Koliko ja znam, ona želi samo da odmori od svega. Već par puta je prekidala, pa nastavljala. Ne sekiraj se, vjerujem da će se otrov za piramidiote vratiti.sistem wrote:ne vjerujem da sam fulio.Kolega sa Alipasinog wrote:Jes ti fulio forum?sistem wrote:dobri ljudi, gdje je nestao blog drage nam sluticije?
Dieses Blog steht nur geladenen Lesern zur Verfügung.
http://antibarbarorum.blogspot.com/
Pitaj administratora za blogove.
pitam za blog sluticije, izvanredne kriticarke & raskrinkivacice ubleha
pitam ovdje, jer dosta ucesnika ove diskusije na svojim blogovima ima link na antibarbarorum blog
u nekoliko navrata, sluticija je pisala o pritiscima na njihovu ekipu, pa se zato pitam - da li su ti pritisci urodili plodom, ili je sluticija otvorila negdje neki drugi blog.
Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
-
rajvosa1
#1501 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
-
Neregistrirani
#1502 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Maloprije na jednom mjestu procitah sjajan komentar/objasnjenje o toj pronadjenoj "piramidi":Rasimovski wrote: Jest piramida je piramida, ako je piramida.
Vidim da vas dvojica niste kvalitetno spoznali piramidicu, naime radi se o drevnoj terakotnoj memoriji koju je moguće aktivirati jedino na pupku mlade djevice, a ona pritom stvara hologramski 3D prikaz bosanskih piramida od ideje, preko realizacije i svečanog otvorenja piramidalnog kompleksa.
-
PalaSa Marsa
#1503 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ne razumijem zasto si ovoliko uporan da ismijavas neciji rad...kad bi dao ti jednake dokaze da Piramide u Viskom ne postoje, isto kao sto je Osmanagic dao prilicno cvrste dokaze da Piramide postoje, onda bih ti se stvarno rpidruzila u tvom "ismijavanju" necijeg truda...i u krajnjem slucaju, zasto ne pustiti stvar da se lagano svede kraju, pa tek onda da vidimo ko je bio u pravu...Zasto jednostavno ne vjerovati u nesto sto ima ima logike, a pri tome se ne ismijavati,.veseoko_kukulamovic wrote:Evo, da ti pomognem, ilustracije za bajku:sodom wrote:slijedeca bajka koju cete sada da cujete je ona o vuku i jednoj djevojcici...
i
Tojest, ako može zmaj umjesto vuka?![]()
-
Rasimovski
#1504 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
PalaSa Marsa wrote:Ne razumijem zasto si ovoliko uporan da ismijavas neciji rad...kad bi dao ti jednake dokaze da Piramide u Viskom ne postoje, isto kao sto je Osmanagic dao prilicno cvrste dokaze da Piramide postoje, onda bih ti se stvarno rpidruzila u tvom "ismijavanju" necijeg truda...i u krajnjem slucaju, zasto ne pustiti stvar da se lagano svede kraju, pa tek onda da vidimo ko je bio u pravu...Zasto jednostavno ne vjerovati u nesto sto ima ima logike, a pri tome se ne ismijavati,.
Molim da nabrojiš ČVRSTE DOKAZE. DOkazivanje da piramide ne postoje uopće nije potrebno, jer one zaista ne postoje. To su sasvim ordinarna brda, a ako ti imaš ili znaš nekakve dokaze koji su još uz to čvrsti, molim da ih izneseš.
Niko ne ismijava ničiji rad, jednostavno sprječavamo uništavanje postojecih arholoških lokacija kojie su jako bitne za bosansku historiju i borimo se prottivv zloupotrebe našeg novca za jedan freak show i new age vašar taštine.
-
Kolega sa Alipasinog
#1505 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Obmanagic i ekipa prevaranata su toliko nesposobni da su im cak i ovu "piramidu" morsali pronaci "oponenti Projekta".potpuni stranac wrote:Spostovana gospodo kao i oni koji to nisu, odlucih da navratim uprkos cinjenici da me niko nije ni pozelio. no nema veze, nego, pa kako vam se da više šupljirati, radite li vi ista u privatnom zivotu ili samo lajete na tuđe.
čujem našli su neku piramidu u Moštrama, doduše umanjenu verziju, ali ipak piramida je piramida.
Satra se covjek kopajuci, kad -- nista! A "oponenti Projekta" gdje god zagrebu, nesto nadju, cak i "piramidu". Sto ti je peh covjek!
--
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - varalica iz FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Obmanagic'u.
-
Kolega sa Alipasinog
#1506 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Logika, kazes? Ovaj tvoj post me vrlo potsjetio na omiljenu logiku piramidiota:PalaSa Marsa wrote: Ne razumijem zasto si ovoliko uporan da ismijavas neciji rad...kad bi dao ti jednake dokaze da Piramide u Viskom ne postoje, isto kao sto je Osmanagic dao prilicno cvrste dokaze da Piramide postoje, onda bih ti se stvarno rpidruzila u tvom "ismijavanju" necijeg truda...i u krajnjem slucaju, zasto ne pustiti stvar da se lagano svede kraju, pa tek onda da vidimo ko je bio u pravu...Zasto jednostavno ne vjerovati u nesto sto ima ima logike, a pri tome se ne ismijavati,.
"Dalje, ako nema dokaza da [piramida] ne postoji, naravno da je za mene teorija da [piramida] postoji."
KatarinaKosaca, piramidiot s Foruma.
--
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - varalica iz FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Obmanagic'u.
-
PalaSa Marsa
#1507 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ama meni uopste nije potrebno da ja Tebi sad i ovdje iznosim neke dokaze. Ja kao i svaki gradjan/ka ove nase nam Drage BiH pomno pratim sva desavanja na tim Nasim Piramidama...I konacno, ne pada mi na pamet da Tebi dajem dokaze u koje svaki pojedinac po mom misljenju nebi smio dirati, pa tako ni sebi ne dajem pravo da se bavim necim sto nije moja profesija..Prosto navijam da to jesu Piramide i jako svim svojim bicem se nadam da jesu, k'o sto i jesu, jer sudeci po svemu, ja mislim,(kao laik u svemu tome) da nebi moglo biti toliko tih poklapanja sa svim tim nekim dimenzijama (da ih tako nazveom) koje recimo vec otkrivene Piramide imaju....Prema tome..sto hocu reci...Pa to...da prosto molim Boga (ho'sh, ne'sh vjerovat', al' je tako) i u isto vrijeme svim svojim Bicem vjerujem da jesu, do onog trena dok se stvarno ne pokaze da to nisu, ali kazem STVARNO!!...Ziv'joRasimovski wrote:PalaSa Marsa wrote:Ne razumijem zasto si ovoliko uporan da ismijavas neciji rad...kad bi dao ti jednake dokaze da Piramide u Viskom ne postoje, isto kao sto je Osmanagic dao prilicno cvrste dokaze da Piramide postoje, onda bih ti se stvarno rpidruzila u tvom "ismijavanju" necijeg truda...i u krajnjem slucaju, zasto ne pustiti stvar da se lagano svede kraju, pa tek onda da vidimo ko je bio u pravu...Zasto jednostavno ne vjerovati u nesto sto ima ima logike, a pri tome se ne ismijavati,.
