-LIBERO- wrote:Ti ne navijas za Sarajevo ti simpatises Sarajevo,isto kao sto ja navijam za Sarajevo a simpatisem Romu
Naravno da nisu navijaci Rome (ti si spomenuo barsu,ali nije primjereno na ovoj temi

) samo oni koji su na Olimpicu ,ali su NAVIJACI Rome oni koji barem u svojim mogucnostima posjecuju utakmice svoga voljenog kluba,tj.budu na utakmicama kluba za koji se deklarisu da NAVIJAJU
(posao,fax,obaveze,porodica,novac,kilometraza sve su to stvari koji ti daju prednosti ili te ometaju

)
I naravno da ne,nisu samo navijaci Sarajeva oni koji su na sjeveru (ovo smatram kao pokusaj tvoje ne mastovite provokacije

)navijaci Sarajeva su svi oni koji u sklopu svojih mogucnosti posjecuju utakmice svoga Sarajeva (isto se odnosi i na sve druge klubove na planeti)
A ti,prijatelju moj dragi,samo zato sto se deklarise ka "navijacem" Sarajeva i sto si bio na tim evropskim tekmama,si cisto simpatizer (u ovom slucaju Sarajeva)jer za navijaca nema price u smislu "..smijesna liga..","...los protivnik...."
Ali dobro,i onako svi "navijaju" za Barselonu,Inter,Milan,Manchester..a najdalje doklse su otisli je Makarska i Zagreb (ovo se zadnje odnosi uopsteno,ne na tebe,i namjerno banalizujem)
Pozdrav navijacima sa ove teme

,pokusajte ignorisati ovaj moj upis,jednostavno sam morao odreagovati jer mi je sve to skupa smijesno,SAMO NASTAVITE SA VASIM NAVIJANJEM ZA VASE OMILJENE KLUBOVE.
iGNORISITE ME
P.S da ne bude zabune,SIMPATISANJE nekih/raznih klubova to je druga stvar,i ja ima par klubova koji su mi simpaticniji od drugih,al se jos uvijek bez obzira na sve ne mogu svsrtati u navijace tih klubova