FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
awekenings

#1501 Re: FC Barcelona

Post by awekenings »

MIME wrote:Barca vodi 2-0 u kupu oba puta Bojan Krkić,žao mi što nema prenosa na digi tv
3 - 0 .. Pedrooooo ... tako se to radi ... :D :D
awekenings

#1502 Re: FC Barcelona

Post by awekenings »

4 - 0 .... Messiiii .... :lol: :lol:
MIME

#1503 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

awekenings wrote:
MIME wrote:Barca vodi 2-0 u kupu oba puta Bojan Krkić,žao mi što nema prenosa na digi tv
gledaš tekmu na nekom ili pratiš rezultat
awekenings

#1504 Re: FC Barcelona

Post by awekenings »

MIME wrote:
awekenings wrote:
gledaš tekmu na nekom ili pratiš rezultat
Gledam tekmu ... i pratim rezultat ... :D .. 5- 0 .. Xavi ....
MIME

#1505 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

koj program je u pitanju,mada će i kraj uskoro,hvala
awekenings

#1506 Re: FC Barcelona

Post by awekenings »

MIME wrote:koj program je u pitanju,mada će i kraj uskoro,hvala
Ma kraj druze za 5-6 minuta ... a gledam ovdje ...

http://atdhe.net/10325/watch-barcelona- ... al-leonesa
burek_in_space

#1507 Re: FC Barcelona

Post by burek_in_space »

Obrisan offtopic, drzhite se teme...
adcor

#1508 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

burek_in_space wrote:Obrisan offtopic, drzhite se teme...
thx :thumbup:

Gabi Milito je bio vidno oduševljen nakon igranja u prijateljskoj utakmici protiv Bolivara, nakon godinu i po pauze zbog povrede koljena. Argentinac je naglasio da nije osjecao bol tokom meča: "Nije bilo bola. Bio je to veoma poseban dan. Vratio mi se stari dobri osjećaj, čak i nakon ove duge pauze".

Blaugranin štoper je rekao da se osjećao veoma dobro tokom 45 minuta koje je odigrao, ali je priznao da je utakmica sa Bolivarom samo jedan korak u njegovom procesu oporavka: "Puno se stvari promijenilo u posljednje vrijeme. Dobio sam puno više samopouzdanja, sigurnosti i optimizma. Načinio sam veliki napredak. Još uvijek imam vremena da igram klupske mečeve. Ne znam tačno kada, ali sam siguran da će biti uskoro".

Njegov brat, igrač Intera, Diego namjerava lično prenijeti zahvalnost treneru Barcelone Pep Guardioli za svu podršku koju je pružio njegovom bratu: "Rijetko se događa da trener Pepeove dobi osvoji sve i na ovakav način, pa čak i finansijski podrži jednog povrijeđenog igrača. On je izuzetna osoba i uvijek je hvalio i podržavao mog brat. To je Gabiu dalo puno snage da zaigra opet", dodajući dalje: "Nadamo se da sve što je loše je već iza njega. Jako je sretan u Barceloni. Klub, navijači i mediji su se dobro odnosili prema njemu i dali su mu snage da nastavi dalje. Bilo je to lose iskustvo, ali danas možemo govoriti o dobrim stvarima, iako mu je potrbno još vremena da se potpuno oporavi".

http://www.facebook.com/home.php?#/barcabosnia
awekenings

#1509 Re: FC Barcelona

Post by awekenings »

Opasna tekma veceras .. Ath. Bilbao ... Fale Abidal, Yaya, Marquez i Ibra ... Bice mladjarije opet veceras ... Pedro bi opet mogao svasta pokazati ... :)
adcor

#1510 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

prati li iko ova sranja koja se dogadjaju? ibra-mesi-jaja-ture :shock: :shock: :shock:
Rauber

#1511 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

A pratim ja :roll:
Gledao sam sinoc utakmicu, oni levati iz Bilbao-a se pravo nalozili, udarali ih cim su stigli, a sudija je bio pravi domacinski, onaj klasicni nas Premijerligaski koji na osnovu reakcija publike donosi odluke.

