valjda si mislila reci da se ti slazes sa njima. iako oni nigdje ne govore ljudima sta im je cejf.
a, naravno da necu ja, bas kao sto neces ni ti...
valjda si mislila reci da se ti slazes sa njima. iako oni nigdje ne govore ljudima sta im je cejf.
Necu, nit sam pokusala ikad. A govore, nisi dobro citao.
Da je samo smrad odjeće.Login77777 wrote: ↑02/06/2023 18:45Odvojene prostorije su sasvim okej ali ako su ispravno odvojene.Ricken wrote: ↑01/06/2023 22:58
Kako ti je uopšte taj kafić postao omiljeni kad je zadimljen?![]()
Niko ne kaže da ograničenja nisu potrebna, priča se povela jer neki ne bi dali da se naprave posebne prostorije za pušače, odnosno ograničavali bi i samim vlasnicima ugostiteljsih objekata mogućnost da donesu odluku o tome. Ali ti isti ne vide potrebu da se ograniče narkotici koje oni uživaju, npr. alkohol, recimo da ga svedemo samo na kućnu upotrebu.
Nema mi ništa mrže nego kad u omiljenom restoranu neko nakon par čašica počne da maltretira druge.
Mislim da je ipak malo razlika kada te pusaci usmrde sa tim smecem nego onaj sto popije pivu. Nije mi poznato da smrad od pive poneses kuci kroz odjecu.

OUffff koje olaksanje.
Taj smrad od pive ce te *uharemiti* nakon pete ili ... -ete a tesko da ce ti nesto gore biti od cigaretlije.Login77777 wrote: ↑02/06/2023 18:45Odvojene prostorije su sasvim okej ali ako su ispravno odvojene.Ricken wrote: ↑01/06/2023 22:58
Kako ti je uopšte taj kafić postao omiljeni kad je zadimljen?![]()
Niko ne kaže da ograničenja nisu potrebna, priča se povela jer neki ne bi dali da se naprave posebne prostorije za pušače, odnosno ograničavali bi i samim vlasnicima ugostiteljsih objekata mogućnost da donesu odluku o tome. Ali ti isti ne vide potrebu da se ograniče narkotici koje oni uživaju, npr. alkohol, recimo da ga svedemo samo na kućnu upotrebu.
Nema mi ništa mrže nego kad u omiljenom restoranu neko nakon par čašica počne da maltretira druge.
Mislim da je ipak malo razlika kada te pusaci usmrde sa tim smecem nego onaj sto popije pivu. Nije mi poznato da smrad od pive poneses kuci kroz odjecu.
Ovaj prijedlog je OK.foton wrote: ↑06/06/2023 11:49 https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ium=Uvod_3
Zamisli sad koliki kreten moras biti da kazes cuj zabranjeno piti a mozes komotno da pusis u restoranu.
Da. Sad zamisli neko kaze meni je ceif da vozim pripit, ako vam se ne svidja nemojte izlaziti na ulice.Hakiz wrote: ↑06/06/2023 22:52Ovaj prijedlog je OK.foton wrote: ↑06/06/2023 11:49 https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ium=Uvod_3
Zamisli sad koliki kreten moras biti da kazes cuj zabranjeno piti a mozes komotno da pusis u restoranu.
Zabranjeno je voziti sa količinom alkohola u krvi 0,3 promila i više.foton wrote: ↑07/06/2023 21:28Da. Sad zamisli neko kaze meni je ceif da vozim pripit, ako vam se ne svidja nemojte izlaziti na ulice.
Btw, danas na bazenu gdje je inace u kaficu na spratu nekad bila pushiona, sada cist zrak, pusaci izlaze na terasu da zapale. Vidjecemo kad dodje zima hoce li disciplina ostati na nivou.
Ne znam šta se kod nas prave pametni, u Engleskoj je dozvoljeno do 0.5teskeredzic_22 wrote: ↑08/06/2023 22:20Zabranjeno je voziti sa količinom alkohola u krvi 0,3 promila i više.foton wrote: ↑07/06/2023 21:28
Da. Sad zamisli neko kaze meni je ceif da vozim pripit, ako vam se ne svidja nemojte izlaziti na ulice.
Btw, danas na bazenu gdje je inace u kaficu na spratu nekad bila pushiona, sada cist zrak, pusaci izlaze na terasu da zapale. Vidjecemo kad dodje zima hoce li disciplina ostati na nivou.
Tako je, i treba biti. Jer je to rizik koliko god da je nekome ceif. Isto tako treba biti zabranjeno pusenje u zatvorenim prostorima ili na mjestima gdje se okuplja mnogo ljudi.teskeredzic_22 wrote: ↑08/06/2023 22:20
Zabranjeno je voziti sa količinom alkohola u krvi 0,3 promila i više.