SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Bloodflow

#1501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Bloodflow »

a ne znam...vratite se sarajlije u stare manire, stanite kad se nešto dešava i reagujte, jednom se živi i mre...čemu život u mogućnostima tipa "trebao sam", "morao sam" i sl. Ja se ne stidim svojih postupaka ma kako arhaični bili, udri govna kad vidiš...
F.G.R.

#1502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by F.G.R. »

Bloodflow wrote:a ne znam...vratite se sarajlije u stare manire, stanite kad se nešto dešava i reagujte, jednom se živi i mre...čemu život u mogućnostima tipa "trebao sam", "morao sam" i sl. Ja se ne stidim svojih postupaka ma kako arhaični bili, udri govna kad vidiš...
A vala si upravu!
Pa nisam jednom stao, reagirao...
KPNCTNJAH

#1503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by KPNCTNJAH »

Bloodflow wrote:a ne znam...vratite se sarajlije u stare manire, stanite kad se nešto dešava i reagujte, jednom se živi i mre...čemu život u mogućnostima tipa "trebao sam", "morao sam" i sl. Ja se ne stidim svojih postupaka ma kako arhaični bili, udri govna kad vidiš...
Klark Kent ? :-D
terra_incognita

#1504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by terra_incognita »

dessena wrote:Veceras oko 22:45 djevojka krvave glave izasla iz Punta..kazu da je pored nje stalo neko auto i lola sakom u staklo od vozaca,i pobjegao..cura vristi,hoce da ide kuci,on ce doci i ubiti je..grozna situacija!
Ja sam sada isto napisala na temi GRAD OPASNOG ZIVLJENJA.
Valjda su se isaretom sporjeckali oko toga cija je cija traka, jer je fakat sada ludilo kada se skrece iz Radiceve.
On se onda nacalio na sljedecem semaforu ukoso da ona ne moze krenuti sa semafora i onda samo izasao, razbio prozor, udario je i odfurao.
dessena

#1505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dessena »

Al eto u svoj toj frci je uspjela zapamtiti registracije..Iako mislim da ce mu nasa policija reci "Nemoj vise" i pustit ce ga.. :x
terra_incognita

#1506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Ako ga uopste potraze :x
Vidjela sma ga docnije na Malti, voza se normala.
fixer

#1507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fixer »

dessena wrote:Al eto u svoj toj frci je uspjela zapamtiti registracije..Iako mislim da ce mu nasa policija reci "Nemoj vise" i pustit ce ga.. :x
objavi registracije na forumu, svakako ovo policija redovno cita.
Lesli Eldridž

#1508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lesli Eldridž »

fixer wrote:
dessena wrote:Al eto u svoj toj frci je uspjela zapamtiti registracije..Iako mislim da ce mu nasa policija reci "Nemoj vise" i pustit ce ga.. :x
Ne treba policija, trebamo se samoorganizovati k'o nekad taxisti, pa ga ufatit i jebati mu majku i razbiti mu glavu. Kad neće policija, hoće građani. Jebo policiju, ovo je svakako gore nego divlji zapad... :x
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#1509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by anjusha »

na kraju nam nece nista drugo ni preostati. u ovom gradu se svakako samo nesto i pocne mijenjati kada narod konacno vrisne da mu je dosta svega. a to kod nas znaci jako puno podnosenja s*anja sa svacije strane. ne znam da li postoji narod koji vise moze trpiti od nas. a kad nam jednom bude dosta, onda je stvarno prevrsena svaka mjera. onda se konacno razbude i ti odgovorni za ta s*anja koja se desavaju i odluce da mi mozda i mogli poraditi na svom poslu i rijesiti to.
vjesticanametli

#1510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vjesticanametli »

fixer wrote:
objavi registarski broj ovdje............nadlezni citaju pa da vidimo sta ce
vjesticanametli

#1511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vjesticanametli »

sta je bilo sinoc kod pumpe imzit na dobriji.................vidjela sam samo kombi od bakija i par civilnih auta......
dessena

#1512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dessena »

Ma nisam ja vidjela registracije,nego ta djevojka koja je udarena...
terra_incognita

#1513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

068-J-455

crveni golf 4
DZONPI

#1514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by DZONPI »

Svi se boje neceg.Nije to moj problem dok nije on u opasnosti.2 primjera.Obijeno auto,odem u bliznji kafic i kazem pa u pm,sto ba meni,face ono lafo sageta glava,nismo mi sestremi i slicni odgovori,pitam jednog je si ti vidio koje,jer je provaljen,kaze nisam opet zakletva,sta to znaci ma jesam al moro sam sta cu jadan treba mi za gudro,ili alkohol,primjer 2 ubacujes se u traku,vozac koji dolazi je sigurno 100 metara udaljen,ali on vozi 100,audi,glava i svira meni i krene prema meni kao da ce me udarit,odgovor moj na semaforu,negledas u njega,pravis se da nije nista bilo.Ali pitanje je zasto to radi,koja je to krkanska sila.Sta se trebaju svi sklonit sa ceste da bi glava prosla.Problam.Krkan doso u grad,nije primljen od komsija jer ponasanjem i ne zasluzuje,odgovor,ljut,namrgodjen,odbijen.Sta radit.Pokazat agresivnost jer jedino je u tome sposoban.Zalosno ali to je tako.Meni su sad sva manja mjesta urbanija i pitomija od Sarajeva.Jebiga tamo nema puno promjena ljudi vecinom ostali isti.
starii

