Zato i kazem "ako se mora reći... možda"taxi_driver wrote:jarane mac jest dobar ali nije savrsen.
I Appleova je fabrika u Kini, i nisu to bas iste te komponete, recimo alu unibody se za bookpro radi u takvim fabrikama u kini ali je on totalno Appleov kao komad hardwarea. Nemas takav body da ta fabrika radi nekom trećem pa i Appleu usput. Dijelovi tipa RAM, grafičke i sl. OK, ili ako Samsung recimo radi sloj displaya za iPhone pa OK...ali nije sve na taj fazon. Opet je retina display, u paketu kao dio, striktno Apple-ov komad hardwarea. Odnosno, radna snaga jest svima Kineska vecinom, ali nije bas kakvoca ista.taxi_driver wrote:sve je to korea ili kina, ali dizajn je samo appleov.
Lijepo i rijetkotaxi_driver wrote:imao sam nekad i sony-ev pc, ja mislim da mu je sada 9 godina, poklonio sam ga i ljudi se jos uvijek sluze s njim. nikad zastekao nije.
Odem tu i tamo. 95% zalbi su dubioze "kako se zadaje sepia filter u iPhoto-u" "Kako importovati XviD avi u iMovie" itd.taxi_driver wrote:DYD666 otidji na appleov forum pa vidi zalbe od prije dvije godine uvezi zvuka hd-a.
Ali vjerujem ti za HDD naravno, ako se sjecas Cube Maca poznatog po grijanju, ili bravurozni Cinema Display G4 ali kod koje se "čađ" zavlaci iza da je ni Tito ne moze istjerati...sve to stoji ali meni je to nakon "ne/iskustava" sa PC-ijima toliko bezazleno da ti ne mogu ni opisati
No dobro, da ne vrtim isto...imam svoje razloge zasto mislim tako, ti imas nesto drugacije, boze moj, neko je pitao za misljenje o iMacu od onih koji ga imaju i super da je dobio evo 2 koja nisu ista, pa nek' vâga
Bilo bi mi zao da se "ohladi" radi razloga koji prosto ipak nisu pravilo, to je sve.