Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#1501 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Ne limvo Francuze, čak sam navijao za Talijane u zadnjem finalu, ali...
Admir_1984 wrote:u finalu dao dva gola glavom koja su se mogla posreciti bilo kome
:roll:
Admir_1984 wrote:2000 je samo sreca i boga pitaj sta jos spasilo Francuze od poraza, a na tom EP Totti je briljirao
Šta je Talijane spasilo poraza od polufinalu od Holandije? Pa dobro, to mu je bio najbolji turnir sa reprezentacijom. Briljirao? Možda za svoje kriterije :D
Admir_1984 wrote:2006 statista
Naravno, to mi je još friško u glavi 8-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1502 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Hoces reci da je zesca majstorija dati glavom gol iz kornera? Onda je i Materazzi vodio Italiju ka tituli prvaka 2006

Da je Zidane lobovao golmana pri izvodjenju penala, do sada bi ti taj clip pokazao 10 puta. Briljirao je sa golovima i asistencijama. Pogledaj akciju kod gola u finalu za 1-0

Daleko od toga da je bio statista, a jos se tek vratio nakon loma noge
ultima_palabra

#1503 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Admir_1984 wrote:Da je Zidane lobovao golmana pri izvodjenju penala, do sada bi ti taj clip pokazao 10 puta.
Da, nekog golmana po imeni Gigi Buffon u finalu Svjetskog prvenstva :-)
vruce pivo

#1504 Re: Serie A

Post by vruce pivo »

Postoje mnogo strucniji i kompetentnijih ljudi od nas "strucnjaka" sa foruma koji su rekli da je Zidan jedan od najboljih svih vremena.
Sto se mene tice protekle 2 decenije su obiljezili Zidan i Ronaldo(Brazil) a svi ostali pa i Totti se mogu gurati negdje ispod njih dvojice..
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1505 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra wrote:
Admir_1984 wrote:Da je Zidane lobovao golmana pri izvodjenju penala, do sada bi ti taj clip pokazao 10 puta.
Da, nekog golmana po imeni Gigi Buffon u finalu Svjetskog prvenstva :-)
Nakon sto je ovaj lob postao vrlo cesta pojava ;-)
ultima_palabra

#1506 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Ma ja, prepisao od legendarnog Tottija, talijanske ikone sa 9 golova u dresu Azzurra :lol:
burek_in_space

#1507 Re: Serie A

Post by burek_in_space »

I sam sam zakuh'o malo sa ovom temom odgovarajuci Admiru. :-) Nisam ja mislio na Zidaneov doprinos u smislu titula, nego onoga shto je davao na terenu. Totti jeste veliki igrach, sa dosta dobrih partija, ali broj tih partija, po meni, nije ni blizu Zizuovom.
I druga stvar - njegov ostanak u Romi, za mene je to uvijek bilo misterija, da chovjek nema glad za trofejima, pobjedama, novim izazovima u karijeri. Sebi sam je objashnjavao onom starom narodnom Bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu. Ovo zaista ne pishem da bih osporio Tottija kao igracha, niti imam namjeru nekoga da uvrijedim sa ovim, samo kazhem shta je moje mishljenje koje je podlozhno korigovanju.
Point.

#1508 Re: Serie A

Post by Point. »

Admire, ba........kako ti se da vishe voditi izgubljenu bitku?

Zidane je Zizou za Tottija. Ne smao ja da tvrdim to, nego i vecina strucnjaka.
fedayn-roma

#1509 Re: Serie A

Post by fedayn-roma »

Nema problema, svako ima svoje misljenje i tacka.
Za mene Totti ostaje i bice uvjek BOG, mozda kako neko kaze, malo seljacki :wink: .... ali onda bi ta ista definicija vazila i za neke druge "velike" igrace koje necu nominovati inace iz ove diskusije necemo nikad izaci....
Sto se tice Zidana, kao sto sam vec rekao, super fudbalercina... ali samo zato sto je nosio onaj dres sa crno bjelim straftama :x , za mene je izgubio dosta bodova....

Za odprilike sat vremena Roma igra u Udinama revans polufinala kupa italije (kuci 2-0). Po meni na malo laka tekma, jer nam je glava (sumnjam) jos u derbiju i prepucavanju raznom.... DAJE ROMA.
2407

#1510 Re: Serie A

Post by 2407 »

fedayn-roma wrote:ali samo zato sto je nosio onaj dres sa crno bjelim straftama :x , za mene je izgubio dosta bodova....
Pa da je nosio bordo dres ne bi mi danas o njemu ni raspravljali :razz: :mrgreen:
felipe kajetano

#1511 Re: Serie A

Post by felipe kajetano »

Brat bratu...Alessandro alias Pinturicchio je ćaĆa za obojicu :wink:
2407

#1512 Re: Serie A

Post by 2407 »

felipe kajetano wrote:Brat bratu...Alessandro alias Pinturicchio je ćaĆa za obojicu :wink:
Vazda bio i ostat ce :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Neelix

#1513 Re: Serie A

Post by Neelix »

al ta trojica kad bi krenula 3 na 1 na Paola Maldinija, ne bi ga mogli proc :D :D
2407

#1514 Re: Serie A

Post by 2407 »

Neelix wrote:al ta trojica kad bi krenula 3 na 1 na Paola Maldinija, ne bi ga mogli proc :D :D
Mada bi svu cetvoricu Zanneti pogledom odbio itd. itd. :mrgreen:

Calciopoli: Zamparini On Moggi Allegation, Facchetti Renews Attack
Calciopoli Watch: Prosecutors To Investigate New Luciano Moggi Allegations
Calciopoli II
OFFICIAL: Italian FA Open New Calciopoli Investigation

Eh sad cemo da vidimo kome opanci a kome obojci. Juventus, Milan, Fiorentina, Lazio i Reggina su vec kaznjeni tako da oni ne mogu opet biti kaznjeni za istu stvar, ali su ovaj put na udaru ekipe Intera, Rome, Palerma, Chieva, Livorna, Cagliaria, Udinesea i Bologne. Fiat iustitia ruat caelum!!!
krusty

#1515 Re: Serie A

Post by krusty »

-LIBERO- wrote:Ti ne navijas za Sarajevo ti simpatises Sarajevo,isto kao sto ja navijam za Sarajevo a simpatisem Romu ;-)

Naravno da nisu navijaci Rome (ti si spomenuo barsu,ali nije primjereno na ovoj temi :D ) samo oni koji su na Olimpicu ,ali su NAVIJACI Rome oni koji barem u svojim mogucnostima posjecuju utakmice svoga voljenog kluba,tj.budu na utakmicama kluba za koji se deklarisu da NAVIJAJU
(posao,fax,obaveze,porodica,novac,kilometraza sve su to stvari koji ti daju prednosti ili te ometaju :D )

I naravno da ne,nisu samo navijaci Sarajeva oni koji su na sjeveru (ovo smatram kao pokusaj tvoje ne mastovite provokacije :mrgreen: :dance: :thumbup: )navijaci Sarajeva su svi oni koji u sklopu svojih mogucnosti posjecuju utakmice svoga Sarajeva (isto se odnosi i na sve druge klubove na planeti)
A ti,prijatelju moj dragi,samo zato sto se deklarise ka "navijacem" Sarajeva i sto si bio na tim evropskim tekmama,si cisto simpatizer (u ovom slucaju Sarajeva)jer za navijaca nema price u smislu "..smijesna liga..","...los protivnik...."
Ali dobro,i onako svi "navijaju" za Barselonu,Inter,Milan,Manchester..a najdalje doklse su otisli je Makarska i Zagreb (ovo se zadnje odnosi uopsteno,ne na tebe,i namjerno banalizujem)

Pozdrav navijacima sa ove teme :D ,pokusajte ignorisati ovaj moj upis,jednostavno sam morao odreagovati jer mi je sve to skupa smijesno,SAMO NASTAVITE SA VASIM NAVIJANJEM ZA VASE OMILJENE KLUBOVE.

iGNORISITE ME :dance: :lol: :thumbup:

P.S da ne bude zabune,SIMPATISANJE nekih/raznih klubova to je druga stvar,i ja ima par klubova koji su mi simpaticniji od drugih,al se jos uvijek bez obzira na sve ne mogu svsrtati u navijace tih klubova :dance: :run:

razumijem ja tebe, ti pod navijacem smatras onoga ko NAVIJA na stadionu u datom trenutku...

ja kazem za sebe da navijam za Romu, volim Romu, simpatisem Romu

eh sad ocito da su ovo 2 vrlo razlicita pojma pa nema smisla da se dalje raspravljamo

pozdrav ;)

p.s. radije cu ja po svom kriteriju navijati za Romu, nego biti pravi navijac Sarajeva, ici na utakmice i ucestvovati u ovim dogadjajima kao na Kosevu danas...
north_1987

#1516 Re: Serie A

Post by north_1987 »

Krusty zasto pricas o pojmu koji ti je nepoznat skroz.

"p.s. radije cu ja po svom kriteriju navijati za Romu, nego biti pravi navijac Sarajeva, ici na utakmice i ucestvovati u ovim dogadjajima kao na Kosevu danas..."

Nastavi gledati utakmice svoje Rome i drugih ti dragih timova. Zamolio bih te da navijace Sarajeva i Kosevo ne spominjes.
Djokej

#1517 Re: Serie A

Post by Djokej »

Inter i Roma u finalu kupa... Seria A haman ko naša :D
alijagoro

#1518 Re: Serie A

Post by alijagoro »

Ma kakav Toti ba,Zizou je sto bi se reklo umjetnik 8-) to se vise ne radza http://www.youtube.com/watch?v=LhcM4WP2cTc ;-) .
Van Halen

#1519 Re: Serie A

Post by Van Halen »

Inter dobio,Milan zijanio. Nadam se pobjedi Rome kući nad Sampdorijom makar i minimalnim rezultatom. Nakon ovog kola ostaju još tri do kraja.
Kumerle

#1520 Re: Serie A

Post by Kumerle »

Cuj Toti bolji od Zidanea pa Zidane je Bergkamp za Totija!
scheph

#1521 Re: Serie A

Post by scheph »

Totti je Batistuta za Zidana!
krusty

#1522 Re: Serie A

Post by krusty »

ja sam se nadao kiksu Intera pred revans sa Barcom, ali dosla im je slaba Atalanta... da je bila neka druga ekipa mozda bi se i desilo...

sutra opet pritisak na Romi ali trebali bi pobjediti, Sampdoria je ipak puno bolja kuci nego u gostima...
rIder

#1523 Re: Serie A

Post by rIder »

Image

bye bye vučice :mrgreen:
cyprus

#1524 Re: Serie A

Post by cyprus »

Sampdoria :thumbup: :thumbup:
rIder

#1525 Re: Serie A

Post by rIder »

hihohahohu :mrgreen: :mrgreen:

neke stvari su vec poznate sto se tice ove sezone, milan i juventus...

Image
Post Reply