#1515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by starii »

terra_incognita wrote:068-J-455

crveni golf 4

068-J-455

crveni golf 4

treba ga prijaviti policiji... :x
karanana

#1516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

pa valjda ga je ta zenska vec sinoc prijavila
terra_incognita

#1517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Prijavljen.
Ali kao sto vec rekoh na drugoj temi, kasnije se normala kretao iz pravca Malte prema gradu.
Troll_Happens

#1518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

karanana wrote:pa valjda ga je ta zenska vec sinoc prijavila
ma sta ima karanana dragi od prijave.. nista pa i da svjedoci protiv ako naravno bude smjela izvuci ce se bez ikakvih posljedica i kazni najbolji primjer su ti braca mucista....
kakvi mi dok trpimo dobro nam je... dok svako ne krene ravno da se licno obracunava nece se ni policija prije pokrenuti. :oops:
Lesli Eldridž

#1519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lesli Eldridž »

DZONPI wrote:Svi se boje neceg.Nije to moj problem dok nije on u opasnosti.2 primjera.Obijeno auto,odem u bliznji kafic i kazem pa u pm,sto ba meni,face ono lafo sageta glava,nismo mi sestremi i slicni odgovori,pitam jednog je si ti vidio koje,jer je provaljen,kaze nisam opet zakletva,sta to znaci ma jesam al moro sam sta cu jadan treba mi za gudro,ili alkohol,primjer 2 ubacujes se u traku,vozac koji dolazi je sigurno 100 metara udaljen,ali on vozi 100,audi,glava i svira meni i krene prema meni kao da ce me udarit,odgovor moj na semaforu,negledas u njega,pravis se da nije nista bilo.Ali pitanje je zasto to radi,koja je to krkanska sila.Sta se trebaju svi sklonit sa ceste da bi glava prosla.Problam.Krkan doso u grad,nije primljen od komsija jer ponasanjem i ne zasluzuje,odgovor,ljut,namrgodjen,odbijen.Sta radit.Pokazat agresivnost jer jedino je u tome sposoban.Zalosno ali to je tako.Meni su sad sva manja mjesta urbanija i pitomija od Sarajeva.Jebiga tamo nema puno promjena ljudi vecinom ostali isti.
To za manja mjesta si u pravu. Sve g'o primitivac i papak sa grane doš'o u Sarajevo. I ostavili svoja rodna mjesta i sela pitomijim nego kad su oni boravili tamo... 8-)
Lesli Eldridž

#1520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lesli Eldridž »

Meni jednom davno ima 5 godina, ne da taxista kod Merkatora da prođem svojom trakom. Malo mu svirnem, a on izađe iz auta pljunu prema mojim kolima i na gas da bježi. Ganj'o sam ga jeb'o majku svoju do Muzeja. Kad sam ga stig'o da mu malo polupam kockastu glavurdu, smrad na crveno prođe i skrenu prema Novoj Stanici. Bio sam kretenu zapamtio i auto (audi pijačar-onaj odvratni kockasti), ali ne nađoh ga poslije, prošl'o me je... Kreten jedan ne zna s kim se kači, bio sam nešto nadrkan, prebio bih ga baš kvalitetno. Da je znao na koga je naletio ne bi ništa ni radio. :D E sad zamislite kakav je taj idiot od taxiste kad vidi nedužno žensko za volanom. Takve kretene treba kvalitetno isprebijat, pa da vidiš kako su mirni poslije... :D Samo treba paziti, znaju idioti biti naoružani... 8-)
fixer

#1521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fixer »

Lesli Eldridž wrote:Meni jednom davno ima 5 godina, ne da taxista kod Merkatora da prođem svojom trakom. Malo mu svirnem, a on izađe iz auta pljunu prema mojim kolima i na gas da bježi. Ganj'o sam ga jeb'o majku svoju do Muzeja. Kad sam ga stig'o da mu malo polupam kockastu glavurdu, smrad na crveno prođe i skrenu prema Novoj Stanici. Bio sam kretenu zapamtio i auto (audi pijačar-onaj odvratni kockasti), ali ne nađoh ga poslije, prošl'o me je... Kreten jedan ne zna s kim se kači, bio sam nešto nadrkan, prebio bih ga baš kvalitetno. Da je znao na koga je naletio ne bi ništa ni radio. :D E sad zamislite kakoav je idiot kad vidi nedužno žensko za volanom. Takve kretene treba kvalitetno isprebijat, pa da vidiš kako su mirni poslije... :D Samo treba paziti, znaju idioti biti naoružani... 8-)
lesli,mogu ti reci da sam se poprilicno najezio citajuci ovo. :D ko u nekom epskom filmu :D
Lesli Eldridž

