JThomas wrote:e crk'o dabogda ako moja nepokretna nana od 77 godina nema više optimizma i volje za životom.
daj ba trzni se čovječe.
Raskid veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ma.Le.Na
#1501 Re: Raskid veze
-
Keksich
#1502 Re: Raskid veze
+1Lud i ponosan wrote:komi...
Nisi ti realan, ti si sjeban, razocaran, negativan. Mislim da bi trebao da budes jako optimistican, vedar i da vjerujes u to da ces naci nekoga za sebe. Ima razloga zasto vise nisi sa tom ex kokom, iako ga sada vjerovatno ne vidis. Uvijek se otvore neki novi putevi koji nuzno ne moraju biti dobri po nas, ali ne moraju biti ni losi.
Nemaju godine nikakve veze sa time da li ces, ili neces nekoga naci. Tvoje je da vjerujes u to da hoces, samo to.
- Ma.Le.Na
#1503 Re: Raskid veze
isto mi je palo na pametsanabe wrote:predlazem posebnu temu, samo za komija, ovo dijete moramo prevaspitati![]()
![]()
@lud i ponosan
ako treba samarati..uvijek sam tu
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1504 Re: Raskid veze
čuj posebnu temu, ne tandarajte čovjeka... komi, druže, budi malo manje fin... čisto radi eksperimenta, određen period, pa vidi ima li kakvih promjena...
ja sam mlađi od tebe, al' sam naučio jednu lekciju: ako si fin, to svi od tebe očekuju. a svi, naravno, zaboravljaju da to iziskuje određen napor. čovjek nije fin po defaultu, nego po odgoju. kada ti se omakne nešto, onda si najgori... niko se od tebe tomu nadao nije... ili si jednostavno dosadan jer znaju da od tebe mogu očekivati samo finoću...
ako si pakaš, također to svi od tebe očekuju, ali uradi jednom dobru stvar, deset puta više će se cijeniti nego kad isto uradiš dok si fin sve vrijeme...
to ti je ko u osnovnoj školi, imaš sve petice, dobiješ tricu starci imaju noćne more... jedva prolaziš u školi, dobiješ tricu, starci nikad ponosniji na tebe...
- madner
#1505 Re: Raskid veze
Ja sam ubijedjen da je to sve samo fora, pa ni u crtanim ne bi vako mogao dozivjeti 20 tu 
- black
#1506 Re: Raskid veze
shabaze zar ti nisi rekao da idesh na odmormadner wrote:Ja sam ubijedjen da je to sve samo fora, pa ni u crtanim ne bi vako mogao dozivjeti 20 tu
- madner
#1507 Re: Raskid veze
Jesam i inace ne barcem forum dok nisam na poslu (sedmi zakon termodinamike forumanja) ali je dosadno sa ovom kisomblack wrote:shabaze zar ti nisi rekao da idesh na odmormadner wrote:Ja sam ubijedjen da je to sve samo fora, pa ni u crtanim ne bi vako mogao dozivjeti 20 tu
- Loulou
#1508 Re: Raskid veze
Pa, eksperimentira on.Chmoljo wrote:komi, druže,... čisto radi eksperimenta
Kukanjem na sa-xu
- Chmoljo
#1509 Re: Raskid veze
slabo mu ide... ja mu savjetujem da promijeni taktikuLoulou wrote: Pa, eksperimentira on.
Kukanjem na sa-xu
- madner
#1510 Re: Raskid veze
Pif, ja se kladim da ima bar 7 forumasica koje su se ponudile da mu pomognuChmoljo wrote:slabo mu ide... ja mu savjetujem da promijeni taktikuLoulou wrote: Pa, eksperimentira on.
Kukanjem na sa-xuiz temelja
- Ma.Le.Na
#1511 Re: Raskid veze
tctctc to bi i bio cilj teme posvecene njemuChmoljo wrote:slabo mu ide... ja mu savjetujem da promijeni taktikuLoulou wrote: Pa, eksperimentira on.
- Loulou
#1512 Re: Raskid veze
Taj radmadner wrote:Pif, ja se kladim da ima bar 7 forumasica koje su se ponudile da mu pomognuChmoljo wrote:slabo mu ide... ja mu savjetujem da promijeni taktikuLoulou wrote: Pa, eksperimentira on.
- Chmoljo
#1513 Re: Raskid veze
a ja se kladim na taj iznos, i ulažem još toliko da su svih 7 srednja žalost, koje traže bilo štamadner wrote:
Pif, ja se kladim da ima bar 7 forumasica koje su se ponudile da mu pomognu
mrtav sam
- madner
#1515 Re: Raskid veze
Staro pravilo je da ne fin i jadan covjek nikad nece napisat da je fin i jadanLoulou wrote:Taj radmadner wrote:Pif, ja se kladim da ima bar 7 forumasica koje su se ponudile da mu pomognuChmoljo wrote: slabo mu ide... ja mu savjetujem da promijeni taktikuiz temelja
- Cholina_Lokica
#1516 Re: Raskid veze
Chmoljo wrote:a ja se kladim na taj iznos, i ulažem još toliko da su svih 7 srednja žalost, koje traže bilo štamadner wrote:
Pif, ja se kladim da ima bar 7 forumasica koje su se ponudile da mu pomognu![]()
![]()
![]()
mrtav sam![]()
![]()
- madner
#1517 Re: Raskid veze
Pif, ima i pravo dobrih sto padaju na te folove. Kao da vide napustenog psa na dvije nogeChmoljo wrote:a ja se kladim na taj iznos, i ulažem još toliko da su svih 7 srednja žalost, koje traže bilo štamadner wrote:
Pif, ja se kladim da ima bar 7 forumasica koje su se ponudile da mu pomognu![]()
![]()
![]()
mrtav sam![]()
![]()
Sem toga, odkad se pika kvalitet u socijalistcoj proizvodnji?
