sad će besposleni gaučosi iskopati sudiji i ono što bijeljinska policija nije mogla (ili nije htjela)...očekujem čak i da pošalju privatne detektive tamo
Finale: Španjolska - Argentina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Toffee karamela
#1501 Re: Finale: Španjolska - Argentina
- darius_maximus
#1502 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Mislim da ovo čak nije ni AI.
Neko pojačao plavu boju na TV-u i napravio se lud.
Pa i FOX-ov logo haman plav, svi bijeli krovovi u okolini plavi, itd.
- jeza u ledja
#1503 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Usput, pravo mi je drago zbog Ferrana sto dade gol. 
- jeza u ledja
- jeza u ledja
#1505 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Gledam statistiku Zelenohrvatskih Otoka protiv Spanije....imali su vise suteva na gol i bolju statistiku od Argentine. 
-
sukis
#1506 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Spanjolska-Zelenortska Ostrva bi bilo bolje finale vec sa ovom Argentinskom ciganijom. Tek sada vidimo koliko je zrijeb bio lak za Argentinu, ne kazem da je nastimano ali tako se potrefilo.jeza u ledja wrote: ↑20/07/2026 17:00 Gledam statistiku Zelenohrvatskih Otoka protiv Spanije....imali su vise suteva na gol i bolju statistiku od Argentine.![]()
- dale cooper
#1507 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Yamal je klasa.
- istra_hr
#1508 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Nikad do sad nisam toliko čekao kraj.
Idemo, ponovo na europski nogomet; naš Hajduk prošao prvu zamku... Dinamo sutra
A i vaši igraju
Sretno..
- Micah
#1509 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Gospon sa škakljivim nickom, @LSD, je uz pomoć AI-a objasnio bit Argentinaca kao i drugih naroda J. Amerike. Nema se tu šta dodati, to se savršeno preslikava na terenu. Paragvaj je hodajuća karikatura toga.
Iskreno, nisu mi mrski zbog toga. To se u Americi zove "street smart". I mi smo to nekad imali ja mislim ali se negdje izgubilo. Dobro, niko od ovih naših nije ni odrastao ovdje.
Ali kapa dole Špancima što nisu nasjedali jer su i oni premazani svim bojama i znaju ih bolje nego iko.
Mora da je lijepo biti ljubitelj sporta u Španiji, jedan uspjeh sustiže drugi. Kad se sjetim da do kasnih nultih nisu bili ozbiljniji faktor na prvenstvima uopšte. Smatrani su za vječitim luzerima. Sad to naplaćuju s kamatama.
Iskreno, nisu mi mrski zbog toga. To se u Americi zove "street smart". I mi smo to nekad imali ja mislim ali se negdje izgubilo. Dobro, niko od ovih naših nije ni odrastao ovdje.
Ali kapa dole Špancima što nisu nasjedali jer su i oni premazani svim bojama i znaju ih bolje nego iko.
Mora da je lijepo biti ljubitelj sporta u Španiji, jedan uspjeh sustiže drugi. Kad se sjetim da do kasnih nultih nisu bili ozbiljniji faktor na prvenstvima uopšte. Smatrani su za vječitim luzerima. Sad to naplaćuju s kamatama.
- konoplja
#1510 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Ako nekog zanima prijem prvaka u Madridu i parada, evo vam live:
- istra_hr
- konoplja
#1512 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Ha, ne znam, ali monarhija je tu. Mozda da pitam princezu da puste koju, ipak smo clanovi istog alumni networka.
- Billy The Pljuc
#1513 Re: Finale: Španjolska - Argentina
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kako- ... /260720152
Čitam i kontam, nije samo muslimane nego većinu svijeta koji još uvijek ima kakvog-takvog obraza. Helem ne tako davno, veliki Diego Maradona, u julu 2018-e, u Moskvi, na sastanku sa Mahmoudom Abbasom izjavi - "In my heart, I am Palestinian". Obrazložio je isto, podršku je iskazivao na više načina i između ostalog nosanjem kefije kao i osudom vojnih akcija u Gazi. Kako pored ove nepobitne činjenice dođosmo do toga da, nakon samo osam godina, argentinci mašu izraelskim zastavama uz već poznate stavove i djela Mileia. Ovo meni samo govori kakav je Diego bio kao čovjek i koliko je Messi manija dovela argentince do toga da se zaostavština jednog Maradone koji je imao status božanstva tamo ne jebe ni za suhu šljivu. O sportskim stranama i jednog i drugog ne bih ovom prilikom.
Čitam i kontam, nije samo muslimane nego većinu svijeta koji još uvijek ima kakvog-takvog obraza. Helem ne tako davno, veliki Diego Maradona, u julu 2018-e, u Moskvi, na sastanku sa Mahmoudom Abbasom izjavi - "In my heart, I am Palestinian". Obrazložio je isto, podršku je iskazivao na više načina i između ostalog nosanjem kefije kao i osudom vojnih akcija u Gazi. Kako pored ove nepobitne činjenice dođosmo do toga da, nakon samo osam godina, argentinci mašu izraelskim zastavama uz već poznate stavove i djela Mileia. Ovo meni samo govori kakav je Diego bio kao čovjek i koliko je Messi manija dovela argentince do toga da se zaostavština jednog Maradone koji je imao status božanstva tamo ne jebe ni za suhu šljivu. O sportskim stranama i jednog i drugog ne bih ovom prilikom.