Molim da nabrojiš ČVRSTE DOKAZE. DOkazivanje da piramide ne postoje uopće nije potrebno, jer one zaista ne postoje. To su sasvim ordinarna brda, a ako ti imaš ili znaš nekakve dokaze koji su još uz to čvrsti, molim da ih izneseš.
Niko ne ismijava ničiji rad, jednostavno sprječavamo uništavanje postojecih arholoških lokacija kojie su jako bitne za bosansku historiju i borimo se prottivv zloupotrebe našeg novca za jedan freak show i new age vašar taštine.
-
PalaSa Marsa
#1508 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
E Kolega sa Alipasinog, da se zahvalim na "komplimentu", jednako je jak koliko i sve ove recenice koje si Ti pisao do sada...NAzovi kako ho's meni to nije bitno..Prosto osjecam da jesam jedan "Idiot", ondosno idiotkinja , ako tako vec zovemo to kad neko Voli Svoju Zemlju i moli se da bude sve nesto dobro u toj nasoj Zemlji, pa tako izmedju ostalog i za ove Piramide...Jbga..Htjeli mi to ili ne priznati, ali netreba unaprijed pljuvati nesto, ma sta god ono bilo, nesto sto je kod nas, sto je nase, kako god i sta god...u nasoj je Zemlji...Ipak ja bih da sam na tvom mjestu ili mjestu tih hm (kako da vas nazovem) antipiramidoidiotici ili antiBiHidiotici), pokusala naci neku nadu, neku satisfakciju i ako nista, nadala se, da jesu...pa i ako imas nesto protiv tih nasih Piramida, nekako bih nasla (da sam na tvom mjestu) nasla bih nekih zivaca pa se malo suzdrzala od tih komentala "anti" tipa...I jos, nisam ja otkrila logiku...Bilo je pametnijih od nas, pa su ljudi to otkrili da bi se mi njome sluzili, prema tome, LOGIKA JE MAJKA MATEMATIKE, pa ti sad vidi (oduzmi se, pa se saberi)Kolega sa Alipasinog wrote:Logika, kazes? Ovaj tvoj post me vrlo potsjetio na omiljenu logiku piramidiota:PalaSa Marsa wrote: Ne razumijem zasto si ovoliko uporan da ismijavas neciji rad...kad bi dao ti jednake dokaze da Piramide u Viskom ne postoje, isto kao sto je Osmanagic dao prilicno cvrste dokaze da Piramide postoje, onda bih ti se stvarno rpidruzila u tvom "ismijavanju" necijeg truda...i u krajnjem slucaju, zasto ne pustiti stvar da se lagano svede kraju, pa tek onda da vidimo ko je bio u pravu...Zasto jednostavno ne vjerovati u nesto sto ima ima logike, a pri tome se ne ismijavati,.
"Dalje, ako nema dokaza da [piramida] ne postoji, naravno da je za mene teorija da [piramida] postoji."
KatarinaKosaca, piramidiot s Foruma.
--
-
rajvosa1
#1509 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
@pala sa Marsa, de ti nama opiši kako se postaje piramidiot, odnosno kakve predispozicije čovjek treba imati da postane piramidiot? Ja na to pitanje tražim odgovor već tri godine, a ti si neki krajnji slučaj. A tu priču o patriotizmu pričaj babi svome, a meni ne možeš. Kada vaš heroj iz rata protiv Indijanaca u Teksasu bude imao moja ratna priznanja i moje rane, onda šupljirajte o patriotizmu.
-
Rasimovski
#1510 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ja sam mislio da su piramidiotska kvazi patriotska st/ranja gotova. Ova je stvarno pala sa marsa.
Piramidiot nije uvreda, ali da si pametna skontala bi, a ja zaista nemam namjeru da te prosvjecujem po tom pitanju. Proguglaj malo pojam pa vidi šta on znaci.
Uz to što si piramidiot ti si i lurker.
A onda kaže:"
opet kaže :
BRAVO! Upravo iz tog razloga Semir niti iko od njegovih "struĆnjaka" ne bi smio ništa dirati jer su
1.nesposobni,
2.ublehaši,
3. nestučni,
4.lažovi
5. nesposobni,
Ma možeš molit Boga koliko god hoćeš, u ostalom tio je i Reis Cerić preporučio, ali opet to nema veze sa naučnim istažvianje. No kako jedan novinar citira Lenjina (Jašo,Jašo, nismo zaboravili te gafove...) "Ako neka ideja zaživi u narodu, ona će se materijalizovati". Znaći ako se budeš dovoljno molila i vjerovala, piramide će izniknuti ispod brda. Mani se nauke i obrazovanja, upiši medresu, pa sve probleme u životu rješaji molitvom i vjerovanjem.
Piramidiot nije uvreda, ali da si pametna skontala bi, a ja zaista nemam namjeru da te prosvjecujem po tom pitanju. Proguglaj malo pojam pa vidi šta on znaci.
A onda kaže:"
, pa kao odogovor na moje pitanje o ČVRSTIM DOKAZIMA,...kad bi dao ti jednake dokaze da Piramide u Viskom ne postoje
opet kaže :
Ček hoćeš dokaze a nećeš da iznosiš nikakve dokaze.Ama meni uopste nije potrebno da ja Tebi sad i ovdje iznosim neke dokaze.
..I konacno, ne pada mi na pamet da Tebi dajem dokaze u koje svaki pojedinac po mom misljenju nebi smio dirati, pa tako ni sebi ne dajem pravo da se bavim necim sto nije moja profesija..
BRAVO! Upravo iz tog razloga Semir niti iko od njegovih "struĆnjaka" ne bi smio ništa dirati jer su
1.nesposobni,
2.ublehaši,
3. nestučni,
4.lažovi
5. nesposobni,
Hajde da malo navijamo da je BIH normalna država jer ima nekih poklapanja u nekim dimenzijama koej imaju prave države.Nema navijanja u nauci. U nauci postoji nešto što se zove istraživanje, a ovo što Sme&co rade je sve samo ne jedno ozbiljno istraživanje. U ostalom da li je neko čuo da jedna istraživačka sezona započinje općenarodnim teferičem?Prosto navijam da to jesu Piramide i jako svim svojim bicem se nadam da jesu, k'o sto i jesu, jer sudeci po svemu, ja mislim,(kao laik u svemu tome) da nebi moglo biti toliko tih poklapanja sa svim tim nekim dimenzijama (da ih tako nazveom) koje recimo vec otkrivene Piramide imaju....
Pa to...da prosto molim Boga (ho'sh, ne'sh vjerovat', al' je tako) i u isto vrijeme svim svojim Bicem vjerujem da jesu, do onog trena dok se stvarno ne pokaze da to nisu, ali kazem STVARNO!!...
