kopajuci da vidim sta citate da sebi kupim jer nemam jadna vremena od posla vec mjesecima, naletim na ovoInfraRedRidinghood wrote:I ja sam literarni snob i time se dičim![]()
![]()
![]()
![]()
ja imam i ovjereno na papiru da sam snob
Moderator: Chloe
kopajuci da vidim sta citate da sebi kupim jer nemam jadna vremena od posla vec mjesecima, naletim na ovoInfraRedRidinghood wrote:I ja sam literarni snob i time se dičim![]()
![]()
![]()
![]()
okacite akreditaciju, papankeInfraRedRidinghood wrote:Ja neJmam ćage, ali odgovorno tvrdimdawn_upon_dawn wrote:kopajuci da vidim sta citate da sebi kupim jer nemam jadna vremena od posla vec mjesecima, naletim na ovoInfraRedRidinghood wrote:I ja sam literarni snob i time se dičim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja imam i ovjereno na papiru da sam snob![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odmah idem dati da se plastificiraju, da nas mogu prIpoznatidanas wrote:okacite akreditaciju, papankeInfraRedRidinghood wrote:Ja neJmam ćage, ali odgovorno tvrdimdawn_upon_dawn wrote: kopajuci da vidim sta citate da sebi kupim jer nemam jadna vremena od posla vec mjesecima, naletim na ovo![]()
![]()
ja imam i ovjereno na papiru da sam snob![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vjestica mi je sve bolja i bolja sto je vise citam....ko ne voli Coelha nece ga voljeti ni poslije ove knjige, a ko ga gotivi svidjece mu se i ova knjigaanais_nin wrote:meni jedna od najdrazih knjigaQler wrote:Lovac na zmajeve Haled Hoseini
procitao neki dan... nije losa knjiga.. malo sam se nerviraokoliki je shupak glavni lik ali knjigu sam procitao za jedan dan, nekako je nisam mogao pustiti dok je nisam procitao.
evo mi je na cekanju njegova zadnja knjiga THOUSAND SPLENDID SUNS
navodno je jednako dobra, ali su mi rekli da spremim kutiju maramica
![]()
a ja gustiram PAOLO COELHO "THE WITCH OF PORTOBELLO"interesantno pravo....neobicna biografija jedne "vjestice"
suti,danas wrote:variety is the spice of lifemak' se vise od dezulovica
![]()
![]()

ja sam na drugoj strani ove knjige pocela plakat, a kada sam dosla do pola vise nisam smjela citatburekodsira wrote:
Kad je bio Juli
Autor: Nura Bazdulj Hubijar
joj pa moramo i mi imati nesto sto nam je lakse uraditi nego vamadanas wrote:e, da je nama to tako lakoFaust wrote: 10 KM u novčanik i do knjižare...![]()
nisu u bosni, baFaust wrote:ne znam sto ne bi bilo lako... nemate para? ne volite šetati? mrzite knjižare?danas wrote:e, da je nama to tako lakoFaust wrote: 10 KM u novčanik i do knjižare...![]()
![]()
ijao, žalim ih onda, ne znaju šta propuštaju. Mi uvije možemo prošetati do knjižare i kupiti kjnigu zanimljivu kad izađe, svake prestupne..dawn_upon_dawn wrote:nisu u bosni, baFaust wrote:ne znam sto ne bi bilo lako... nemate para? ne volite šetati? mrzite knjižare?danas wrote: e, da je nama to tako lako![]()
Je l to i ti ides na SA-X okupljanje?danas wrote:dawn_upon_dawn wrote:nisu u bosni, baFaust wrote: ne znam sto ne bi bilo lako... nemate para? ne volite šetati? mrzite knjižare?![]()
zato jos malo pa idem, pa ce se dovuci humanitarne![]()
![]()
![]()