- JohnnyS
#1514 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Otkrili smo što Ateist radi u RL, piše za argentinske novine 
- dale cooper
#1515 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Maradona je bio ljevičar i to prilično glasan.
- JohnnyS
#1516 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Vidi ovih, isto Realovci nakon što je Vini izgubio BdO
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- armin071
#1519 Re: Finale: Španjolska - Argentina
ovo je za oduzimanje svih titula koje je do sada dobio. najmanji svih vremena cio smeće nek ide na zid plača i tamo pizdi…
- JohnnyS
#1520 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Ljubitelj sporta ili ljubitelj nogometa? U jednom trenutku nultih i desetih su Španjolci imali Nadala u tenisu, Alonsa u Formuli 1, košarku, rukomet, a klubovi u nogometu su im stalno bili u vrhu. Zapravo im je do 2008 laskao jedini reprezentativni nogomet
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1521 Re: Finale: Španjolska - Argentina
To je razlika izmedju najboljih i najvecih.Billy The Pljuc wrote: ↑20/07/2026 18:24 https://www.klix.ba/sport/nogomet/kako- ... /260720152
-
tokio25
#1522 Re: Finale: Španjolska - Argentina
ovo se bukvalno moze primjeniti i na bihLSD wrote: ↑20/07/2026 14:18 Posto vidim da se i dalje ibretite argentincima i njihovom mentalitetu, moram koristiti AI mode sve u cilju besplatne forumske edukacije....eto sta mi radite![]()
Dođete mi po cenera za ovo"Viveza criolla" je španjolski izraz koji u doslovnom prijevodu znači "kreolski živahnost" ili "domaća snalažljivost", a označava specifičan kulturni mentalitet snalaženja, ulične mudrosti, lukavstva i improvizacije radi postizanja osobne koristi ili prednosti. Ovaj je fenomen duboko ukorijenjen u društvima Latinske Amerike, a najizraženiji je u Argentini (posebno u Buenos Airesu), Urugvaju i Kolumbiji.Iako se u pozitivnom smislu može shvatiti kao šarmantna domišljatost i sposobnost preživljavanja u kriznim vremenima, pojam često nosi negativnu konotaciju jer uključuje ignoriranje pravila, izbjegavanje odgovornosti i iskorištavanje zakonskih praznina.
Ključne karakteristike koncepta Filozofija linije manjeg otpora: Postizanje ciljeva zaobilaženjem dugotrajnih i kompliciranih službenih procedura.
Izbjegavanje pravila: Zakoni i društvene norme ne doživljavaju se kao apsolutni, već kao smjernice koje "pametan" čovjek može i treba prilagoditi sebi.
Nepovjerenje u institucije: Povijesne krize i nefunkcionalni sustavi naučili su ljude da se oslanjaju isključivo na vlastitu snalažljivost (tzv. "zakon ulice").
Odsutnost krivnje: Prijevara ili iskorištavanje situacije ne vide se nužno kao zločin, već kao legitimna reakcija na nepravedne okolnosti.Manifestacija u sportu i svakodnevnom životu.
Ovaj je pojam izrazito vidljiv u južnoameričkom nogometu. Najpoznatiji povijesni primjer ove filozofije je Maradonina "Božja ruka" iz 1986. godine protiv Engleske. U očima onih koji žive viveza criollu, taj potez nije bio obična krađa ili varanje, već vrhunski čin taktičke lukavosti, nadmudrivanja i duhovitosti ("vic u igri") koji zaslužuje divljenje jer je prevario kruti sustav.
U svakodnevnom životu to se očituje kroz ponašanja poput guranja preko reda, pronalaska "veze" za rješavanje birokratskih problema ili iskorištavanja propusta u ugovorima. Osoba koja uspješno koristi ove metode naziva se vivo (živ, pametan), dok se onaj tko slijepo prati pravila i ispada naivan naziva boludo.![]()
-
tokio25
#1523 Re: Finale: Španjolska - Argentina
2082 yugoslavialjubijankic wrote: ↑20/07/2026 15:10Jesi li ti svjestan da ce 9 od 10 Bošnji staviti ovu uplatnicu kao dokaz da je Argentina kupila SPSklanjaj ovo ziv bio
![]()
![]()
-
snijeg_led
#1524 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Koji ciganluk ovo prvenstvo
-
Osmi Socrates
#1525 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Svinjarija, pošto je španski radio komentator nazvao Argentince svinjama tokom prenosa.
Sad će istraga šta je pod tim mislio.
Vidiš da ima i gore od white trash.
Sad će istraga šta je pod tim mislio.
Vidiš da ima i gore od white trash.