English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Better Man

#1501 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Manchester bez par standardnih bio dobar protiv Chelsea, ali protiv bunkera se nije moglo. Četiri igrača Chelsea lete na jednog Manchestera. Suđenje čista nula. Nadam se da neće suditi ovako kriminalno u baražu.
sinus

#1502 Re: English Premier League

Post by sinus »

Najdraži su mi komentari protiv bunkera se nije moglo...

To se fino napiše Protiv Chelsea se nije moglo, da se ne lažemo... :D
veljaca

#1503 Re: English Premier League

Post by veljaca »

Better Man wrote:Manchester bez par standardnih bio dobar protiv Chelsea, ali protiv bunkera se nije moglo. Četiri igrača Chelsea lete na jednog Manchestera. Suđenje čista nula. Nadam se da neće suditi ovako kriminalno u baražu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala za smijeh .... Zar se ne smije to da "cetiri igraca lete na jednog" ...... Bolan to ti je ono sto bi svaki trener zelio. Da ima ekipu koja trci, konstantno vrsi presing ............ i uz to pobjedjuje ....
profesor71

#1504 Re: English Premier League

Post by profesor71 »

Better Man wrote:Manchester bez par standardnih bio dobar protiv Chelsea, ali protiv bunkera se nije moglo. Četiri igrača Chelsea lete na jednog Manchestera. Suđenje čista nula. Nadam se da neće suditi ovako kriminalno u baražu.
Fakat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
do_tokija

#1505 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

chelski nema sta traziti na emiratsu protiv arsenala sve osim petarde u golu ceha je neuspjeh!
belafonte

#1506 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Dobar je Arsenal, simpatisem ih, imaju sve preuslove da postanu ozbiljna ekipa, ali kad budu znali odigrat onakvu tekmu, tvrdu, rovovsku ko sinoc onda mogu razmisljat o tituli, lako je nabijat Blackburn, Wolves-a, Liverpool itd.
Better Man

#1507 Re: English Premier League

Post by Better Man »

veljaca wrote:

Hvala za smijeh .... Zar se ne smije to da "cetiri igraca lete na jednog" ...... Bolan to ti je ono sto bi svaki trener zelio. Da ima ekipu koja trci, konstantno vrsi presing ............ i uz to pobjedjuje ....
Smiju 4 igrača na jednog, ali to samo dokazuje da jedan igrač Manchestera vrijedi kao 4 igrača Chelsea, kada bi tako gledali.
do_tokija

#1508 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

kad se na arshavina zalete mesari i antitalenti bez mozga kakvi su fletcher, carrick i o shea tada se ne bunis!

chelsi je zasluzeno pobjedio jer je nadigrao u svim segmentima igre nakaze i varalice sa old traforda!
krusty

#1509 Re: English Premier League

Post by krusty »

Better Man wrote: Smiju 4 igrača na jednog, ali to samo dokazuje da jedan igrač Manchestera vrijedi kao 4 igrača Chelsea, kada bi tako gledali.

ne nego dokazuje da igraju odlicnu odbranu

udvajaju igraca sa loptom i tako smanjuju mogucnost za opasniji napad, uostalom koja to ekipa igra samo 1 na 1 ??? ne znam odakle izvlacite takve gluposti

pa i u kosarci gdje se igra 5 na 5 se udvajaju igraci, a da ne spominjem koliko je kosarka vise bazirana upravo na toj 1 na 1 igri ...

nalazite glupe razloge da ocrnite chelsea, svako ima svoj stil igre, kad su oni takvi levati sto im onda niko ne moze dati gol na domacem terenu, a ne nesto vise ?
mirzanek

#1510 Re: English Premier League

Post by mirzanek »

Better Man wrote:
veljaca wrote:

Smiju 4 igrača na jednog, ali to samo dokazuje da jedan igrač Manchestera vrijedi kao 4 igrača Chelsea, kada bi tako gledali.
Vidječeš ti kad budu majstori za dvije sedmice vukli čelzi kako im je volja.Čovječe moraš priznati da su igrači poput ošea,flečera,kerika i runija smotani u odnosu na aršavina,fabregasa,rosickog,nasrija,
Better Man

#1511 Re: English Premier League

Post by Better Man »

do_tokija wrote:kad se na arshavina zalete mesari i antitalenti bez mozga kakvi su fletcher, carrick i o shea tada se ne bunis!

chelsi je zasluzeno pobjedio jer je nadigrao u svim segmentima igre nakaze i varalice sa old traforda!
Gluposti! Chelsea nije uopće nadigrao Manchester. Samo su imali više sreće.
mirzanek

#1512 Re: English Premier League

Post by mirzanek »

Better Man wrote:
do_tokija wrote:kad se na arshavina zalete mesari i antitalenti bez mozga kakvi su fletcher, carrick i o shea tada se ne bunis!

