Ti si bolestan tip i ti trebas zaista otici kod doktora. malo ti je sto vrijedjas Ivicu Osima pa si se sad ufatio i njegove supruge. De ajde prekocio si i Irmu njegovu sestru.bjelave wrote:To da je izjavio da je za Prosineckog da je njegov favorit, e to je najaci argument da ne steli malom.hrasno38 wrote:
Poenta je sto vecina priziva Prosineckog ili Kataneca kojim su trenerski uspjesi minorni kao i kod ostalih kandidata. Ali kod pojedinaca vlada ono ako ne moze moj e nece ni komsijin....kod drugih je prica kako se ne postije nacionalni red......kod trecih vlada iskljucivo navijacki momenat....kod cetvrtih totalno dvostruki standardi itd itd. Od svih kandidata koji se vrte ne postioji niti jedan koji se posebno odvaja od ostalih po nekom trenerskom uspjehu...niti reprezentativnom niti klupskom. Amarov najveci problem je taj sto je Osim gdje bolesnici, iako je javno potvrdio Ivica da je njegov favorit Prosinecki, po svom starom bezobziron i papanskom obicaju vezu njegov izbor za njegovog starog. Ne moze ga Ivica sam izabrati ako i ostala trojica ne glasaju ali koga boli kurac za to interesantnije je pljuvati po BH fudbalskoj velicini.
Isto je tako izjavio da je za to da Mesa ostane vecer prije nego sto mu je urucena sup karta.
Svabina je pozicija delikatna tako da on jedno prica, drugo misli, a zapravo radi ono sto mora, tj sto mu zena kaze.
Stari su to filozofski driblinzi po kojima je cuven odavno.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1501 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- hrasno38
#1502 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
kuci pa svojima govori da bale!leškarenje wrote:![]()
![]()
sta si zabalio ba.....cuj nije Pape zasluzan
![]()
-
bjelave
#1503 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Morao sam ti prijavit post. Nadam se da ce moderacija stati ukraj ovom neciviliziranom ponasanju.hrasno38 wrote:
Ti si bolestan tip i ti trebas zaista otici kod doktora. malo ti je sto vrijedjas Ivicu Osima pa si se sad ufatio i njegove supruge. De ajde prekocio si i Irmu njegovu sestru.
Last edited by bjelave on 28/10/2017 20:42, edited 1 time in total.
- leškarenje
#1504 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
-
Crvena Tifoza
#1505 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kad nemaš šta pametno reći, ide podjebavanje sagovornika. Znači mahala mentalitet.hrasno38 wrote: Hahahah jesi li ti fakat ozbiljan ili si bezobrazan???? Koga moze dobiti i jedan nas tim a da je ozbiljan tim????? Daj ba stavi glavu u lavor i ohladi se ziv bio!!! Ono sto su uradili Zeljo i Sarajevo u Evropi je cudo nad cudima s obzirom koji igraci igraju i kakva nam je drzava.
Ozbiljan. Zašto trpaš Sarajevo u ovu priču? Nije vodio Sarajevo nego FKŽ. Znači sramni rezultati u Evropi su odraz njegovog kapaciteta. Nije u stanju bio dići igru na veći nivo. Isto će biti sa reprezentacijom. Glođat ćemo se sa Farskim Ostrvima opet.
Znam momka, sin jednog bivšeg fudbalera iz komšiluka. Otišao momak baš kao i Amar u Katar, pa evo duže traje tamo i bilježi bolje rezultate.
Toliko o njegovom kapacitetu.
On u jebenom Japanu, gdje imao kraljevske uslove nije mogao meda. O čemu pričamo?
-
Crvena Tifoza
#1506 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
bjelave wrote:
Morao sam ti prijavit post. Sta cu.
Zaista je žalosno i ponižavajuće kakve komentare i tipove administracija trpi na ovom forumu.
- hrasno38
#1507 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Aha a u redu je spominjati ljude uvlaceci u pricu njihove bolesti i njihovu porodicu!!!!Crvena Tifoza wrote:Zaista je žalosno i ponižavajuće kakve komentare i tipove administracija trpi na ovom forumu.bjelave wrote:
Morao sam ti prijavit post. Sta cu.
