Jooooj mislio sam da igra od pocetka...armin_tz wrote:pa vec je pozvan..Socijalista wrote:Ne bi bilo nista cudno da ga Ciro pozove u Genk!
BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Socijalista
#1501 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- al_akhisari
#1502 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
e. zec zabi 3 komada... do sada...Ko zna mozda do kraja tekme bude kos koji 
- bijelo_dugme
#1503 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ako Bog da mozda se i on izvuce sa Balkana ove sezoneal_akhisari wrote:e. zec zabi 3 komada... do sada...Ko zna mozda do kraja tekme bude kos koji
- batigol
#1504 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
rece komentator da su na utakmici i skauti PSV-a koji inace forsira kupovinu mladih jeftinih igraca...a dosli su upravo radi zeca...
hvla Bogu imalu su sta i vidjet...3 gola nije malo
hvla Bogu imalu su sta i vidjet...3 gola nije malo
- Meho Kodro
- Socijalista
#1506 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jooj sto dade omali onaj prvi gol svaka mu dala

- Ridjobrki
#1507 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Eskişehirspor dobi Galatasaray sa 1:0 u pola Stambola sa desetoricom igrača. Nagradno pitanje glasi: nakon čijeg je odlaska u svlačionicu zbog crvenog kartona Eskişehir poveo?

-
anlayan12
#1508 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
odgovor na ovo je nadarevic...a vladavic je zabio danas dva gola...
- zecko_kupuz
#1509 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Onaj Aganović je zvijer. Malo sam gledao ovu zadnju tekmu Dendera i slobodno mogu zaključiti da je postao glavni igrač u ekipi. Zabio je pravu golčinu (makazicama) u porazu 3:1 protiv Westerloa. Šteta što je clip predug, inače bih ga postavio.
Usput da kažem, Mirvić se lakše povrijedio, a Radeljić je zbog (također) lakše povrede bio pošteđen u ovom kolu. Zato je vjerovatno Cottbus i zijanio
.
Ustvari...evo sad nađoh ovaj kraći klipić
.
Usput da kažem, Mirvić se lakše povrijedio, a Radeljić je zbog (također) lakše povrede bio pošteđen u ovom kolu. Zato je vjerovatno Cottbus i zijanio
Ustvari...evo sad nađoh ovaj kraći klipić
-
anlayan12
#1510 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
pa ja sam i prije govorio da on i mahmutovic sigurno zasluzuju poziv u reprezentaciju...
-
sta ima
#1511 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ne znam uopste ko prati mlade momke porijeklom iz bosne al nemoguce je da dosad nisu spomenili sadovica(ili ja nisam cuo)mladog momka koji je u samom vrhu strijelaca austrijske druge lige.inace vec se spomonju prelasci u prvu austrijsku ligu .ovo napisa zato sto su nasi skauti vec zakasnili za igracem twentea inace vec sad reprezentativca austrije arnautovica
-
klixober
- vee-jay
#1513 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
komeba wrote:Zeca traze Hertha,Schalke i Hoffenheim..
http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... hlt-um-zec
nek ide u herthu, moze odmah igrati u ligi prvaka
-
Ohran
#1514 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zeca sam gledao nekoliko puta i koliko sam mogao ocjeniti radi se o pravom dragulju. Ljudi su skloni da svaki potez onoga koga mrze docekaju na noz, bez da uopste nisu upuceni, nego je cesto dovoljan i jedan destruktivac da povede druge kao kakvo krdo. Ovdje se Zec docekivao na noz zajedno sa Ibricicem zato sto ih je navodno Ciro otkrio, a momci su igrali i prije Cire za mladu (Ibricic i za A) reprezentaciju, pokazali kontinuitet i igraju fantasticno u hrvatskoj lizi i nije slucajno da su i renomirani klubovi zagrizli.
Zec je dosta razlicit tip napadaca od Dzeke i Muslimovica i vjerovatno bi se u kontrama bolje uklopio od Zlatana za kojeg se prilicno dugo ne cuje iako moram priznati da je Zlatan robusniji da se vrati posle prekida. Da sam selektor bio bih tu na slatkim mukama, a kako vidim Ciro nece biti posto ce izgleda gurnuti samog Dzeku. Po meni totalno pogresno, al' hajde - on ce biti i odgovoran za rezultat.
Zec je dosta razlicit tip napadaca od Dzeke i Muslimovica i vjerovatno bi se u kontrama bolje uklopio od Zlatana za kojeg se prilicno dugo ne cuje iako moram priznati da je Zlatan robusniji da se vrati posle prekida. Da sam selektor bio bih tu na slatkim mukama, a kako vidim Ciro nece biti posto ce izgleda gurnuti samog Dzeku. Po meni totalno pogresno, al' hajde - on ce biti i odgovoran za rezultat.
-
Ohran
#1515 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Evo, to je jedan lijep primjer fudbaske "ostroumnosti"Dado dijasporitus wrote:vee-jay wrote:Majjah wrote:Evo nazire se jos jedna nada u njemackoj, Zlatko Janjic je danas usao sa klupe i zabio gol za Arminiu i tako donio 3 boda svojoj ekipi![]()
![]()
Jedini problem je sto je on JOS JEDAN ofanzivni vezni, treba se raspitat bil' se ko mijenjao za jednog dobrog stopera??![]()
Momak je 1986 godiste, iz Bos. Gradiske rodomMomak udje i odmah zabi go.
Bolje on nego Zec. Barem za sada.