Pogledajte, kakav kreten moras biti da ovo uradis :shock:

adcor

#1512 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

kaze pep da ce izvuci maximum iz ovog sto je "ostalo". da li je moguce iniesta - henry - bojan???
Charuga
Globalni moderator

#1513 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

adcor wrote:kaze pep da ce izvuci maximum iz ovog sto je "ostalo". da li je moguce iniesta - henry - bojan???
Nije jos nista sigurno za Messia sto se tice utakmice sa Interom. Doktori rade na tome da bude spreman.

Inace, ako ne budu igrali ni on ni Zlatan bice mrka kapa. U tom slucaju, mislim, da bi se vrlo lako mogao desiti onaj presedan da branilac titule LP-a ispadne u grupnoj fazi.

#1514 Re: FC Barcelona

Post by profil »

Rauber wrote: Pogledajte, kakav kreten moras biti da ovo uradis :shock:

E jebi ga sad, ispade Messi kreten. Vidis da je prokliz'o i nije se uspio zaustaviti. Ali da je pogrijesio, pogrijesio.
Rauber

#1515 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

profil wrote:
Rauber wrote: Pogledajte, kakav kreten moras biti da ovo uradis :shock:

E jebi ga sad, ispade Messi kreten. Vidis da je prokliz'o i nije se uspio zaustaviti. Ali da je pogrijesio, pogrijesio.
HA HA HA

mnogo si smijesan
kory

#1516 Re: FC Barcelona

Post by kory »

hehheehe kako igra barsa ehe zao mi nesto ispasce iz LP,real im uze prvo mjesto huda sad ima i svinjske gripe jbg ... :-D :-D :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1517 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

kory wrote:hehheehe kako igra barsa ehe zao mi nesto ispasce iz LP,real im uze prvo mjesto huda sad ima i svinjske gripe jbg ... :-D :-D :-D
Barsa tako igra, jer su nastupili problemi, imaju povreda (najbitnijih igraca), gripa uzima svoj danak, tako da su im rezultati i dobri spram problema koje imaju.
Navijam za Real Madrid, ali ti komentar nije na mjestu, cak stavise, ispade da se radujes problemima koje imaju u Barceloni. Mislim da to nije u redu :roll:
Cafe Camargue

#1518 Re: FC Barcelona

Post by Cafe Camargue »

Rauber wrote:A pratim ja :roll:
Gledao sam sinoc utakmicu, oni levati iz Bilbao-a se pravo nalozili, udarali ih cim su stigli, a sudija je bio pravi domacinski, onaj klasicni nas Premijerligaski koji na osnovu reakcija publike donosi odluke.

Pogledajte, kakav kreten moras biti da ovo uradis :shock:

podsjeti me na ovo
ja.neron

#1519 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

offtopic

što je onaj golman Heracles-a jučer dobio crveni karton protiv PSV-a inače je postalo simptomatično da kad god PSV pobjeđuje protivnička ekipa dobije barem jedan crveni karton
krusty

#1520 Re: FC Barcelona

Post by krusty »

igra li messi veceras ? ibrahimovic ?
Charuga
Globalni moderator

#1521 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Barcelona neće donijeti odluku o Messiu do posljednje minute

Guardiola mora odlučiti hoće li rizikovati sa argentinskom zvijezdom.

Nov 24, 2009 2:08:08 AM

Odluka o tome hoće li Barcelonin napadać Lionel Messi biti na raspolaganju za duel sa Interom u Ligi prvaka u presudnom meću na Camp Nou neće biti donesena do zadnje minute, piše Sport.

Podrazumijeva se da je švedski napadač Zlatan Ibrahimović također sumnjiv za nastup, ali je veća vjerojatnoća da će on početi utakmicu protiv svog bivšeg kluba za razliku od svog argentinskog partnera u napadu.

Messi je proveo ponedjeljak radeći sa klupskim fizioterapeutom Juanjom Brauom u nastojanju da bude spreman za ovu vitalnu utakmicu, te je shvatio da će trener Pep Guardiola čekati do zadnje moguće minute sa odlukom o tome hoće li igrati ovu utakmicu.