Ma možeš molit Boga koliko god hoćeš, u ostalom tio je i Reis Cerić preporučio, ali opet to nema veze sa naučnim istažvianje. No kako jedan novinar citira Lenjina (Jašo,Jašo, nismo zaboravili te gafove...) "Ako neka ideja zaživi u narodu, ona će se materijalizovati". Znaći ako se budeš dovoljno molila i vjerovala, piramide će izniknuti ispod brda. Mani se nauke i obrazovanja, upiši medresu, pa sve probleme u životu rješaji molitvom i vjerovanjem.
-
PalaSa Marsa
#1511 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Pozdrav Rasimovski...Da nebi ovo otislo u neki da tako kazem , direktni napad na moju ili tvoju licnost, zelim reci sljedece...Ne pada mi na pamet da se prepucavam sa tobom i da te "gadjam" nekim imenima, koja nebi trebala imati veze za mnom ili sa tobom..Prvenstveno nije mi cilj da bilo koga vrijedjam na bilo koji nacin, po Bogu, nisam za to ovdje...Tu sam da dam komentar, da pricam, da pisem, da dam moje misljenje, ili prosto da procitam necije drugo, drugacije, i pri tom', kako dodjem tako i da odem..Hvala..Ne razumijem samo, a to sam i prije rekla, zasto trosis toliko snage, tih nekih "dokaza" odkaza heeh da pokazes da neko nesto uzaludno radi, fakat ne razumijem...Tvoj svaki komentar se sastoji u tome, da ako vec hoces nesto da dokazes, ti samim tim pljujes po tome nekome..Pa hajde dragi moj, ako se osjecas toliko pametnim, (dobro citaj ovo prije) i nadji neki fini nacin da sve to fino objasnis, bez da nekoga vrijedjas ili ne znam blatis mada mislim u sustini da niko nikog nemoze blatiti k'o sam sebe, rijecima ili sta ti ja znam)...Budi dosljedan svoga tipkanja i svojih recenica, kako mi nebi shvatili da na tebe ovo utice cak i nekako stresno, sto sam ja stekla dojam dok sam te citala. Ziv'jo..Rasimovski wrote:Ja sam mislio da su piramidiotska kvazi patriotska st/ranja gotova. Ova je stvarno pala sa marsa.
A onda kaže:", pa kao odogovor na moje pitanje o ČVRSTIM DOKAZIMA,...kad bi dao ti jednake dokaze da Piramide u Viskom ne postoje
opet kaže :
Ček hoćeš dokaze a nećeš da iznosiš nikakve dokaze.Ama meni uopste nije potrebno da ja Tebi sad i ovdje iznosim neke dokaze.
..I konacno, ne pada mi na pamet da Tebi dajem dokaze u koje svaki pojedinac po mom misljenju nebi smio dirati, pa tako ni sebi ne dajem pravo da se bavim necim sto nije moja profesija..
1.nesposobni,
2.ublehaši,
3. nestučni,
4.lažovi
5. nesposobni,
Hajde da malo navijamo da je BIH normalna država jer ima nekih poklapanja u nekim dimenzijama koej imaju prave države.Nema navijanja u nauci. U nauci postoji nešto što se zove istraživanje, a ovo što Sme&co rade je sve samo ne jedno ozbiljno istraživanje. U ostalom da li je neko čuo da jedna istraživačka sezona započinje općenarodnim teferičem?Prosto navijam da to jesu Piramide i jako svim svojim bicem se nadam da jesu, k'o sto i jesu, jer sudeci po svemu, ja mislim,(kao laik u svemu tome) da nebi moglo biti toliko tih poklapanja sa svim tim nekim dimenzijama (da ih tako nazveom) koje recimo vec otkrivene Piramide imaju....
Pa to...da prosto molim Boga (ho'sh, ne'sh vjerovat', al' je tako) i u isto vrijeme svim svojim Bicem vjerujem da jesu, do onog trena dok se stvarno ne pokaze da to nisu, ali kazem STVARNO!!...
-
PalaSa Marsa
#1512 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Pozdrav rajvosa1!...Da kazem prije nego sto ti odgovorim na to pitanje..Sve su prilike da nisi dobro procit'o te moje postove i da tu rijec idiot, nisam ja napisala, nego me je nazv'o tako ovaj Rasimovski...Pa sam dok sam citala sta je on u stvari meni htio reci, prosto "pristala da budem taj idiot" kojim je nazvao nekog Ko Voli Svoju Zemlju tj.BiH...Mislim da nemoras imati nikakve predispozicije kako bi volio svoju Zemlju i sve u toj zemlji, nego prosto Voli je i postuj sto je u toj Zemlji...Tako ja radim svaki dan, svaki sat, svaki tren....Ovo oko moga babe ti ne treba, bezveze ti je ovo, tebi ne pisem, jer se nisam obratila tvom nicku, i ne znam odkud ti to da tebi ne pisem, a ne svom babi. A ja nisam rekla da sam Patriota, ili ti ne znas sta znaci Patriota pa si me uporedio sa Patriotom..U mom slucaju je sasvim nesto drugo, neto jace i nesto iskrenije, ako hoces mogu ti i objasniti sta je, mada kako sam vidjela po ovom komentaru na moje postove, svejedno je dali hoces ili ne...I za ova ratna priznanja da kazem, Cestitam ti za ta priznanja, ako ih imas i neka ti ih, jer tvoja su i ti si ih zasluzio Ziv'jo...rajvosa1 wrote:@pala sa Marsa, de ti nama opiši kako se postaje piramidiot, odnosno kakve predispozicije čovjek treba imati da postane piramidiot? Ja na to pitanje tražim odgovor već tri godine, a ti si neki krajnji slučaj. A tu priču o patriotizmu pričaj babi svome, a meni ne možeš. Kada vaš heroj iz rata protiv Indijanaca u Teksasu bude imao moja ratna priznanja i moje rane, onda šupljirajte o patriotizmu.
-
rajvosa1
#1513 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Pala sa Marsa: da zaključimo priču o patriotizmu - odjebite s tim.
-
Kolega sa Alipasinog
#1514 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
rajvosa1 wrote:Pala sa Marsa: da zaključimo priču o patriotizmu - odjebite s tim.
Ali zasto?
Svi znamo da bilo ko ko ne vjeruje u svaku rijec koju izgovori Semir Obmanagic, a za FENU priopsti varalica Samina Muminovic-Alikadic, time vrijedja cijeli muslimanski narod i zakleti je neprijatelj Bosne.
--
"Projekt istraživanja Bosanske doline piramida pokušavaju da zaustave mnogi koje krasi želja da BiH zauvijek ostane zavisna i bez korijena s kojom je lako manipulirati." - Semir Obmanagic'.
