F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#1501 Re: Inter
Karanje je nauka! 
- Charuga
- Globalni moderator
#1502 Re: Inter
Prvo sam citao postove ovde i po njima sam mislio da je Milan dobio najmanje 3-4 razlike. Onda odem i vidim da je bilo 2:1 i to u prelazu ..
- lester burnham
#1503 Re: Inter
prvo odigrali odlicno a onda izduvali ko kite,
snajder kao da je vec otisao, iznerviro me pravo u zadnjih 10 minuta sa onim ocajnim loptama... !
snajder kao da je vec otisao, iznerviro me pravo u zadnjih 10 minuta sa onim ocajnim loptama... !
- just principe
#1504 Re: Inter
jao supljeSve što znam jest da Inter treba novac i da ja jesam na prodaju, ukoliko u klub dođe zadovoljavajuća ponuda. Nakon prijateljske utakmice koju ću odigrati u srijedu za Nizozemsku protiv Engleske, imat ću pet dana slobodno i očekujem da će se u tom razdoblju razjasniti moja budućnost – izjavio je Sneijder za Voetbal International.
jos ne mogu da vjerujem, cuj Interu fali novca
-
missko
#1505 Re: Inter
Kad se proda Sneijder proda se i Sneijderova plata koja je zestoka i plus se uzme vise od 20 mil nego sto je placen, a zakon trzista je takav , kupi dok je jeftino a prodaj kad je skkupo, ako nemas seika iz ledja.just principe wrote:jao supljeSve što znam jest da Inter treba novac i da ja jesam na prodaju, ukoliko u klub dođe zadovoljavajuća ponuda. Nakon prijateljske utakmice koju ću odigrati u srijedu za Nizozemsku protiv Engleske, imat ću pet dana slobodno i očekujem da će se u tom razdoblju razjasniti moja budućnost – izjavio je Sneijder za Voetbal International.Cuj Interu treba novac, pa bi se kotarisali jednog od najboljih igraca i kreatora igre, pa ako je tako sto ne prodaju Pandeva, Chivua, Maicona, Mottu, Cordobu, Muntarija i eto ti para >50 mil = to su sve nepotrebni igraci...Nego jok, klocu na klupi se Sneijder ne uklapa u njegovu retardiranu viziju igre, pa ga prodaj
![]()
jos ne mogu da vjerujem, cuj Interu fali novca
- ultima_palabra
-
Lucas Leiva
#1509 Re: Inter
Goran Pandev je pravi profil igraca za Liverpool. Na toj poziciji smo najtanji godinama, siguran sam da bi ga Rafa doveo odavno, Keni je oklijevao, pa se odlucio za Dauninga! Vrijeme ce pokazati da li je moglo bolje!
-
bosanska senzacija
#1510 Re: Inter
Bravo dečko, imaš odličan i profinjen njuh za prepoznati talentovanog igrača.Lucas Leiva wrote:Goran Pandev je pravi profil igraca za Liverpool. Na toj poziciji smo najtanji godinama, siguran sam da bi ga Rafa doveo odavno, Keni je oklijevao, pa se odlucio za Dauninga! Vrijeme ce pokazati da li je moglo bolje!
Pandev bi ovako jadnom Liverpulu, gdje se sve svodi na trku i frku, došao kao melem na ranu.
-
Baudelaire
#1511 Re: Inter
Ja sam sa Leivom imao čudnih rasprava pa ne znam jel prosipa ironiju ili je ozbiljan, ali nadam se da se ti senzacija zezaš. Pandev je potrošen igrač, Mourinho je izvukao maksimum maksimuma iz njeg.
-
hau jes no
#1512 Re: Inter
inter je potrosena ekipa, pogotovo u veznom redu. jos ako ode eto'o a ne dođe kvalitetan napadač tipa tevez ništa od borbe za titulu
- vejza00
#1513 Re: Inter
registrovo sam se samo zbog teme o interu
, ne brinite ba ljudi i da odu i ett'o i sneijder opet ce nesto branca izvuci samo ako mu da moratti para. ett'o mi je posto jedan od najdrazih igraca koji su igrali za inter od kako navijam (kako je preso vieri u inter) al opet shvatam i moratti sto hoce da ga proda jer ovo je zadnja prilika da se uzmu velike pare, a mislim da ce inter dovesti ili kucku ili gaga na centru bez obzira na odlazak sneijdera, a u napadu se prica o forlanu i pominje cijena od 5mil eura sto bi bio dobar potez bez obzira sto su mu 32god
-
Baudelaire
#1514 Re: Inter
I ovako nema ništa od borbe za titulu. Treba polako podmlađivati ekipu, neće biti lako ni Ligu prvaka izboriti s obzirom da samo tri ekipe idu. Milanovo mjesto je po mom mišljenju zagarantovano, a Napoli je također pravo jak. Inter je ukoliko ode Eto'o tek treći favorit za titulu.hau jes no wrote:inter je potrosena ekipa, pogotovo u veznom redu. jos ako ode eto'o a ne dođe kvalitetan napadač tipa tevez ništa od borbe za titulu
-
bosanska senzacija
#1515 Re: Inter
Bio sam ironičan što se tiče Pandeva
Postoje špekulacije da se Pandev proda Napoliju i uz malu doplatu dobije Lavezi što bi za Inter bilo odlično.
Izgleda da Eto od sutra zvanično više nije član Intera i da ode za 35 miliona u Rusiju. Kao zamjena se spominje Forlan što je prema meni totalni promašaj.Koji će nam kurac 32-godišnji napadač
. Kao jedinu logičnu zamjenu za Eta vidim Teveza i nadam se da će Morati iskeširati i dovesti Argentinca.
