I to do petog nivoa!veseoko_kukulamovic wrote: Auuuu, pa za ovo treba bit fakat Publicist i Intelektualac, da se čovjek dovine do ovakvih spiritualnih denziteta.
Bosanska piramida Sunca vol.5
-
Neregistrirani
#1501 Re: astrološki snošaj
- veseoko_kukulamovic
A pašće, k'o da vidim, još jedna međunarodna verifikacija:
http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... &Itemid=26
I to na konferenciji! Doduše, nije arheološka, nego više 'nako alternativna:
http://www.nexusmagazine.com/Nexus%20Co ... /Info.html
Dakle, zaista bi bilo vrijeme da se ova tema pomakne negdje sa nauke i edukacije, na neki podforum za paranormalno i leteće tanjire.
I to na konferenciji! Doduše, nije arheološka, nego više 'nako alternativna:
http://www.nexusmagazine.com/Nexus%20Co ... /Info.html
Dakle, zaista bi bilo vrijeme da se ova tema pomakne negdje sa nauke i edukacije, na neki podforum za paranormalno i leteće tanjire.
-
HoustonPiramidiot
#1503 Re: astrološki snošaj
Arhadije,Stojdraga, Lampandina.stojdraga wrote:Huston Idiot: Majku mu, nikako da se dovinem do tog Orijona. Grrrrr!
Kremica: Ma ne brini dragi, stavi malo vazelina.
Huston Idiot: Agrh, evo, ide sa vazelinom.
JKremica: More, more, idemo, guraaaaj! Već vidim Plejade.
Da li ovo opisujes kako Semir tretira Sabinu.
SABINAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Semire, nije te sramota pustiti svoju djecu od 20 godina da se tetoviraju po laktovima sa besnadeznim zivotnim porukama tipa "Sam Sebi", dok u isto vrijeme g*zis mlade uspaljenice koje ce te napustiti kad se dosta dovoljno isprovaljujes,
Stojdraga, nije valjda da ne znas o cemu se radi. Pitaj Semira, on ce ti sve priznat.
SABINAAAAAAAAAAAAAAAA!
Semire, zasto se stidis, upoznaj nas sa zudnjom srca svog,
Nije za*ebancija, sve je ovo iz prve ruke.
- Fair Life
#1504 Re: astrološki snošaj
Prica se prica... da je stojdraga postao opasan.stojdraga wrote:Huston Idiot: Majku mu, nikako da se dovinem do tog Orijona. Grrrrr!
Kremica: Ma ne brini dragi, stavi malo vazelina.
Huston Idiot: Agrh, evo, ide sa vazelinom.
JKremica: More, more, idemo, guraaaaj! Već vidim Plejade.
"Idem ti ja takooo putem... pletem, vezem, a za mnom trci stojdraga lep k'o
slika u usta ga jebem...
I kaze: - Stojdraga...!
Stanem ja... "
...prica jedna hanumica.
-
Neregistrirani
veseoko_kukulamovic wrote: A pašće, k'o da vidim, još jedna međunarodna verifikacija:
“dva istraživača koja su posjetila Bosansku dolinu piramida, Britanci Filip Coppens i dr. Harry Oldfield ovih dana održat će seriju predavanja u Australiji.”
Kakvi istrazivaci i strucnjaci! Majstor zavjera i covjek kojem se prividjaju NLO-i.
- veseoko_kukulamovic
-
Piramidos
-
Neregistrirani
Eto ga! Posta Izmo verifikovani istrazivac zabranjene arheologije! 
- veseoko_kukulamovic
Ili zabranjene arheologiNje?Neregistrirani wrote:Eto ga! Posta Izmo verifikovani istrazivac zabranjene arheologije!
Plač!Kažu da pravi đentlemen nikad neprića pada krenem prvo redom.
- veseoko_kukulamovic
Pa jest, Ekspert i nije na tvoj ukus. Tebi više paše onaj sirovi habitus Gazda Žikestojdraga wrote:Moram iskreno reč da ste me tolko rastužili da sam odmah pustil koju suzu kroz nogavicu, da slobodno propadne do nivoa vaše furek i izgleda, inteligencije. Ono, baš ravno do dna.
-
HoustonPiramidiot
Stojdraga (Arkadije, Lampadina -- da nije SABINA?) -->prolupo, bas kao i Semir Osmanagic zvani "Tata i ja bih ono radio", a i tata mu Muris zvani "I tata bi sine", koji je majci Semirovog sina porucio kako se Semir jako zaljubio, da je "veza vrlo ozbiljna", te da je bolje da se "civilizovano razidju". Nije da me zanima Semketov prljavi ves, samo ukazujem na logican zakljucak o prevarantskim genima koji se pokazuju u bas svakoj sferi zivota.stojdraga wrote:Moram iskreno reč da ste me tolko rastužili da sam odmah pustil koju suzu kroz nogavicu, da slobodno propadne do nivoa vaše furek i izgleda, inteligencije. Ono, baš ravno do dna.
- tranquil
Gledao sam neki dan onu Baftinu i Osmanagićevu emisiju...
Iako mi je smiješan čitav ovaj cirkus oko tzv. piramida i lude teorije koje to prate, i ova zaluđenost naroda kojem se ove stvari prodaju umjesto prave perspektive, na momenat mi je izgledalo kao da će emisije barem ispasti zanimljiv putopisni program o dalekim egzotičnim lokacijama, dakle nešto što dugo nismo imali u domaćoj produkciji.