-
Rasimovski
#1515 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Svako imja pravo na svoje mišljenje, a ponaročito vjerovanje. Ja nisam nikoga uvrjedio nazivajući ga piramidiotom, jer taj izraz zaista postoji, očito ti jemrsko tipkat i guglat. Da mi je svako dao po 1KM kada me neki piramidabiliver pita "zašto trošim toliko energije da dokažem..." bio bih bogataš. Evo po 100x ti ponavljam: Semir uništava jedno pravo arheološko nalazište, gura svoju new age sektu trošeći novac poreznih obveznika tj. moj i tvoj novac. Naravno ako tebi nije žao bacati novac onda slobodno privatno doniraj Fondaciji, ali novac obveznika se nemože koristiti za nekakve new age religijske sekte. Što se tiče dokaza i pljuvanja, piramidioti su svoje "dokazivanje" uvjek počinjali i zabvršavali pljuvanjem po "opionentima". Ja nikoga nepljujem samo nazivam pravim imenom. A ako te zaista interesuje "objašnjenja", onda malo pretraži po ovim stranicama, na internetu (jedan dr. goelogije Robert Schoch je jako lijepo iobjasnio neke geološke fenomene, ali avaj tebi je mrsko goglat) jer sam 100x objašnjavao i objašnjavao, ali se svako 10ak staranica pojavi lurker poput tebe koji zahtjeva "objašnjenja". Zato ako te zaista interesuje buruN goglaj i traži kao što sm tražio i ja.
A ako hoćeš raspravu i to argumentovanu o dokazima za postojanje piramida nudim ti da izneseš bilo koji dokaz koji pokazuje i dokazuje postojanje piramida u Visokom i ako ga ne uspijem naučno pobiti priznat ću ti da postoje piramide u Visokom.
ps.
Patriotizam je utočište najvećih hulja, pa tako i g. Obmanagića.
A ako hoćeš raspravu i to argumentovanu o dokazima za postojanje piramida nudim ti da izneseš bilo koji dokaz koji pokazuje i dokazuje postojanje piramida u Visokom i ako ga ne uspijem naučno pobiti priznat ću ti da postoje piramide u Visokom.
ps.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1516 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Tako je, svako ima pravo na svoje misljenje i svako misljenje treba naci nacina da se cijeni jer ni jedno misljenje nije ni 100% tacno ni 100% netacno. Na ovoj "privatiziranoj" temi da se moze ikako zabraniti 3-4 osobe bi zabranili da neko misli da mozda ima piramida jer su isto tako 100% sigurni, iako su upoznati sa aerheologijom isto kao i ja ili kao Indiana Jones" da su toliko pametni da ce ih mozda jednog dana Rusi ukrasti. Ok ajde da se slozim da nemamo jos uvijek piramidu pred nasim ocima pa samim tim prihvatam da je opet "jos uvijek" nema i da se slozim sa vasim tvrdnjama da to nije piramida. OK to je vase amatersko misljenje na koje imate pravo i nema razloga da se tom misljenju neko ismijava. Tako isto prihvatite da neko ima i suprotna misljenja pa makar to bilo i u domenu ljudskog prava da masta u nesto bolje i pokusajte da kao "dokazani" arheolozi i naucnici da se ponasate shodno vasim kapacitetima i silnim znanjima. Vase kvalitete iskljucivo pokazujete na SAX-u sa tastaturom u rukama misleci da sa tim cete pokazati nadmoc svojih argumenata. Prepisujete tudje ili mozda i svoje blogove, postavljate modifikovane slicice kao pubertetlije i u stvari pokazujete svakome na ovome forumu da niste sagovornci sa kojima se o bilo cemu moze ozbiljno razgovarati. Ako je Semir Osmanagic sa nekim svojim teorijama zaista u sferi zabavljaca vi ste ga na ovom forumu vise nego nadmasili.Rasimovski wrote:Svako imja pravo na svoje mišljenje, a ponaročito vjerovanje. Ja nisam nikoga uvrjedio nazivajući ga piramidiotom, jer taj izraz zaista postoji, očito ti jemrsko tipkat i guglat. Da mi je svako dao po 1KM kada me neki piramidabiliver pita "zašto trošim toliko energije da dokažem..." bio bih bogataš. Evo po 100x ti ponavljam: Semir uništava jedno pravo arheološko nalazište, gura svoju new age sektu trošeći novac poreznih obveznika tj. moj i tvoj novac. Naravno ako tebi nije žao bacati novac onda slobodno privatno doniraj Fondaciji, ali novac obveznika se nemože koristiti za nekakve new age religijske sekte. Što se tiče dokaza i pljuvanja, piramidioti su svoje "dokazivanje" uvjek počinjali i zabvršavali pljuvanjem po "opionentima". Ja nikoga nepljujem samo nazivam pravim imenom. A ako te zaista interesuje "objašnjenja", onda malo pretraži po ovim stranicama, na internetu (jedan dr. goelogije Robert Schoch je jako lijepo iobjasnio neke geološke fenomene, ali avaj tebi je mrsko goglat) jer sam 100x objašnjavao i objašnjavao, ali se svako 10ak staranica pojavi lurker poput tebe koji zahtjeva "objašnjenja". Zato ako te zaista interesuje buruN goglaj i traži kao što sm tražio i ja.
ps.
Pojavio se ovdje jedan novi lik @pala sa Marsa i naravno usljedile su odmah salve uvreda zato sto razmislja drukcije od vas. Mislim da imate sada vec ozbiljan problem sami sa sobom jer na ovoj temi nema vise diskusije neko se 3-4 forumasa takmice ko ce nabiti veci broj postova i biti duhovitiji ali davno sam napisao nekima da se duhovitost ne uci ona je urodjena isto kao i odredjene devijacije.
I naravno najbolnija vasa tacka je ta sto puno puno puno...... vise ljudi u BiH ima neku vjeru da na tom brdu ima nesto sto vrijedi iskopati i sto nikada, ali bas nikada, ne bi bilo iskopano da se nije pojavio Osmanagic. Jedan stih lopate ne bi bio iskopan na starom gradu da Osmanagic nije poceo ovaj posao i time pokrenuo pravu lavinu iskopavanja sirom BiH. Pa ako i njegov projekat bude promasaj njegova animacija je vrijedila. On nesto radi, pokusava a vi sjedite i cumurate kao sto radite u svakom slucaju kada neko nesto pokusa da promjeni u BiH. Zidovi su cvrsti i tu nema straha a tastatura moze da trpi sve.
@rajvosa ja evo imam sasvim vise nego dovoljno rana iz proslog rata ali nisam uzeo niti jedno priznanje niti 1% invalidnosti za to, jer se nisam borio za priznanja nego za svoju zemlju, porodicu i kucu. Pa onda o tom svom patriotizmu ti pricaj kome god hoces.
S (ne)strpljenjem cekam predstojece salve uvreda i svega ostalog.
-
Kolega sa Alipasinog
#1517 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ostali krap sam izbrisao, steta prostora.hrasno38 wrote:Vise ljudi u BiH ima neku vjeru da na tom brdu ima nesto sto vrijedi iskopati i sto nikada, ali bas nikada, ne bi bilo iskopano da se nije pojavio Osmanagic.
Ni Jadran ne bi bio slan da Obmanagic nije sipao soli, jelde hrasno.