- Topla voda
#1516 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
pa dobro ,dado nije ovdje i nema prilku da ga vidi.
ja sam prije par godina spominjao aganovica i nadao se da ce biti sto prije blizu prvog tima repke ,drago mi je da konacno otisao iz srbije i zali boze sto to nije prije...
jak ko sejo salihovic,pun snage,zna sa loptom..extra igrac..
zeca nisam gledao,ustvari nesto malo,al drago bi mi bilo da ide vani,posebno u neki tim gdje ce odmah igrati....
ja sam prije par godina spominjao aganovica i nadao se da ce biti sto prije blizu prvog tima repke ,drago mi je da konacno otisao iz srbije i zali boze sto to nije prije...
jak ko sejo salihovic,pun snage,zna sa loptom..extra igrac..
zeca nisam gledao,ustvari nesto malo,al drago bi mi bilo da ide vani,posebno u neki tim gdje ce odmah igrati....
- Topla voda
#1517 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
kako ide mahmutovicu,imal nekih klipova?anlayan12 wrote:pa ja sam i prije govorio da on i mahmutovic sigurno zasluzuju poziv u reprezentaciju...
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1518 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Dobar izvjestaj o Dzeki
- Socijalista
#1519 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ermin je pravi, licno se nadam da ce zaigrati za Hoffenheim, jer je idealna prilika da se pokaze za VECE klubove, kao sto je to pokazao i Ibisevic, Herta isto nije losa, igrace u LP i tu bi dpsta mogao pokazati, sve u svemu nema veze gdje ode bice dobro za njega, ali i za klub u koji ode.
- rado_vidjen
#1520 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
svidja mi se Zec
djeluje mi explozivan a cvrst, i cini mi se da koristi obje noge.
licno mu ne bi savjetovao da ide odmah u neki jak klub kao sto su ona gore tri. bolje mu je igrat u bochumu jednu sezonu, nego grijat klupu u schalkeu.
mahmutovic je posebno zanimljiv, jer posjeduje brzinu i prodornost.
djeluje mi explozivan a cvrst, i cini mi se da koristi obje noge.
licno mu ne bi savjetovao da ide odmah u neki jak klub kao sto su ona gore tri. bolje mu je igrat u bochumu jednu sezonu, nego grijat klupu u schalkeu.
mahmutovic je posebno zanimljiv, jer posjeduje brzinu i prodornost.
-
hali gali halid
#1521 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sad vidjeh na pregledu ruske lige, za FC Rostov igra nekakav Mersudin Ahmetovic, 1985. godiste, napadac visok 1,91cm. Zna li neko nesto vise o njemu?
-
Abacija
#1522 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
vee-jay wrote:Srbija - Kipar 2:0
Srbija: Stojković, Ivanović, Vidić, Dragutinović, Obradović, Stanković, Sulejmani, Janković, Milijaš, Jovanović, Lazović.
Gdje je Subotic?![]()
i zasto na oficijelnoj stranici jos uvijek pise
Name: Neven Subotić
Geburtstag- und Ort: 10.12.1988 in Banja Luka (Bosnien Herzegowina)
Nationalität: US-Amerikanisch, bosnischWie hat sich das Thema Nationalelf entwickelt? -> Jel' ima sta novo u vezi repke?
Noch gar nicht, in der Hinsicht gibt es nichts neues. -> Ma nema nista novo bolan... mislim, bre...
Sto bi nam ovaj momak dobro dosao
Sto ga danas slaga Blic, inace poznat po tome sto je jedino datum na njemu tacan. A mozda i vremenska prognoza...
Koliko ja znam Subotic NIJE igrao na Kipru.Serbia vice-captain Nemanja Vidic is pleased to see how many goals Serbia have scored in the qualifying campaign so far.
- “The statistics of some previous campaigns would suggest we were a defensive-minded team. All I am focused on is the defence and to make sure we don’t concede any goals, while I hope we do score. We will be going for a win against Romania, but I would settle for a point too.”
How do you think the game will pan out in Constanta?
- “Speaking with my Manchester United teammate Patrice Evra, I gathered the task in Romania will not be an easy one, at all. They will be firing from all cylinders in the first 30 minutes. The fact they simply have to win against us could prove to be an aggravating factor for Romania, but it could also shake them out of the current lethargy they are in. Regardless of all that, we should focus on our own performance and be as earnest as we were in Austria and it will get us closer to our goal – to remain undefeated on Saturday.”
The latest addition to the Serbia national team, Borussia Dortmund defender Neven Subotic, could potentially partner you in the back.
- “After the Cyprus game, this will be the second game we play together in the central defence,” concluded Vidic.
Blic - http://www.blic.rs/sports.php?id=4142
Ali posto izgleda da ce veceras zaigrati protiv Rumuna moram da odrzim obecanje i da se povucem sa SaX-a naredne tri sedmice.
- -danTe-
#1523 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
zar nije dvije?Abacija wrote: Ali posto izgleda da ce veceras zaigrati protiv Rumuna moram da odrzim obecanje i da se povucem sa SaX-a naredne tri sedmice.
-
Abacija
#1524 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Za Ameriku je vazilo dvije a za Srbiju tri - http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 4#p2227754and1medjed wrote:zar nije dvije?Abacija wrote: Ali posto izgleda da ce veceras zaigrati protiv Rumuna moram da odrzim obecanje i da se povucem sa SaX-a naredne tri sedmice.
- -danTe-
#1525 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ma znam da je nesto dvije bilo...Abacija wrote:Za Ameriku je vazilo dvije a za Srbiju tri - http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 4#p2227754and1medjed wrote:zar nije dvije?Abacija wrote: Ali posto izgleda da ce veceras zaigrati protiv Rumuna moram da odrzim obecanje i da se povucem sa SaX-a naredne tri sedmice.