- Chmoljo
#1518 Re: Raskid veze
otkad smo preplavljeni turskim dupljacima, došlo je iz guzice u glavu da se nema toliko para da se neprestano kupuje nekvalitetna plastikamadner wrote:
Pif, ima i pravo dobrih sto padaju na te folove. Kao da vide napustenog psa na dvije noge![]()
- madner
#1519 Re: Raskid veze
Postoji jednostavan test da se utvrdi o kakvoj je robi rijec. Dakle prislonist stemajs i udaris ne vise od dva puta po vanjskom sloju puca, tj maskare. Ako dodjes do koze, to je nehka sa slabom fasadom. Optimalno je da vidis vise slojeva, tj. da se oni od ranije ne skidaju nego samo novi navlace.Chmoljo wrote:otkad smo preplavljeni turskim dupljacima, došlo je iz guzice u glavu da se nema toliko para da se neprestano kupuje nekvalitetna plastikamadner wrote:
Pif, ima i pravo dobrih sto padaju na te folove. Kao da vide napustenog psa na dvije noge![]()
- Altsa
#1520 Re: Raskid veze
bas tako..tek kada se neko drugi pojavi onda shvatis kakva si budala bio i u sta mi je vrijeme proslo...znaci ne zatvorit se u kucu i buljiti u jednu tacku i samosazaljevat se vec u zivot... jedino tako ce se neko pojaviti i zivot nam promijenit.Eshek wrote:Nikako, zajebaješ se i životariš. Najbolje se ne nadati ničemu. Živjeti od danas do sutra. Treba biti svjestan da to nije bila prava stvar, inače bi opstala.Bloody_Mary-Sue wrote:Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
Da vidim kako to drugi rade...![]()
znate li ikog da ni nakon haman pa godinu nakon raskida nije ''doso sebi''...? ima li takvih at all? i ako ima, ima li nade za te tako ''dusevne'' ljude da move on sa zivotom![]()
Ja sebi nisam dolazio cijelu godinu poslije malo jače i burnije šeme, dok mi nije neko bukvalno upao u život i stavio sve na svoje mjesto. Onda shvatiš šta si propuštao i da si bio budala što si uopšte gubio vrijeme misleći na nekoga ko nije vrijedan dvije tvoje misli.
Ne odrđuje vrijeme kada ćeš doći sebi, nego kada če ti neko ući u život i malo ga "protumbati". Nekome za 2-3 sedmice, nekome za 2-3 godine...Ti izgleda spadaš u ovu drugu kategoriju![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1521 Re: Raskid veze
bio sam danas malo sa ovim neženjama
jarane svakom nešto fali
jal kosa na glavi il daska u njoj
il studiraju 28 godina ili nikad fax ne upisaše a poso za 300 maraka rade
ili žive s mamom u 45.
garant meni nešto fali samo da prokužim šta

jal kosa na glavi il daska u njoj
ili žive s mamom u 45.
garant meni nešto fali samo da prokužim šta
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1522 Re: Raskid veze
čuvo sam krave u izbjeglištvu sa jednom starijom ženom koja se zapravo čitav život nije oporavilaBloody_Mary-Sue wrote:Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
znate li ikog da ni nakon haman pa godinu nakon raskida nije ''doso sebi''...? ima li takvih at all? i ako ima, ima li nade za te tako ''dusevne'' ljude da move on sa zivotom![]()
naime utopio joj se zaručnik na služenju vojnog roka u mornarici
nedavno je umrla...
kako se nije udala za drugog imala je ponuda?
pa jednostavno kaže vrijeme se izvuklo a niko nije htio čekati da dođe sebi...
-
theTruePath
#1523 Re: Raskid veze
komi wrote:čuvo sam krave u izbjeglištvu sa jednom starijom ženom koja se zapravo čitav život nije oporavilaBloody_Mary-Sue wrote:Mene bas zanima kako ljudi izlaze na kraj s prekidima veze, esp. duge...
naime utopio joj se zaručnik na služenju vojnog roka u mornarici
nedavno je umrla...
kako se nije udala za drugog imala je ponuda?
pa jednostavno kaže vrijeme se izvuklo a niko nije htio čekati da dođe sebi...
to ti se zove romantika
-
Keksich
#1525 Re: Raskid veze
Pa dobro taj njen je već teži slučaj, lik je umro nije je ostavio, nije se mogla tješiti onim "da je bilo pravo trajalo bi".