Koliko puta treba pokazati da su Obmanagic i ekipa prevaranti (hint: vidi link u sigu), pa da to i piramidiot shvati, samo mozak u piramidiota moze znati.
--
"Projekt istraživanja Bosanske doline piramida pokušavaju da zaustave mnogi koje krasi želja da BiH zauvijek ostane zavisna i bez korijena s kojom je lako manipulirati." - Semir Obmanagic'.
Last edited by Kolega sa Alipasinog on 16/10/2008 23:34, edited 1 time in total.
-
PalaSa Marsa
#1518 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
A BOga ti gdje si ti cuo da Drzava finansira iskopavanja nasih Piramida, i da porezni obveznici placaju Semirov Projekat...Njega finansira Zenicki kanton i to je sasvim malo za taj Projekat, (sto bi u normalnim okolnostima trebala Drzava da se pobrine i u opste mi nebi bilo krivo da je tako) cak sta vise, da sam milijarderka ja bih licno pogurala taj projekat i rekla bih Hallal, samo da se to sto prije iskopa i da moja iscekivanja postanu stvarna, jer Po Bogu to je nasa BiH:)Kolega sa Alipasinog wrote:Ostali krap sam izbrisao, steta prostora.hrasno38 wrote:Vise ljudi u BiH ima neku vjeru da na tom brdu ima nesto sto vrijedi iskopati i sto nikada, ali bas nikada, ne bi bilo iskopano da se nije pojavio Osmanagic.
Ni Jadran ne bi bio slan da Obmanagic nije sipao soli, jelde hrasno.
Koliko puta treba pokazati da su Obmanagic i ekipa prevaranti (hint: vidi link u sigu), pa da to i piramidiot shvati, samo mozak u piramidiota moze znati.
--
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - varaliza iz FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Obmanagic'u.
-
Rasimovski
#1519 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Pa upravo u tome što ga financira: Fedeeracija BiH (26.08.2006. Federacija Bosne i Hercegovine , Sarajevo, BiH;19.06.2006. Vlada Federacije BiH ,Sarajevo, BiH http://www.piramidasunca.ba/ba/index.php/Donatori.html ) Ze-Do Kanton, Općina VIsoko, Stari grad,Zavidovići, Spoljnotrgovinsa komora BiH, Služba za zapošljavanje (???) ... i da se cirkusanti sa tim "diče" je dokaz da to finacira Država. To što odluku o slanju novca, odnosno što novac nije isporučen sa računa Države BiH, ne znači da ne mažnjava državni, odnosno novac poreskih obveznika. U normalnim okolnostima Država se ne brine za privatne ringišpile, dok državne institucije kao što su Zemaljski muzej npr., nemaju osnovnih uslova za rad. itd.itd... Pošto si pala sa Marsa ne mogu ti prepričavati ono o čemu pišem već 3 godine.
@Hrasno
@Hrasno
Naravno, ali mi za to ne uništavamo jedno važno historijsko nalazište trošeći gomilu državnog novca.Ako je Semir Osmanagic sa nekim svojim teorijama zaista u sferi zabavljaca vi ste ga na ovom forumu vise nego nadmasili.
Naravno, kad god neko padne sa marsa sad bi da se njemu ponovno "objašnjava" kako nema piramida. Nek digne malo *bip* pa nek pregleda arhive a nek ne traži već izlizane odgovore.Pojavio se ovdje jedan novi lik @pala sa Marsa i naravno usljedile su odmah salve uvreda zato sto razmislja drukcije od vas.
Bojim se da je to "puno,puno...više ljudi" svakim danmo sve puno, puno... manje. I govoriti "da nije Osmanagića ne bi se kopalo" je najveća glupost. Kopalo se u Moštru, Arnautovićima godinama prije Osmanagića. Naravno, na starom gradu se nije kopalo jer za to nije bilo novca. Otkud sada taj novac ne bih nagađao, ali se očito radi o pranju savjesti državnih institucija koje su sramotno uplatile duplo manje novca za ta istraživanja nego što su uplatili za traženje lica majmunske djevojčice,dvostrne stope i troglave aždaje, kamene milke...naravno najbolnija vasa tacka je ta sto puno puno puno...... vise ljudi u BiH ima neku vjeru da na tom brdu ima nesto sto vrijedi iskopati i sto nikada, ali bas nikada, ne bi bilo iskopano da se nije pojavio Osmanagic.Jedan stih lopate ne bi bio iskopan na starom gradu da Osmanagic nije poceo ovaj posao i time pokrenuo pravu lavinu iskopavanja sirom BiH.
Da, Osmanagić je "zaslužan" za pokretanje "niza arheoloških istraživanja" kao što je VRS zaslužna za ulaganje novca iz fondova EU u Srebrenicu (naravno nakon genocida).Pa ako i njegov projekat bude promasaj njegova animacija je vrijedila.
Odično, ovo si sročio kao najvjerniji pionir piramidiotskog cirkusa. K'o da Semira sčitam. Dok mi "sjedimo i tipkamo" on putuje po svijetu, mlati praznu slamo po klubovima u dijaspori, povlači se i skamiče po kabinetima političara i za tri godine je prerovario gomilu zemlje i nije pronašao ništa a skršio je, prema njegovom priznanju preko 1 milion KM.On nesto radi, pokusava a vi sjedite i cumurate kao sto radite u svakom slucaju kada neko nesto pokusa da promjeni u BiH. Zidovi su cvrsti i tu nema straha a tastatura moze da trpi sve.
Za priznanja se ne bori nego se ona zaslužuju.@rajvosa ja evo imam sasvim vise nego dovoljno rana iz proslog rata ali nisam uzeo niti jedno priznanje niti 1% invalidnosti za to, jer se nisam borio za priznanja nego za svoju zemlju, porodicu i kucu. Pa onda o tom svom patriotizmu ti pricaj kome god hoces.
-
rajvosa1
#1520 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Hrasno, ja nisam počeo priču o patriotizmu, već tvoj intelektualni i moralni uzor. Otkako je cijela priča počela, kada nestane argumenata, protivnicima se spočitava da nisu patrioti. Zato ističem svoj doprinos u ratu, koji je NEUPOREDIVO veći od tvog idola, i raznih Hodovića, Hadžiahmetovića, Kalota i ostalih ratnih i poratnih profitera koji stoje iza ublehe. A što se tiče državnog novca, prema samoj piramidiotskoj fondaciji, već su spiskali više od milion KM, a tu nisu uračunate "donacije" firmi čiji je vlasnik država (BH TELECOM ili Sarajevo osiguranje). Što se tiče stručnosti, ja jesam iz ove struke i zato tu tišina. Na kraju, spreman sam sve dokaze protiv Fondacije iznijeti na svakom sudu. Posjedujem materijalne dokaze o potkupljivanju medija, sudskim presudama protiv stranih "eksperata" za kriminal, gomilu naučnog materijala koji demantira sve što vi tvrdite i mnogo je bivših saradnika Fondacije sada spremno ići u javnost, najviše jer su im obećane pare pa nisu došle. Takvi su sada najbolji izvor informacija i dokaza. Šifra: Mario!
