Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post Reply
славянин

#1501 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by славянин »

MarlboroGold wrote:Bakirove izjave su šokantne u najmanju ruku... kakva izdaja. Popišao se na čitavu historiju Bosne koja nema veze sa osmanlijama.
Sramota.
Zaboravljas da je narod u BiH “potomak sultana Fatiha”
:oops:

Pitanje je samo koliko nisko.... mislim da definitivno se zadaju mozda i poslednji udarci drzavi BiH i to sa one strane koja bi trebala da bude najzesci borac postojanosti iste...
Last edited by славянин on 20/05/2018 16:37, edited 1 time in total.
Banksy

#1502 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Banksy »

Challenger_ wrote:
Onakvi tekstovi (N1) su proizašli iz pera političkih analfabeta.

Ono je šalabajzerski tekst Banksy, amatere namirišem na kilometar.
Edina Bećirević analfabeta i amater... :mrgreen: Šta reći.

N1 je tek jedan od brojnih (naših i ino) medija koji su prenijeli njen izvrstan tekst. Bio mi prvi na ruku za c/p.
General War

#1503 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by General War »

Sta kaze onaj seljak; turska susjedna zemlja" :mrgreen:
megaman4

#1504 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by megaman4 »

Kejn wrote:Bakir izgleda zaboravio da je lider Bošnjaka a ne Vezir bosanskog Ejaleta
Pusti Vazala iz Srbije. Vidis da svrsava na lika koji je skoro pa ugusio sve slobode u Turskoj.

Nego, ja ovaj miting gledam indirektno kao ulazak Rusije u BiH, ne samo Turske, jer savez Turske i Rusije za nas je nazadak, zbog nase teznje k'a EU.

Da je dobro u ove dvije drzave, njihovi obozavaoci iz BiH bi isli tamo raditi i zivjeti. Umjesto toga, svijet im bjezi u, za njih mrsku i cafirsku Njemacku.

Jedini nas iskreni prijatelji su Amerika i Njemacka. Ostalo nula bodova.
agent_zero

#1505 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by agent_zero »

I jel završeno ovo jadno, bijedno, primitivno, zatucano, turkofilsko-balijsko SDAovsko orgijanje?

Predlažem ako ikad Vladimir Putin dođe, da ista ekipa ode na skup i maše ruskim zastavicama.
biscanka2

#1506 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by biscanka2 »

choxnox wrote:
Maraschino wrote:Ne razumijem zasto pojedinci pjene na pomen Turske i Erdogana. Sta su konkretno uradili da ih i ja pocnem prezirati.
Meni jos uvijek niti smrde niti mirisu. Jesu li prijatelji, jesu, jesu li neprijatelji nisu. Je li rovase po BiH i rade na njenom rasturanju kao Kolinda i Vucic, ne rade. Zasto ih onda mrzite?
Eh, i ti puno pitas. Eto ti odgovora. Nadji sve ove sto pjene i kmece vec danima na ovom topicu i vidi koliko njih je ovoliko pjenilo kada je Putinova prostitutka tek nedavno zabadala prst u oko u srcu drzavnosti BIH - Parlamentu BIH govoreci da je u BIH bio gradjanski rat i kao i ostala kenjanja.
:thumbup:
A vala bas. I mene cijelo vrijeme cudi.
PriFatili se Erdogana i njegovog dolaska, bas ko pjan plota. :cry:
Bravo za oba posta (istog sam misljenja). :thumbup:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#1507 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Challenger_ »

Banksy wrote:Edina Bećirević analfabeta i amater... :mrgreen: Šta reći.

N1 je tek jedan od brojnih (naših i ino) medija koji su prenijeli njen izvrstan tekst. Bio mi prvi na ruku za c/p.
Njen tekst je debelo nategnuta konstrukcija koja je u koliziji sa čitavim nizom činjenica. Prva i osnovna, odnos prema NATO. Turska i RF na potpuno drugačijim pozicijama. Druga, odnos prema EU. Opet različite pozicije. Mogao bih ovako do zore.

Ali da ne idemo u offtopic, toliko.
Last edited by Challenger_ on 20/05/2018 16:41, edited 1 time in total.
brat moj

#1508 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by brat moj »

Ono kad se stidiš svog naroda..
Muka ti
Heller

#1509 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Heller »

Jel ovo Ataturk skroz lijevo :mrgreen:
Kejn

#1510 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

megaman4 wrote:
Kejn wrote:Bakir izgleda zaboravio da je lider Bošnjaka a ne Vezir bosanskog Ejaleta
Pusti Vazala iz Srbije. Vidis da svrsava na lika koji je skoro pa ugusio sve slobode u Turskoj.

Nego, ja ovaj miting gledam indirektno kao ulazak Rusije u BiH, ne samo Turske, jer savez Turske i Rusije za nas je nazadak, zbog nase teznje k'a EU.

Da je dobro u ove dvije drzave, njihovi obozavaoci iz BiH bi isli tamo raditi i zivjeti. Umjesto toga, svijet im bjezi u, za njih mrsku i cafirsku Njemacku.

