Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zebih wrote:pokusavam obnoviti predratnu diskografiju, ali puno toga jos ne mogu pronaci.Pa svatko tko zna za neki link od svega ovoga dobit ce , a nista drugo osim hvala do neba.
2.Eartha Kitt
3.Violent Femmes-
4.Jerry Harrison-Casual Gods
5.The Neville Brothers-Yellow moon
6.The Nits-Hits
Vjerujem da je sve naci nemoguce , zato bilo sto ,please.
zebih wrote:pokusavam obnoviti predratnu diskografiju, ali puno toga jos ne mogu pronaci.Pa svatko tko zna za neki link od svega ovoga dobit ce , a nista drugo osim hvala do neba.
2.Eartha Kitt
3.Violent Femmes-
4.Jerry Harrison-Casual Gods
5.The Neville Brothers-Yellow moon
6.The Nits-Hits
Vjerujem da je sve naci nemoguce , zato bilo sto ,please.
Strpii puno hvala za one albume...skinuo sam sve, ali 30% njih je krivo, nažalost, za one koji nisu puno hvala:). Ima li netko klapu Maslina album "klapa Maslina"? Mišo Kovač - Dalmacija u mom oku? da li znate koje je godine idzan Grdovićev album Vitar nek puše? Hvala
1. Manchester United - Glory Glory Man Utd (Fight Song) ver 1 (2:30)
2. Manchester United - Song For The Champions (3:44)
3. Manchester United - We're Gonna Do It Again (3:30)
4. United We Love You - Manchester United (3:14)
5. Manchester United - Come On You Reds (3:26)
6. Manchester United - United Calypso 98 (2:29)
7. Manchester United - Ruud van Nistelrooy (3:52)
8. Manchester United - Lift It High (4:05)
9. Manchester United - Manchester United Vs Frankee F.U.R.B (Hillarious remix) Skit Chelsea - Liverpool - Arsenal (Dirty) (3:46)
10. Manchester United - Glory Glory Man Utd (Fight Song) ver 2 (2:27)
Giorgio wrote:Strpii puno hvala za one albume...skinuo sam sve, ali 30% njih je krivo, nažalost, za one koji nisu puno hvala:). Ima li netko klapu Maslina album "klapa Maslina"? Mišo Kovač - Dalmacija u mom oku? da li znate koje je godine idzan Grdovićev album Vitar nek puše? Hvala
Giorgio wrote:Strpii puno hvala za one albume...skinuo sam sve, ali 30% njih je krivo, nažalost, za one koji nisu puno hvala:). Ima li netko klapu Maslina album "klapa Maslina"? Mišo Kovač - Dalmacija u mom oku? da li znate koje je godine idzan Grdovićev album Vitar nek puše? Hvala
taj link za klapu Maslinu sam već probao, na više foruma...i kad zippam file onda mi neće otvoriti sve pjesme jer iam neki error...ak imaš neki drugi link super...anyway tnx for trud i pomoć
mirza81 wrote:ima li tko The Stranglerse [osim No more heroes i Rarities],
te Spermbirds [osim Something to prove i Get off the stage]?
thanx unaprijed!
ovaj prvi file od Miše si mi poslao pjesmu ne album. Ove sve albumiće imam, no puno hvala da se samo jedan našao kojeg nemam to bi već bila big thing. Stavi pliz nekaj od Ivčića ak imaš
ima li tko prve albume FILMA (albumi prije transformacije u ljubavne pop balade- mada mi se i to sviđa, ali trenutno ne treba)
i PRLJAVOG KAZALIŠTA (kod njih sve zaključno s Crno-bijeli svijet)?
bilo je linkova, ali su pogašeni,
big thanx!