Priznaj pokusavas da se ne primjeti da je ime strano ,,cuj emilisoccerfan88 wrote:Ne treba mi jos to al posto zivim u Americi morace se i na to gledati izgleda![]()
Za djevojcice imam izabrana imena Alejna,Ema,Emili. Meni se svidaju. A za djecaka jedno imam izabrano-Denis. I Din mi se svidalo dok ne udarih na onog backovica na tv-u i zgadio mi ime Din za sva vremena.
![]()
![]()
![]()
ime bebe
Moderator: anex
-
theTruePath
#1501 Re: ime bebe
- golfiista
#1502 Re: ime bebe
Sta ces, kad je 90 % dijaspore go seljober, nista nije cudno od istih...cuj Emili, a Din joj "zgadio" Backovic, pa da ti ta Emili nece,mozda, zapjevati na Evroviziji?
- soccerfan88
#1503 Re: ime bebe
Meni se svida. Tebi ako se ne svida niko te ne tjera svom djetetu da das takvo ime. Ti svome daj kako hocesgolfiista wrote:Sta ces, kad je 90 % dijaspore go seljober, nista nije cudno od istih...cuj Emili, a Din joj "zgadio" Backovic, pa da ti ta Emili nece,mozda, zapjevati na Evroviziji?
-
theTruePath
#1504 Re: ime bebe
Ja predlazem da ti na americkom forumu fino trazis americka imena,jer zelis biti integriran
ps:nemoj Emili ako ce biti to neka bude bar ispravno Emily
- soccerfan88
#1505 Re: ime bebe
Ha zanimljiv si mitheTruePath wrote:Ja predlazem da ti na americkom forumu fino trazis americka imena,jer zelis biti integriran![]()
- tendzera
#1506 Re: ime bebe
Ako odemo na SP,sinu cu nadit' ime Safet.Abd. 
- tendzera
#1507 Re: ime bebe
Ja sam vjerni pitar,nista bez pite.
Sad se sjetih,nemere Safet,imam komsiju Safeta,jos nam i prezime isto,jedino ako ovaj umre.
Sad se sjetih,nemere Safet,imam komsiju Safeta,jos nam i prezime isto,jedino ako ovaj umre.
-
theTruePath
#1508 Re: ime bebe
Mozes Sajotendzera wrote:Ja sam vjerni pitar,nista bez pite.![]()
- Glavni Moderator
#1510 Musko muslimansko ime
Pozz, hajd da vidim koja se vama imena svidjaju, ocekujemo nasu prvu bebu, jos neznamo pol ali za zensko vec imamo ime, Ajla, znam da je jako cesto ali i nama se najvise svidja, za momcica nismo jos izabrali, trenutno imamo 3 glavna kandidata ako se u medjuvremenu ne pojavi jos koja ideja 
Znaci, zamolio bih vas da glasate u anketi (imena u anketi napisana abecednim redom) i naravno da napisete neki svoj prijedlog ako ga imate, ime po mogucnosti da nije duze od 6-7 slova, da nema nekih duplih slova i tih nekih modernih karafeka tipa slova y ili w u imenu
, i bez imena iz turskih serija 
Imena: Jasmin, Haris, Faris, Hamza, Muhamed, Abdulah, Emir su vec ispala iz igre jer nam se ova 3 imena vise svidjaju
Hvala
Znaci, zamolio bih vas da glasate u anketi (imena u anketi napisana abecednim redom) i naravno da napisete neki svoj prijedlog ako ga imate, ime po mogucnosti da nije duze od 6-7 slova, da nema nekih duplih slova i tih nekih modernih karafeka tipa slova y ili w u imenu
Imena: Jasmin, Haris, Faris, Hamza, Muhamed, Abdulah, Emir su vec ispala iz igre jer nam se ova 3 imena vise svidjaju
Hvala
- kinzekonze
#1511 Re: Musko muslimansko ime
Ljubav i samo ljubav
Jest da je i zvijezda i pohvaljeni lijepo, ali ljubav je ljubav.
Jest da je i zvijezda i pohvaljeni lijepo, ali ljubav je ljubav.
- Čudna sorta
#1512 Re: Musko muslimansko ime
Meni su sva tri podjednako lijepa, teško mi se odlučiti.

