Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote:Ako se dobro sjecam, pao je u nemilost stranke kad je poceo da cacka po JKP
Jest, a eto prethodnih desetak godina nije cackao I sve mu je bilo dobro, njegovi direktori, njegove JKP muzare
Kad su se posvadjali oko talova, odjednom predje u robin hoodove
drug_profi wrote:Ako se dobro sjecam, pao je u nemilost stranke kad je poceo da cacka po JKP
Jest, a eto prethodnih desetak godina nije cackao I sve mu je bilo dobro, njegovi direktori, njegove JKP muzare
Akibh wrote:
Zahiragiću, šta hoćeš da kažeš? Da je..mo konakoviću sve što je postao robin hood i što je takve okupio oko sebe koji ne hebu živu silu i otkrivaju kriminal dug 3 decenije? Izvlačenje milijardi novca... Samo Konak neka radi, neka ga ne vadi dok im oči ne izbije
Koje prosipanje suplje. Hajmo skinuti Konakovica koji je otkrio lopovluka za nepunu godinu što ostali nisu mogli za decenije.
Polako, neka izgura one od 90 i neke, pa ćemo doći i do 2010 Zar ne?
Da je Konakovic tako krupna riba koja ima toliko repova, već bi nam to SDA na sva moguća glasila spinovala. Izgleda da nije, ili da ima dosta više onih koji su gori od njega, pa ga ne diraju znajući da i oni padaju.
TheGodfather001 wrote:
Zahiragiću, šta hoćeš da kažeš? Da je..mo konakoviću sve što je postao robin hood i što je takve okupio oko sebe koji ne hebu živu silu i otkrivaju kriminal dug 3 decenije? Izvlačenje milijardi novca... Samo Konak neka radi, neka ga ne vadi dok im oči ne izbije
Ne kontam cemu bezobrazluk.
Otkrivaju kriminal koji je Konakovic organizirao, vodio I nadgledao 10 godina
Izvlačenje milijardi novca… koje su zavrsile u njegovim I drugim SDA-ovskim dzepovima
Lobotomija najstrasnija
un1ted wrote:Koje prosipanje suplje. Hajmo skinuti Konakovica koji je otkrio lopovluka za nepunu godinu što ostali nisu mogli za decenije.
Cuj on otkrio lopovluk... E svasta, jel ovo ozbiljno
Pa Konakovic otkriva sve ono u sta je bio umijesan i za sta se svojevremeno pitao. On rukovodio svim poslovima sa JKP
Ok super, procesirati ce njega Doci ce na red, cemu srklet? Cekaj da prvo odrade one koji su bili uz njega, pa će i njega...samo neka se jebu izmedju sebe
Prpa.ba wrote:Gledati SDA-ovce i "uvijek objektivne forumase" kako se koprcaju je neprocjenjivo iskustvo za koje nisam ocekivao da cu ga docekati za zivota.
Ma dobro, ja sam veci antisda igrac od tebe pet puta... Ali forum je, pa je ok i da izvalis glupost
Daj nam izvuci te tvoje postove gdje si prozivao zadnje 4 godine staru garnituru vlasti Nisam se bas trudio da pronađem, ali brzinski vidjeh samo da si se zalio na SDP i evo sada na trenutne.
Krv im jebem poganu, moralne i fizicke rugobe, najgori nakot naroda, smrdljiva i pogana SDA. Kosti im se raspadale radi ukradene mladosti. Fuj pogani ogavna.
Prpa.ba wrote:Gledati SDA-ovce i "uvijek objektivne forumase" kako se koprcaju je neprocjenjivo iskustvo za koje nisam ocekivao da cu ga docekati za zivota.
Ma dobro, ja sam veci antisda igrac od tebe pet puta... Ali forum je, pa je ok i da izvalis glupost
De nam reci jesi li ti:
1. Razocarani sdp glasac
2. Razocarani ns glasac
3. Ili ti samo nikad nisi glasao za sda ali..
Kao razotkrivaju kriminal, a sami u njemu ucestvovali, koja je svrha toga.. neka se sami prvo prijave u tuzilastvo, pa onda neka spominju ove ostale. Tacno kad vidim ovu #hesteg vladu, dodje mi da sjednem na Efendicevo suvozacko mjesto..
Prpa.ba wrote:Kao razotkrivaju kriminal, a sami u njemu ucestvovali, koja je svrha toga.. neka se sami prvo prijave u tuzilastvo, pa onda neka spominju ove ostale. Tacno kad vidim ovu #hesteg vladu, dodje mi da sjednem na Efendicevo suvozacko mjesto..
Prpa.ba wrote:Kao razotkrivaju kriminal, a sami u njemu ucestvovali, koja je svrha toga.. neka se sami prvo prijave u tuzilastvo, pa onda neka spominju ove ostale. Tacno kad vidim ovu #hesteg vladu, dodje mi da sjednem na Efendicevo suvozacko mjesto..
Ali obavezno d pozure dok sda i braca iz hdz drze tuzilarstva i pravosudje citavo
un1ted wrote:Koje prosipanje suplje. Hajmo skinuti Konakovica koji je otkrio lopovluka za nepunu godinu što ostali nisu mogli za decenije.
Cuj on otkrio lopovluk... E svasta, jel ovo ozbiljno
Pa Konakovic otkriva sve ono u sta je bio umijesan i za sta se svojevremeno pitao. On rukovodio svim poslovima sa JKP
nivo forumskog naprdjivanja, daj jedan konkretan dokument potpisan sa njegove strane za to sto tvrdis, a da nije kk bosna cime masete godinama iako je sam po sebi bezvrijedan u smislu utvrdjivanja kriminala, frajer nema repova i samara vas gdje stigne, a tako i treba jer fursat ste strasni uzeli isto ko da niko drugi ne zivi u ovom patriotskom dijelu drzave osim kartela sda i njihovih miljenika.
kako se moze prozivati Konakovic da 10 godina krade sa svojim jaranima iz stranke, da je kao premijer 10 godina sve to pustao,a ono lik premijer od 2015 do 2018 godine kad su skinuli pod svaku cijenu i nabili zolja. skinuli ga upravo radi stvari koje sad radi. sto se lik promjenio ostat ce misterija, mozda lik jednostavno nije mogao presutit sta sve rade kad je kao premijer dosao do uvida u razne dokumente.
made_in_sarajevo wrote:kako se moze prozivati Konakovic da 10 godina krade sa svojim jaranima iz stranke, da je kao premijer 10 godina sve to pustao,a ono lik premijer od 2015 do 2018 godine kad su skinuli pod svaku cijenu i nabili zolja. skinuli ga upravo radi stvari koje sad radi. sto se lik promjenio ostat ce misterija, mozda lik jednostavno nije mogao presutit sta sve rade kad je kao premijer dosao do uvida u razne dokumente.
Ja mislim da je Konakovic na hadzu dozivio prosvjetljenje.