Onda su opet počele "teorije". Atlantiđani, onaj crnac sa kosmičkim šljemom i slične stvari. Ponovo sam se razočarao, uludo bačen novac za program. Čuj, debele usne i pljosnat nos i odmah "crnac". Da je Osmanagić kao mali više čitao Mister No-a (a manje Martija Misteriju hehe) znao bi kako izgleda pripadnik plemena Indiosa iz Južne Amerike.
Ovako, baš me je bila sramota njegovog neznanja dok sam gledao. Baš mi je ono bilo neprijatno, ja sam se stidio ispred njega, otprilike ko kad gledaš video Marilyn Mansona sa tetkama koje su ti došle u goste
Iako mi je smiješan čitav ovaj cirkus oko tzv. piramida i lude teorije koje to prate, i ova zaluđenost naroda kojem se ove stvari prodaju umjesto prave perspektive, na momenat mi je izgledalo kao da će emisije barem ispasti zanimljiv putopisni program o dalekim egzotičnim lokacijama, dakle nešto što dugo nismo imali u domaćoj produkciji.
Onda su opet počele "teorije". Atlantiđani, onaj crnac sa kosmičkim šljemom i slične stvari. Ponovo sam se razočarao, uludo bačen novac za program. Čuj, debele usne i pljosnat nos i odmah "crnac". Da je Osmanagić kao mali više čitao Mister No-a (a manje Martija Misteriju hehe) znao bi kako izgleda pripadnik plemena Indiosa iz Južne Amerike.
Ovako, baš me je bila sramota njegovog neznanja dok sam gledao. Baš mi je ono bilo neprijatno, ja sam se stidio ispred njega, otprilike ko kad gledaš video Marilyn Mansona sa tetkama koje su ti došle u goste
-
Neregistrirani
Sta ocekivati od covjeka koji za istrazivanje koje ce prezentovati u emisiji prepise tekst s Wikipedije?tranquil wrote: Ovako, baš me je bila sramota njegovog neznanja dok sam gledao. Baš mi je ono bilo neprijatno, ja sam se stidio ispred njega, otprilike ko kad gledaš video Marilyn Mansona sa tetkama koje su ti došle u goste
-
Neregistrirani
A taman neki dan nesto kontam, gdje li je i sta radi u svoj ovoj ujdurmi njegova Oksana-hanuma! Vidi vraga! Da je igdje bilo otvoreno kladjenje "ko pretenduje na mjesto gdje. Osmanagic?", moje bi pare otisle na novinarku koja nije novinarka i ne radi za Fondaciju nego joj samo tepaju da je "suradnica Fondacije" koja sve stvari vidi na svoje oko.HoustonPiramidiot wrote: Semir Osmanagic zvani "Tata i ja bih ono radio", a i tata mu Muris zvani "I tata bi sine", koji je majci Semirovog sina porucio kako se Semir jako zaljubio, da je "veza vrlo ozbiljna", te da je bolje da se "civilizovano razidju".
-
HoustonPiramidiot
Stojdraga, Arkadije, Lampandina;stojdraga wrote:Ej, antiidijoti, šta vam je Sabina mama, pa ste se zato tolko uzjogunili?
Nisam ni mislio da iko u bilo kakvoj vezi sa prevarantskom Fondacijom moze imati ikakvih moralnih skrupula.
Sabina je udata zena, a Semir ozenjen muskarac, iako ne jedno za drugo.
Najteza greska Semorovog trenutnog bracnog druga je sto nije galamila "u znak podrske za svog covjeka", te je onda jadni Semir morao otkopcavati slic i traziti utjehu malo cesce na svojim putesestvijama.
Ali ti o bracnom zivotu naravno nista ne mozes znati iz vlastitog iskustva, jer u svojoj sestoj deceniju jos uvijek zivis u djecijoj sobi kod svoje mame.
-
Neregistrirani
Njemu ne treba da mahala prica, on se sam vec godinama sramoti i blamira. Ne propustiti novi nastup u Piramidi i vidjeti taj namjesteni osmjeh i nesposobnost komunikacije. U proslom nastupu je dokazao da je itekako moguce da covjek koji ima diplomu ekonomskog fakulteta, na pitanje sta misli o buducnosti BiH (a diskusija je bila o ekonomiji), krene mantrati onu hipijevsku da nam je samo potrebna ljubav. Zaljubljen, valjda, covjek.
-
Piramidos
- veseoko_kukulamovic
Kako nije ba! Evo, još malo pa će i u Bosni osvanut Hram Čovječanstva:pitt wrote:Jel se otkopalo sta novo?

http://www.damanhur.hr/Hram/hram.htm:
Apsolutno jedinstveni, misteriozan i neobičan je podzemni hram, djelo, koje je preko Damanhura poznato po cijelom svijetu. Na tisuće kubičnih metara stijena iskopane su ručno iz brda kako bi se otvorio jedan podzemni put inicijacije, koji se sastoji iz iz tajanstvenih dvorana i labirinta prolaza, koji je bogato opremljen s vrijednim umjetničkim djelima a koji izražavaju arhetipske simbole i povijest čovječanstva.
-
Neregistrirani
veseoko_kukulamovic wrote: Kako nije ba! Evo, još malo pa će i u Bosni osvanut Hram Čovječanstva:
Davno ja napisah kako mi tu nesto smrdi.
-
Neregistrirani
Njegovo otkrice ce biti prezentirano na jednom drugom kongresubiga wrote:"...od 19. do. 23. rujna u Zadru održava kongres europskih arheologa..."
pojavi li se don semko osmanagić ovdje da odbrani tezu, ili...?
ps.
ako je vec bilo upitano a ja ne vidjeh, sorry!!!