-
theTruePath
#1513 Re: ime bebe
Ma gdje je anketa? predlazem ALi
- Glavni Moderator
#1514 Re: ime bebe
Ja sam otvorio novu temu sa anketom, da sam mislio da moje pitanje ovdje odgovara ovdje bi ga i napisao, ali je valjda neko od moderatora odlucio da moju temu spoji sa ovom temom pa sad onaj moj post totalno glupo izgleda jer niti ima ankete niti se zna o kojim imenima se radi tako da moderatoru cestitam na izvanredno odradjenom poslutheTruePath wrote:Ma gdje je anketa? predlazem ALi
Dakle radi se o tome da imamo 3 glavna kandidata za musko ime: Ahmed, Tarik ili Vedad pa me zanimalo koje se vama najvise svidja i dali imate jos neki prijedlog
-
theTruePath
#1515 Re: ime bebe
Ahmed
a predlazem jos Ali,Ismail,Eman
to su kratka imena i nece biti ni nadimaka
a predlazem jos Ali,Ismail,Eman
to su kratka imena i nece biti ni nadimaka
-
nisam_ni_ja
#1516 Re: ime bebe
Žensko Lena, muško Vuk.
Lijepo mi je i Irina.
Lijepo mi je i Irina.
- Glavni Moderator
#1517 Re: ime bebe
Cuj Vuk, pa ako hoces da je zivotinja onda neka bude Lav ili Tigarnisam_ni_ja wrote:Žensko Lena, muško Vuk.
Lijepo mi je i Irina.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1520 Re: ime bebe
ja kad cujem ime Ajnur agdom bi se sam zalio
a izgleda da postaje pravo cesto ime 
- MajaTheBee
#1521 Re: ime bebe
Da se i ja prikljucim....
Iskreno, meni se zivotinjska, vocna i povrtna imena uopste ne svidjaju.....
Mada, danas je sve vise prisutno i izmisljanje imena, pa sam u tom slucaju radije na strani starih, tradicionalnih imena
Kad su u pitanju "stranjska" imena, oduvijek mi se za djecaka svidjalo ime Noel
za djevojcicu Evelyn
(ali mi je iskreno bezze djetetu sa prezimenom koje zavrsava na "ić" dati takvo ime!)
A sto se tice imena s podrucja Balkana, onda su tu: Nikola, Sergej, Andrej, Jasmin, Benjamin, Adnan, Amel, Aner -za djecake;
Nikolina, Katja, Danijela, Ema, Nejla, Emina, Asja, Lamija -za djevojcice.
A ako se traze "muslimanska": Davud, Ahmed, Tarik, Ismail..../ Aiša, Amina, Mejrem, Adna....
Iskreno, meni se zivotinjska, vocna i povrtna imena uopste ne svidjaju.....
Mada, danas je sve vise prisutno i izmisljanje imena, pa sam u tom slucaju radije na strani starih, tradicionalnih imena
Kad su u pitanju "stranjska" imena, oduvijek mi se za djecaka svidjalo ime Noel
A sto se tice imena s podrucja Balkana, onda su tu: Nikola, Sergej, Andrej, Jasmin, Benjamin, Adnan, Amel, Aner -za djecake;
Nikolina, Katja, Danijela, Ema, Nejla, Emina, Asja, Lamija -za djevojcice.
A ako se traze "muslimanska": Davud, Ahmed, Tarik, Ismail..../ Aiša, Amina, Mejrem, Adna....
- MajaTheBee
#1522 Re: ime bebe
He he he... Mozda cudno ime, ali ima lijep prijevod: mjeseceva svjetlost.... nazalost ne zvuci lijepo!Admir_1984 wrote:ja kad cujem ime Ajnur agdom bi se sam zalioa izgleda da postaje pravo cesto ime
- leki hz
#1523 Re: ime bebe
AhmedGlavni Moderator wrote:Ja sam otvorio novu temu sa anketom, da sam mislio da moje pitanje ovdje odgovara ovdje bi ga i napisao, ali je valjda neko od moderatora odlucio da moju temu spoji sa ovom temom pa sad onaj moj post totalno glupo izgleda jer niti ima ankete niti se zna o kojim imenima se radi tako da moderatoru cestitam na izvanredno odradjenom poslutheTruePath wrote:Ma gdje je anketa? predlazem ALi![]()
![]()
Dakle radi se o tome da imamo 3 glavna kandidata za musko ime: Ahmed, Tarik ili Vedad pa me zanimalo koje se vama najvise svidja i dali imate jos neki prijedlog
predlažem Afan, a žensko Ismihana
-
theTruePath
#1525 Re: ime bebe
De nemoj Ismihana Allahati,zvuci isto Ismijanaleki hz wrote:AhmedGlavni Moderator wrote:Ja sam otvorio novu temu sa anketom, da sam mislio da moje pitanje ovdje odgovara ovdje bi ga i napisao, ali je valjda neko od moderatora odlucio da moju temu spoji sa ovom temom pa sad onaj moj post totalno glupo izgleda jer niti ima ankete niti se zna o kojim imenima se radi tako da moderatoru cestitam na izvanredno odradjenom poslutheTruePath wrote:Ma gdje je anketa? predlazem ALi![]()
![]()
predlažem Afan, a žensko Ismihana