-
Rasimovski
#1521 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Đe Đerušija nađe. Al će da se trese. JEs i Sem ke kreten. Pomješao privatno i poslovno.rajvosa1 wrote:Hrasno, ja nisam počeo priču o patriotizmu, već tvoj intelektualni i moralni uzor. Otkako je cijela priča počela, kada nestane argumenata, protivnicima se spočitava da nisu patrioti. Zato ističem svoj doprinos u ratu, koji je NEUPOREDIVO veći od tvog idola, i raznih Hodovića, Hadžiahmetovića, Kalota i ostalih ratnih i poratnih profitera koji stoje iza ublehe. A što se tiče državnog novca, prema samoj piramidiotskoj fondaciji, već su spiskali više od milion KM, a tu nisu uračunate "donacije" firmi čiji je vlasnik država (BH TELECOM ili Sarajevo osiguranje). Što se tiče stručnosti, ja jesam iz ove struke i zato tu tišina. Na kraju, spreman sam sve dokaze protiv Fondacije iznijeti na svakom sudu. Posjedujem materijalne dokaze o potkupljivanju medija, sudskim presudama protiv stranih "eksperata" za kriminal, gomilu naučnog materijala koji demantira sve što vi tvrdite i mnogo je bivših saradnika Fondacije sada spremno ići u javnost, najviše jer su im obećane pare pa nisu došle. Takvi su sada najbolji izvor informacija i dokaza. Šifra: Mario!
- Fair Life
#1522 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Imali su ljudi vjeru i da rata nece biti pa ih je iz "spavajte mirno" probudilo brujanje tenkova pod prozorom i krici komsija.hrasno38 wrote:...
I naravno najbolnija vasa tacka je ta sto puno puno puno...... vise ljudi u BiH ima neku vjeru da na tom brdu ima nesto sto vrijedi iskopati i sto nikada, ali bas nikada, ne bi bilo iskopano da se nije pojavio Osmanagic.
Niko se od njih nece poslije ucesca u ovoj "vrijednoj animaciji" poceti baviti poljoprivredom i okopavati kukuruz, niko.hrasno38 wrote:Jedan stih lopate ne bi bio iskopan na starom gradu da Osmanagic nije poceo ovaj posao i time pokrenuo pravu lavinu iskopavanja sirom BiH. Pa ako i njegov projekat bude promasaj njegova animacija je vrijedila. On nesto radi, pokusava a vi sjedite i cumurate kao sto radite u svakom slucaju kada neko nesto pokusa da promjeni u BiH. Zidovi su cvrsti i tu nema straha a tastatura moze da trpi sve.
...
-
PalaSa Marsa
#1523 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Pozdrav Rasimovski ili kako vec...Hehehe puno muke za nista, odnosno bas si rijesio sviju nas da pljujes, (bar si sebi to zacrt'o) zbog nasih vjeroanja da Piramida postoji...Ne znam iz kog razloga to radis, dali pare, dali taj poznati lobi (urota protiv Piramide ili BiH) ili je to prosto zato sto je tebi jedan i osnovni fah da vrijedjas ljude, a da ih pri tom u opste i ne poznajes...Tebi izgleda nije poznato da osobe trebaju imati nick, kakav ja imam ili ti ili bilo ko drugi na ovoj planeti..Ja imam Nick PalaSa Marsa, ti imash Rasimovski itd..pa se odma nas'o fatat' tako tih nekih doskocica oko nickova..U cemu je fol Rasimovski..Pa zaista vidim da jesi jedan BUKVALISTA koji stvari cita, vidi onako kako ti hoces, kako ih vidis..Pa de ako ce ti biti lakse, fataj se ne bitnih stvari ovdje, (kao sto je neciji nick, i sve ostale "uvrede") kako bi ti nama pokazao da si ti nada sve toliko pametan da cemo sad' slusati tvoju 'storiju o necijem nicku...I cega se ti ustvari bojis..Da ce nas biti sve vise i vise ja bih nas nazvala LjubopiramidoiciRasimovski wrote:Pa upravo u tome što ga financira: Fedeeracija BiH (26.08.2006. Federacija Bosne i Hercegovine , Sarajevo, BiH;19.06.2006. Vlada Federacije BiH ,Sarajevo, BiH http://www.piramidasunca.ba/ba/index.php/Donatori.html ) Ze-Do Kanton, Općina VIsoko, Stari grad,Zavidovići, Spoljnotrgovinsa komora BiH, Služba za zapošljavanje (???) ... i da se cirkusanti sa tim "diče" je dokaz da to finacira Država. To što odluku o slanju novca, odnosno što novac nije isporučen sa računa Države BiH, ne znači da ne mažnjava državni, odnosno novac poreskih obveznika. U normalnim okolnostima Država se ne brine za privatne ringišpile, dok državne institucije kao što su Zemaljski muzej npr., nemaju osnovnih uslova za rad. itd.itd... Pošto si pala sa Marsa ne mogu ti prepričavati ono o čemu pišem već 3 godine.
@Hrasno
Naravno, ali mi za to ne uništavamo jedno važno historijsko nalazište trošeći gomilu državnog novca.Ako je Semir Osmanagic sa nekim svojim teorijama zaista u sferi zabavljaca vi ste ga na ovom forumu vise nego nadmasili.
Naravno, kad god neko padne sa marsa sad bi da se njemu ponovno "objašnjava" kako nema piramida. Nek digne malo *bip* pa nek pregleda arhive a nek ne traži već izlizane odgovore.Pojavio se ovdje jedan novi lik @pala sa Marsa i naravno usljedile su odmah salve uvreda zato sto razmislja drukcije od vas.Bojim se da je to "puno,puno...više ljudi" svakim danmo sve puno, puno... manje. I govoriti "da nije Osmanagića ne bi se kopalo" je najveća glupost. Kopalo se u Moštru, Arnautovićima godinama prije Osmanagića. Naravno, na starom gradu se nije kopalo jer za to nije bilo novca. Otkud sada taj novac ne bih nagađao, ali se očito radi o pranju savjesti državnih institucija koje su sramotno uplatile duplo manje novca za ta istraživanja nego što su uplatili za traženje lica majmunske djevojčice,dvostrne stope i troglave aždaje, kamene milke...naravno najbolnija vasa tacka je ta sto puno puno puno...... vise ljudi u BiH ima neku vjeru da na tom brdu ima nesto sto vrijedi iskopati i sto nikada, ali bas nikada, ne bi bilo iskopano da se nije pojavio Osmanagic.Jedan stih lopate ne bi bio iskopan na starom gradu da Osmanagic nije poceo ovaj posao i time pokrenuo pravu lavinu iskopavanja sirom BiH.
Da, Osmanagić je "zaslužan" za pokretanje "niza arheoloških istraživanja" kao što je VRS zaslužna za ulaganje novca iz fondova EU u Srebrenicu (naravno nakon genocida).Pa ako i njegov projekat bude promasaj njegova animacija je vrijedila.
