Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jbeni ManU uvijek ima srece 100 sansi i onda zabiju 2 gola ma sranje, tako zlobni Cityjevci razmisljaju hehehe, a zamisli kolko bi jos dali da nema srece hahhahahahaha.
Jedinstvo_Manchester wrote:Najjače je bilo kad je Fergi na kraju se pozdravio sa Nojerom i ono kao u stilu, kad bude revans ceka te ugovor da potpises
Igra je bila maestralna.
Mozel se naci link za taj pozdrav ? Inace rijetko Ferguson ide da se pozdravlja sa igracima, a sada sa Noerom koji se povezuje sa Unitedom....
Jedinstvo_Manchester wrote:Najjače je bilo kad je Fergi na kraju se pozdravio sa Nojerom i ono kao u stilu, kad bude revans ceka te ugovor da potpises
Igra je bila maestralna.
Mozel se naci link za taj pozdrav ? Inace rijetko Ferguson ide da se pozdravlja sa igracima, a sada sa Noerom koji se povezuje sa Unitedom....
Ne znam za link, ja sam prenos pratio na Arena Sport 3 gdje prenos traje malo duze, a situacija je bila sljedeća, Fergi se pozdravlja sa trenerom salkea, ulazi na teren pozdravlja se sa Raulom i prilazi Nojeru gdje ga tapse po ramenu i nesto mu kratko govori i nastavlja dalje prema sudijama.
Malo prije za svapsku tv sat1 dao SaF interviju a jucer ga pitali na konfereciji za novinare za Neuera a stari u zezanciji rekao da ga ne poznaje. Veceras kaze dugo nije gledao boljeg golmana.Bio u studiu Bekenbnauer i Neuer nakon tekme a Bavarac samo ponavlja dao bi sve pare kojima Bayern raspolaze za trasfere za Neuera svejedno 20- 30 miliona i moli u sali Neuera da ne brani ovako za vikend sad protiv Bayerna.
Ne znam šta vi mislite ,ali mislim da je ovaj Nojer pravi golman za Man Utd - dostojan nasljednik VDS-a...pišem ovo ,pošto je bilo nekog govora da ce ga dovesti na ljeto...lik je zvijer na golu, veceras je skinuo najmanje 4 mrtva zicera i spasio Šalke od totalnog potopa.
ManU je zagrijan za De Geu, tako da vjerovatno nista od Neuera, a i Neuer je kako se sjecam nedavno rekao da bi najvise volio istati u Bundesligi...Ali veceras je bio strasan kako god!