Izgleda da Eto od sutra zvanično više nije član Intera i da ode za 35 miliona u Rusiju. Kao zamjena se spominje Forlan što je prema meni totalni promašaj.Koji će nam kurac 32-godišnji napadač
-
Baudelaire
#1516 Re: Inter
Ako je istina ono što smo čitali za fair play, da se Inter ne uklapa sa trenutnom potrošnjom, onda možda treba razmisliti i dati više šanse Castaignosu i Coutinhu. Tevez se nameće kao jedino logično rješenje, tim više ako ode i Sneijder iz Intera, mada je mala vjerovatnoća.
- Amomiman
#1517 Re: Inter
Maicon mora na operaciju. Odsustvo s terena nije poznato koliko ce trajati.
-
bosanska senzacija
#1518 Re: Inter
Istina je da Inter ne stoji najbolje sa finansijama i da prije stupanja na snagu novih pravila mora uveliko srediti i smanjiti svoj dug,zbog toga je vjerovatno Eto i otišao. Tih 35 miliona treba uložiti u mlade igrače koji se kasnije opet mogu prodati za velike pare. Teveza treba dovesti samo u slučaju povoljne ponude i ako pristane na manju platu nego što je ima u Citiju. Izgleda da je Inter trenutno u minusu od 230 miliona eura
Na poziji desnog beka imamo Santona,Zanetija i novog igrača Jonathana te ne treba brinuti zbog povrede Maicona koji odavno ne igra na svom nivou.
Na poziji desnog beka imamo Santona,Zanetija i novog igrača Jonathana te ne treba brinuti zbog povrede Maicona koji odavno ne igra na svom nivou.
- just principe
#1519 Re: Inter
bosanska senzacija wrote:Istina je da Inter ne stoji najbolje sa finansijama i da prije stupanja na snagu novih pravila mora uveliko srediti i smanjiti svoj dug,zbog toga je vjerovatno Eto i otišao. Tih 35 miliona treba uložiti u mlade igrače koji se kasnije opet mogu prodati za velike pare. Teveza treba dovesti samo u slučaju povoljne ponude i ako pristane na manju platu nego što je ima u Citiju. Izgleda da je Inter trenutno u minusu od 230 miliona eura![]()
ne kontam jarane kako je to Inter u minusu 230 mil, ako je pretprosle osvojio l.prvaka, dobro poslovao i sta sve ne, a npr. Real, Barca, City i ostali koji se rasipaju u plusu..I MM je poglup covjek, prodaje Eta za 30-35 hajd ok nista cudno i umjesto da dovede nekog mladog napadaca on Forlana koji mi je inace drag igrac i dobar je napadac, ali i igrac koji ima 32 godine i koji mnogo kosta kako cijenom tako i platom
-
Baudelaire
#1520 Re: Inter
Interu dug kao dug ne predstavlja problem, jer Uefa neće praviti probleme oko duga, ali će se moći trošiti samo onoliko koliko zaradiš. Pošto Inter zarađuje manje nego što troši, neće moći da dovodi pojačanja.
- vejza00
#1521 Re: Inter
ode Mariga na posudbu u Real Sociedad, s mogucnoscu otkupa ugovora na kraju sezone
-
bosanska senzacija
#1522 Re: Inter
Prije mjesec-dva u Gazzeti delo Sport je izašao članak o novim finansijskim pravilima gdje stoji da je Inter za 2009-2010 bio u minusu čitavih 223.4 miliona eura.
Evo slike:

Koliko sam ja razumio svaka ekipa koja bude u minusu većem od 45 miliona eura neće moći učestvovati u evropskim takmičenjima. Koliko je sve ovo tačno ne znam ni sam jer sam čitao preko translatora i možda nisam sve najbolje shvatio..
Evo slike:

Koliko sam ja razumio svaka ekipa koja bude u minusu većem od 45 miliona eura neće moći učestvovati u evropskim takmičenjima. Koliko je sve ovo tačno ne znam ni sam jer sam čitao preko translatora i možda nisam sve najbolje shvatio..
-
hau jes no
#1523 Re: Inter
ma pusti antiinter gazzettu, pa baš u toj sezoni su pozitivno poslovali, prodali ibrahimovica i uzeli LP i kao 220 mil u minisubosanska senzacija wrote:Prije mjesec-dva u Gazzeti delo Sport je izašao članak o novim finansijskim pravilima gdje stoji da je Inter za 2009-2010 bio u minusu čitavih 223.4 miliona eura.
Evo slike:
- vejza00
#1524 Re: Inter
a Real te godine potrosio boga oca, s fols u plusu, buahahaha
- bosnianidiot
#1525 Re: Inter
Nazalost vrlo jednostavna racunica...vejza00 wrote:a Real te godine potrosio boga oca, s fols u plusu, buahahaha
Real ima vlastiti stadion, koji donosi veliki novac. Svako od tih skupo placenih pojacanja je mnogostruko vratilo svoju vrijednost kroz prodaje dresova i cega vec ne...
Puno veci sponzorski ugovori, tv prava, mnogo manji porezi na plate igraca nego u Italiji...
Koliko god Milan ili Inter potrose, godisnja zarada im ne premasuje nekih 200-250 miliona, i zato zavrse u minusu, dok Real i Barcelona imaju godisnju zaradu od preko 400 miliona...samim tim je jasno i kako mogu trositi vise.