- leškarenje
#1508 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ivica Osim je uvukao svoju zenu u pricu
- hrasno38
#1509 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ti imas pravo da kazes o svojoj zeni sta hoces a ja nemam....u tome je razlika...u stvari imam ali onda je to bezobrazluk!!!leškarenje wrote:Ivica Osim je uvukao svoju zenu u pricu
-
Bazinga1234
#1510 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Australac je već ( mojom zaslugom
) banovan, jos samo i Hrasno pa da odstranimo sa foruma dosadne Zeljovce 
- leškarenje
#1511 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kad si javna licnost,sve oko tebe postaje javno i podlozno pricihrasno38 wrote:Ti imas pravo da kazes o svojoj zeni sta hoces a ja nemam....u tome je razlika...u stvari imam ali onda je to bezobrazluk!!!leškarenje wrote:Ivica Osim je uvukao svoju zenu u pricu
-
bjelave
#1512 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sve je jasno. Treba postovati pravila foruma.
- hrasno38
#1513 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tako je ali postoji valjda neka ljudska kultura u kojoj nije isto podjebavati ljude od 40 i ljude od 80 i kusur godina koji su uz to bolesni!! To je stvar kulture kao i kad ustanes starijem covjeku u tramvaju!!!leškarenje wrote:Kad si javna licnost,sve oko tebe postaje javno i podlozno pricihrasno38 wrote:Ti imas pravo da kazes o svojoj zeni sta hoces a ja nemam....u tome je razlika...u stvari imam ali onda je to bezobrazluk!!!leškarenje wrote:Ivica Osim je uvukao svoju zenu u pricu
-
bjelave
#1514 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Znaci deda je ogorcen odnosom omladine prema starijima generalno 
- manijak1
#1515 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Helem će ga ubiti , meni nezamisliva , mržnja prema starijem i boljem klubu , a opet ako i to preživi (dva taslačenja u nizu )
A ovo nepoštovanje prema Ivici Osimu je odraz što nedostatka kućnog odgoja što mahalaškog bezobrazluka .
maksuz selam od malog hokejaša iz Živinica
0 tvom bezimenom uspješnom komšijiO čemu pričamo?
Zašto prvo ne pitaš pitare što trpaju babu i ostale besmislice na ovu temu.Zašto trpaš Sarajevo u ovu priču?
Ja bih tvojih hipten im'o za prijavit , pa rekoh sebi ,Morao sam ti prijavit post. Sta cu.
Hrasno pa da odstranimo sa foruma dosadne Zeljovce
Džabamojom zaslugom
U nikakvu priču on nije nju uvukao samo jeIvica Osim je uvukao svoju zenu u pricu
unaprijed upozorio da se ne čudi što će je najviše psovati jufkari.
Upravo suprotnoZnaci deda je ogorcen odnosom omladine prema starijima generalno
JBG-a od danas biram Brku za selektora
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1516 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Znači, uvijek isti akteri i uvijek ista priča....da li je tema PLBiH, reprezentacija, selektor....uvijek nađete način da jedni drugim šuknete, da se prepirete....sumnjam nešto da tako komuicirate u stvarnom životu, jer bi se onda morali tući za svoje stavove.
Dok Charuga ne dođe sa kartonima - LOCK!
Dok Charuga ne dođe sa kartonima - LOCK!
- Charuga
- Globalni moderator
#1517 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”hrasno38 wrote:Ti si bolestan tip i ti trebas zaista otici kod doktora. malo ti je sto vrijedjas Ivicu Osima pa si se sad ufatio i njegove supruge. De ajde prekocio si i Irmu njegovu sestru.
» hrasno38
7 dana
- Charuga
- Globalni moderator
#1518 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sljedeći put kad u priču o Ivici Osimu, ili bilo kome drugom, uvučeš člana porodice koji nema veze sa temom odmorit ćeš radi trolanja.bjelave wrote:Svabina je pozicija delikatna tako da on jedno prica, drugo misli, a zapravo radi ono sto mora, tj sto mu zena kaze.
Stari su to filozofski driblinzi po kojima je cuven odavno.
I ne samo ti, to važi za sve. Napravite sranje na temi radi priče o ženi koja veze nema sa temom.
- BarbaDue
#1519 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne mogu da vjerujem da Amar ima više glasova od Meha 
- Logovan
#1520 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Meho slabo stoji.
Ko je glasao za Filipovića?
Ko je glasao za Filipovića?
-
svi u napad
#1521 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
EDIT: Drži se teme, kakav hrasno, Džeko, Pape, Misimović ...
- Edin H.
#1522 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Logovan wrote: Ko je glasao za Filipovića?
- leškarenje
#1523 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ko je Filipović?
- Edin H.
#1524 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zoranleškarenje wrote:Ko je Filipović?
Bivsi dugogodisnji centarfor Crvene Zvezde.
Trenirao je Crnu Goru, Crvenu Zvezdu i neke klubove u inostranstvu.
- cyprus
#1525 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Niko ne spominje Petra Šegrta