Barceloni je večeras potrebna pobjeda, ali oni se također suočavaju s Real Madridom u nedjelju u Primera ligi i svaka daljnja povrede Messia ili Ibrahimovića mogle bi imati katastrofalne posljedice za ostatak sezone.

Ako Barca izgubi od Intera a Rubin Kazan pobjedi Dynamo Kiev, aktuelni prvak LP-a u tom slučaju ispada te Guardiola mora odlučiti isplati li se rizikovati.

Guardiola: Barcelona može pobjediti Intera bez Messia i Ibrahimovića

Trener Blaugrane kazeda njegov tim ima dovoljno kvaliteta da pobjedi i bez usluga dvojice napadaća.

Nov 23, 2009 5:05:05 PM

Trener Barcelone Pep Guardiola insistira na tome da njegov tim može pobjediti ekipu Intera u UEFA Ligi Prvaka, i bez usluga Lionela Messia i Zlatana Ibrahimovića.

Oba napadaća su upitna za meć odluke u grupi F ali Guardiola osjeća da su onih jedanaest koje izabere, dovoljno dobri da pobjede i da izostanci njegovih napadaća neće biti uzeti kao razlog neuspjeha u slućaju da ne dobiju utakmicu.

"Nećemo se žaliti ako oni [Messi i Ibrahimović] ne budu igrali. Ako ne pobjedimo, to neće biti razlog." rekao je na press konferenciji trener Barse.

"Njih dvojica su dva veoma važna igraća, ali mi u klubu uvjek sve radimo zajedno. Ako oni ne budu igrali mi i dalje imamo jedanaest igraća i šansu da pobjedimo. Ništa se ne mjenja, drugi igraći će igrati da pobjede a od navijaća nam treba podrška. Oni nas nikad nisu iznevjerili i uvjek smo imali njihovu podršku.

Guardiola je rekao da će njegova ekipa ostati na svom načinu igre tj. njihov standardni napadački stil protiv Intera jer je to jedini način kako znaju igrati.

""Izlazimo da pobjedimo, da napadamo, nema drugog načina da se igra ova utakmica" završio je Guardiola.

http://www.facebook.com/notes/fc-barcelona-bosnia
Charuga
Globalni moderator

#1522 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Za večerašnji duel Guardioal pozvao 19 igrača, Santos i Fontas uvršteni

Trener Barcelone Pep Guardiola nije dao nikakve indicije o starnoj postavi za večeras i u zadnjem trenutku je uvrstio Lionel Messia i Zlatan Ibrahimovića.

U međuvremenu, Eric Abidal je odbolovao H1N1 i jutros je dobio zeleno svjetlo što se tiče toga, ali da li će zaigrati zavisi o stanju njegove ranije povrede bedra.

Guardiola je takođe uvrstio dva igrača iz Barca Atletica, Andreu Fontasa (20) i Jonathan dos Santosa (19), kao pokriće za odsutne igrače.

Večeras sigurno neće nastupiti Dmitro Chygrynskiy, još uvijek neoporavljeni Gabriel Milito i Yaya Toure koji još uvijek ima gripu.

Listu od 19 igrača čine: Valdes, Pinto, Alves, Puyol, Marquez, Pique, Maxwell, Abidal, Fontas, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Jonathan, Jeffren, Bojan, Pedro, Ibrahimović i Messi.

http://www.facebook.com/notes/fc-barcelona-bosnia
adcor

#1523 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

nadajmo se najboljem ishodu veceras :thumbup:

uvijek se ismijem ovom klipu :lol: :lol: :lol:
abondanzieri

#1524 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

1-0 Pikenbauer 8)
awekenings

#1525 Re: FC Barcelona

Post by awekenings »

Losije ekipe na Camp Nou nisam vidio .. ovaj Inter je odron ... :lol: :lol: :lol: .... ovaj Pedro je predobar, bice od njega nesh ... definitivno ... :thumbup: :thumbup:
Post Reply