Odično, ovo si sročio kao najvjerniji pionir piramidiotskog cirkusa. K'o da Semira sčitam. Dok mi "sjedimo i tipkamo" on putuje po svijetu, mlati praznu slamo po klubovima u dijaspori, povlači se i skamiče po kabinetima političara i za tri godine je prerovario gomilu zemlje i nije pronašao ništa a skršio je, prema njegovom priznanju preko 1 milion KM.On nesto radi, pokusava a vi sjedite i cumurate kao sto radite u svakom slucaju kada neko nesto pokusa da promjeni u BiH. Zidovi su cvrsti i tu nema straha a tastatura moze da trpi sve.
Za priznanja se ne bori nego se ona zaslužuju.@rajvosa ja evo imam sasvim vise nego dovoljno rana iz proslog rata ali nisam uzeo niti jedno priznanje niti 1% invalidnosti za to, jer se nisam borio za priznanja nego za svoju zemlju, porodicu i kucu. Pa onda o tom svom patriotizmu ti pricaj kome god hoces.
-
Rasimovski
#1524 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Da napljujem? Čime molim te? A ovo boldirano si tačno rekla. Piramida nikad nije postojala, samo vi vjerujete da postoji.Hehehe puno muke za nista, odnosno bas si rijesio sviju nas da pljujes, (bar si sebi to zacrt'o) zbog nasih vjeroanja da Piramida postoji
U pitanju su pare da se urotim. Čim nestane argumenata i "dokaza" o postojanju piramide, ondmah krenu ovako tupava pitanja. Da plaća me 33 red masonske lože Prosvjetljenog bratstva koje zna tajnu koju nikad niko nije mogao znati od prapočetaka čovječanstva. I da, čime te vrijeđam?Ne znam iz kog razloga to radis, dali pare, dali taj poznati lobi (urota protiv Piramide ili BiH) ili je to prosto zato sto je tebi jedan i osnovni fah da vrijedjas ljude, a da ih pri tom u opste i ne poznajes
Ti se upravo ponašaš kao vecina lurkera. Dođeš na temu koja ima vol6. i onda mrtvo 'ladno špitaš:"A kakve dokaze imate da piramida ne postoji, jer mi svi u nju vjerujemo".Tebi izgleda nije poznato da osobe trebaju imati nick, kakav ja imam ili ti ili bilo ko drugi na ovoj planeti..Ja imam Nick PalaSa Marsa, ti imash Rasimovski itd..pa se odma nas'o fatat' tako tih nekih doskocica oko nickova..U cemu je fol Rasimovski..Pa zaista vidim da jesi jedan BUKVALISTA koji stvari cita, vidi onako kako ti hoces, kako ih vidis
Za takve tiipove naš narod kaže :"Pali sa Marsa", pa ti nick super odgovara. Ali to nije tema. Tema su dokazi o postojanju "piramida". Ako imaš kakve dokaze, bujrun iznesi, jer Osnivač i predsjednik nemaju nikakve dokaze osim troglave aždahe, kamene Milke,, dvostrane stope, ku*colikog kamena koji je interesantan ne po oblikunego po značenju, i majmunolike djevojčice.
Ja se ne bojim ničega. Broj "bilivera" ne može biti nikako veći nego na početku cirksa, a tog se treba bojati fondacija. Kao što rekoh, rasprava je o dokazima a ne o šupljoj priči o tome da li netko u nešto vjeruje. Potraži, možda ima na forumu negdje dio o religiji, pa slobodno otvori topic :Vjerovanje u piramide.I cega se ti ustvari bojis..Da ce nas biti sve vise i vise ja bih nas nazvala Ljubopiramidoici
Hm. Ove tri tačkice i stil pisanja me podsječaju na jednu osobu, ali opet kažem nije u pitanju nick niti imena osob nego dokazi. A što se tiče novca, novac poreskih obveznika je jedno, a tvoj novac je drugo. Ti slobodno otiđi na Visočicu, tamo imaju male staklene kutije i slobodno ubaci sve novca što imaš i nitko ti neće riječ progovoriti. Ali, novac poreskih obveznuika je pametnije utrošiti na druge stvari nego financirati jednu religjisku sektu.A nebi trebalo da se bojis, ako si toliko siguran u te tvoje vizije "dokaze"...Istraj vec sam ti rekla, ali brate nadji bolji nacin, bez da mi se kacis nicka, koji je najmanje bitan u svemu ovome..prodji se toga....Da ti kazem za taj "tvoj" novac, koji je po tebi otisao na pogresnu stranu.Ama kad bi bila sigurna da je tako, na svakoj od novcanica bih napisala posvetu Hallal za Piramide u Visokom...
Opet ti velim, Fondacija je privatna prčvija grupe omatorjelih ljudi koji se igraju istraživača i DRŽAVA NE SMIJE davati novac jednom new age ringišpilu. Postoje naučne institucije u ovoj državi koje hronično nemaju novca i koje su prinuđene da s epate i država za njih nema novac, a daje ga jednoj ublehi. U jenoj razvijenoj zemlji kao što je nopr Švicarska, je još jedan ovakav lik Erik fon Daniken otvorio tematski park n< temu piramida i nestalih civilizacija, uključno sa NLO-ima i to svojim novcem. Onda je taj park propao. Država nije učestovala u tome niti mu je dala jedan franak za njegov luna park. Prema tome, zabavni i naučno fantastični luna parkovi su samo stvar fantazije i ako Obmanagić ima svoj i tvoj novac nek ga ulaže, ek se kloni državnog kojeg i onako svi troše u bezvezice..I kad smo vec kod tog', za mene a vec sam gore od postova negdje napomenula to, da je Drzava recimo normalna, (pod tim podrazumjevam, da nismo imali taj prokleti rat i da nasa Zemlja nije ovoliko ranjena) da je u stanju da stvarno FINANSIRA taj projekat Piramida, sto u normalnim okolnostima, jedne razvijene nesmetane zemlje i jeste normalno da tako i bude
Nađi brate neki patriotski forum pa se jadaj. btw, kad smo bili napadnuti od agresora, ovaj ublehaš je tih najtežih godina "studrao" tj. turistički obilazio "sve pitramide svijeta".Na zalost (bili smo napadnuti od strane agresora, pa moramo sve iz pocetka).
Malo je jedan post da se nabroje sve Obmanagićeve uvrede i pozivi na linč domaćih stručnjaka, ali kao što rekog stotine stranica je o tome napisano, pa nema ivše smisla.Ali uvjek ima nacina, Semir radi svoj posao onako kako umije i zna, ne napada nikog', ne blati nikog' i mi Ljubopiramidci svaki Bogovi dan iscekujemo nove rezultate sa nase Piramide, ma kako to tebi Rasimovski zvucalo ili izlgedalo..