Gluposti! Chelsea nije uopće nadigrao Manchester. Samo su imali više sreće.
To si upravu,u drugom poluvremenu ste kontrolisali sredinu trena,ali nemate ba igrača koji će napraviti završni pas prema runiju il ne znam ti kome.Arsenal to sve ima
LongDong

#1513 Re: English Premier League

Post by LongDong »

:D :D

do_tokija

#1514 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

najuzbudljiviji dogadjaj na utakmici
flamethrower

#1515 Re: English Premier League

Post by flamethrower »

Ja sam cvrsto uvjeren da ce Looserpool izboriti opstanak.
Danas su otkinuli bod direktnom konkurentu.
todd_smith

#1516 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

cc ngoga uhvatila padavica nesto :lol:
flamethrower

#1517 Re: English Premier League

Post by flamethrower »

todd_smith wrote:cc ngoga uhvatila padavica nesto :lol:
Ma jok, penal je bio cist kao suza.
Gdje si vidio da sudija grijesi u korist Looserpoola? :oops:
ja.neron

#1518 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

LongDong wrote::D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dobro si me podsjetio ja umro od smijeha kad sam vidio idiota kako pere zube u sred utakmice i još dobacuje Obertanu kad je ovaj krenuo da uđe u igru

P.S. cvikere je stavio da ga ne prepoznaju pssssst to je fu-do samo malo se prekvarco
Last edited by ja.neron on 09/11/2009 23:25, edited 1 time in total.
Globus

#1519 Re: English Premier League

Post by Globus »

Benitez dao gol za Birmingham 8-)
cyprus

#1520 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Joj Liverpoola, haj što sebe ukopavaju, neka drago mi je, al što mi sabotiraju dobitak na kladionici :x :x
Bordolini

#1521 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Malo kasnim s komentarima, jbg zaljevalo se 1:2 s Grbavice. :D
Prvo ono najvaznije, Arsenal 3 bobe :thumbup:
Chelsea-ManU tvrda tekma do pm. Manchester je bio sekundicu bolji ali zavrsnica nula bodova. Rooney je bio sebican par puta, mogli su i bolje proci. S druge strane Ancelotti postavio taktiku ko u Milanu. Znam da se bodovi pikaju ali jebo ti pas mater onu zabarsku ako vec igras kuci, pretendujes na titulu, igras protiv oslabljenog Uniteda-prikazu silu, pregazi ih, dokazi sto si prvi. Ponavljam, bodovi se pikaju i zato im sad svi skidaju kapu ali ja bih samo zbog one pickaste taktike volio da su zijanili.
Nema veze, Ancelotti je zadnji put od Wengera dobio po ushima u sred Milana, dobice i ovaj put :dance:
do_tokija

#1522 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

jao ngoga dajvera jao looserpoola jadnog 11 bodova zaostaje :lol: normalno svi su vristali eduardu sada ce malo manje ngogu ali niko nece onoj nakazi runiju protiv arsenala i gerardu protiv atletico madrida. eduardov je od ova cetiri najbilize bio penalu a najvise su mu zvizdali iako nije nesto ni uticao na konacan ishod jer je arsenal u prvoj utakmici osigurao pobjedu a ova ostala tri su direktno utjecala na ishode utakmica odnosno na bodove!
do_tokija

#1523 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... nners.html

ARSENAL are keeping tabs on Barcelona's speedy winger Gai Assulin.
The 18-year-old, who made his Israel debut at 16, snubbed a move to Chelsea in 2007, but has stalled over signing the new deal on offer to him at the Nou Camp.
samo malo

#1524 Re: English Premier League

Post by samo malo »

Sta ono bi danas :-) tottenham pobijedio Wigana 9:1, Defoe zabio 5 golova :-)

#1525 Re: English Premier League

Post by profil »

samo malo wrote:Sta ono bi danas :-) tottenham pobijedio Wigana 9:1, Defoe zabio 5 golova :-)
Djaba im, opet su ih Travnik i Modrica ushili. Hem zanimljivije bilo :mrgreen:
Post Reply