'Ajde ba, požuri, zar ne vidiš da te čekam?van Basten wrote:konačno pobjeda u gostima... valjda najava boljih dana i povratka u sami vrh tabele, gdje mi je i mjesto
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- van Basten
nemoj ni ti predugo čekatielSaik wrote:'Ajde ba, požuri, zar ne vidiš da te čekam?van Basten wrote:konačno pobjeda u gostima... valjda najava boljih dana i povratka u sami vrh tabele, gdje mi je i mjesto
-
elSaik
Ma daj. Ne želim s ovim novajlijama da se borim za titulu. Čekam ove iskusnije. Ove novajlije mogu kasnije na neiskustvo njihovo da dobijem. Pa mi to bezveze.van Basten wrote:nemoj ni ti predugo čekatielSaik wrote:'Ajde ba, požuri, zar ne vidiš da te čekam?van Basten wrote:konačno pobjeda u gostima... valjda najava boljih dana i povratka u sami vrh tabele, gdje mi je i mjesto
-
vjecnobordo
Samo vi čekajte jedan drugog, u srijedu cu da "utefterim" 5 pobjedu, jeste da su sve domace, ali prosle sezone sam sa takvim učinkom uz nesto malo gostujucih bodova dobro kotirao u premijerligaškom društvuelSaik wrote:Ma daj. Ne želim s ovim novajlijama da se borim za titulu. Čekam ove iskusnije. Ove novajlije mogu kasnije na neiskustvo njihovo da dobijem. Pa mi to bezveze.van Basten wrote:nemoj ni ti predugo čekatielSaik wrote: 'Ajde ba, požuri, zar ne vidiš da te čekam?
- van Basten
čini mi se da na polvremenu vodim 2:1... otvorena utakmica, sijeva na sve strane... lako je moglo biti i 4:1, ali i 2:3 npr., tako da sam za sada zadovoljan.
- abondanzieri
Stavi ga za sljedece kolo,imam dojavu za taj parcyprus wrote:Obavješetenje za one koji su htjeli odigrati par Centro Barber Bandabou - Jong Colombia Boca Sami. Ovaj par se ipak igra u nedjelju 17. 02. 2008' tako da je van termina za ovo kolo.
-
elSaik
abondanzieri wrote:Stavi ga za sljedece kolo,imam dojavu za taj parcyprus wrote:Obavješetenje za one koji su htjeli odigrati par Centro Barber Bandabou - Jong Colombia Boca Sami. Ovaj par se ipak igra u nedjelju 17. 02. 2008' tako da je van termina za ovo kolo.
- abondanzieri
avenged sevenfil
Aberdeen FC - Bayern München 1-2
FC Zürich - Hamburger SV 0-2
Rosenborg BK - AC Fiorentina 1-1
Bolton Wanderers - Atletico Madrid 1-0
Slavia Prague - Tottenham Hotspur 0-1
Benfica Lisbon - FC Nürnberg 2-0
Centro Barber Bandabou - Jong Colombia Boca Sami 0-0
Undeba Bandabou - Centro Barber Bandabou 0-0
posto juce nisam mogao na sa-x odigracu samo ovih danasnjih 8 parova
hajd' dobro,mada se ja ne bi bunio i da si preskocio ovo kolo
- J.P.Montoya
ispravka rezultata
vanBasten je pogodio dva para a ne jedan (everton i bonus par)
- cyprus
Izgleda da sam tvrd orah za lidere
. Pvo sam uzeo bod tadašnjem lideru Enricu sa gostovanja, sad to ponovih protiv J.P.Montoye
. Al mi je pozicija na tabeli loša
. Sljedeće kolo derbi saveza
.
Ovo kolo smo imali 3 izostanka što mi se nimalo ne sviđa. Ja se nadam da se to neće nastaviti, jer izgleda da su ovi pri dnu tabele lagano gube interes. Al ne bi bilo fer sa njihove strane da odustanu. I ja sam prošle sezone skoro vazda bio na dnu pa sam opet odigrao svako kolo.
Ovo kolo smo imali 3 izostanka što mi se nimalo ne sviđa. Ja se nadam da se to neće nastaviti, jer izgleda da su ovi pri dnu tabele lagano gube interes. Al ne bi bilo fer sa njihove strane da odustanu. I ja sam prošle sezone skoro vazda bio na dnu pa sam opet odigrao svako kolo.
- van Basten
sreća pa imam svoje ljude koji prate ove stvaricyprus wrote:Ups, sad vidjoh.J.P.Montoya wrote:ispravka rezultata
Hvala na ispravci, popraviću do ujutru.
A za ove što nisu odigrali... ni ne čudi me, s obzirom kakav je server zadnjih dana bio, trebalo je biti majstor pa uletiti na forum. Nije svako noćna ptica kao ja pa da igra u 3 ujutro.
Evo, i za iduće kolo sam na brzinu nabacao 10 parova pošto vidim da forum radi, a sutra, s obzirom na najavljenje proteste i vjerovatne probleme sa serverom posljedično, ko zna