Kao što rekoh, otiđu u sekciju religija pa tamo pričaj o vjerovanju. U nauci nema vjerovanja.Ne moze me niko kocit' da vjerujem u nesto i da se nadam u isto vrijeme da nasa Piramida postoji, ma kako god to tebi izgledalo..![]()
A ti radi ono sto ti mislis da trebas i sto tebe olaksava, prosto olaksaj si, pa makar to bilo i blacenje necije licnosti, bez obzira dali je poznajes ili ne!
ps. još jednom te pitam, čime te blatim?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1525 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Al si ti rijecit i napucan argumentima nema sta. Ok ako ti kazes da ne postoje dokazi da je to piramida koji su to tvoji dokazi. Jel dokaz mozda visemjesecno blebetanje na ovom forumu, pisanje bruke blogova od kvazi-strucnjaka tvog profila ili nesto trece.
Da li je postojala priramida i da li postoji ili ne ja licno ne znam jer niti je to moja bransa niti sam na brdu da ispitujem. Koji smo to "mi" sto vjerujemo a koji ste to "vi" sto tvrdite suprotno.
Opet te pitam koji si ti faktor da mozes nekome tvrditi da je pao sa Marsa asocirajuci se na njegov nick. Ako je Semir ublehas ti si onda ublehas deset puta veci jer nemas onu stvar da svoje stavove iskazes javno. Pokupi ovu svoju forumasku ekipu eksperta i nadjite nacin da se javno suocite sa Semirom Osmanagicem kojeg uzgred vrijedjate na svakom mogucem koraku jer sa foruma i blogova smijete ali face to face malo teze.
Ti si vrlo zajeban kad se ne bojis nicega ali ako je to tako onda bujrum zajebani potrazi Osmanagica i rasturi ga argumentima. Ja cu ti prvi cestitati i priznati da nisam bio u pravu budi siguran.
Cuj "religijsku sektu"?????????????????? Daj nas onda prosvijetli koja je religija u pitanju zastitnice poreskih obveznika. Pa vise je para donio Semir Osmanagic ovoj drzavi nego sto ces ti za cijeli svoj zivot dati bila piramida ili ne u pitanju. Citavo ljeto iskopavanja je pohodila sila ljudi i da su svi popili po jedan sok drzava je zaradila. Koja je korist od tebe i tvog pisanja????????????? Nema koristi jer mene licno neces nikada svojim nacinom uvjeriti da je to propali projekat a sam od samog pocetka ove price nisam nikada tvrdio da je u pitanju piramida ali da jeste nesto sto je vrijedno iskopati.
U Svicarskoj i u bilo kojoj ozbiljnoj zemlji strucnjaci ne diskutuju po forumima nego na javnim mjestima i obaraju ovakve stvari. Znas koliko zaboli Dankena hoce li taj park raditi ili ne jer je on prodao toliko knjiga koliko ti nisi vidio ni na TV-u. On ima svoje teorije i javno ih iznosti. Ti imas svoje teorije i skrivas se iza ovog foruma blateci nekoga a usput "ne bojis se nikoga".
Ali evo ti prijedlog ako hoces da budes anonimac. Dostavi svoje "cvrste dokaze" nekoj TV kuci o tom silnom lopovluku ili novinama, odnesi svoje dokaze na sud pa tuzi ali nemoj vise zivota ti palamuditi i pametovati drugima na ovom forumu jer ti si za mene recimo "pao sa Marsa".
I naravno kako da ne spomenes da je ublehas studirao dok je ovdje orilo i gorilo. U cemu je tu problem??? Ne vidim da je radio protiv ove drzave a onim koji vam javno rade protiv svega u drzavi ne smijete da uputite ruzan pogled a kamoli sta drugo. Koga vise ti i tebi slicni zajebavate. Je li Visoko preko svijeta???? Sve ti je na ruku pa skrsi Osmanagica svojim cvrstim argumentima. NIko ti ne brani a uradit ces fantasticnu stvar za nasu zemlju ako su ti dokazi cvrsti.
I nemoj nikoga slati nigdje po forumu jer to nije tvoj posao i makar prema ljepsem polu budi malo uctiviji.
Da li je postojala priramida i da li postoji ili ne ja licno ne znam jer niti je to moja bransa niti sam na brdu da ispitujem. Koji smo to "mi" sto vjerujemo a koji ste to "vi" sto tvrdite suprotno.
Opet te pitam koji si ti faktor da mozes nekome tvrditi da je pao sa Marsa asocirajuci se na njegov nick. Ako je Semir ublehas ti si onda ublehas deset puta veci jer nemas onu stvar da svoje stavove iskazes javno. Pokupi ovu svoju forumasku ekipu eksperta i nadjite nacin da se javno suocite sa Semirom Osmanagicem kojeg uzgred vrijedjate na svakom mogucem koraku jer sa foruma i blogova smijete ali face to face malo teze.
Ti si vrlo zajeban kad se ne bojis nicega ali ako je to tako onda bujrum zajebani potrazi Osmanagica i rasturi ga argumentima. Ja cu ti prvi cestitati i priznati da nisam bio u pravu budi siguran.
Cuj "religijsku sektu"?????????????????? Daj nas onda prosvijetli koja je religija u pitanju zastitnice poreskih obveznika. Pa vise je para donio Semir Osmanagic ovoj drzavi nego sto ces ti za cijeli svoj zivot dati bila piramida ili ne u pitanju. Citavo ljeto iskopavanja je pohodila sila ljudi i da su svi popili po jedan sok drzava je zaradila. Koja je korist od tebe i tvog pisanja????????????? Nema koristi jer mene licno neces nikada svojim nacinom uvjeriti da je to propali projekat a sam od samog pocetka ove price nisam nikada tvrdio da je u pitanju piramida ali da jeste nesto sto je vrijedno iskopati.
U Svicarskoj i u bilo kojoj ozbiljnoj zemlji strucnjaci ne diskutuju po forumima nego na javnim mjestima i obaraju ovakve stvari. Znas koliko zaboli Dankena hoce li taj park raditi ili ne jer je on prodao toliko knjiga koliko ti nisi vidio ni na TV-u. On ima svoje teorije i javno ih iznosti. Ti imas svoje teorije i skrivas se iza ovog foruma blateci nekoga a usput "ne bojis se nikoga".
Ali evo ti prijedlog ako hoces da budes anonimac. Dostavi svoje "cvrste dokaze" nekoj TV kuci o tom silnom lopovluku ili novinama, odnesi svoje dokaze na sud pa tuzi ali nemoj vise zivota ti palamuditi i pametovati drugima na ovom forumu jer ti si za mene recimo "pao sa Marsa".
I naravno kako da ne spomenes da je ublehas studirao dok je ovdje orilo i gorilo. U cemu je tu problem??? Ne vidim da je radio protiv ove drzave a onim koji vam javno rade protiv svega u drzavi ne smijete da uputite ruzan pogled a kamoli sta drugo. Koga vise ti i tebi slicni zajebavate. Je li Visoko preko svijeta???? Sve ti je na ruku pa skrsi Osmanagica svojim cvrstim argumentima. NIko ti ne brani a uradit ces fantasticnu stvar za nasu zemlju ako su ti dokazi cvrsti.
I nemoj nikoga slati nigdje po forumu jer to nije tvoj posao i makar prema ljepsem polu budi malo uctiviji.