Njemačka je neki dan blokirala aktivaciju MAPA za BiH za razliku od Turske koja ne samo da je dala saglasnost već nas čitavo vrijeme pokušava ugurati u NATO. Ja uvijek govorim da se na stvari ne treba gledati kao crno bijelo. Nit treba svršavati na Turke ali ne treba ni odbijati ruku prijatelja. To isto važi i za Zapad i Njemačku. Političko vodstvo Bošnjaka mora imati interes našeg naroda i ove zemlje kao prioritet u svim odnosima sa našim partnerima ali i neprijateljima te treba ganjati i tražiti naš "Interes" u svemu tome.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#1511 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Challenger_ »

Heller wrote:Jel ovo Ataturk skroz lijevo :mrgreen:
Jeste.
JThomas

#1512 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by JThomas »

Banksy wrote:Zvizdićev Klix, očekivano, ismijava okupljene.

Poruke iz pune Zetre: Ovdje smo zbog Erdogana koji dobro vodi "susjednu državu" Tursku

"Prvi put dolazim u Sarajevo i to mi je bila želja. Želja mi je bila i da vidim predsjednika Turske, da vidim ambijent. Stvarno mi se dopada ovaj doček", rekao je gospodin iz srbijanskog mjesta Tutin.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/poruke- ... /180520053
a ono baš nije za ismijavanja... :mrgreen:
Last edited by JThomas on 20/05/2018 16:46, edited 1 time in total.
славянин

#1513 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by славянин »

Smrcak15 wrote:svima onima kojima je muka sto erdogan dolazi u Bosnu
Image

....crkni te od muke :kiss:
Sta kazu brojcana cuda u Kuranu ? Koliko ce % Bake dobiti a koliko Erdo ?? Da se ne muce djaba odgonetni im :)

Sta ima u Deutschlandu ? Kad planiras “paliti” za Tursku u demokratiju ??
Last edited by славянин on 20/05/2018 16:47, edited 1 time in total.
JThomas

#1514 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by JThomas »

crk ni mo :mrgreen:
radostan dan

#1515 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

Skraćen protokol Erdoganove posjete Sarajevu

Objavljeno: 20.05.18 u 14:48 0
Otkazan je dio protokola posjete turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Sarajevu, zbog njegovih obaveza u Turskoj.

Otkazani su šetnja Baščaršijom, zajedničko klanjanje akšam-namaza u Begovoj džamiji te iftar. Erdogan će odmah poslije posjete IUS-u na Ilidži ići na sarajevski aerodrom i napustiti glavni grad BiH, saznajemo nezvanično.
Heller

#1516 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Heller »

Challenger_ wrote:
Heller wrote:Jel ovo Ataturk skroz lijevo :mrgreen:
Jeste.
Image
Logovan

#1517 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Logovan »

agent_zero wrote: Predlažem ako ikad Vladimir Putin dođe, da ista ekipa ode na skup i maše ruskim zastavicama.
Doći će oni iz republike šumske.
Banksy

#1518 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Banksy »

JThomas wrote:
Banksy wrote:Zvizdićev Klix, očekivano, ismijava okupljene.

Poruke iz pune Zetre: Ovdje smo zbog Erdogana koji dobro vodi "susjednu državu" Tursku

"Prvi put dolazim u Sarajevo i to mi je bila želja. Želja mi je bila i da vidim predsjednika Turske, da vidim ambijent. Stvarno mi se dopada ovaj doček", rekao je gospodin iz srbijanskog mjesta Tutin.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/poruke- ... /180520053
a ono baš nije za ismijavanja... :mrgreen:
pa bilo je i pristojnih glava, nije samo 'gospodin iz srbijanskog mjesta Tutin'. :D

na Zvizdićevom FTV Dnevniku ovo danas će biti zadnja vijest, prije vremenske. :D
Logovan

#1519 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Logovan »

Smrcak15 wrote:
....crkni te od muke :kiss:
Ok. :lol:
Banksy

#1520 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Banksy »

Heller wrote:
Smrcak15 wrote: ....crkni te od muke :kiss:
Ne možeš tako s jednim inžinjerom pričat.
crknite, inžEnjeru...
kakavdanakneiskustvu

#1521 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by kakavdanakneiskustvu »

Banksy wrote:
Heller wrote:
Smrcak15 wrote: ....crkni te od muke :kiss:
Ne možeš tako s jednim inžinjerom pričat.
crknite, inžEnjeru...
:mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1522 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by pici »

"Evropske države koje smatraju da su kolijevka demokratije danas su pale na ispitu. A BiH danas je pokazala da je demokratska država", rekao je Erdogan.
samo sjedinjenje su maticom... kaka EU i kauri... sultanu povedi nas :bih:
Heller

#1524 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Heller »

Smrcak zamisli da je Erdogan otiso do Visokog, koji bi to dokaz za piramide bio.
Janjicar

#1525 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Janjicar »

Kejn wrote:
megaman4 wrote:

Njemačka je neki dan blokirala aktivaciju MAPA za BiH za razliku od Turske koja ne samo da je dala saglasnost već nas čitavo vrijeme pokušava ugurati u NATO. Ja uvijek govorim da se na stvari ne treba gledati kao crno bijelo. Nit treba svršavati na Turke ali ne treba ni odbijati ruku prijatelja. To isto važi i za Zapad i Njemačku. Političko vodstvo Bošnjaka mora imati interes našeg naroda i ove zemlje kao prioritet u svim odnosima sa našim partnerima ali i neprijateljima te treba ganjati i tražiti naš "Interes" u svemu tome.
:lol:

Jel Turska usvojila rezoluciju o Srebrenici ?
Post Reply