#1522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lesli Eldridž »

starii wrote:
terra_incognita wrote:068-J-455

crveni golf 4

068-J-455

crveni golf 4

treba ga prijaviti policiji... :x
Hajd' da niko ništa ne poduzima, zbog belaja... Da vidimo hoće li ga privesti? Sve prati na forumu murija, pa da vidimo... :D
Lesli Eldridž

#1523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lesli Eldridž »

fixer wrote:
Lesli Eldridž wrote:Meni jednom davno ima 5 godina, ne da taxista kod Merkatora da prođem svojom trakom. Malo mu svirnem, a on izađe iz auta pljunu prema mojim kolima i na gas da bježi. Ganj'o sam ga jeb'o majku svoju do Muzeja. Kad sam ga stig'o da mu malo polupam kockastu glavurdu, smrad na crveno prođe i skrenu prema Novoj Stanici. Bio sam kretenu zapamtio i auto (audi pijačar-onaj odvratni kockasti), ali ne nađoh ga poslije, prošl'o me je... Kreten jedan ne zna s kim se kači, bio sam nešto nadrkan, prebio bih ga baš kvalitetno. Da je znao na koga je naletio ne bi ništa ni radio. :D E sad zamislite kakoav je idiot kad vidi nedužno žensko za volanom. Takve kretene treba kvalitetno isprebijat, pa da vidiš kako su mirni poslije... :D Samo treba paziti, znaju idioti biti naoružani... 8-)
lesli,mogu ti reci da sam se poprilicno najezio citajuci ovo. :D ko u nekom epskom filmu :D
Ma kreten nakav... Jučer mi je jedan nabio se na rep sa kombijem (dostavno vozilo), pa trubi... Ja stanem, parkiram se i kažem:"Što tako blizu voziš, šta trubiš, jesi li ti normalan?" Kaže mamlaz (jedno 23-25 godina):"Što se ne skloniš ideš sporo?" Rekoh: "Jeb'o ti pas mater, međede glupi!" . Kaže: "Nemoj da ti ja jebem mater." Ja čekam hoče li izać' da ga mlatnem kako bog zapovijeda. On se k'o parkira, neda da raja ulicom prolazi, pa izađe, ode s druge strane kombija, pa se k'o pozdravlja sa nekim u BMW-u. Ja ga samo osmotrih i prođoh... Eto ti hrabrih ljudi, kad im malo priprijetiš, k'o paščad pobjegnu... :D
Yamahalac

#1524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Yamahalac »

Lesli Eldridž wrote:
fixer wrote:
Ma kreten nakav... Jučer mi je jedan nabio se na rep sa kombijem (dostavno vozilo), pa trubi... Ja stanem, parkiram se i kažem:"Što tako blizu voziš, šta trubiš, jesi li ti normalan?" Kaže mamlaz (jedno 23-25 godina):"Što se ne skloniš ideš sporo?" Rekoh: "Jeb'o ti pas mater, međede glupi!" . Kaže: "Nemoj da ti ja jebem mater." Ja čekam hoče li izać' da ga mlatnem kako bog zapovijeda. On se k'o parkira, neda da raja ulicom prolazi, pa izađe, ode s druge strane kombija, pa se k'o pozdravlja sa nekim u BMW-u. Ja ga samo osmotrih i prođoh... Eto ti hrabrih ljudi, kad im malo priprijetiš, k'o paščad pobjegnu... :D
ma ima toga koliko hoces, ali cim pokazes zube druga je prica, meni se lik uvali ko idiot izmedju mene i drugog auta kod inine pumpe na stupu prema ilidzi, ja jedva uspio zakociti da u trotoar ne udarim i onda za njim, a on bjezi, stigao ga nekako reko stani mangupe da ti objasnim kako se vozi, kaze "sta je, sta hoces", rekoh stani ba, da ti objasnim i odmah ide ono izvini, ovo ono i lagano hvatanje noge
Lesli Eldridž

#1525 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lesli Eldridž »

Yamahalac wrote: ma ima toga koliko hoces, ali cim pokazes zube druga je prica, meni se lik uvali ko idiot izmedju mene i drugog auta kod inine pumpe na stupu prema ilidzi, ja jedva uspio zakociti da u trotoar ne udarim i onda za njim, a on bjezi, stigao ga nekako reko stani mangupe da ti objasnim kako se vozi, kaze "sta je, sta hoces", rekoh stani ba, da ti objasnim i odmah ide ono izvini, ovo ono i lagano hvatanje noge
:thumbup: :D
Locked