Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
devet. wrote:
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Svakako, inace to nije ljubav nego nesto deseto.
Bas zato je ljubav na cijeni, jer nije lako dostupna. Ljubav podrazumijeva vrijeme, lojalnost, pozrtvovanost i stalno obnavljanje vjere u nju, uz obazrivost prema onome koga volimo.
Ljubav je nikada ne reci izvini.
Zato sto onoga koga volis svjesno neces povrijediti.
devet. wrote:
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Svakako, inace to nije ljubav nego nesto deseto.
Bas zato je ljubav na cijeni, jer nije lako dostupna. Ljubav podrazumijeva vrijeme, lojalnost, pozrtvovanost i stalno obnavljanje vjere u nju, uz obazrivost prema onome koga volimo.
Ljubav je nikada ne reci izvini.
Zato sto onoga koga volis svjesno neces povrijediti.
Ja sam, haman, poprilicno kasno skontala, da oni koji nas vole, nikad nas nece rasplakati i zato odbijam da volim sve, zbog kojih placem volim samo fine ljudoVe
Vjeruj u ljubav jer ljubav je sve,
Vjeruj u ljubav ne živi bez nje,
Vjeruj u ljubav i sačuvaj nju,
Vjeruj u ljubav u dobru i zlu.
Vjeruj u ljubav i sačuvaj nju,
Vjeruj u ljubav u dobru i zlu.
Daj mi svoju ruku sad neka ljubav veže nas.
Daj mi svoju ruku sad kao rijedak cvijet.
Daj mi svoju ruku sad prava ljubav je uz nas,
Nek nas vodi u sretniji svijet.
Daj mi svoju ruku sad neka ljubav veže nas.
Daj mi svoju ruku sad kao rijedak cvijet.
Daj mi svoju ruku sad prava ljubav je uz nas,
Ona može promijeniti svijet.
devet. wrote:
Ljubav podrazumjeva i strpljivost i nadu....
...kao i postenje. Samo sto je to najrjedja kategorija medju ljudima, svega ima vise nego postenja. Samim tim, svega ima vise nego iskrenosti i ljubavi.
devet. wrote:
Ljubav podrazumjeva i strpljivost i nadu....
...kao i postenje. Samo sto je to najrjedja kategorija medju ljudima, svega ima vise nego postenja. Samim tim, svega ima vise nego iskrenosti i ljubavi.
devet. wrote:
samo je iskrenost cesto mac sa dvije ostrice
Nikad. Moze zaboljeti na cas ako dozivis nesto lose od nekoga ko te dotad otvoreno lagao ili na drugi nacin zaobilazio istinu - ali te momentalno oslobadja iz "kandzi" pogresne osobe. To je neprocjenjivo.
devet. wrote:
Nikad. Moze zaboljeti na cas ako dozivis nesto lose od nekoga ko te dotad otvoreno lagao ili na drugi nacin zaobilazio istinu - ali te momentalno oslobadja iz "kandzi" pogresne osobe. To je neprocjenjivo.
Doista...oplemenjuje dushu ...devet-a simfonija...Beethoven-ova ...jel??
Jeste iskrenost "mach sa dvije oshtrice"...mach kojeg ti i ja lashtimo... da rezak zvuk daje dok eterom sjeche.Dakako...majstorstvo posjednika maca iskrenosti, u naravi, je u tome da ne sjece iskrenost eterom ili pak po sebi .Dvije oshtrice (kroz mach)daju snagu iskrenosti da sijeku laz i lucidnost ...smjerom klatna...u korjenu korova.
Nishta...ama bash nishta...draga moja "Latina" ne znachi tvoje "oslobadzanje iz kandzi"ukoliko nisi napravila korak sa "dvosjeklim machem" iskrenosti da laz i lucidnost (kabadahije,latentnog psihopate) ne sasjechesh.
devet. wrote:
Aha... imas pravo,to je neprocjenjivo ali sa te tacke gledista...
devet. wrote:
Doista...oplemenjuje dushu ...devet-a simfonija...Beethoven-ova ...jel??
Jeste iskrenost "mach sa dvije oshtrice"...mach kojeg ti i ja lashtimo... da rezak zvuk daje dok eterom sjeche.Dakako...majstorstvo posjednika maca iskrenosti, u naravi, je u tome da ne sjece iskrenost eterom ili pak po sebi .Dvije oshtrice (kroz mach)daju snagu iskrenosti da sijeku laz i lucidnost ...smjerom klatna...u korjenu korova.
Nishta...ama bash nishta...draga moja "Latina" ne znachi tvoje "oslobadzanje iz kandzi"ukoliko nisi napravila korak sa "dvosjeklim machem" iskrenosti da laz i lucidnost (kabadahije,latentnog psihopate) ne sasjechesh.
Tiha voda bregove valja
Last edited by devet. on 28/10/2009 21:53, edited 1 time in total.
Ma ljubav je zdrav, iskren, zacudjujuci, prelijepi osjecaj. Vazno je u ljubavi ocekivati onako kako pruzamo, iskrenost, povjerenje i podrska u svim situacijama, bez obzira na sve. I dug osjecaj leptirica u stomaku zagarantovan
u mom slucaju, dok je PS tu nema ljubavi
kad je PS na popravci ljubav je tu
U tvojim rijecima ...sjenu svoju bih da cutim
U tvojim koracima...stazom tvojom bih da se risem
Stazom tvojom bih...svjetlost da sagledam i tebe udisem
I dok disem...hocu tebe...moj Hram i moje stubiste ...mog zivota svetishte!
Last edited by bosniandizdar on 01/11/2009 00:51, edited 1 time in total.