelju hvala Bogu da nismo svi isti, recimo većina raje voli Office a ja ga nemogu podnijeti :)
alibaba_i_30_godina

#1525 Re: Gledate seriju - preporucite je

Office mi je jos gori od TBBT, svejedno dal' u pitanju americka, engleska ili njemacka verzija. :lol:

ALIAS je jedna od serija koje sam jako volio gledati, bez obzira na neke greske u istoj.
Post Reply